-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Το rally.gr ξεχναει στα αρθρα του οταν λεει οτι ολοι οι τιτλοι εχουν κριθει,οτι η Α6 εχει στο Κορινθου 3 διεκδικητες,θα ηθελα να ειναι πιο προσεκτικοι.....Ευχαριστω..
Συμφωνώ και επαυξάνω! Και πιο συγκεκριμένα Παπαχριστόπουλος και Ζαδές έχουν θέμα!
-
ΓΕΝΙΚΩΣ Η Α/6 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε
-
.
Μα τι σημασία έχει ποιος διεκδικεί και ποιος όχι;
Από την πλευρά του θεατή (που είναι η δική μου πλευρά), αυτός που μένει στην καρδιά και στη μνήμη είναι αυτός που περνάει όπως πρέπει: FLAT OUT (και ας μην έχει πανάκριβο αυτοκίνητο).Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις, αναφέρομαι πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα της κλάσεως του αυτοκινήτου.
.
-
Σήμερα περάσαμε με τον kubiak όλη την ειδική Αθίκια.
Παρά την βροχή που έπεσε τα τελευταία 24ωρα, η ειδική στην αρχή και το τέλος είναι γενικά σε καλή κατάσταση. Μόνο στη μέση περίπου της ειδικής (και προς τα Αθίκια) είχε αρκετά λασπωμένα κομμάτια όπου λόγω και της ανηφορικής κλίσης υπήρξε κίνδυνος σε κάποιες περιπτώσεις να κολήσουμε.
Καλό σημείο για θεατές είναι 500 περίπου μέτρα μετά τη διασταύρωση της πρόσβασης από το χωριό ΡΥΤΟ, όπου έχει μια βουτιά ο δρόμος. Καλή θέα - τεχνικό σημείο.
Εκτός από την αρχή της διαδρομής από γαλατάκι μέχρι το ρυτό (όπου είναι ανοιχτή από βλάστηση η ειδική και έχει μεγάλες ευθείες και προσφέρεται για flat out) και μετά μέχρι κανά 2-3 χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό στα Αθίκια (δηλαδή από το εκκλησάκι Αγιο Ανδρέα και μετά μέχρι το τέλος της ειδικής) όλη η υπόλοιπη διαδρομή είναι στενή, με full βλάστηση και η οπτική περιορίζεται αρκετά (δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να κλειστείτε γιατί δεν θα δείτε και τίποτα).Έπειτα πήγαμε στην ειδική Χιλιομόδι προς το τέλος της όμως, όπου πάλι κυριαρχούν οι σχετικές ευθείες όπου φαντάζομαι ότι το γκάζι θα είναι στο πάτωμα, ενώ η ειδική σε αυτά τα 3 περίπου τελευταία χιλιόμετρά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Πιο μέσα προς χιλιομόδι δεν πήγαμε γιατί ήδη το αυτοκίνητο από την ειδκή Γαλατάκι - Αθίκια είχε γίνει καφέ από τη λάσπη.
Οι προσβάσεις στην ειδική Χιλιομόδι είναι πολύ εύκολες για εμάς τους ντόπιους 'θεατές'.
Καλό αγώνα σε όλους.
Λάμπρο και Λάμπη, καλή επιτυχία!
Απλά για να μην παρεξηγηθώ, είμαστε Κορίνθιοι λάτρεις του sport!
AUDI UBER ALLES... S1 - WALTER ROHRL
-
εντυπώσεις από την Ε.Δ. Νο 2 (τερματισμός). Πολυ γρήγορος ο Βωβός, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ο Ψύλλος (σε μία Ε.Δ. που την ξέρει πάρα πολύ καλά. Εντυπωσιακοί οι Αθανάσουλας και Παραδείσης με τα δικινητα 'θήρια'.
-
Ο χρήστης grd έγραψε:
ΓΕΝΙΚΩΣ Η Α/6 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΙΑΤΙ ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε ??
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΓΕΝΙΚΩΣ Η Α/6 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε
ΓΙΑΤΙ ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε ??
Έτσι όπως το λέει καταλαβαίνω πως αναφέρεται στο θέμα της κάλυψης της κάθε κλάσης/ομάδας.
-
7 ΣΤΑ 8 ΓΙΑ ΒΩΒΟ/ΕΛΕΜ............ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ?
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ/ΜΟΥΖΑΚΗ?
ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΙΣΕΙ? -
Ράλλυ Κορίνθου 2005:
ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ 'ΝΕΟΥ' ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2006? -
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΙΣΕΙ?Δεν πέφτεις πολύ μακριά...
-
.
Μετά από κάποια χρόνια παρακολούθησα φέτος το ράλλυ Κορίνθου.
Οι ειδ. διαδρομές που είδα ήταν η 2 (Αθίκια 1) σε διάφορα σημεία από την πρόσβαση του Ρυτού, και η 5 (Χιλιομόδι 1) στο τελευταίο χλμ...Η ειδ. του χιλιομοδίου είναι πολύ καλή για θεατές στο σημείο που είδα...
Μπράβο σε όλους όσους ανεξαρτήτως αυτοκινήτου μας έκαναν να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια.
Άντε και του χρόνου.
Ίσως βάλω και κάποιες φωτό...
.
-
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ . ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ , ΜΟΝΟ ΚΡΥΟ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ Δ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΠΗΓΑ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 1 ΣΤΟ ΑΛΜΑ , ΧΟΛΙΟΜΟΔΙ 1 ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΩΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 18) ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 2 ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ (ΜΟΝΟ ΤΑ 25 ΠΡΩΤΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΘΗΝΑ .
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΙΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΙΣΕΙ?Δεν πέφτεις πολύ μακριά...
ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!!!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!!!
Συγχαρητήρια Παύλο για το αποτέλεσμα! Ελπίζω να είναι η αρχή για το τέλος της γκαντεμιάς! Ακούω ότι ακολουθήσατε την συμβουλή μου??
-
ΤΟ ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑι εις άλλα με ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!!
-
Η χαρά του θεατή ήταν το rally Κορίνθου.
Παρακολούθησα 4 ss και το πρώτο SP ανετότατα.
Παρακολούθησα τις ss Αθίκια στον τερματισμό και την ss Χιλιομόδι από την χωμάτινη πρόσβαση στον Άγιο Αθανάσιο που μου έδειξαν οι ντόπιοι και ο Λώρης.
Πολύ ώραίο το κομμάτι που είχε κοπεί από την ss Αθίκια, ότι πρέπει για να γεμίσει κόσμο σε ένα υποτιθέμενο Ακρόπολις και τελικά να ακυρωθεί!Αγωνιστικά από την στιγμή που με το καλημέρα η όποια κόντρα μπορεί να στηθεί πάει περίπατο, δεν νομίζω ότι έχεις να δεις πολλά σε επίπεδο κορυφής.Υγειινός περίπατος για τους Βωβό-Λώρη, αν και δεν μας έλειψε το θέαμα.
Αλλά εμένα προσωπικά με κράτησαν στις 'μύτες' των ποδιών η κόντρα Αθανασούλα-Παραδείση.Και οι δύο χάρμα οφθαλμών.
Όπως επίσης και οι ανταγωνιστές στην Α5!
Μπράβο σε όλους.
Κόσμος αρκετός ειδικά το μεσημέρι και όλοι περιμένουν το Ακρόπολις στην περιοχή και εγώ έχω απορία που θα χωρέσει ο κόσμος εκεί μέσα.Σε προσωπικό επίπεδο
Δημήτρη DAP χίλια συγνώμη αλλά στου 'κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα'.Τουτέστιν το κινητό μου ήταν σπίτι και εγώ στην ημιορεινή Κορινθία
Ντρέπομαι πραγματικά
Επιφυλάσομαι -
Και μία απορία λόγω της λήξης του πρωταθλήματος.
Πως θα είναι οι Ελληνικοί αγώνες και ειδικά το Π.Π.Ρ το 2006;
Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι δεν είναι και πολύ ρόδινα τα πράγματα. -
Πολύ ωραίος αγώνας! Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορούσες να δεις εύκολα ποιος οδηγάει! Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Παπαχριστόπουλο για το κύπελο της Α6! Του άξιζε με το παραπάνω! Και φυσυκά στον Λευτέρη Μανιαδάκη! Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Τέλος πολλά μπράβο και στους Χεκιμιάν-Χατζηρήγα που με το μικρούλι πετούσαν μεταφορικά και κυριολεκτικά!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Μα τι σημασία έχει ποιος διεκδικεί και ποιος όχι;
Από την πλευρά του θεατή (που είναι η δική μου πλευρά), αυτός που μένει στην καρδιά και στη μνήμη είναι αυτός που περνάει όπως πρέπει: FLAT OUT (και ας μην έχει πανάκριβο αυτοκίνητο).Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις, αναφέρομαι πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα της κλάσεως του αυτοκινήτου.
.
Μπραβο.
Οι θεατες δεν πανε στον αγωνα να δουν βαθμοθηρια,πανε να εχουν αναμνησεις.
Αν μπορουσαν να το καταλαβουν οι λεσχες και οι οδηγοι.
Οσον αφορα τον αγωνα προλαβα ανετα τρεις.Αθηκια Ι (Ναι Θοδωρη πρεπει να'μουν κανα δυο στροφες μακρυα σου),Χιλιομοδι Ι στην κατηφορα μετα την εκκινηση και στο αλμα στο Σπαθοβουνι ΙΙ. Αυτον που θυμαμαι και απο τα τρια σημεια ηταν ο Παραδεισης.Στα Αθηκια ηρθε απο την ευθεια κουτρουβαλοντας ,εστριψε σαν τραινο και εφυγε.(Εχω για μαρτυρα τον Παντελη τον κατασκοπο για οποιον θυμαται !!!).Στο Χιλιομοδι ηταν απο τους λιγους που δεν αγγιξε τα φρενα αμεσως ΜΕΤΑ την κατηφορα που αρχιζε ο ανηφορος.Στο αλμα μαλλον δεν ηταν και ο πρωτος αλτης αλλα το αλμα ηταν εγκυρο δηλαδη σωστο και οχι παρακινδυνευμενο.
Και κατι αλλο.Η εναλλαγη στη σειρα εκκινησεως δυνατων,αδυνατων ,παλι δυνατων κ.ο.κ. μαλλον δεν ευνοει τους δυνατους.Για το θεαμα παντα μιλαω για να μη παρεξηγηθω. -
.Στο Χιλιομοδι ηταν απο τους λιγους που δεν αγγιξε τα φρενα αμεσως ΜΕΤΑ την κατηφορα που αρχιζε ο ανηφορος.[quote]
Σκεφτικες την πιθανοτητα να εχει αποσυνδεσει τα φωτα των stop ?η απλα δεν αντιληφθικες φρεναρισμα?
9o RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2005