-
Μπορντω?
Μηπως ηταν το κοκκινο, γιατι ειναι σκουρο
και απο μακρια ή την νυχτα μπερδευει λιγο.
Το λεω γιατι το μπορντω (firespark κατα την VW)
ειναι το χρωμα με το οποιο εμφανιστηκε περυσι
στην Γενευη και μεχρι στιγμης δεν συμπεριλαμβανεται
στο χρωματολογιο του Scirocco. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μπορντω?
Μηπως ηταν το κοκκινο, γιατι ειναι σκουρο
και απο μακρια ή την νυχτα μπερδευει λιγο.
Το λεω γιατι το μπορντω (firespark κατα την VW)
ειναι το χρωμα με το οποιο εμφανιστηκε περυσι
στην Γενευη και μεχρι στιγμης δεν συμπεριλαμβανεται
στο χρωματολογιο του Scirocco.Αυτο εννοει...ειναι λιγο σκουρο το κοκκινο...
-
Χρόνια πολλά σε όλους φίλοι μου εύχομαι με το καλό να έρθει το αμάξι σε όσους το περιμένουν και να το χαιρόμαστε όσοι το έχουμε, υγεία σε όλους. Σωτήρης
-
Χρονια πολλα φιλε μου!Να εισαι καλα!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Αρχικά από απόσταση όπως το είδα από πίσω το πέρασα για alfa romeo. Από πίσω ειδικά μου φάνηκε πανέμορφο. Τι οπίσθια είναι αυτά;ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αρχικά από απόσταση όπως το είδα από πίσω το πέρασα για alfa romeo. Από πίσω ειδικά μου φάνηκε πανέμορφο. Τι οπίσθια είναι αυτά;
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.-
Nαι ασε και εγω οταν βλεπω μπρερα απο μακρια νομιζω πως ειναι σιροκκο..
-
Ευχομαι το 2009 να μας-σας φερει ο,τι δεν προλαβε το 2008!
Τα Scirocco μας-σας! -
Ουυυυυυυυ 66666666666666 μακρυα απο μας κατασκευασματα-αντιγραφες..
Yγεια σε ολους και καλο κουραγιο σε οσους παρουν σιρωκω τα κρυα βραδυα του χειμωνα.. με ανοιχτα παραθυρα δε λεει το κρυο.. -
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου και σε σενα καλή χρονιά pasxo
-
Πλακιτσα κανω εννοειται μην παρεξηγηθει κανεις τετοια μερα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πλακιτσα κανω εννοειται μην παρεξηγηθει κανεις τετοια μερα..Εγώ όπως είδες και κατάλαβες φίλε μου pasxo , επέτρεψέ μου να σε λέω έτσι δεν παρεξηγούμε για τέτοιες λεπτομέρειες, και πάλι χρόνια σου πολλά και το 2009 ότι επιθυμής να το έχεις. Σωτήρης
-
Να σου επιτρεψω; Οπως θελεις μπορεις να με λες ακομα και Πασχαλη..
Σοβαρα,δεν ξερω αν το χετε πει εδω,το σιροκο απο πισω δεν μοιαζει με μπρερα, ή ειμαι τοσο κολλημενος που το βλεπω ετσι;
-
Xρόνια σας πολλά παιδιά. Καλή χρονιά να έχουμε/έχετε. Όντως κι εμένα προς brera μου πήγε το μυαλό όταν το είδα από πίσω από σχετικά μακριά, ειδικά δε σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να σου επιτρεψω; Οπως θελεις μπορεις να με λες ακομα και Πασχαλη..Σοβαρα,δεν ξερω αν το χετε πει εδω,το σιροκο απο πισω δεν μοιαζει με μπρερα, ή ειμαι τοσο κολλημενος που το βλεπω ετσι;
Συμφωνω οτι μοιαζουν στο σουλουπι!Δηλαδη πιστευω πως και τα δυο αμαξια προσεγγιζουν την κουπε κατηγορια με τον ιδιο τροπο Καλη χρονια σε ολους μας και πανω απ'ολα υγεια!...Και ολα ερχονται!
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΘΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ SCIROCCO ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ AFTERMARKET XENON Η΄ΟΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DCC!EXEI KANEIΣ ΑΠΟΨΗ??ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΟΛΟ
Συγνώμη που μερικοί το περιμένουμε από το IROC ακόμα
Συγνώμη που μας ενδιαφέρει πότε ακριβώς! θα χρειαστεί να πληρώσουμε (μετρητά) τα σχεδόν 30.000 που κοστίζει
Συγνώμη που δεν βάζουμε aftermarket αηδίες
Συγνώμη που έχουμε μάθει πλέον σχεδόν τα πάντα περι τεχνικών ζητημάτων και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι εντυπώσεις των κατόχωνΚαλή χρονία με υγεία και ευτυχία
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΘΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ SCIROCCO ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ AFTERMARKET XENON Η΄ΟΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DCC!EXEI KANEIΣ ΑΠΟΨΗ??
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΟΛΟ
Συγνώμη που μας ενδιαφέρει πότε ακριβώς! θα χρειαστεί να πληρώσουμε (μετρητά) τα σχεδόν 30.000 που κοστίζει
Συγνώμη που έχουμε μάθει πλέον σχεδόν τα πάντα περι τεχνικών ζητημάτων και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι εντυπώσεις των κατόχωνΚαλή χρονία με υγεία και ευτυχία
Πες τα χρυσοστομε!!!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΘΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ SCIROCCO ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ AFTERMARKET XENON Η΄ΟΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DCC!EXEI KANEIΣ ΑΠΟΨΗ??
Συγνώμη που δεν βάζουμε aftermarket αηδίεςΣυγνώμη που έχουμε μάθει πλέον σχεδόν τα πάντα περι τεχνικών ζητημάτων και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι οι εντυπώσεις των κατόχων
Καλή χρονία με υγεία και ευτυχία
ναι και να μην ασχολεισαι με τιποτα αλλο στην ζωη σου μονο να κλαιγεσαι ολη μερα ποτε θα σου ερθει το υπερ-αμαξι.....να διαβαζουν απο τα αλλα topic οτι κλαιγομαστε ολη μερα και να μας κοροιδευουν.....οσο για τα aftermarket....αηδιες μπορει να βαλουν καποιοι παντως μην περιμενεις οτι τα xenon που βαζει η vw ειναι vw....τα περισσοτερα ειναι hella ....τα οποια στην αγορα κανουν 550 ευρω!!!
-
Έχει πλάκα το σκηνικό πάντως... Δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι ότι όταν είσαι σε μια δημόσια κοινότητα θα υπάρχουν και τέτοια αντικείμενα συζητήσεων. Ειδικότερα δεν όταν αισθάνεσαι ότι είσαι σε μια παρέα με άτομα που σκέφτονται σαν εσένα. Αλίμονο αν όλες οι συζητήσεις ήταν αμιγώς τεχνοκρατικές.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
!!!
εσυ ο 'Πες τα χρυσοστομε' που συμφωνεις με τον πιο πανω μηπως ξερςι να μας πεις που οφειλεται η διαφορα στα μετατροχια του scirocco απο το γκοφ??οφειλεται στους μεγαλυτερουσ βραχιονες πισω η' σε προσθηκες στουσ τροχους η' φοραει την αναρτηση του passat cc???μιας και τα ξερεις κι εσυ ολα περι τεχνικων θεματων,......
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
!!!
εσυ ο 'Πες τα χρυσοστομε' που συμφωνεις με τον πιο πανω μηπως ξερςι να μας πεις που οφειλεται η διαφορα στα μετατροχια του scirocco απο το γκοφ??οφειλεται στους μεγαλυτερουσ βραχιονες πισω η' σε προσθηκες στουσ τροχους η' φοραει την αναρτηση του passat cc???μιας και τα ξερεις κι εσυ ολα περι τεχνικων θεματων,......
Κατ'αρχην σταματα να πουλας πνευμα.Φοραει την πισω αναρτηση του passat.Και αν θες να σου λυθει η απορια με το dcc αντε κανε test drive οπως εχω κανει και εγω.Μονο ετσι θα καταλαβεις αν αξιζει για σενα και οχι με το να σου πω εγω ''οχι δεν αξιζει''μπορει εσυ να δεις κατι που δεν ειδα εγω.
VW Scirocco