-
Και βιντεάκι...
http://carscoop.blogspot.com/2008/03/20 ... iving.html
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.....ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΟΡΟΦΗ Η ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ??
-
Επίσημη παρουσίαση
τιμή από 21,750 euros στην Γερμανία. (πολύ καλή. Το Golf sport 122hp στην Γερμανία είναι πιο ακριβό!!!!. Στην ελλάδα θα έρθει σίγουρα πιο κάτω από αυτή την τιμή λόγω του 1.4. Βέβαια όποιος θέλει παραπάνω άλογα θα αναγκαστεί να πληρώσει αρκετά παραπάνω γιατί μετά ανεβαίνει στα 1.8λτ)
Κινητήρες
122 hp TSI - 9.7 sec (0-100 km/h) - 200 Nm torque - 200 km/h - 6.1 liters / 100 km
160 hp TSI - 8.0 sec - 240 Nm torque - 217 km/h - 6.5 liters / 100 km
200 hp TSI - 7.2 sec - 280 Nm torque - 235 km/h - 7.6 liters / 100 kmΟι γνωστοι καλοί κινητήρες αλλά απουσία κινητήρα με compressor ή κάποιας έκδοσης tsi 1.4 με 150hp
diesel
140 hp TDI - 9.3 sec - 320 Nm torque - 207 km/h - 5.4 liters / 100 km6-speed DSG στα 200 hp TSI and 140 hp TDI,
7-seven speed DSG στο 160 hp TSI
όχι DSG στο122άρι που θα είναι και η πιο ενδιαφέρουσα από αποψη τιμής έκδοση για την ελλάδαΚαλός χώρος αποσκευών - 292 liters
ρυθμιζόμενη ανάρτηση Adapative Chassis Control - control over suspension and steering (Normal/Sport/Comfort)
περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες
http://www.worldcarfans.com/9080303.020 ... o-unveiled -
Μόνο σε εμένα φαίνεται ασχημούλι??
Ξέρει κανείς τι έχουν βελτιώσει στην οδική συμπεριφορά(εκτός της ρυθμιζόμενης ανάρτησης)?Η θα είναι κλασικά golf?? -
Καμια εκδοση R32 δεν θα παιξει λετε?
-
θα ειναι παράξενο να έχει το golf r32 και όχι αυτο...
-
θα ειναι παράξενο να έχει το golf r32 και όχι αυτο...
-
Μήπως το Golf VI θα βγεί μόνο 5θυρο;;;
-
Μήπως εννοείς πεντάθυρο;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μήπως εννοείς πεντάθυρο;Κατι τετοιο μου φαινεται και μενα. Αλλιως θα υπαρξει συγχυση με τις εκδοσεις
-
Ωραίο είναι!
Ωραίες...γρήγορες εκδόσεις...καλά μοτέρ με σειριακά κιβώτια...θα γίνει χαμός! Σφαίρα θα πάει...
-
more...
http://www.autoexpress.co.uk/images/fro ... 211_25.jpg -
H σιλουέτα του πίσω μέρους θυμίζει έντονα C30.
Πάντως είναι πολύ ωραίο. Σαν ζεστό ψωμάκι θα πουλήσει...
-
χάνει σε κόκκινο
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
χάνει σε κόκκινοΣυμφωνώ ότι σε λευκό έδειχνε καλύτερο στις φωτογραφίες. Ομως το λευκό γενικά δείχνει στις φωτό αλλά από κοντά σίγουρα θα είναι ωραίο και το κόκκινο (και το μαύρο επίσης).
Με εντυπωσίασε η παραπάνω φωτογραφία του πίσω μέρους. Είναι πάρα πολύ ωραίο από πίσω και νομίζω ότι αυτό τελικά κάνει την διαφορά στην εμφάνιση.
Και μένα μου θυμίζει πολύ C30. -
τελικα δεν ειναι τοσο ασχημο
θα μειωθει και η οποια αναμονη για το golf
-
Αυτό το καρούμπαλο στον κώλο δεν μου αρέσει καθόλου..
-
Κάτι μου λέει ότι αυτή θα είναι ακριβώς και η μούρη και του golfVI
-
Το αυτοκίνητο μου αρέσει αλλά το πίσω μέρος με χαλάει γιατί μου θυμίζει κάτι από Megane/C30 στο σχήμα και κάτι από Astra GTC στα φώτα.
Δεν λέω ότι είναι απαραίτητα άσχημο, απλά δε μου φαίνεται πρωτότυπο.
Από μπροστά και από το πλάι όμως είναι τέλειο... -
Πολύ καλή κίνηση από την VW και όπως είναι λογικό όλα αυτά αντικατροπτίζονται σε πωλήσεις που σίγουρα θα πετύχει.
VW Scirocco