-
Ανοίγω εγώ το θέμα, άλλωστε κάποιος θα το άνοιγε με μία αφελέστατη ερώτηση.
Ο μικρός που έχουμε στο μαγαζί μου είπε ότι την Κυριακή το μεσημέρι απ' έξω από το σπίτι του -που είναι στα Αηδόνια της Νεμέας, δηλαδή στο δρόμο που σε οδηγεί πέριξ της Στυμφαλίας και γενικά στην ορεινή Κορινθία- είδε μερικά MITSU και SUBARU και άλλα πιο ταπεινά αυτοκίνητα με ημιαγωνιστική περιβολή να σουλατσάρουν.
Με ρώτησε λοιπόν μήπως κατά την εκεί μεριά θα αναπτυχθεί το Κορίνθου.
Βέβαια εμένα μου φάνηκε λίγο άτοπο γιατί ήταν η μέρα διεξαγωγής του Βοιωτίας, αλλά μήπως κανένας ξέρει τίποτε παραπάνω για το που ή θα περιμένουμε την 9η Νοεμβρίου για να είμαστε νόμιμοι; -
Ο μικρός που έχουμε στο μαγαζί μου είπε ότι την Κυριακή το μεσημέρι απ' έξω από το σπίτι του -που είναι στα Αηδόνια της Νεμέας, δηλαδή στο δρόμο που σε οδηγεί πέριξ της Στυμφαλίας και γενικά στην ορεινή Κορινθία- είδε μερικά MITSU και SUBARU και άλλα πιο ταπεινά αυτοκίνητα με ημιαγωνιστική περιβολή να σουλατσάρουν.
Βέβαια εμένα μου φάνηκε λίγο άτοπο γιατί ήταν η μέρα διεξαγωγής του Βοιωτίας, αλλά μήπως κανένας ξέρει τίποτε παραπάνω για το που ή θα περιμένουμε την 9η Νοεμβρίου για να είμαστε νόμιμοι; -
Μπαααα. Χλωμό το βλέπω. Πάντως από όσο ξέρω η λέσχη της Κορίνθου έχει ειδικό site για τον αγώνα. http://www.rallykorinthou.gr
-
Ναι αυτό το ξέρουμε όλοι.Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι της 9 Νοεμβρίου για να μάθουμε και εμένα με έχει φάει η περιέργεια!
Τι ζητάμε πια να μάθουμε.Τα μυστικά των σοφών της Σιών; -
Λάμπη σε βλέπω που είσαι μέσα Δεν έχεις τίποτα να πεις;
-
Τι να πώ; Αθίκια και Σπαθοβούνι πάνε πάντα με το Κορίνθου. Τώρα ποιές είναι οι άλλες 2 ή 3 ειδικές....άβυσσος η ψυχή του σχεδιαστή. Το σίγουρο είναι ότι το σέρβις πάρκ θα είναι στο Τζάμπο (τζάμπα άραγε;) όπως και πέρσι.
-
Ά. Μιά και το αναφέραμε. Πάνω από 2 φορές την ημέρα περνάω από την ειδική Σπαθοβούνι, στο τμήμα της από τη γέφυρα της Ε.Ο. μέχρι το Σπαθοβούνι, κυρίως ανάποδα προς τη φορά του αγώνα. Παρακαλώ τους παράνομους να προσέξουν το πράσινο Χιουντάι με φάσα στο παρ πριζ: Παραλληλοδρόμιο.Μην πέσετε απάνω μου, το χρειάζομαι το αυτοκίνητο.
Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνετε τόσο γρήγορα στις παράνομες. Ήδη ο πρόεδρος μέ βρήκε και άρχισε να μου γκρινιάζει, λες και είμαι ο υπεύθυνος. Είναι εποχή που κάνουν πολλές αγροτικές εργασίες στην περιοχή και είναι κρίμα από κάποιον ανεγκέφαλο και να μην ξαναγίνει η ειδική και εγώ να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.
Λάμπης Κουρτέσης -
Δηλαδη Λαμπη κανουν παρανομες δοκιμες??Ε,δεν το πιστευω.....
-
ωραία Lambis αφού είσαι άνθρωπος των αγώνων και γνωρίζεις αγωνιζόμενους γιατί δεν λες ποιοι έκαναν δοκιμές??
-
Δεν το κατάλαβα αυτό που λέει ο Λάμπης ότι του έκανε παράπονα ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ προφανώς ή κάνω λάθος στο πρόσωπο;
Έχει μεγάλο δίκιο ο Λάμπης.Η περιοχή είναι γεμάτη ελαιόδενδρα και αυτή είναι η εποχή που μαζεύουν το καρπό. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν το κατάλαβα αυτό που λέει ο Λάμπης ότι του έκανε παράπονα ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ προφανώς ή κάνω λάθος στο πρόσωπο;
Έχει μεγάλο δίκιο ο Λάμπης.Η περιοχή είναι γεμάτη ελαιόδενδρα και αυτή είναι η εποχή που μαζεύουν το καρπό.Ωραία !!! Από τα μπαμπάκια στα λάδια πάμε!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Έχει μεγάλο δίκιο ο Λάμπης.Η περιοχή είναι γεμάτη ελαιόδενδρα και αυτή είναι η εποχή που μαζεύουν το καρπό.Ωραία !!! Από τα μπαμπάκια στα λάδια πάμε!
Castor μήπως καλόμαθες και ροβολήσεις κάτω απ' τα αυλάκι, για να τιμήσεις και τα χώματα του Μωρέως;
-
ότι του έκανε παράπονα ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ
Όχι ρε παιδιά! Τα παράπονα τα έκανε ο πρόεδρος (καλά πάρεδρος λόγω Καποδίστρια) του Σπαθοβουνίου. Της τέως κοινότητας και νυν δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Τενέας (Χιλιομόδι).
-
ωραία Lambis αφού είσαι άνθρωπος των αγώνων και γνωρίζεις αγωνιζόμενους γιατί δεν λες ποιοι έκαναν δοκιμές??
Αγαπητέ συνοδηγέ, όταν ο πρόεδρος της κοινότητας βλέπει άγνωστα αυτοκίνητα να πηγαίνουν με'πολλά' και ξέρει ότι έδωσαν άδεια από τον Δήμο για τη συγκεκριμένη ειδική, απλά καταλαβαίνει ότι κάνουν 'αναγνωρίσεις'. Σιγά μην πάω να στηθώ να δω ποιός κάνει παράνομες. Αυτό θα γίνει μόνο αν συνεχίσουν την γκρίνια οι τοπικοί άρχοντες (το απεύχομαι), οπότε θα αναγκαστώ να κάνω χρέη χωροφύλακα, μόνο και μόνο για να μην έχω αστυνομίες, δημάρχους, προέδρους και αγρότες στα πόδια μου. Ξέρεις, οι τελευταίοι, νομίζουν ότι, ότι γίνεται στην περιοχή τα κάνει το Παραλληλοδρόμιο. Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Αυτά.
Λάμπης Κουρτέσης -
Λάμπη, names please.....
Μόνο όταν πάψουμε να σωπαίνουμε, θα γίνει κάτι.....
Έσυ που είδες πως λειτουργούν τα πράγματα έξω από την Ψωροκώσταινα......
Στο San Crispino με την υποψία παράνομων δοκιμών οι ειδικές εδω και καιρό φυλάσονται επί 24ώρου βάσεως από λέσχη και αστυνομία..........
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
ότι του έκανε παράπονα ο πρόεδρος της ΑΛΑΚΌχι ρε παιδιά! Τα παράπονα τα έκανε ο πρόεδρος (καλά πάρεδρος λόγω Καποδίστρια) του Σπαθοβουνίου. Της τέως κοινότητας και νυν δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Τενέας (Χιλιομόδι).
Ο πάρεδρος εσένα ξέρει για αυτοκινητάκια σε εσένα μιλάει, που να βρει άκρη και αυτός.
Δε λες που ευτυχώς που η γέφυρα έχει μεγάλα παραπέτια και δεν κινδυνεύει κανένας διερχόμενος από την εθνική οδό να δει κανένα αυτοκίνητο ουρανοκατέβατο. Λέμε και καμία λακαμία να γελάσουμε
Αλλά εν τέλει αυτός ο κανονισμός για τις αναγνωρίσεις τι χρησιμότητα έχει; -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λάμπη, names please.....Μόνο όταν πάψουμε να σωπαίνουμε, θα γίνει κάτι.....
Έσυ που είδες πως λειτουργούν τα πράγματα έξω από την Ψωροκώσταινα......
Στο San Crispino με την υποψία παράνομων δοκιμών οι ειδικές εδω και καιρό φυλάσονται επί 24ώρου βάσεως από λέσχη και αστυνομία..........
Που να βρει άκρη ρε Σπύρο ο χριστιανός.Άσε μην τους πετάξουνε έξω αυτούς που κάνουν δοκιμές και στο τέλος δεν γίνει ο αγώνας λόγω έλλειψης συμμετοχών
-
Να ρωτήσω κάτι αφελές ρε παιδιά;
Αφού η λήξη συμμετοχών είναι στις 9/11/2005 στις 21.00 το βράδυ, πως τεκμηριώνεται ότι είναι παράνομη δοκιμή το πέρασμα από την ειδική διαδρομή π.χ Σπαθοβούνι μέχρι την κατάθεση δήλωση συμμετοχής που μπορεί να γίνει την τελευταίά ώρα και ημερομηνία;
Παράνομες δοκιμές είναι ότι θα γίνει μετά την διανομή του Road Book και είναι εκτός χρονικών ορίων και ημερολογιακών ορίων του νομίμου ωραρίου αναγνωρίσεων.
Δηλαδή εν τέλει θέλω να πω.
Μήπως αυτός ο κανονισμός αυτοακυρώνεται; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Castor μήπως καλόμαθες και ροβολήσεις κάτω απ' τα αυλάκι, για να τιμήσεις και τα χώματα του Μωρέως;
Καλόμαθα! Καλόμαθα!
9o RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2005