-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Aγγελε,εσενα σε προβληματιζει η προταση Πλατη και ΟΧΙ οτι ενω απαγορευεται κανουν απειρα περασματα????
Που διαφοροποιουνται ? η προταση το προβλημα δεν προσπαθει να λυσει ??
Όχι.
Προσπαθεί να το αμβλύνει.Για να λυθεί ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ αστυνόμευση και ΘΕΛΗΣΗ απο μεριά λεσχών και ΕΘΕΑ, η οποία **ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ **δεν υπάρχει!!
Και προς Θεού όχι αυτό που έχω ξαναγράψει, ένα-ένα-τέσ-σε-ρα, ήτοι επαφείεται στον πατριωτισμό των αγωνιζομένων (όπως ΟΛΗ τη χρονιά φέτος)Η πρόταση απλά είναι προσγειωμένη στην ανώμαλη πραγματικότητα...
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Τωρα μολις διαβασα την ερωτηση του Αγγελου. Απαντω:
- Με το απλωμα του χρονου διελευσεων (αρα και μικροτερη ενοχληση μαζεμενη,), και την απαγορευση με σωστη φυλαξη απο κλεισιμο συμμετοχων μεχρι τον αγωνα. Απορω πως δεν το καταλαβαινεις. Αλλο 1000 διελευσεις σε 15 μερες, αλλο σε 2,3,4,5 μηνες.
Προφανως, δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε διοτι δεν διαθετεις επαρκη στοιχεια για το τι εχει συμβει τα τελευταια 10 χρονια με τις αναγνωρισεις.
Στα γρηγορα , να σε ενημερωσω, οτι απο το 1998 ,που αρχισαν καποιας μορφης περιορισμοι,εως και σημερα εχουν εφαρμοστει κατα διαστηματα ολα οσα αναφερεις και ακομα περισσοτερα. Ειδικα την περιοδο 1999 εως 2002 αρκετες λεσχες ειχαν το προνομιο να αυτοσχεδιαζουν για να λυσουν τα προβληματα που ΕΜΕΙΣ δημιουργουσαμε στις τοπικες κοινωνιες. Οταν βρω χρονο και εαν σε ενδιαφερει μπορω να σου αναφερω περιστατικα .Σαφως η αδικια πλεον που υφιστανται οι εντιμοι αγωνιζομενοι ειναι τεραστια αλλα πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας πρωτα και επισης να κατανοησουμε οτι δεν μας φταινε σε τιποτα οι κατοικοι των περιοχων που περναμε
{ παραδειγμα.. περιπου πριν 6 χρονια ,ειδικη εντος αττικης, εκκινηση 100 μ πριν απο μονιμη κατοικια, επι 10 ημερες απιστευτη σκονη στο σπιτι του κατοικου οπου μενει μονιμα, μετα απο παραπονα στην τοπικη αστυνομια και στον δημο απειλειται η λεσχη οτι θα κοψουν την ειδικη, η λεσχη μεταφερει την εκκινηση κατα 500 μ, ο κατοικος τοποθετει το vitara καθετα στον δρομο ωστε ισα που να περνανε τα 'μουλαρια' μας για να μην σηκωνουν σκονη, αποτελεσμα???? ο συγκεκριμενος 'συνανθρωπος' και 'συναθλητης 'μας περνουσε με φορα ‘γυρισμενος’ για να κανει πλακιτσα.....!!}
Αφού μιλάς για ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, αρκούσε η λέσχη να αστυνομεύσει και να του κόψει τον κώλο.
Αντίθετα επέλεξε να κόψει την ειδική κατά 500 μέτρα 'στήνοντας' τον κώλο όλων των υπολοίπων νύν και μελλοντικών αγωνιζομένων.Κατάλαβες γιατί λέω πως θέλει ΘΕΛΗΣΗ από πλευράς λεσχών και ΕΘΕΑ;
Αν δεν αστυνομεύουν ακόμα και ο ΕΝΑΣ μαλάκας θα το κάνει μπουρδέλο, δεν υπάρχει περίπτωση!!!Όπως και δεν υπάρχει περίπτωη να ιμωρηθεί, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν θα είναι εκεί να δει τις παρανομίες του, ΟΠΟΙΟΣ και να είναι ο ισχύων κανονισμός!!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
εχουν εφαρμοστει ΟΛΑ τα τελευταια χρονια αλλα δεν απεδωσε τιποτε μπροστα στην πονηρια μας.
Εαν δεν υπαρξει πραγματικη βουληση απο τη μερια της εξουσιας να ΕΠΙΒΑΛΕΙ τον οποιο κανονισμο δεν θα μας φταιει ο οποιος κανονισμος! .-Συμφωνούμε απόλυτα!
-
Με τούτα και με κείνα δημοσιεύτηκαν και όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε εμείς οι θεατές. Στο site του rally υπάρχουν πληροφορίες για τα πάντα.Μπράβο
http://www.rallykorinthou.gr/index.php? ... e&Itemid=1 -
Λύστε μου μερικές μικρές απορίες οι Κορίνθιοι forumίστες ή οι forumίστες συμμετέχοντες.
Στην ss Αθίκια και στις προσβάσεις θεατών διαβάζω ότι: ***● Στην έξοδο του χωριού Αθίκια με κατεύθυνση προς Αγ. Ιωάννη στα 500m συναντάμε διασταύρωση αριστερά με χωματόδρομο και αλλαγή πορείας είμαστε στο 9,00 χλμ. *.**Ρωτάω αν είναι ο δρόμος που πηγαίνει αριστερά στην αρχή περίπου του χώματος που ήταν η αφετηρία όταν η SS αυτή γίνεται με αντίθετη φορά.Αν ναι το χώμα αν βραχεί περνάει ή θα μείνουμε όλοι εκεί;
Επίσης διαβάζω ότι : **● Στο δρόμο προς Άργος, περνάμε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθυνόμαστε προς Χιλιομόδι, 1,5χλμ μετά την διασταύρωση των Αθικίων , αριστερά χωματόδρομος στα 200μέτρα θα βρεθείτε στο τελευταίο χλμ τις ειδικής. **ρωτάω επειδή η SS αυτή στο συγκεκριμένο σημείο έχει δύο εκδοχές.Η μία στο σημείο αυτό στρίβει δεξιά για Αθίκια και η άλλη 'ξενέρωτη' συνεχίζει ευθεία.Φοβάμαι ότι παίζει η δεύτερη εκδοχή, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
Περιμένω με ανυπομονησία
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Λύστε μου μερικές μικρές απορίες οι Κορίνθιοι forumίστες ή οι forumίστες συμμετέχοντες.Στην ss Αθίκια και στις προσβάσεις θεατών διαβάζω ότι: ***● Στην έξοδο του χωριού Αθίκια με κατεύθυνση προς Αγ. Ιωάννη στα 500m συναντάμε διασταύρωση αριστερά με χωματόδρομο και αλλαγή πορείας είμαστε στο 9,00 χλμ. *.**Ρωτάω αν είναι ο δρόμος που πηγαίνει αριστερά στην αρχή περίπου του χώματος που ήταν η αφετηρία όταν η SS αυτή γίνεται με αντίθετη φορά.Αν ναι το χώμα αν βραχεί περνάει ή θα μείνουμε όλοι εκεί;
Επίσης διαβάζω ότι : **● Στο δρόμο προς Άργος, περνάμε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθυνόμαστε προς Χιλιομόδι, 1,5χλμ μετά την διασταύρωση των Αθικίων , αριστερά χωματόδρομος στα 200μέτρα θα βρεθείτε στο τελευταίο χλμ τις ειδικής. **ρωτάω επειδή η SS αυτή στο συγκεκριμένο σημείο έχει δύο εκδοχές.Η μία στο σημείο αυτό στρίβει δεξιά για Αθίκια και η άλλη 'ξενέρωτη' συνεχίζει ευθεία.Φοβάμαι ότι παίζει η δεύτερη εκδοχή, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.
Περιμένω με ανυπομονησία
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ/ΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΛΜ ΑΚΟΜΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λύστε μου μερικές μικρές απορίες οι Κορίνθιοι forumίστες ή οι forumίστες συμμετέχοντες.
Στην ss Αθίκια και στις προσβάσεις θεατών διαβάζω ότι: ***● Στην έξοδο του χωριού Αθίκια με κατεύθυνση προς Αγ. Ιωάννη στα 500m συναντάμε διασταύρωση αριστερά με χωματόδρομο και αλλαγή πορείας είμαστε στο 9,00 χλμ. *.**Ρωτάω αν είναι ο δρόμος που πηγαίνει αριστερά στην αρχή περίπου του χώματος που ήταν η αφετηρία όταν η SS αυτή γίνεται με αντίθετη φορά.Αν ναι το χώμα αν βραχεί περνάει ή θα μείνουμε όλοι εκεί;
Περιμένω με ανυπομονησία
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ/ΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΛΜ ΑΚΟΜΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ευχαριστώ Λώρη!
Για την δεύτερη περίπτωση όπως σου είπα υπάρχουν δύο εκδοχές.Η μία ενδιαφέρουσα έγινε για το Μαύρο Ρόδο του 1999 και στο σημείο που λέω στρίβει δεξιά.Ήταν η χρονιά που ο Άρης χτύπησε την COROLLA στις δοκιμές και τελικά δεν έτρεξε.
Στο Μαύρο Ρόδο 2000 στο συγκεκριμένο σημείο πάει ευθεία και τερματίζει λίγο μετά.Νομίζω έτσι είναι φέτος.Τότε νομίζω ήταν ο Αλβανός συνοδηγός ή κάνω λάθος;Ο Κουρτέσης ξέρει τα γεωγραφικά καλά.Αυτός θα μας πει
-
Νάμαι και εγώ. Μόλις γύρισα από 'παράνομες',και ,'εχουμε και λέμε:
- Μετά τη διασταύρωση για Αθίκια επί της Π.Ε.Ο. Κορίνθου- Άργους, όπου βρείτε χωματόδρομο και μπείτε αριστερά, πέφτετε στη ΕΔ Χιλιομόδι, κοντά στον τερματισμό της. Πιό εύκολα είναι να πάτε προς Αθίκια, και μετά από 2-2,5 χλμ. βρίσκεστε στο ΣΤΟΠ της ΕΔ στα δεξιά σας΄,από όπου με λίγο περπάτημα βλέπετε τον τερματισμό. Πολύ καλό σημείο παρακολούθησης είναι στον Αγ. Θανάση, (πάντα για την ίδια Εδ) ως εξής: Μπαίνετε στα Αθίκια και συναντάτε δίχαλο με πολλές ταμπέλες. Μάλλον κάποια θα γράφει Φανερωμένη ή Χιλιομόδι. Άκολουθείτε πορεία προς δεξιά και μετά από 1- 1,5 χλμ. βγαίνετε από το χωριό με πορεία προς Χιλιομόδι - Φανερωμένη. Στην έξοδο του χωριού έχει ταμπέλλα προς Αγ.Θανάση. Στην αρχή είναι άσφαλτος 200-300 μ. και μετά περίπου 2 χλμ.πολύ καλό χώμα. Σταματάτε στις κορδέλες της ειδικής, περίπου στο 7χλμ. Αν δεν στρίψετε προς Αγ.Θανάση και συνεχίσετε ευθεία στην άσφαλτο, σε περίπου 2 χλμ. πέφτετε στην Εδ στο ασφάλτινο 20 μ. τμήμα της.΄καλή είναι η αφετηρία(τα πρώτα 300 μ) για παρακολούθηση. Περίπου 2,5 χλμ. από τη διασταύρωση Αθικίων προς Άργος, συναντάτε πλατάνια και την ταβέρνα Μπάρμπα Θωμάς, στο αριστερό σας χέρι. Εκεί είναι η αφετηρία. περπατάτε 200- 300 μ. προς τον τερματισμό και βλέπετε θεαματικά και δύσκολα άλματα.
2.Στη ΕΔ Αθίκια, αν και είναι θεαματικότατη δεν συμφέρει να κλειστείτε με το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να παρκάρετε στην άσφαλτο που αναφέρεται πριν από τον Θοδωρή και είτε να περπατήσετε 300 μ. προς την αφετηρία της Εδ σε πολύ θεαματική κλειστή δεξιά, είτε να περπατήσετε προς τον τερματισμό και στα 50 μ να πάτε ευθεία (ηΕΔ πάει αριστερά). Μετάαπό 500 - 600 μ. ποδαρόδρομο, φθάνετε στην εκκλησία (περίπου 8 χλμ. της ΕΔ). Στο ίδιο σημείο φθάνετε αν περπατήσετε 2,5 χλμ. ανάποδα προς την ΕΔ από την άσφαλτο. Είναι ωραία κοπάνα. - Για το Σπαθοβούνι τι να γράψω; Είναι πασίγνωστα τα σημεία, με αιχμή του δόρατος την Ε.Ο. και το άλμα.
- Αποφύγετε το Σουληνάρι, γιατί αν και είναι καλή ειδική, ο σχεδιαστής του αγώνα προσπάθησε να μην πατήσει θεατής εκεί. Για τους τοπικούς έχει εύκολη πρόσβαση, για τους μη τοπικούς......... Αρκεί να σας πω ότι μπορούσε να ξεκινήσει 1 χλμ.μετά τον τερματισμό τηε ΕΔ Σπαθοβούνι και νά έχει άπειρες προσβάσεις, τουλάχιστον στα 6 πρώτα χλμ. Από εκεί που ξεκινάει θα πρέπει να κάνετε 6 χλμ. σε χώμα και αν βρείτε την ειδική,γράψτε μου. Απο τον τερματισμό, στο χωριό Κοντόσταβλος ή Αρχαίες Κλεωνές πάτε εύκολα, αλλά θα πρέπει να κλειστείτε στην Εδ. Ενώ είναι μάλλον η ΕΔ που θα κρίνει το νικητή, είναι μάλλον απαγορευτική η πρόσβασή της.
Αυτά και καλό αγώνα.
Λάμπης Κουρτέσης
- Μετά τη διασταύρωση για Αθίκια επί της Π.Ε.Ο. Κορίνθου- Άργους, όπου βρείτε χωματόδρομο και μπείτε αριστερά, πέφτετε στη ΕΔ Χιλιομόδι, κοντά στον τερματισμό της. Πιό εύκολα είναι να πάτε προς Αθίκια, και μετά από 2-2,5 χλμ. βρίσκεστε στο ΣΤΟΠ της ΕΔ στα δεξιά σας΄,από όπου με λίγο περπάτημα βλέπετε τον τερματισμό. Πολύ καλό σημείο παρακολούθησης είναι στον Αγ. Θανάση, (πάντα για την ίδια Εδ) ως εξής: Μπαίνετε στα Αθίκια και συναντάτε δίχαλο με πολλές ταμπέλες. Μάλλον κάποια θα γράφει Φανερωμένη ή Χιλιομόδι. Άκολουθείτε πορεία προς δεξιά και μετά από 1- 1,5 χλμ. βγαίνετε από το χωριό με πορεία προς Χιλιομόδι - Φανερωμένη. Στην έξοδο του χωριού έχει ταμπέλλα προς Αγ.Θανάση. Στην αρχή είναι άσφαλτος 200-300 μ. και μετά περίπου 2 χλμ.πολύ καλό χώμα. Σταματάτε στις κορδέλες της ειδικής, περίπου στο 7χλμ. Αν δεν στρίψετε προς Αγ.Θανάση και συνεχίσετε ευθεία στην άσφαλτο, σε περίπου 2 χλμ. πέφτετε στην Εδ στο ασφάλτινο 20 μ. τμήμα της.΄καλή είναι η αφετηρία(τα πρώτα 300 μ) για παρακολούθηση. Περίπου 2,5 χλμ. από τη διασταύρωση Αθικίων προς Άργος, συναντάτε πλατάνια και την ταβέρνα Μπάρμπα Θωμάς, στο αριστερό σας χέρι. Εκεί είναι η αφετηρία. περπατάτε 200- 300 μ. προς τον τερματισμό και βλέπετε θεαματικά και δύσκολα άλματα.
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
2.Στη ΕΔ Αθίκια, αν και είναι θεαματικότατη δεν συμφέρει να κλειστείτε με το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να παρκάρετε στην άσφαλτο που αναφέρεται πριν από τον Θοδωρή και είτε να περπατήσετε 300 μ. προς την αφετηρία της Εδ σε πολύ θεαματική κλειστή δεξιά, είτε να περπατήσετε προς τον τερματισμό και στα 50 μ να πάτε ευθεία (ηΕΔ πάει αριστερά). Μετάαπό 500 - 600 μ. ποδαρόδρομο, φθάνετε στην εκκλησία (περίπου 8 χλμ. της ΕΔ). Στο ίδιο σημείο φθάνετε αν περπατήσετε 2,5 χλμ. ανάποδα προς την ΕΔ από την άσφαλτο. Είναι ωραία κοπάνα.Κάτσε Λάμπη γιατί μας μπέρδεψες.
Στην λέξη αφετηρία που λες παραπάνω νομίζω ότι σωστή λέξη είναι τερματισμός; Η κάνω λάθος;Και είναι η αριστερή στροφή όταν η SS γίνεται με την αντίθετη φορά ή και πάλι κάνω λάθος;
Επίσης μας λες ή κάνω λάθος ότι για τερματισμό δεν χρησιμοποιείται η αρχή της SS όταν γίνεται με αντίθετη φορά αλλά ο δίπλα δρόμος;
Δηλαδή, το σημείο που βγήκε ο Ιαβέρης με τον Λώρη πριν από μερικούς 'αιώνες' ή ο Χατζητσοπάνης πριν από κάποια χρόνια είναι μέσα στην ss ή όχι; -
Περιμένω με ανυπομονησία
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ευχαριστώ Λώρη!
Για την δεύτερη περίπτωση όπως σου είπα υπάρχουν δύο εκδοχές.Η μία ενδιαφέρουσα έγινε για το Μαύρο Ρόδο του 1999 και στο σημείο που λέω στρίβει δεξιά.Ήταν η χρονιά που ο Άρης χτύπησε την COROLLA στις δοκιμές και τελικά δεν έτρεξε.
Στο Μαύρο Ρόδο 2000 στο συγκεκριμένο σημείο πάει ευθεία και τερματίζει λίγο μετά.Νομίζω έτσι είναι φέτος.Τότε νομίζω ήταν ο Αλβανός συνοδηγός ή κάνω λάθος;Ο Κουρτέσης ξέρει τα γεωγραφικά καλά.Αυτός θα μας πει
TO COROLLA 'ΕΛΕΙΩΣΕ' ΤΟ 99 ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΘΙΣΜΑ (ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ)(ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ) ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΘΙΚΙΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΡΙΤΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
2.Στη ΕΔ Αθίκια, αν και είναι θεαματικότατη δεν συμφέρει να κλειστείτε με το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να παρκάρετε στην άσφαλτο που αναφέρεται πριν από τον Θοδωρή και είτε να περπατήσετε 300 μ. προς την αφετηρία της Εδ σε πολύ θεαματική κλειστή δεξιά, είτε να περπατήσετε προς τον τερματισμό και στα 50 μ να πάτε ευθεία (ηΕΔ πάει αριστερά). Μετάαπό 500 - 600 μ. ποδαρόδρομο, φθάνετε στην εκκλησία (περίπου 8 χλμ. της ΕΔ). Στο ίδιο σημείο φθάνετε αν περπατήσετε 2,5 χλμ. ανάποδα προς την ΕΔ από την άσφαλτο. Είναι ωραία κοπάνα.
Κάτσε Λάμπη γιατί μας μπέρδεψες.
Στην λέξη αφετηρία που λες παραπάνω νομίζω ότι σωστή λέξη είναι τερματισμός; Η κάνω λάθος;Και είναι η αριστερή στροφή όταν η SS γίνεται με την αντίθετη φορά ή και πάλι κάνω λάθος;
Επίσης μας λες ή κάνω λάθος ότι για τερματισμό δεν χρησιμοποιείται η αρχή της SS όταν γίνεται με αντίθετη φορά αλλά ο δίπλα δρόμος;
Δηλαδή, το σημείο που βγήκε ο Ιαβέρης με τον Λώρη πριν από μερικούς 'αιώνες' ή ο Χατζητσοπάνης πριν από κάποια χρόνια είναι μέσα στην ss ή όχι;ΘΟΔΩΡΗ,
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ABARTH ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ MEGANE ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ Ε.Δ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Δ..ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛTΟ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΠΕΡΙΣΥ ΠΑΜΕ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κάτσε Λάμπη γιατί μας μπέρδεψες.
Δηλαδή, το σημείο που βγήκε ο Ιαβέρης με τον Λώρη πριν από μερικούς 'αιώνες' ή ο Χατζητσοπάνης πριν από κάποια χρόνια είναι μέσα στην ss ή όχι;
Και κάνεις και δεν κάνεις λάθος Θοδωρή. Όντως η σωστή λέξη είναι 'αφετηρία' και δεν κάνεις λάθος στο ότι είναι η αριστερή στροφή, όταν η ειδική γίνεται ανάποδα. Άρα, μόλις πατήσεις χώμα, πάς δεξιά, προς την αφετηρία του αγώνα. Άρα η στροφή που σου προτείνω είναι πλέον δεξιά.
Ελπίζω να σε διαφώτισα και όχι να σε μπέρδεψα.
Λάμπης Κουρτέσης -
Λώρη και Λάμπη ευχαριστώ!
-
Λάμπη, Λώρη, Castor και όποιος άλλος γνωρίζει.
Η ss Χιλιομόδι έχει το τερματισμό του 1999 ή τον τερματισμό του 2000; -
Λάμπη, Λώρη, Castor και όποιος άλλος γνωρίζει.
Η ss Χιλιομόδι έχει το τερματισμό του 1999 ή τον τερματισμό του 2000;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ .
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τερματίζει 500 περίπου μ.πριν τον τερματισμό του 2000.
Λάμπης Κουρτέσης -
.
Γνωρίζει κανείς αν οι βροχή επηρέασε την κατάσταση των ειδικών;
.
-
Το rally.gr ξεχναει στα αρθρα του οταν λεει οτι ολοι οι τιτλοι εχουν κριθει,οτι η Α6 εχει στο Κορινθου 3 διεκδικητες,θα ηθελα να ειναι πιο προσεκτικοι.....Ευχαριστω.
-
Καλή επιτυχία και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Γνωρίζει κανείς αν οι βροχή επηρέασε την κατάσταση των ειδικών;
.
Τη ίδια απορία έχω.
9o RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2005