-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΑΝ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ DSG ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ 1.4 ΚΑΙ ΣΤΟ 2.0? (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
-
Ο χρήστης neops έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΑΝ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ DSG ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ 1.4 ΚΑΙ ΣΤΟ 2.0? (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)Νομίζω πως ναι.
-
Για το group ήταν και είναι πολυ απλο να βαλει στο scirocco το ανώτερο ομολογουμενως εσωτερίκο του golf vi.....αλλα οπως ειπε και καποιος απο πανω ,αυτα ειναι καθαρα κινησεις marketing , και οταν εχεις να πλασαρεις στην ιδια χρονικη περιοδο ενα 'καινουργιο' golf με την οχι και τοσο εξεζητημενη εξωτερικη εμφανιση ,τοτε πονταρεις σε καλυτερη συνολικη ποιοτητα ,κορυφαια ποιοτητα κυλισης ....ηχομονωση...ποιοτητα υλικων κτλ κτλ.
Εγω ασπουμε οταν ειδα το scirocco επαθα πλακα με την εξωτερικη εμφανιση και απλα περιμενα το golf vi για να παρω την τελικη αποφαση υπερ του scirocco φυσικα...οταν ομως εγεινε συγκριση στο συνολο η αποφαση ηταν η παραγγελια του golf vi.
Ειμαι σιγουρος οτι το πολυ σε 3 χρονακια το facelift του scirocco θα εχει το εσωτερικο του vi... -
πάντως πολύ φασαρία για το τίποτα νομίζω , δεν βλέπω και πολλά Scirocco να κυκλοφορούν εκεί έξω..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
πάντως πολύ φασαρία για το τίποτα νομίζω , δεν βλέπω και πολλά Scirocco να κυκλοφορούν εκεί έξω..Aν σου πω πως δεν θελω να κυκλοφορησουν και παρα πολλα θα φανω περιεργος? ...η vw σπανια εως ποτε δεν κανει facelift...το τιμονακι απο το R20 σιγουρα θα υπαρξει ως ανταλλακτικο στο μελλον...εγω τα καθισματα του σιροκκο δεν τα αλλαζω με τιποτα...ειναι πααααρα πολυ ''μπροστα''...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
πάντως πολύ φασαρία για το τίποτα νομίζω , δεν βλέπω και πολλά Scirocco να κυκλοφορούν εκεί έξω..Πιστεύω πως από τα μέσα Μαρτίου ο αριθμός των Scirocco θα ανέβει πολύ! Οι πιό πολλοί το περιμένουμε τότε.
Πάντως θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προλαλήσαντα...δε με χαλάει να μη κυκλοφορούν πολλά Scirocco! Το αντίθετο μάλιστα...λιγοι και καλοί! -
Ο χρήστης neops έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΑΝ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ DSG ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ 1.4 ΚΑΙ ΣΤΟ 2.0? (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά σε ποιές περιπτώσεις είναι έτσι και σε ποιές έχει αυτό το κακάσχημο πλακουτσωτό με το τεράστιο κουμπί στα αριστερα?!?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΑΝ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ DSG ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ 1.4 ΚΑΙ ΣΤΟ 2.0? (ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Ξέρει κανείς να πει με σιγουριά σε ποιές περιπτώσεις είναι έτσι και σε ποιές έχει αυτό το κακάσχημο πλακουτσωτό με το τεράστιο κουμπί στα αριστερα?!?
Δεν υπαρχει αυτο το πλακουτσωτο στο scirocco.Σιγουρα...
-
Δεν μιλάω μόνο για το scirocco, εννοώ γενικά το DSG είτε σε αυτό είτε στο Golf ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δεν μιλάω μόνο για το scirocco, εννοώ γενικά το DSG είτε σε αυτό είτε στο Golf ...Δεν ξερω για το γκολφ,στο σιροκκο ειναι μονο ετσι...
-
Μια Γερμανίδα με βραζιλιάνικο πισινό. Χοντρό και στητό (όπως πρέπει να είναι κάθε πισινός που σέβεται τον εαυτό του !)
Για να δούμε και τι κρύβει το κορίτσι κάτω από το φουστανάκι του :
Ζαντούλα μπάνικη :
Προσοχή στη λεπτομέρεια! Ααα ρε Γερμαναρά, άμα γουστάρεις ζωγραφίζεις :
-
Αααα ρε γερμαναρα
-
Interlagos for ever και οι normal ειναι ωραίες, αυτες του sport πακέτου δεν μου αρέσουν καθόλου...
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
Interlagos for ever και οι normal ειναι ωραίες αυτες του sport πακέτου δεν μου αρέσουν καθόλου...Kαι εμενα οι απλες μου αρεσουν πιο πολυ!Αλλα οι interlagos ειναι κορυφη
-
κωλαρακι σπεσιαλ....
αυτες οι ζαντες ειναι οι .... ??
εγω εβαλα τις ντονιγκτον και οντως δν μ αρεσουν τοσο.. τις εβαλα απλα επδ το 122 ειχε 205 λαστιχο και με ντονιγκτον παει 235....
η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι απο τωρα την αλλαγη τους
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μια Γερμανίδα με βραζιλιάνικο πισινό. Χοντρό και στητό (όπως πρέπει να είναι κάθε πισινός που σέβεται τον εαυτό του !)Για να δούμε και τι κρύβει το κορίτσι κάτω από το φουστανάκι του :
Ζαντούλα μπάνικη :
Προσοχή στη λεπτομέρεια! Ααα ρε Γερμαναρά, άμα γουστάρεις ζωγραφίζεις :
Oπως ελεγε και ο Παπαγιαννοπουλος:
Χουφτωσ' την !, χουφτωσ' την!...
-
Oσοι απο εσας εχετε παραλαβει με τα στανταρ καθισματα,
οι επενδυσεις των υφασματων στα πλαινα μηπως παραειναι μαλακες
και θελουν λιγη προσοχη στο μπες-βγες?
Οταν καθησα αυτη την εντυπωση ειχα... -
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
κωλαρακι σπεσιαλ....αυτες οι ζαντες ειναι οι .... ??
εγω εβαλα τις ντονιγκτον και οντως δν μ αρεσουν τοσο.. τις εβαλα απλα επδ το 122 ειχε 205 λαστιχο και με ντονιγκτον παει 235....
η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι απο τωρα την αλλαγη τους
Aυτες ειναι οι ντονινγκτον...εμενα περα απο τις interlagos μου αρεσουν οι long beach...τις ειδα σημερα στην εκθεση(ειχα παει για οφθαλμολουτρο-θεραπεια-κουραγιο για τον ενα μηνα )με 225 λαστιχο σε 160αρι.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Aυτες ειναι οι ντονινγκτον...εμενα περα απο τις interlagos μου αρεσουν οι long beach...τις ειδα σημερα στην εκθεση(ειχα παει για οφθαλμολουτρο-θεραπεια-κουραγιο για τον ενα μηνα )με 225 λαστιχο σε 160αρι.
σαν το πατέρα μου εισαι και εσυ sciroccoβλεψιας.... πιο πολυ εχει τρελαθεί αυτός παρά εγω!!
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
σαν το πατέρα μου εισαι και εσυ sciroccoβλεψιας.... πιο πολυ εχει τρελαθεί αυτός παρά εγω!!
Aσ'τα να πανε...δεν παλευομαι ...και πολυ αντεξα... ...πλακα πλακα ομως καιρος εχει περασει νερο...και τωρα με την εξεταστικη(γαμω την εξεταστικη μου μεσα)πιο γρηγορα...
VW Scirocco