-
Κάπου άκουσα ότι φέτος λέει δεν θα υπάρχουν αποκλειστικά δικαιώματα και αποκλειστικά πλάνα των αγώνων?
Δηλαδή μπορεί όποιο κανάλι θέλει να πάρει κασέτες από τις διάφορες λέσχες ή εταιρίες ή ιδιώτες και να προβάλει σε μια εκπομπή?Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά εγώ αυτό κατάλαβα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ! ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΛΩ!!!
Μα δε κατάλαβες τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά. Τι στο καλό 'ομιλών' είναι ο άνθρωπος.
Όσο για το βίντεο που έδειξε το όποιο κωλοκάναλο μη δίνετε σημασία, 'η αγαμία δεν υποφέρεται'
Το ζήτημα είναι πως ο Βωβός είναι πολύ θεαματικότερος από τον 'ομιλών', οπότε κόψε τη γλώσσα, όχι τα πλάνα!!
Ή αλλιώς: Μια φουρκέτα χίλιες λέξεις!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αληθεια οι λεσχες στελνουν βιντεο και δελτιο τυπου στα δελτια ? Γινοταν ποτε?
Ναι, επί 3-4 χρόνια η ΕΘΕΑ έστελνε στα κανάλια κάθε Κυριακή βράδυ έτοιμες βιντεοκασέτες με πλάνα από τους αγώνες του ΣΚ.
Οσο τις είδα εγώ φαντάζομαι τις είδατε εσείς
Και γίνονταν και τρελλές ιστορίες, όπως πχ. αναφορά του ονόματος του νικητή χωρίς το αυτοκίνητο 'για να μην είναι γκρίζα διαφήμιση' (ενώ όταν μεταδίδουν ποδόσφαιρο και γράφει η φανέλλα του πχ. Ολυμπιακού φαρδιά-πλατιά 'SIEMENS' (και καλά κάνει!) είναι ΟΚ...)
Ενδιαφέρον θέμα άγγιξες...
Ο πατέρας μου εργαζόταν στον Φοίνικα. Ο Φοίνιξ λοιπόν ήταν ο κεντρικός χορηγός της ΑΕΚ κάπου το 1990 που πήρε και τα τελευταία της πρωταθλήματα.
Ενώ λοιπόν εμφανιζόταν στις φανέλες, οι εφημερίδες (αν και όχι όλες) στα στιγμιότυπά τους στις φωτό ΔΕΝ εμφάνιζαν το λογότοιπο του Φοίνικα!! Αντίθετα το κιτρίνιζαν (ή το μαύριζαν ανάλογα τη φανέλα), ή το 'θόλωναν' με αποτέλεσμα να μην φαίνεται!!
Επιπλέον ζήταγαν χρήματα από τον Φοίνικα για να το εμφανίσουν (πληρωμένη διαφήμηση ΣΤΗΝ πληρωμένη διαφήμιση δηλαδή!!!)
Ο Φοίνιξ τελικώς αποφάσισε αντί να τρέχει στα δικαστήρια, να μην ξανασχοληθεί με τον χώρο (όπως και έκανε), πιθανώς η Ζήμενς να επέλεξε να πληρώνει το κανάλι, να πάει στα δικαστήρια, ή βασίζεται σε δεδικασμένα άλλων, ή ίσως να μεσολαβεί η ομάδα, ή ίσως να έχουν καλούς μηχανισμούς διαπλοκής (πχ λέει ο μεγαλοπρόεδρος της ομάδας 'αφήστε τους χορηγούς μου, αλλιώς σας κόβω τη διαφήμιση της εταιρείας ΜΟΥ στο κανάλι σας!!'
-
Σχετικο-ασχετο.
Τελικα ποσο μικρη εμβελεια εχει το seven?
Στην πευκη/κηφισια δεν πιανει καθολου!!!
Και να θες να το δεις.... -
ΑΣΤΟ , ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΕΧΕΙ ΖΟΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΣΤΟ , ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΕΧΕΙ ΖΟΡΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΜΕΓΑΛΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΠΟΣΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΣ... ΔΕΣ ΤΡΑΞΙΟΝ ΕΣΥ ΡΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΠΟΜΑΛΑΚΙΑ...
ΡΟΜΑΝΤΙΚΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. -
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΘΙΞΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΘΙΞΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗΠΡΙΤΣ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ -ΔΗΘΕΝ- ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΗΣ ΜΕΤΑ. ΟΜΟΣ, ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕΝΑ ΑΝΘΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕΝΑ ΑΝΘΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.Με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο πάντα...!
Δεν το κάνει και για την ψυχή της μάνας του ο άνθρωπος!
Τελικά εμένα θα μου πει κανείς αν και φέτος θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα ή όχι???
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕΝΑ ΑΝΘΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο πάντα...!
Τελικά εμένα θα μου πει κανείς αν και φέτος θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα ή όχι???
Kαι τι ζορι τραβαs εσυ με τα τηλεοπτικα δικαιωματα ;
Δημοσιογραφοs εισαι και εσυ ή καναλαρχηs ;
Οσο για το χρηματικο αντιτιμο οσοι νομιζουνε οτι μπορουν να τα παρουν αs δοκιμασουν
Περαστικα σαs.
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Kαι τι ζορι τραβαs εσυ με τα τηλεοπτικα δικαιωματα ;Δημοσιογραφοs εισαι και εσυ ή καναλαρχηs ;
Οσο για το χρηματικο αντιτιμο οσοι νομιζουνε οτι μπορουν να τα παρουν αs δοκιμασουν
Περαστικα σαs.
Θέλετε να μας πείτε ότι δεν παίρνει χρηματικό αντίτιμο ο εν λόγω κύριος?
Όχι, ούτε καναλάρχης είμαι, ούτε δημοσιογράφος!
Και σαφέστατα 'δεν τραβάω κανένα ζόρι' αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να εκφράζεστε λιγάκι πιο ευπρεπώς...Ο λόγος που ρωτάω είναι απλά για να μάθουμε αν υπάρχει περίπτωση να δούμε και τίποτα διαφορετικό φέτος...
Έτσι άκουσα για τα δικαιώματα και ρώτησα εάν κάποιος γνωρίζει.
Εως εκεί...!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σχετικο-ασχετο.
Και να θες να το δεις....Μαρούσι ομοίως!
Η πλάκα είναι πως αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή τα γραφεία τους ήταν στην Αυτοκίνηση, που είναι Μαρούσι!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σχετικο-ασχετο.
Η πλάκα είναι πως αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή τα γραφεία τους ήταν στην Αυτοκίνηση, που είναι Μαρούσι!!
Τελικά μήπως το 'seven' σημαίνει το πόσα οικοδομικά τετάγωνα είναι η εμβέλειά του.
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕΝΑ ΑΝΘΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΣΤΗΝ ΤΙ ΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Με το ανάλογο χρηματικό αντίτιμο πάντα...!
Kαι τι ζορι τραβαs εσυ με τα τηλεοπτικα δικαιωματα ;
Δημοσιογραφοs εισαι και εσυ ή καναλαρχηs ;
Περαστικα σαs.
Κι εσύ τι ζόρι τραβάς και συμπεριφέρεσαι έτσι;
Έγραψε κάτι υβριστικό ή λάθος;
Πολλοί τιμητές των πάντων έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σχετικο-ασχετο.
Τελικά μήπως το 'seven' σημαίνει το πόσα οικοδομικά τετάγωνα είναι η εμβέλειά του.
Ίσως τετραγωνικά μέτρα του στούντιο, ή ακτίνα σε μέτρα της εμβέλειας...
-
Καταρχην να πω οτι δεν γραφω συχνα στο forum.Μονο στο θεμα για το 206 Junior cup και αυτο πολυ λιγο.Το θεμα αυτο που συζητατε ειναι ισως το σημαντικοτερο προβλημα των αγωνων.Αν δεν υπαρχει προβολη απο τα ΜΜΕ και ειδικα απο την τηλεοραση δεν θα δουμε ασπρη μερα, και αυτο γιατι μονο μεσω της τηλεορασης και της σωστης προβολης μπορουμε να εξασφαλισουμε εισροες κεφαλαιων απο χορηγιες και να αναβαθμισουμε το αθλημα μας.Αυτο για να γινει πρεπει να συνδιαστουν οι αγωνες με κατι άλλο το οποιο θα μπορει να προσελκυσει το μεσο τηλεθεατη.Μονο ετσι θα μπορεσουμε να 'κλεψουμε' λιγο χρονο απο τα μεγαλα καναλια ειτε στα κεντικα δελτια ειδησεων ειτε σε εβδομαδιαιες εκπομπες.Ας σκεφτουμε λιγο πιο σφαιρικα και ας μην κλεινομαστε στο καβουκι μας.Δυστιχως πρεπει να πατησουμε καπου αλλου για να βγουμε 'πανω'.Αυτη ειναι η αποψη η δικη μου για το θεμα αυτο.Μεχρι τοτε ομως να λεμε παλι καλα για τις οποιες εκπομπες υπαρχουν στην τηλεοραση και ενημερωνουν (με οποια ποιοτητα το κανουν αυτο) το κοινο .Μακαρι να μπορουσα να βοηθουσα και εγω οσο μπορω.....ισως να πετυχαινα κατι...
Νικος Καραδημητρης
-
Ο χρήστης N.KARADIMITRIS έγραψε:
θα μπορει να προσελκυσει το μεσο τηλεθεατη.
Νικος ΚαραδημητρηςAν κρίνουμε από το ποιες εκπομπές χτυπάνε νούμερα και τι τελικά βλέπει ο 'μέσος τηλεθεατής', θα καταλήξουμε ότι θέλει κάτι εύπεπτο, μασημένο, που δεν θα απαιτεί συμμετοχή/σκέψη/κίνηση εκ μέρους του....
Επομένως οι αγώνες είναι κάτι που μάλλον θα τον αφήσουν παγερά αδιάφορο, αφενός διότι θα πρέπει να βάλει το μυαλό του σε λειτουργία αφετέρου γιατί θα πρέπει να ξεκολλήσει από τον καναπέ του και να περπατήσει και σε κανένα βουνό για να δει live το θέαμα.
Το θέμα είναι, μπορούμε να πείσουμε ένα ποσοστό των ανθρώπων που βλέπουμε στο βουνό σε κάθε Ακρόπολις, να κάνει τον κόπο να παρακολουθήσει και ελληνικούς αγώνες?
Απλή ερώτηση είναι και προσωπικά δεν έχω απάντηση σε αυτό.
-
Συμφωνω μαζι σου οτι ειναι δυσκολο να τραβηξουμε την προσοχη καποιων ανθρωπων που θα μπορουσαν να ερχονται και να γεμιζουν τα ελληνικα βουνα με την παρουσια τους δυνοντας κουραγιο και κινητρο στον καθε αγωνιζομενο.Ακατορθωτο ομως δεν ειναι.Δεν χανουμε τιποτα να το δοκιμασουμε.Αλλωστε η κατασταση στο θεμα αυτο ειναι τραγικη και δεν υπαρχει περιπτωση να ζημιωθουμε περισσοτερο.Αν αλλαξει κατι θα αλλαξει προς το καλο.Οι αγωνες χριαζονται καλυτερο 'image' και ισως πρεπει να φερουμε κοντα καποιους επωνυμους που μπορουν να επιρεασουν τον κοσμο.Ισως ενας 'ηθοποιος' (παραδειγμα φερνω)αν μιλουσε καπου στην τηλεοραση για ενα συγκεκριμανο ραλλυ του ελληνικου πρωταθληματος να μπορουσε να επιρεασει καποιους να ερθουν να δουν απο κοντα.Αυτο το λεω οχι επειδη ο καθε ηθοποιος ξερει πιο πολλα απο εμας απλα ισως ειναι σωστο να χρησιμοποιηθει σαν συνδετικος κρικος μεταξυ του κοινου και των αγωνιζομενων.
Φανταστειτε τη ασχημη εικονα εχουν οι αγωνες αυτοκινητου που οταν η μητερα μιας φιλης μου εμαθε οτι τρεχω σε αγωνες με κοιταξε λες και ειχα κανει καποιο εγκλημα δινοντας μου την εντυπωση οτι ειναι κατι που πρεπει να νιωθω μειονεκτηκα.Αυτο νομιζω τα λει ολα.Πρεπει να αλλαξει αυτη η εικονα.
Μια καινουργια εκπομπη σε ενα μεγαλο καναλι σε εβδομαδιαια βαση με καλεσμενους επωνυμους (πολιτικους,τραγουδιστες,ηθοποιους,δημοσιογραφους, κ.α) στο ιδιο panel με αμεσα εμπλεκομενους των αγωνων(οδηγους,συνοδηγους ,οργανωτες,κριτες,μηχανικους κ.α) απο ολα τα ειδη αγωνων αυτοκινητου, θα ηταν μια καλη λυση και θα ειχε και περισσοτερο ενδιαφερον για τον μεσο τηλεθεατη. -
ΜΗΠΩΣ ΤΟ MOTORS TV ΤΗΣ NOVA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΜΗΠΩΣ ΤΟ MOTORS TV ΤΗΣ NOVA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑΓια να δεί κάποιος το μότορς λογικά θα πρέπει να έχει το 'κόλημα' με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, άρα θα ξέρει και τα 'ελεύθερα' προγράμματα.
Ένα κανάλι συνδρομητικό δεν έχει το μέγεθος (σε τηλεθεατές) που μπορεί να έχει ένα ελεύθερο κανάλι.
Αν κρίνω δε και από την προβολή που είχε το πρωτάθλημα ταχύτητος και την απήχηση που είχε, μάλλον δε πρέπει να είναι ο πιο καλός δρόμος το μότορς.
Το πρόσωπο των Ελληνικών Αγώνων στην τηλεόραση