-
Αρχίστε να μαζεύετε κέρματα για όταν το κατεβάσει...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το οδήγησες με DCC; Θέλουμε λεπτομέρειες...
Ναι. Το DCC σου επιτρέπει να έχεις ταυτόχρονα ένα σφιχτό στήσιμο και άνεση αφού τα αμορτισέρ αλλάζουν συνεχώς την σκληρότητα τους ανάλογα με την ποιότητα του δρόμου. Εμένα δεν μου φάνηκε σε καμιά περίπτωση σκληρό ούτε κοπανήματα κλπ ακόμα και στην ρύθμιση sport με της 18αρες που είχε το test drive αλλά μιλάμε για δρόμους Γερμανίας. Στην θέση comfort απλά δεν καταλαβαίνεις τπτ, μαγικό χαλί
Θεωρητικά έτσι είναι, το θέμα είναι όμως κατά πόσον αντιλαμβάνεσαι διαφορά στην πράξη. Ούτε η απλή ανάρτηση κοπανάει πάντως, παρόλο που είναι σφιχτή.
Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πάντως πως υπάρχει όντως διαφορά, αν και βέβαια άλλο οι γερμανικοί δρόμοι και άλλο οι ελληνικοί... -
Ακριβώς γι αυτό δεν μπορώ να εκφέρω ακριβή άποψη επι του θέματος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To είδα και αυτό ήταν....
Παραγγέλθηκε σήμερα απο Γαλλία, το είχα κάνει τεστ ντράιβ χτές στο Φράιμπουργκ
με το σπορτ εσωτερικό και μερικά έξτρα...Ηλιοροφή, DCC, ( για να συνδυάσω άνεση και κίνηση τάπα στο στροφιλίκι) το 510 και τις 18αρες της φωτό...
Diesel DSG 140 άλογα και περίπου 33χιλιάρικα. Περίπου γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η τιμή στην Γαλλία γιατί ακόμα δεν έχει έρθει επίσημα εδώ.
Οι μεγάλοι έρωτες απαιτούν θυσίες...
Το αμάξι τα σπάειΓιατι εγω ΔΕΝ τις ειδα αυτη τη φωτο εχθες???Υπαρχουν πολυ λιγες φωτο πρασινου κ τις μαζευω σαν τρελλος...καλοριζικο!Ποτε παραλαμβανεις?Ωραιο το πρασινο απο κοντα ε?
-
Κουκλί είναι....!! Καλοτάξιδο....!!! Πάντως αν ηταν να πάρω αυτό το αυτοκίνητο, θα είχα σοβαρό πρόβλημα. 'Δυστυχώς' του πάνε πολλά χρώματα (και σίγουρα μέσα σ΄αυτά είναι και το δικό σου) και δε θα ηξερα πιο να διαλέξω....
-
Ναι το ατιμο του πανε πολλα ...ε αν ειναι ωραιο το αμαξι το χρωμα θα 'χει να δειξει...
-
πειραζει που εχω φαει τρομερο κολλημα με το scirocco μου και το θελω τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ????
τα ηχεια του scirocco τι λενε? ικανοποιητικη ενταση?
δε θελω τρελα πραγματα.. να ακουω εγω μεσα στο αυτοκινητο .. οχι να ακουν και αυτοι π περπατανε στο δρομο και στα γυρω στενα
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
πειραζει που εχω φαει τρομερο κολλημα με το scirocco μου και το θελω τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ????τα ηχεια του scirocco τι λενε? ικανοποιητικη ενταση?
δε θελω τρελα πραγματα.. να ακουω εγω μεσα στο αυτοκινητο .. οχι να ακουν και αυτοι π περπατανε στο δρομο και στα γυρω στενα
Nαι πιστευω με τα κριτηρια σου θα σε ικανοποιουν πληρως...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To είδα και αυτό ήταν....
Παραγγέλθηκε σήμερα απο Γαλλία, το είχα κάνει τεστ ντράιβ χτές στο Φράιμπουργκ
με το σπορτ εσωτερικό και μερικά έξτρα...Ηλιοροφή, DCC, ( για να συνδυάσω άνεση και κίνηση τάπα στο στροφιλίκι) το 510 και τις 18αρες της φωτό...
Diesel DSG 140 άλογα και περίπου 33χιλιάρικα. Περίπου γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η τιμή στην Γαλλία γιατί ακόμα δεν έχει έρθει επίσημα εδώ.
Οι μεγάλοι έρωτες απαιτούν θυσίες...
Το αμάξι τα σπάεικαλα ρε φιλαρακι, το βατραχι πηγες και πηρες????
αυτο το παιδι ποτε δεν ακουει.... .ΠΟΤΕ
και 33 χηνες???
-
Υπαρχουν και αγοραστες εδω μεσα...
Μετα μας ενοχλουν τα flame post κυριοι mod ...
-
Mirage ....
...καλοριζικο mate
Το χρωμα ετσι και ετσι βεβαια, εγω σε ασημενιο θα το επαιρνα παντως ή εστω σε μια αποχρωση του γκρι
-
.
-
γιατι εχει ογκο????
-
[
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γιατι εχει ογκο????
καπου στα 75 τωρα
http://www.youtube.com/watch?v=D0ANmlpyOec' target='_blankThis video is not available in your country. ????????????
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
??!!τουτο?
http://www.youtube.com/watch?v=oXEjfF0fkek' target='_blank
Ουτε...καλα τι δειχνουν?θα σκασω...παιδια οι υπολοιποι τα βλεπετε?
-
tsou..
-
δεν παιζει
VW Scirocco