-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ευχαριστω παρα πολυ!
Παρακαλώ. Κάθε δύο μήνες μπαίνεις στο forum???
Oχι απλα ειμαι τοσο στοκος που δεν ειχα δει την απαντηση και την ειδα σηεμρα στο RAV4club και σκαλωσα και το θυμηθηκα. Τωρα μπορω να σας πρηζω και εκει μεχρι να παρουμε κανα RAV.
-
Aς κάνω κι εδώ την ερώτηση μου : Έχει κανείς ιδέα πόσο μπορεί να καίει το νέο RAV4 AUTO ? Η ΤΟΥΟΤΑ δίνει 14.4.
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Aς κάνω κι εδώ την ερώτηση μου : Έχει κανείς ιδέα πόσο μπορεί να καίει το νέο RAV4 AUTO ? Η ΤΟΥΟΤΑ δίνει 14.4.ποια ΤΟΥΟΤΑ το δινει αυτο?
-
Αυτή την κατανάλωση δίνει σε όλους τους καταλόγους των περιοδικών!
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Αυτή την κατανάλωση δίνει σε όλους τους καταλόγους των περιοδικών!κατα την γνωμη μου καλυτερη 'πηγη' για να δει καποιος καταναλωσεις ειναι αυτο το site στο ιντερνετ (μου διαφευγει η διευθυνση) που η βαση δεδομενων βγαινει απο ρεαλιστικη χρηση ενος αυτοκινητου απο 'κανονικα αυτοκινητα' (οχι δημοσιογραφικα-δηλαδη ταλαιπωρημενα) και 'κανονικους οδηγους'(αλλιως συμπεριφερεσαι σε κατι που δοκιμαζεις απ΄οτι σε κατι που χρησιμοποιεις)
ΥΓ.σε μια βδομαδα παντως θα μπορω να σου πω καταναλωσεις απο MKIII RAV4 AUTO
-
Ο χρήστης poly33 έγραψε:
Αυτή την κατανάλωση δίνει σε όλους τους καταλόγους των περιοδικών!
κατα την γνωμη μου καλυτερη 'πηγη' για να δει καποιος καταναλωσεις ειναι αυτο το site στο ιντερνετ (μου διαφευγει η διευθυνση) που η βαση δεδομενων βγαινει απο ρεαλιστικη χρηση ενος αυτοκινητου απο 'κανονικα αυτοκινητα' (οχι δημοσιογραφικα-δηλαδη ταλαιπωρημενα) και 'κανονικους οδηγους'(αλλιως συμπεριφερεσαι σε κατι που δοκιμαζεις απ΄οτι σε κατι που χρησιμοποιεις)
ΥΓ.σε μια βδομαδα παντως θα μπορω να σου πω καταναλωσεις απο MKIII RAV4 AUTO
-
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... &gearing=2
Rav 4 auto απο 10,3λιτ...
Rav 4