-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Έχει πάρει κανείς με παραγγελία DSG 160 οριστική ημερομηνία παραγωγής;;;
Γιατί αργούν τόσο; Υποτίθεται σε 20 μέρες ξεκινάει η παραγωγή....
Τελικά πήρα σήμερα οριστική ημερομηνία 8η εβδομάδα. Τέλη Μάρτη θα το έχω
Τι άλλα έξτρα έβαλες;
DSG
Xenon
Park Pilot
Plus Alarm
Sport Packet
RCD 510 -
εγω μόλις πήρα τηλ για DSG 160 εχω κανει παραγγελία απο 11/11 και μου είπαν οτι δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία.
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
εγω μόλις πήρα τηλ για DSG 160 εχω κανει παραγγελία απο 11/11 και μου είπαν οτι δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία.Τι να σου πω..έκανα παραγγελία 15-11 με πήραν σήμερα γιατί δεν έιχα επιλέξει χρωματικό συνδυασμό στην alcantara του σπορ πακέτου, τους έιπα τι θέλω και μετά από ένα μισάωρο μου ξανατηλεφώνησαν ότι πήρα οριστική ημερομηνία μόλις έβαλαν και τον χρωματισμό της ταπετσαρίας....
-
Ρε παιδιά μπορούμε να βάλουμε alcantara στο 1.4? Οταν το εκλεισα στις 7-11 μου ειπαν πως δε μπορουσα να το βάλω. Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σαν extra, ποσο εχει?
Eυχαριστω
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
εγω μόλις πήρα τηλ για DSG 160 εχω κανει παραγγελία απο 11/11 και μου είπαν οτι δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία.
Τι να σου πω..έκανα παραγγελία 15-11 με πήραν σήμερα γιατί δεν έιχα επιλέξει χρωματικό συνδυασμό στην alcantara του σπορ πακέτου, τους έιπα τι θέλω και μετά από ένα μισάωρο μου ξανατηλεφώνησαν ότι πήρα οριστική ημερομηνία μόλις έβαλαν και τον χρωματισμό της ταπετσαρίας....
Ποτε με το καλο ?
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Ρε παιδιά μπορούμε να βάλουμε alcantara στο 1.4? Οταν το εκλεισα στις 7-11 μου ειπαν πως δε μπορουσα να το βάλω. Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σαν extra, ποσο εχει?Eυχαριστω
Είναι μέρος του σπορ πακέτου...στις 15-11 που το έκλεισα δεν έμπαινε στις 20 όμως που πήρα τηλ και ρώτησα είχε έρθει χαρτί από VW και έμπαινε.
-
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
Τι να σου πω..έκανα παραγγελία 15-11 με πήραν σήμερα γιατί δεν έιχα επιλέξει χρωματικό συνδυασμό στην alcantara του σπορ πακέτου, τους έιπα τι θέλω και μετά από ένα μισάωρο μου ξανατηλεφώνησαν ότι πήρα οριστική ημερομηνία μόλις έβαλαν και τον χρωματισμό της ταπετσαρίας....
Ποτε με το καλο ?
Όπως προείπα παραγωγή την 8η εβδομάδα (16-20 Φλεβάρη δηλαδή) παράδοση μετά από ένα μήνα περίπου.
-
χεχε μπερδευτικα με την παραθεση νομιζα οτι το εγραψε αλλος
-
Εχει παραγγειλει κανεις σπορ πακετο με καφε αλκανταρα?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχει παραγγειλει κανεις σπορ πακετο με καφε αλκανταρα?Το σκέφτηκα προς στιγμήν να το βάλω αλλά δίστασα γιατί δεν το έχω δεί ούτε σε φώτο. Τελικά επέλεξα το μαύρο ύφασμα-alcantara.
Μήπως έχει κανείς link ή φώτο?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ρε παιδιά μπορούμε να βάλουμε alcantara στο 1.4? Οταν το εκλεισα στις 7-11 μου ειπαν πως δε μπορουσα να το βάλω. Αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα σαν extra, ποσο εχει?
Eυχαριστω
Είναι μέρος του σπορ πακέτου...στις 15-11 που το έκλεισα δεν έμπαινε στις 20 όμως που πήρα τηλ και ρώτησα είχε έρθει χαρτί από VW και έμπαινε.
Πόσο το χρεώνουν? Μπορώ αραγε να το βάλω τώρα?
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Eυχαριστω
545 όλο το πακέτο που περιλαμβάνει 17'' ζάντες donington, μαύρη επένδυση οροφής, μαύρα πλαίσια γύρω από τους αεραγωγούς, καθίσματα alcantara-ύφασμα, φιμέ πίσω τζάμια, μεταλλικά πεντάλ και άσπρες ραφές σε καθίσματα, λεβιέ, τιμόνι.
Πολύ value for money πακέτο, θα το έβαζα και ας άλλαζε η παραγγελία. Καλύτερα να περιμένω για να έχω αυτοκίνητο όπως το γουστάρω παρά να συμβιβαστώ για να το έχω γρηγορότερα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Το σκέφτηκα προς στιγμήν να το βάλω αλλά δίστασα γιατί δεν το έχω δεί ούτε σε φώτο. Τελικά επέλεξα το μαύρο ύφασμα-alcantara.
Αυτο βοηθάει;
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Το σκέφτηκα προς στιγμήν να το βάλω αλλά δίστασα γιατί δεν το έχω δεί ούτε σε φώτο. Τελικά επέλεξα το μαύρο ύφασμα-alcantara.
Αυτο βοηθάει;
Thanks a lot
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Eυχαριστω
545 όλο το πακέτο που περιλαμβάνει 17'' ζάντες donington, μαύρη επένδυση οροφής, μαύρα πλαίσια γύρω από τους αεραγωγούς, καθίσματα alcantara-ύφασμα, φιμέ πίσω τζάμια, μεταλλικά πεντάλ και άσπρες ραφές σε καθίσματα, λεβιέ, τιμόνι.
Πολύ value for money πακέτο, θα το έβαζα και ας άλλαζε η παραγγελία. Καλύτερα να περιμένω για να έχω αυτοκίνητο όπως το γουστάρω παρά να συμβιβαστώ για να το έχω γρηγορότερα.
Όντως πολύ καλή περίπτωση! Δυστυχώς ρώτησα και πλέον είναι αργά για να κάνω αυτή την αλλαγή
-
Ειδα 2 σημερα με διαφορα 10 λεπτων...το ενα στον Ασπροπυργο(γκρι) το οποιο το εχουν δει και αλλες φορες φιλοι μου και το αλλο (μπλε) εμπαινε στο σχιστο που παει προς Κερατσινι
-
Οσο και να προσπαθω να χωνεψω το σχημα του, δεν τα καταφερνω. Ενα αμιγως ατσουμπαλο σχεδιο.
-
Ναι...δεν πειραζει...εμεις το βλεπουμε κομψοτεχνημα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ναι...δεν πειραζει...εμεις το βλεπουμε κομψοτεχνημαΕτσι...
Ειδικα οταν βλεπεις Ιταλικες γραμμες σε Γερμανικη κατασκευη,
δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να ζητησει κατι περισσοτερο... -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Αυτο βοηθάει;[/quote
Βοηθαει καπως, βεβαια μια πραγματικη φωτο
με το εσωτερικο του αυτοκινητου σε αυτη την αποχρωση
θα ηταν το ιδανικο, αλλα δυστυχως οσο και να εχω ψαξει
και εγω δεν εχω βρει καποια στο internet.
VW Scirocco