-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Παιζει ρολο και η μεγαλη διαδρομη της αναρτησης που εχει το scirocco, ειναι ενας απο τους λογους που εχει πετυχει ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα σε επιπεδο αποσβεσης με 45προφιλ, κατι που σε αλλες συνθηκες ισως θα ηταν απαγορευτικο για τους δρομους μαςΚαι απορούσα, γιατί του έβαλαν τόσο μεγάλους θόλους...
-
Καλησπέρα!!!
Μόλις γύρισα από test drive του scirocco 160Είναι πραγματικά φοβερό, πολύ γρήγορο για τα δικά μου δεδομένα, υπερβολικά σταθερό, δεν χτυπάει καθόλου και όσον αφορά την ορατότητα από καθρέφτες κτλ μια χαρά ,τελικά δεν θα βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος.
Κατά 99% θα παώ αύριο να το παραγγείλω και σε 20 ημέρες θα το έχω σε χρώμα γκρι, με έλεγχο πίεσης ελαστικών. (Αρκεί με το που ξυπνήσω να βρω 1500ευρώ).
Ερώτηση : (και παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας) Να βάλω after market δερμάτινο σαλόνι με 900ευρώ ή θα το μετανιώσω?
-
Αν είναι θέμα κόστους βάλε σπορ πακέτο. Αν βιάζεσαι, πάρε το αμάξι όπως είναι για λίγο καιρό. Δες αν σε χαλάει τόσο πολύ που δεν έχει δέρμα και αποφάσισε.
-
Να μην βάλεις after market σαλόνι γιατί ποτέ δεν ξέρεις την ποιότητα της δουλειάς και συνηθως είναι τελειώς μούφα και τα δέρματα και η δουλεία.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αν είναι θέμα κόστους βάλε σπορ πακέτο. Αν βιάζεσαι, πάρε το αμάξι όπως είναι για λίγο καιρό. Δες αν σε χαλάει τόσο πολύ που δεν έχει δέρμα και αποφάσισε.Δεν είναι θέμα κόστους, είναι θέμα το εάν το aftermarket δέρμα θα είναι ποιοτικό. Οι 5 και 6 μήνες αναμονής είναι απαγορευτικοί για μένα, όπου θα πρέπει να θυσιάσω κα το dsg , οπότε το να περιμένω μόνο για το σπορ πακέτο τόσο καιρό είναι too much.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να μην βάλεις after market σαλόνι γιατί ποτέ δεν ξέρεις την ποιότητα της δουλειάς και συνηθως είναι τελειώς μούφα και τα δέρματα και η δουλεία.Θα συμφωνήσω... Χίλιες φορές καλύτερα να σου το βάλει ο Πορτογάλος, παρά ο Έλληνας... Είμαστε τόσο άχρηστοι (ή αδιάφοροι/λαμόγια) σε αυτή τη χώρα που ούτε πλακάκια στο μπάνιο δεν είμαστε ικανοί να βάλουμε σωστά...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να μην βάλεις after market σαλόνι γιατί ποτέ δεν ξέρεις την ποιότητα της δουλειάς και συνηθως είναι τελειώς μούφα και τα δέρματα και η δουλεία.Εαν είναι έτσι τότε να το απορρίψω.
Έχεις δει κάποιο δείγμα??
Εγώ είδα σε tiguan και ήταν αρκετά καλό αλλά μπορεί στο δικό μου η δουλειά να μη γίνει καλά. -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Να μην βάλεις after market σαλόνι γιατί ποτέ δεν ξέρεις την ποιότητα της δουλειάς και συνηθως είναι τελειώς μούφα και τα δέρματα και η δουλεία.
Θα συμφωνήσω... Χίλιες φορές καλύτερα να σου το βάλει ο Πορτογάλος, παρά ο Έλληνας... Είμαστε τόσο άχρηστοι (ή αδιάφοροι/λαμόγια) σε αυτή τη χώρα που ούτε πλακάκια στο μπάνιο δεν είμαστε ικανοί να βάλουμε σωστά...
Τόσο χάλια ε?
-
Ο χρήστης gastou έγραψε:
Θα συμφωνήσω... Χίλιες φορές καλύτερα να σου το βάλει ο Πορτογάλος, παρά ο Έλληνας... Είμαστε τόσο άχρηστοι (ή αδιάφοροι/λαμόγια) σε αυτή τη χώρα που ούτε πλακάκια στο μπάνιο δεν είμαστε ικανοί να βάλουμε σωστά...
Τόσο χάλια ε?
Δυστυχώς. Βλέπεις τίποτα σε αυτή τη χώρα που να είναι φτιαγμένο σωστά;
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Δυστυχώς. Βλέπεις τίποτα σε αυτή τη χώρα που να είναι φτιαγμένο σωστά;
Ξενέρωσα τώρα, πολύ άδειο μου φαίνετε ότι θα το πάρω τλκ!
Η άλλη μ@κ@κία είναι ότι για να μου βάλουν το rcd 510 στο ετοιμοπαράδοτο θέλουν 1500ευρώ
-
Μην υπερβάλουμε κι όλας, απλά συνήθως αγοράζεις οτι πληρώνεις. Δες δείγμα και κρίνε. Τα δέρματα θα περαστούν στην Connoly? Αν ναι, λογικά η ποιότητα της εργασιάς θα είναι καλή αλλά για το δερμα δεν παίρνω κι όρκο. Σε όσα αμάξια έχω δεί δέρματα περασμένα στην Ελλάδα το δέρμα ήταν χάλια και πολλές φορές και το πέρασμα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην υπερβάλουμε κι όλας, απλά συνήθως αγοράζεις οτι πληρώνεις. Δες δείγμα και κρίνε. Τα δέρματα θα περαστούν στην Connoly? Αν ναι, λογικά η ποιότητα της εργασιάς θα είναι καλή αλλά για το δερμα δεν παίρνω κι όρκο. Σε όσα αμάξια έχω δεί δέρματα περασμένα στην Ελλάδα το δέρμα ήταν χάλια και πολλές φορές και το πέρασμα.Δεν ξέρω που θα περαστεί το δέρμα, πάντως όπως είπα και παραπάνω είδα δείγμα σε tiguan και ήταν αρκετά καλό.
-
Ο χρήστης gastou έγραψε:
...Η άλλη μ@κ@κία είναι ότι για να μου βάλουν το rcd 510 στο ετοιμοπαράδοτο θέλουν 1500ευρώ
Bάλτο μόνος σου μετά. Είναι πανεύκολο αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο ίντερνετ. Από e-bay και από καλό αγοραστή μπορείς να το βρείς στη μισή τιμή της αντιπροσωπείας (καινούριο μιλάω) και να γλυτώσεις και τα 200-300 ευρώ εργασία που θα σου ζητήσουν για να στο περάσουν ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Η άλλη μ@κ@κία είναι ότι για να μου βάλουν το rcd 510 στο ετοιμοπαράδοτο θέλουν 1500ευρώ
Bάλτο μόνος σου μετά. Είναι πανεύκολο αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο ίντερνετ. Από e-bay και από καλό αγοραστή μπορείς να το βρείς στη μισή τιμή της αντιπροσωπείας (καινούριο μιλάω) και να γλυτώσεις και τα 200-300 ευρώ εργασία που θα σου ζητήσουν για να στο περάσουν ...
Λές?
Θα το κοιτάξω, αν και δεν πιάνουν τα χέρια μου.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Δεν θυμαμαι αν ειναι το ιδιο μοντελο rcd αλλα υπηρχε ενα θεμα με κλεμμενα κομματια που τα πουλουσαν στο ebay και μολις το πηγαινες για σερβις το εβρισκαν.
-
Hταν για το RNS510 μια παρτίδα όπου είχαν κλέψει ένα τρένο. Αλλά δεν είναι ότι σε 'έβρισκαν' στο σέρβις. Απλά αν ζητούσες αναβάθμιση ή άλλες αισθητικές αλλαγές (μπορείς να αλλάξεις το layout της οθόνης μέσα από το vag-com) τότε είχαν περαστεί στο σύστημα οι σειριακοί με τα κλεμμένα και έτσι στο κλείδωνε αυτόματα. Πολύ απλά όμως τους λες να ΜΗΝ πειράξουν καν το ηχοσύστημα.
Εκτός αυτού τα κλεμμένα είχαν βγεί σε πολυ χαμηλές τιμές και επομένως το 'έβλεπες' ότι κάτι παίζει. Φυσικά αν ήθελες 'τζόγαρες' και γλίτωνες αρκετά λεφτά. Θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα. Δεν είναι 'μπαίνω και κλείνω το πιο φθηνό'. Κοιτάς τα σχόλια για τον πωλητή, τις προηγούμενες πωλήσεις του κλπ. Δεν είναι καθόλου δύσκολο αν ακούγεται έτσι, απλά θέλει λίγο προσοχή. Σε σχέση όμως με τις γελοίες τιμές της αντιπροσωπείας και για τη συσκευή και για τα εργατικά του περάσματος, αξίζει τον κόπο ...
-
Και θα ψάξουν για χαμένα κομμάτια rcd οι Ελληνάρες;
-
To δερμάτινο σαλόνι ποσο εχει στο sirocco?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και θα ψάξουν για χαμένα κομμάτια rcd οι Ελληνάρες;Φυσικά!!!
Για να πάρετε ένα δείγμα της ασχετοσύνης μερικών, ο «αρχιμηχανικός» της ΕΤΕΑ, προσπαθούσε επί 3 ώρες να μου κάνει μία κωδικοποίηση κλειδιού, πατώντας επί 20 φορές συνεχόμενα τις ίδιες επιλογές, παρόλο που του έβγαζε το ίδιο ακριβώς σφάλμα (φυσικά, πάντα με το τσιγάρο στραβά στο στόμα ). Τελικά αναγκάστηκε να παραδεχθεί την ασχετοσύνη του και φώναξε έναν πιτσιρικά, ο οποίος το έκανε σε 5 λεπτά, δίνοντας ταυτόχρονα εντολές στον αρχιπαπάρα, «γύρνα το κλειδί» κλπ. Το τι γέλιο έριξα δεν περιγράφεται...
-
Παιδιά πως θα περάσει ο καιρός;Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου που μου είπαν οτι θα έρθει μου μοιάζει αιώνας!
VW Scirocco