-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ευχαριστω πολυ φιλε κοσταντινε.. γιατι απο τοσο πσαξιμο δεν ευρισκα τιποτα για καταναλοσεις. μου ειπαν οτι ο 2 λιτρος τσι ειναι αναβατμισμενος σε σχεση με του gti ισχιει?
μακαρι να ειναι τοσο οι καταναλοσεις σε κανονικεσ σιντηικεσ δεδομενου του οτι ειμαι
'ελαφροποδις'.... -
Τωρα που ερχομουν απο το Αιγαλεω ειδα ενα ανθρακι Σιροκκο Ποσο τελειο δειχνει στο δρομο το ατιμο...τον γεμιζει!Ειναι μες την αγριαδα!Κοιμομουν ορθιος περιμενοντας να αναψει πρασινο και περασε απο μπροστα μου αφου εσκασε απο ενα στενο ...δεν μπορω να περιμενω...το οδηγουσε ενας 60αρης.
-
Giuseppe ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για το Scirocco διακρίνω. Αλλά μην ανησυχείς. Δεν είσαι ο μόνος. Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.
Ή μήπως (παρά τα όσα λέτε περί διαφορετικών segments) έχει ΟΝΤΩΣ αρχίσει να κόβει πωλήσεις από το MiTo;
-
Το είδα σήμερα και μπορώ να πω ότι θα το αγόραζα αν επέλεγα VAG. Το εμπρός μέρος μου άρεσε οπτικά (όπως και στο VI). Το πίσω μέρος ταιριάζει καλύτερα αν και πιστεύω ότι εκεί στο VAG σχεδιαστικά το πίσω μέρος δεν το έχουν δει και πολύ καλά.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.Γιατι ρε συ, οταν αγοραζεις Alfa, υπογραφεις πουθενα πως δε θα ξανακοιταξεις αλλη μαρκα?
-
λοιπον παιδια παραγγειλα και εγω το δικο μου την παρασκευη και τωρα αναμονη
1.4 160 PS blue rising
με εξτρα:
dcc
park pilot
RCD 510
PLB
cruise control
σπορ πακετο
ελεγχος πιεσης ελαστικωνκαι ακολουθουν με το καλο οταν παραλαβω φιμε στα υπολοιπα τξαμια
μου εκανε καλη τιμη ταχα μου με συμπαθησε
-
Αντε με το καλο!Ποσο χρονο παραδοσης σου εδωσε?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.
Γιατι ρε συ, οταν αγοραζεις Alfa, υπογραφεις πουθενα πως δε θα ξανακοιταξεις αλλη μαρκα?
-
Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.
Γιατι ρε συ, οταν αγοραζεις Alfa, υπογραφεις πουθενα πως δε θα ξανακοιταξεις αλλη μαρκα?
Oχι,απλα οποιος οδηγει Αλφα μετα δεν μπορει να αρκεστει σε αλλες μαρκες καλα δεν το 'ξερες?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απορια Νο1:
Τι δουλεια εχεις εσυ στο http://www.alfisti.gr ?
Ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για τις Alfa διακρίνω...Aπορια Νο2:
Οσοι οδηγατε Golf, αυτοματως χανεται το χιουμορ σας? -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Oχι,απλα οποιος οδηγει Αλφα μετα δεν μπορει να αρκεστει σε αλλες μαρκες καλα δεν το 'ξερες?
Να σου πω την αληθεια, περισσοτεροι ειναι αυτοι που οταν αγοραζουν VW μενουν εκει...
(Οχι οτι εκανα καμμια ερευνα. Αυτη την αισθηση εχω απλα.) -
Απορια Νο1:
Τι δουλεια εχεις εσυ στο http://www.alfisti.gr' target='_blank' target='_blank ?
Ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για τις Alfa διακρίνω...Aπορια Νο2:
Οσοι οδηγατε Golf, αυτοματως χανεται το χιουμορ σας?Εσύ δεν πιάνεις το χιούμορ.
5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΟΥ (ΠΛΗΝ ALFA ROMEO) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
6.ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.Έτσι έτσι βεντούζα.
-
Να σου πω την αληθεια, περισσοτεροι ειναι αυτοι που οταν αγοραζουν VW μενουν εκει...
(Οχι οτι εκανα καμμια ερευνα. Αυτη την αισθηση εχω απλα.)Ειναι αληθεια αυτο.Εχω πολλα παραδειγματα τετοια...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εσύ δεν πιάνεις το χιούμορ.
Eλα τωρα... Δεν μπορει να πιστευεις κατι τετοιο...
Την 1η απορια θα μου τη λυσεις ομως?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...δικαιολογει 1 λιτρο αλλα δεν μου ειπε στα ποσα χιλιομετρα...
Στα 1.000 χλμ.
Είναι στάνταρ και το λένε όλοι οι κατασκευαστές για να μην αλλάζουν κινητήρες που καίνε λάδια. Αν καίει παραπάνω λάδι καπνίζει από την εξάτμιση και είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν κινητήρα (εγγύηση).Μια κατανάλωση γύρω στο 0,1 λτρ / 1000 χλμ είναι καλή για τη μακροζωία του κινητήρα.
Τα καινούρια λάδια καίγονται δύσκολα γι αυτό μπορεί να βλέπεις και λιγότερο από 0,1λ/1000χλμ.Επισης ξερεις τι αλλο λενε οι κατασκευαστες? Αλλαγη λαδιων σε 30.000χλμ
Φαντασου λοιπον να καις 1 λιτρο σχεδον στα 1000χλμ και να αλλαζεις καθε 30Κ.Για μενα οποιαδηποτε καταναλωση πανω απο 200ml στα 1000χλμ θα με προβληματιζε
Δεν ειναι ακριβως ετσι....πχ στην opel που λεει αλλαγη στα 30000χιλ εχει σημειωση στο βιβλιο του κατασκευαστη οτι εαν γινεται η χρηση του αυτοκινητου στην πολη πρεπει η αλλαγη των λαδιων να γινεται στα μισα χιλιομετρα απο οσα λεει ο κατασκευαστης δηλ στα 15000χιλ.Τo scirocco νομιζω στα 15000 δεν την εχει?Βασικα ομως αυτο το κανανε οι εταιριες για να βγαζουνε και καμια ζημια να βγαζουνε ζεστα ευρω.Της κοπελας μου το corsa τα λαδια τα κρατησανε 30000χιλ και εβγαλε καδενα 1000cc αμαξι ενω οταν τα αλλαξαμε τα λαδια ηταν νερο και στην ταπα απο τα λαδια υπηρχε ουκολιγη γανα λες και ητανε σομπα Πιστευω οτι το σωστο ειναι να κρατιουνται τα λαδια 10000χιλ με την προυποθεση οτι ειναι και Full synthetic.Βασικα ομως στην καταναλωση του λαδιου απο οτι εχω καταλαβει παιζει τεραστιο ρολο η κατασκευη του μοτερ απο το εργοστασιο και η κρυα εκκινηση.Στο επομενο μου αυτοκινητο οποιο να ειναι και αυτο θα βαλω σιγουρα οργανο μετρησης θερμοκρασιας λαδιου.Παντος ψαχνωντας και για σπορ αναρτηση για το συγκεκριμενο μοτερ ειδα οτι η eibach εχει ειδη βγαλει ενα σετακι coilover την Eibach pro street s.Να ρωτησω κατι αλλο.Το συγκεκριμενο αυτοκινητο εχει ψυγειο λαδιου?Και εαν δεν εχει υπαρχει κατι σε after market?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Giuseppe ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για το Scirocco διακρίνω. Αλλά μην ανησυχείς. Δεν είσαι ο μόνος. Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.Ή μήπως (παρά τα όσα λέτε περί διαφορετικών segments) έχει ΟΝΤΩΣ αρχίσει να κόβει πωλήσεις από το MiTo;
H Μιτο λεγεται οπως λεμε η 147 η GT η Brera.Πολυ την ψαχνω αλλα στο τελος παλι αλφα ρομεο με βλεπω να παιρνω.
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
Giuseppe ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για το Scirocco διακρίνω. Αλλά μην ανησυχείς. Δεν είσαι ο μόνος. Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.
Ή μήπως (παρά τα όσα λέτε περί διαφορετικών segments) έχει ΟΝΤΩΣ αρχίσει να κόβει πωλήσεις από το MiTo;
H Μιτο λεγεται οπως λεμε η 147 η GT η Brera.Πολυ την ψαχνω αλλα στο τελος παλι αλφα ρομεο με βλεπω να παιρνω.
Ναι ρε παιδια,ολοι Σιροκκο θα παρουμε?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αντε με το καλο!Ποσο χρονο παραδοσης σου εδωσε?τελος φλεβαρη μου ειπε θα το εχω, ελπιαζω να μη με δουλευε πανω στη χαρα μου.
δεν το βιαζομαι οποτε θα περασει πιο ευκολα ο καιρος... -
Ο χρήστης fadomas313 έγραψε:
Αντε με το καλο!Ποσο χρονο παραδοσης σου εδωσε?
τελος φλεβαρη μου ειπε θα το εχω, ελπιαζω να μη με δουλευε πανω στη χαρα μου.
δεν το βιαζομαι οποτε θα περασει πιο ευκολα ο καιρος...φιλε μου ενα λεπτο γιατι θα μας τρελανουνε....
ποτε το παραγγειλες εσυ κ σου ειπανε τελος φλεβαρη?????
-
Kοιτα.Ουτε dsg ουτε Interlagos ουτε ηλιοροφη εχει βαλει...γιατι να μην ερθει Φλεβαρη?Για το σπορ πακετο?Εγω πιστευω πως δεν εχει καθυστερηση στην πραγματικοτητα το σπορ πακετο τελικα γιατι δεν εχει κανενα κομματι που δεν υπαρχει στην παραγωγη,αφου ειναι ο,τι εχει και το διλιτρο...τωρα ή σε ασχετο επεσε ή σε πολυ ενημερωμενο πωλητη...
VW Scirocco