-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ yiannis2002 , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .....
ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΕΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΛΙΧΝΑΡΑΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ , ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ .
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ Η ΟΧΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΥΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ........
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΟΔΟΥΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ TV , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΑΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...< ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ > ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙ , ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ .....
ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΡΘΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .....
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟ , TV , ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ , ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΜΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ..... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΡΑΓΙΚΕ ?...... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ...
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ .... ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΠΗΔΑΝΕ ΗΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ , ΗΤΕ ΔΕΝ < ΠΙΑΝΟΥΝ> ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΝΑΝ .... ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ .........
ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΕΨΗ , ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ .... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ........
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
'Αφου κάθεστε και βλέπετε τον Σκοτεινέλη καλά να πάθετε', έτσι μου είχε πεί μια ψυχή για τον έμπειρο δημοσιαγράφο μετά τα κρύα αστειάκια που έλεγε στο ΟΑΚΑ εις βάρος μας...
τωρα και εσυ κύριε Χρήστο τι περιμένεις ν ακούσεις? ότι οι λέσχες πρέπει να κάνουν ότι και οι ΑΛΑΚ (Κορίνθου και Καλαμάτας)? Αν τα βάλει με τις λέσχες πως θα κάνει μετά τον εκφωνητή στις εκκινήσεις και στις φιέστες?Τωρα να δεις τι θα ρίξει στον ΑΟΠ(τα διπλάσια απο οτι έριξε στη Πιτίτσα;;;; και στο Αχαιος πέρυσι)
Ελπίζω ο ivan να τον συγκρατήσει!!!!!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ .... ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ , **ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΠΗΔΑΝΕ ΗΤΕ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ , ΗΤΕ ΔΕΝ < ΠΙΑΝΟΥΝ> ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , **ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΕΝΑΝ .... ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ .........
ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΚΕΨΗ , ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΣΗ .... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ........
Τα δύο αυτά σημεία είναι τα τραγικά σε αυτή την περίπτωση,
καλώς ή κακώς, ναι , είναι ο μόνος, οπότε παίζει μόνος και θέτει και τους κανόνες.
Καλώς ή κακώς η πίτα είναι μικρή για να φάει και άλλος.
Καλώς ή κακώς, τα σχόλια του κατα 70% είναι άστοχα, και ανακριβή,
ναι, τον έβλεπα όταν ήμουνα στην Ελλάδα και θα τον βλέπω οταν γυρίσω, γιατί δεν υπάρχει άλλος.
Τώρα, αν το κράξιμο και το γιούχα έχει πιάσει τόπο, θα σας το πώ μιαν άλλη φορά, όταν ξανατρέξω, άμα διαβάσει τα ονόματα σωστά και δεν πεί μαλ@#ιες για πλατεία κολιάτσου, πίπες, ηλικίες, μυωπία κτλ κτλ.
Είναι μ@λ@κια να κάνεις τον αγωνα σου και να στον χαλάει ενας άλλος από αμηχανία ή βλακεία, επείδη δεν έχει τι να πεί.
Καλώς ή κακώς, ο έλεγχος της γλώσσας στους ενήλικες είναι prerequisite που λένε και οι Αμερικάνοι. -
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο YIANNIS 2002 ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΡΑΜΠΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΠΕΡΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΗ ΚΡΥΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ.
-
Να πω κι εγώ τη χαζομάρα μου;
Απ' όταν άρχισαν οι τοπικές εφημερίδες εδώ στην Ηλεία να γράφουν λεπτομέρειες για τους αγώνες αυτοκινήτου (αλλά και άλλους, πχ μοτοκρος) που γίνονται στην περιοχή, μαζεύεται όλο και περισσότερος κόσμος. Μέχρι πριν από λίγο καιρό διαβάζαμε μόνο τα αποτελέσματα των αγώνων και πολλές φορές βρέθηκα να χτυπάω το κεφάλι μου διαβάζοντάς τα, γιατί είχα ξεχάσει ότι γινόταν αγώνας.
Το καλοκαίρι στο Κατάκολο σε κάτι ντριφτ σόου κ αγώνες δεξιοτεχνίας γίνεται το αδιαχώρητο, μιλάμε για χιλιάδες κόσμο, ενώ δυο - τρία χρόνια πριν μαζεύονταν μόνο οι αγωνιζόμενοι και κάτι λίγοι φίλοι τους. Να φανταστείτε ότι πλέον γίνονται δυο Σάββατα, αντί για ένα...
Θέλω να πω ότι με την κατάλληλη προβολή ίσως ο κόσμος μαζευόταν κι αγκάλιαζε τους αγώνες αυτοκινήτου. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έρχονταν διαφημίσεις και μετά ... απογείωση.
Τι να κάνουμε, αυτός είναι ο κόσμος σήμερα.
Αυτό βέβαια προϋποθέτει ομόνοια και συνεργασία πρώτα απ' όλα μεταξύ των αγωνιζόμενων. Εύκολο; -
**Αυτό βέβαια προϋποθέτει ομόνοια και συνεργασία πρώτα απ' όλα μεταξύ των αγωνιζόμενων. Εύκολο; **
ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ , ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ililias .....ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ .
ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .... ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ -ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ .........
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ ?
ΠΟΣΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ?
ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ (με το ονομα τους ) ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ........ ΔΙΑΦΟΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ...
ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙΣ , ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ?
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΟΜΠΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ , ΑΝΟΙΚΤΑ . -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ....... Η ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ,
ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑ.....ΝΟ ΣΠΟΡ ?
ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ
Αυτό γνωρίζεις ότι είναι προσβλητικό? Και μάλιστα εναντίον κάποιου που τον ξέρεις ενώ δεν σε ξέρει? Προτείνω να σταματήσεις αυτού του είδους την συμπεριφορά. Στο εξής παρόμοιες δημοσιεύσεις θα διαγράφονται. [kouk]
-
ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ .........ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΕΣ..........
ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ , ΤΟ ΧΩΡΟ .
ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡ .......ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ-ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ , ΣΤΟ ΧΩΡΟ ........ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΑΣ , ΠΡΟΣΚΟΛΙΩΜΕΝΟΙ ........
-
Να αρχίσω να σβήνω? Η θα σταματήσετε τα προσωπικά?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Να αρχίσω να σβήνω? Η θα σταματήσετε τα προσωπικά?
ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ .
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:iconcool:
Να αρχίσω να σβήνω? Η θα σταματήσετε τα προσωπικά?
ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ .
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΗΜΑ ?
Και σου έχω απαντήσει ότι σε ανοιχτά, δημόσια Φόρα, δεν μπαίνουν περιορισμοί συμμετοχής. Απλά όλοι κρίνονται από αυτά που γράφουν!
Και ξέρεις ότι όσο μπινελικώνεις, χάνεις και το δίκιο σου!
-
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ...
ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ , ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΝΤΕ ?
ΔΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ , ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΘΑΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ .ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ , ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ........
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚ , ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ .
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ΚΟΥΚΟΣ ΦΟΡΟΥΜ .
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..........
ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΣΚΑΤΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ? -
APR, δεν μπορούμε να τα προλάβουμε όλα!
Μερικά ξεφεύγουν. Άλλα δεν έχει νόημα να σβηστούν. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης από τους υπόλοιπους, και όχι η επέμβαση του moderator, που κάνει την διαφορά.
-
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΟΥΚ ........
ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ , ΕΥΘΗΝΟΦΟΒΟΥ ..... -
-
Mετά το τελευταίο παραλήρημα για τα ιστορικά,
κάποιος πρέπει να βάλει φρένο στους 2 κυρίους.
Αν το πρόσωπο των αγωνων είναι η αμετροέπεια με μπότοξ , συγνώμη κύριοι, λυπάμαι για λογαριασμό μας.
Η έλλειψη τσίπας είναι τέτοια που ο Τσάδαρης προφανώς ξέχασε τι έλεγε στον τερματισμό του ιστορικού, για το δικό μας ακρόπολις των ερασιτεχνών κτλ κτλ κτλ.
Τι άλλο να πει κανείς... -
Κι ομως ....... καποτε , μετα απο πολυωρες που ελεγε και καποιος φιλος των ελληνικων αγωνων , και των σχετικων μπινελικιων που εχουν κατα καιρους , το μονο διδυμο που συνεχιζει σαν ντουρασελ τις προσπαθειες για προβολη του σπορ ........ κανει εργο !!!!
Οσο κι αν δεν το πιστευουν μερικοι , την πεμπτη στις 7.30 στο τηλεαστυ καθοντε εκατονταδες ανθρωποι του χωρου , και περιμενουν να δουν με αγωνια τυπου (preson break ) , αν θα εχουν ετοιμασει κατι καλο οι φιλοι μας Ν.Τ. και Σ.Φ. , η θα εχουν τιποτα μαλακοπητουρες της κοινης αυτοκινησης , για να μην τους κοψουν την εκπομπη .
Η αληθεια ειναι οταν υπαρχει το χαντ μπρεικ του Νικ δη Γκρηκ , μπορει και βγαινει ωραια δουλεια , που μπορει να βοηθησει το αθλημα , και να ξεφωνισει με τακτ τους τριμαλακες του χωρου μας .......
Αρκει το χειροφρενο του Νικ να προλαβαινει , την εκ φυσεως υπερπαραγωγη σιελου (γλουψ γλουψ ) του αλλου φιλου μας ( κακα τα ψεματα,εχει ταλεντο απιστευτο στο γυαλι ) που μας κανει κι ανατριχιαζουμε κατα διαστηματα ... θα στρωσει ομως η κατασταση , εχω ακουσει οτι κοντα στα 60 λιγοστευει η εκριση υγρων στον ανδρα
Η αληθεια επισης ειναι , οτι οσο πλησιαζει μια τετοια εκπομπη , τις αντιστοιχες των ποδοσφαιροφιλων , εχουμε ελπιδες να κανουμε δημοφιλεστερο το σπορ αυτο , στο ευρυ κοινο , γιατι αν μαθετε ολοι ποσοι Ελληνες παρακολουθουν εκεινον τον ξεδοντιαρη (μεγαλη πλακα το ατομο) αναλυτη του ποδοσφαιρου , θα παθετε σοκ !
Αντε σε λιγο και στο ριαλ εφ εμ
Υ.Γ. κουφαλιτσες , αντλειτε στοιχεια κι απο εδω μεσα εεεε ? σαν τις αλλες λουγκρες που δεν γραφουν ποτε , αλλα ... να μην τους ξεφυγει και τιποτα ......
Υ.Γ2 Επειδη δεν προλαβαινετε τα τηλεφωνηματα , προτεινω να παιρνετε και μηνηματα να διαβαζετε , και .... στα διαλυματα , να κανετε και τις επιλογες σας
ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΑΣ ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΑΣ , ΕΞΩ ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ
-
αμάν ρε κύρ χρήστο δεν παίζεστε!!
Το πρόσωπο των Ελληνικών Αγώνων στην τηλεόραση