-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Η εκφραση 'το αυτοκινητο στριβει σαν ενα σωμα' ειναι τουλαχιστον ατυχης.. Υπαρχουν και αλλα που στριβουν σαν 2 σωματα δλδ; Δεν πιστευω οτι ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο στο στριβειν.
Eγω επειδη το εχω οδηγησει καταλαβαινω τι λεει...αναφερεται στην αμεσοτητα του πλαισιου στο στριψιμο ...και πιστεψε με ειναι τρενο
εννοειται οτι εκει αναφερεται αλλα ειναι πολυ ακυρη εκφραση (σαν διατυπωση) ..πολλα σημερινα στριβουν τρενο.Τεσπα δεν το εχω οδηγησει (ουτε θελω δλδ αλλα ειναι αλλο θεμα.. ) μπορει να ειναι οντως αρκετα στιβαρο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η εκφραση 'το αυτοκινητο στριβει σαν ενα σωμα' ειναι τουλαχιστον ατυχης.. Υπαρχουν και αλλα που στριβουν σαν 2 σωματα δλδ; Δεν πιστευω οτι ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο στο στριβειν.
Eγω επειδη το εχω οδηγησει καταλαβαινω τι λεει...αναφερεται στην αμεσοτητα του πλαισιου στο στριψιμο ...και πιστεψε με ειναι τρενο
εννοειται οτι εκει αναφερεται αλλα ειναι πολυ ακυρη εκφραση (σαν διατυπωση) ..πολλα σημερινα στριβουν τρενο.Τεσπα δεν το εχω οδηγησει (ουτε θελω δλδ αλλα ειναι αλλο θεμα.. ) μπορει να ειναι οντως αρκετα στιβαρο.
Ουσιαστικα εννοει σαν ενα κομματι, κατι για το οποιο μπορω και
εγω να συμφωνησω μετα απο 4 συνολικα test drive
με το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Η στιβαροτητα του ειναι παροιμιωδης για
την κατηγορια των χρηματων που κοστιζει και
εντυπωσιαζει θετικα με τη συνολικη
του συμπεριφορα στο δρομο ειδικα αν
το εχει οδηγησει κανεις αμεσως μετα απο Golf VI,
που ειναι ακομα πιο φρεσκο τεχνολογικα και κατεχει
πολυ υψηλη θεση στον τομεα της στιβαρης αισθησης. -
Γειά σας και από εμένα.Καλώς σας ήρθα και εγώ.....χρόνια πολλά πρώτα απ' όλα.Το σκέφτομαι και το θέλω ως εξής :λευκό 1.4 dsg ,sportpack,πίεση ελαστικών,Interlagos 8J x 18,PLB,RCD 510 και ίσως Dynamic Chassis Control.Ακόμη δεν το έχω οδηγήσει αλλά θα συμβεί σύντομα και πιστεύω θα κολήσω ακόμη ποιο πολύ με αυτό.Ελπίζω όσοι το έχετε κλείσει να έρθει σύντομα στα χέρια σας και όσοι το ποθείτε να μπορέσετε να το αποκτήσετε.Θα περιμένω όμως λίγο ακόμα μέχρι να το παραγγείλω για οικονομικούς λόγους μιας και θα το αποκτήσω με δόσεις.Είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και ας λένε για το εωτερικό του μερικοί.Πιστεύω πως όλα είναι θέμα γούστου.Θα παρακολουθώ από εδω για ότι νέο...Εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει υγεία και χαρά.....
-
Mε το εσωτερικο του εχει γινει παρεξηγηση...δεν ειναι ασχημο,απλα ειναι το ταμπλω του Εος,αν δεν εχεις Εος δεν προβληματιζει...ειναι πολυ ομορφο μεσα,ειδικα το σαλονι του με τα 4 μπακετ,οι χειρολαβες στις πορτες...Αφου θα βαλεις και το Rcd510 τελειωσε...για δειτε λιγο και το εσωτερικο του opel gt...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ναι...δεν πειραζει...εμεις το βλεπουμε κομψοτεχνημα
Ετσι...
Ειδικα οταν βλεπεις Ιταλικες γραμμες σε Γερμανικη κατασκευη,
δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να ζητησει κατι περισσοτερο...Μην το δει ο Vasgti αυτο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ετσι...
δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να ζητησει κατι περισσοτερο...Μην το δει ο Vasgti αυτο...
Γιατι, τι θα γινει δηλαδη?
Ειναι κατι που δεν συμβαινει συχνα, (Ιταλικες γραμμες-Γερμανικη κατασκευη, εστω με συναρμολογηση στην Πορτογαλλια) αλλα
οταν γινεται (καλη ωρα τωρα με το scirocco)
το αποτελεσμα ειναι μοναδικο!
Μακαρι και οι αντιστοιχες ομορφες Ιταλικες κατασκευες
να φτασουν σε υψηλοτερα επιπεδα κατασκευης απο
τα ηδη βελτιωμενα σημερινα, ωστε να τα χαιρεται ο κοσμος
που τα προτιμαει περισσοτερο. -
εμ....απο που κι ως που το σιροκο εχει ιταλικες γραμμες ειπαμε ?
Ο,τι ναναι γραφετε -
Εσυ που δεν γραφεις ο,τι να'ναι να ξερεις οτι ο σχεδιαστης του ο Walter da Silva (Ιταλος) ειναι ο ιδιος που σχεδιασε την Alfa 147 και 156 http://wikicars.org/en/Walter_da_Silva' target='_blank
-
ξερω πολυ καλα ποιος ειναι ο ντα σιλβα , αυτο που δεν βλεπω ειναι οι @ιταλικες γραμμες@ , για πες μου εσυ....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ετσι...
Γιατι, τι θα γινει δηλαδη?
Ειναι κατι που δεν συμβαινει συχνα, (Ιταλικες γραμμες-Γερμανικη κατασκευη, εστω με συναρμολογηση στην Πορτογαλλια) αλλα
οταν γινεται (καλη ωρα τωρα με το scirocco)
το αποτελεσμα ειναι μοναδικο!
Μακαρι και οι αντιστοιχες ομορφες Ιταλικες κατασκευες
να φτασουν σε υψηλοτερα επιπεδα κατασκευης απο
τα ηδη βελτιωμενα σημερινα, ωστε να τα χαιρεται ο κοσμος
που τα προτιμαει περισσοτερο.Συμφωνω σε ολα οσα λες,απλα ο vasgti εχει μια εμπαθεια προς ο,τι ειναι ιταλικο.. Προς θεου δεν ειπα οτι δεν ειναι ωραιο το σιροκο ή αξιολογο μηχανολογικα,απλα δεν ειναι για μενα,πραγμα που δε σημαινει απολυτως τιποτα
-
σιγουρα δε μοιαζει με ιταλικo,αλλα επισης σιγουρα δεν ακολουθει τα τυπικα σχεδιαστικα προτυπα του vag
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ετσι...
Μα τι μπαγλαμάς που είσαι.
Για ιταλικές γραμμές έγραψε ο άνθρωπος. Όχι για ιταλική αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
ξερω πολυ καλα ποιος ειναι ο ντα σιλβα , αυτο που δεν βλεπω ειναι οι @ιταλικες γραμμες@ , για πες μου εσυ....Εγω απο τα πλαγια βλεπω κατι τοσο κομψο που παραπεμπει σε ιταλικες γραμμες...βαριες γερμανικες παντως δεν τις λες ...δεν ξερω αν το εχεις δει απο κοντα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σιγουρα δε μοιαζει με ιταλικo,αλλα επισης σιγουρα δεν ακολουθει τα τυπικα σχεδιαστικα προτυπα του vagΝαι με εσενα συμφωνω απολυτα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
ξερω πολυ καλα ποιος ειναι ο ντα σιλβα , αυτο που δεν βλεπω ειναι οι @ιταλικες γραμμες@ , για πες μου εσυ....
Εγω απο τα πλαγια βλεπω κατι τοσο κομψο που παραπεμπει σε ιταλικες γραμμες...βαριες γερμανικες παντως δεν τις λες ...δεν ξερω αν το εχεις δει απο κοντα...
Ναι φιλε το εχω δει απο κοντα
κι αυτο που αποκομισα στο λογο μου ειναι οτι δεν μου θυμισε κατι
Δεν ειπα ρε παιδι μου , α αυτο μοιαζει με αυτο και το αλλο και λιγο απο το παραλλο
Ειναι ξεχωριστο σχεδιο το σιροκο , στα ματια μου τουλαχιστον δεν παραπεμπει σε κατι... -
Μα τα μπερδευεις,δεν ειπα οτι μοιαζει σε καποιο μοντελο συγκεκριμενα...συμφωνω απολυτα οτι ειναι ξεχωριστο σχεδιο...
-
οχι εσυ δεν ειπες, εγω πιαστηκα απο την κουβεντα καποιου αλλου φιλου που μιλησε για ιταλικες γραμμες
Σαν εκφραση σημαινει οτι θυμιζει κατι απο τα ιταλικα αυτοκινητα που εχει σχεδιασει , εκτος κι αν εννοουσε κατι αλλο ο φιλος , γιατι παρολο που ειναι ιταλος ο ντα σιλβα εχει δουλεψει και σχεδιασει και για σεατ και αουντιτεσπα , στο θεμα μας , το σιροκο οπως ειπα το εχω δει στο σκοτεινο μπλε του , μου διαφευγει η ακριβης ονομασια του , και μπορω να ξεχωρισω για την ομορφια του κυριως το πισω μερος του με το νευρο στα πλαγια , νομιζω πως ειναι το χαιλαιτ του αυτοκινητου.
Μου προκαλει εντυπωση γιατι σε ολους αρεσει το ασπρο αν και δεν μπορω να αποφανθω καθως δεν το εχω δει απο κοντα -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μα τι μπαγλαμάς που είσαι.
Για ιταλικές γραμμές έγραψε ο άνθρωπος. Όχι για ιταλική αξιοπιστία.
Ρε μπακαλιαρε,για μας ειναι τιμη που αρχιζεται να αντιγραφετε ΚΑΙ τα σχεδια μας.. Αντε σε λιγο καιρο θα ζητατε και ηλεκτρονικες λυσεις..
-
Δεν θες τη συμβουλη μου στο χρωμα
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
οχι εσυ δεν ειπες, εγω πιαστηκα απο την κουβεντα καποιου αλλου φιλου που μιλησε για ιταλικες γραμμες
Σαν εκφραση σημαινει οτι θυμιζει κατι απο τα ιταλικα αυτοκινητα που εχει σχεδιασει , εκτος κι αν εννοουσε κατι αλλο ο φιλος , γιατι παρολο που ειναι ιταλος ο ντα σιλβα εχει δουλεψει και σχεδιασει και για σεατ και αουντιτεσπα , στο θεμα μας , το σιροκο οπως ειπα το εχω δει στο σκοτεινο μπλε του , μου διαφευγει η ακριβης ονομασια του , και μπορω να ξεχωρισω για την ομορφια του κυριως το πισω μερος του με το νευρο στα πλαγια , νομιζω πως ειναι το χαιλαιτ του αυτοκινητου.
Μου προκαλει εντυπωση γιατι σε ολους αρεσει το ασπρο αν και δεν μπορω να αποφανθω καθως δεν το εχω δει απο κονταΝαι, εγω το ειπα με την εννοια οτι σε εμενα τουλαχιστον
φανταζει και παραπεμπει στην ομορφια και πρωτοτυπη
φιλοσοφια του ιταλικου στυλ και γιατι οχι συνολικα αφηνει
την αισθηση οτι η σχεδιαση εχει 'Ιταλικες επιρροες'.
Το ασπρο και για εμενα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο
δεν νομιζω οτι ειναι το ιδανικο του χρωμα, σχεδιαστικα τουλαχιστον
πιστευω οτι αναδυκνειεται περισσοτερο σε πιο εντονα χρωματα
οπως το κοκκινο το μπλε ανοιχτο και σιγουρα αν και δεν το
εχω δει απο κοντα στο πρασινο ανοιχτο και κοκκινο μεταλλικο της Γενευης αν τελικα
βγει στην παραγωγη.
VW Scirocco