-
Και το έβαλες 4 φορές για να το εμπεδώσεις;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και το έβαλες 4 φορές για να το εμπεδώσεις;;;ωχ! τώρα το είδα!
-
-
Το ενδιαφέρον θα είναι οι κινητήρες που τελικά θα το κινήσουν...
-
Πράσινη αηδία
-
τι κατσαριδα ειναι αυτη ρε???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι κατσαριδα ειναι αυτη ρε???Tou Hulk θα είναι
-
Γιατί μου φέρνει στην estate εκδοχή του παλιού Volvo 1800;
-
ασχημο.-
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί μου φέρνει στην estate εκδοχή του παλιού Volvo 1800;Τώρα που το λες δεν έχεις και άδικο. Κάποιες καμπύλες και ειδικά αυτές στους ώμους φέρνουν αρκετά.
-
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... rocco.html
'A button on the console brings the machine to life, and the 1.4-litre turbo charged and supercharged 210bhp TSI powerplant fires up with a sharp-edged bark. The gearbox is a DSG sequential manual unit, controlled by a chunky lever ahead of the starter button.'
Πιεσμένος μου φαίνεται
'Πυροτέχνημα' μάλλον
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/203877/volkswagen_scirocco.html'A button on the console brings the machine to life, and the 1.4-litre turbo charged and supercharged 210bhp TSI powerplant fires up with a sharp-edged bark. The gearbox is a DSG sequential manual unit, controlled by a chunky lever ahead of the starter button.'
Πιεσμένος μου φαίνεται
'Πυροτέχνημα' μάλλον
υπό κανονικές συνθήκες θα έχει 170 και πατώντας το κουμπάκι (α λα Μ5)
θα αυξάνεται στους 210? -
IROC
1,4 MOTER 210HP DSG
TELIKI 235
0-100 7,0
KATANALOSH 7,5 -
Ο χρήστης technik έγραψε:
υπό κανονικές συνθήκες θα έχει 170 και πατώντας το κουμπάκι (α λα Μ5)
θα αυξάνεται στους 210?Όχι, απλά θα έχει κουμπί για την εκκίνηση...
_
-
Διάβασα σε ένα περιοδικό, car&driver νομίζω, ότι ετοιμάζουν και έκδoση με τον κινητήρα του R32
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Διάβασα σε ένα περιοδικό, car&driver νομίζω, ότι ετοιμάζουν και έκδoση με τον κινητήρα του R32καλύτερα. Μάλιστα θα 'χουν μερικές χιλιάδες V6 back up αφού ο 1,4/210 θα σπάσει ΣΙΓΟΥΡΑ ως υπερκαταπιεσμένος και θα τους αλλάζουν με V6 στην εγγύηση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Διάβασα σε ένα περιοδικό, car&driver νομίζω, ότι ετοιμάζουν και έκδoση με τον κινητήρα του R32
καλύτερα. Μάλιστα θα 'χουν μερικές χιλιάδες V6 back up αφού ο 1,4/210 θα σπάσει ΣΙΓΟΥΡΑ ως υπερκαταπιεσμένος και θα τους αλλάζουν με V6 στην εγγύηση
Αυτός δεν θα σπάσει!!!
Θα κάνει τεράστια έκρηξη και μετά θα προσγειωθεί στο φεγγάρι!!!! -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
καλύτερα. Μάλιστα θα 'χουν μερικές χιλιάδες V6 back up αφού ο 1,4/210 θα σπάσει ΣΙΓΟΥΡΑ ως υπερκαταπιεσμένος και θα τους αλλάζουν με V6 στην εγγύηση
Αυτός δεν θα σπάσει!!!
Θα κάνει τεράστια έκρηξη και μετά θα προσγειωθεί στο φεγγάρι!!!!Πω-πω κακία...
Πάντως πέρα από την πλάκα (με τις μηχανές που θα αλλαχτούν με 3.2lt σε γγύηση και τα κουμπάκια για εκκίνηση) δεν πιστεύω ότι θα σπάει ένας κινητήρας που βάζει το εργαστάσιο από την αρχή στο αμάξι πάνω.Εκτός των άλλων, η VW δεν θέλει να περάσει στην black list για αρκετά χρόνια μέχρι να ξεχαστεί το θέμα αυτό.
Ίσως βγάζει προβλήματα στα 150.000-200.000km αλλά μάλλον όχι νωρίτερα.
ΥΓ:Στηριζόμενος στην απλή λογική του marketing τα λέω αυτά..
ΥΓ2:Δεν ξέρω αν τα έχει ξαναπει κάποιος συν-fοrum-ίστας στις 50 προηγούμενες σελίδες.. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αυτός δεν θα σπάσει!!!
Θα κάνει τεράστια έκρηξη και μετά θα προσγειωθεί στο φεγγάρι!!!!Πω-πω κακία...
Πάντως πέρα από την πλάκα (με τις μηχανές που θα αλλαχτούν με 3.2lt σε γγύηση και τα κουμπάκια για εκκίνηση) δεν πιστεύω ότι θα σπάει ένας κινητήρας που βάζει το εργαστάσιο από την αρχή στο αμάξι πάνω.Εκτός των άλλων, η VW δεν θέλει να περάσει στην black list για αρκετά χρόνια μέχρι να ξεχαστεί το θέμα αυτό.
Ίσως βγάζει προβλήματα στα 150.000-200.000km αλλά μάλλον όχι νωρίτερα.
ΥΓ:Στηριζόμενος στην απλή λογική του marketing τα λέω αυτά..
ΥΓ2:Δεν ξέρω αν τα έχει ξαναπει κάποιος συν-fοrum-ίστας στις 50 προηγούμενες σελίδες..Εδώ σπάει ο 1.4/140ΗΡ. Αυτός με 210 δεν θα σπάει?
Οσον αφορά στα χλμ που γράφεις (150-200 χιλ χλμ) κάθε κινητήρας μπορεί να παρουσιάσει κάτι. Αυτό όμως εξαρτάται και από την σωστή συντήρηση και από την χρήση. Ξέρω και κινητήρες με μικρότερη ειδική απόδοση (ΗΡ/λιτρο) που παρουσιάζουν προβλήματα λόγω κακών περιφερειακών συστημάτων ή κακής κατασκευής.
Ας μην είμαστε απόλυτοι λοιπόν.
Απλά καμία φορά μπορούμε να είμαστε και ....ή απλά να αστειυόμαστε.
VW Scirocco