-
Θέλησα να ανοίξω ένα νέο θέμα σχετικά με τις μοτοσυκλέτες trial, που από ότι είδα απουσιάζουν από το forum. Περιμένω τις απόψεις σας , αν έχετε και ποιό μοντέλο. Επίσης ποιά ειναι η γνώμη σας για τα τετράχρονα trial.
-
Θέλησα να ανοίξω ένα νέο θέμα σχετικά με τις μοτοσυκλέτες trial, που από ότι είδα απουσιάζουν από το forum. Περιμένω τις απόψεις σας , αν έχετε και ποιό μοντέλο. Επίσης ποιά ειναι η γνώμη σας για τα τετράχρονα trial.
-
-
Ο χρήστης rainman39 έγραψε:
Θέλησα να ανοίξω ένα νέο θέμα σχετικά με τις μοτοσυκλέτες trial, που από ότι είδα απουσιάζουν από το forum. Περιμένω τις απόψεις σας , αν έχετε και ποιό μοντέλο. Επίσης ποιά ειναι η γνώμη σας για τα τετράχρονα trial.Αγαπητέ και εγώ είμαι πολύ φίλος του αθλήματος αλλά trial στο δρόμο δεν θα δείς, για τους γνωστούς λόγους(ειδικό μηχανάκι).
Τώρα βέβαια που έβγαλε η Yamaha το 'tricker' και εφόσον έχει λογική τιμή θα δούμε πολλά και στο δρόμο αλλά κυρίως στα βουνά και τα λαγκάδια.
Ευκαιρία να μάθουν οι πιτσιρικάδες, κάθε ηλικίας , κόλπα με τα μηχανάκια.....
ΨΗΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και θα καώ......
-
Φίλε angel σε ευχαριστώ για την απάντηση, εγώ ειχα για πολλά χρόνια μια montesa cota 242 , μοντέλο του 1985, πολύ καλό μηχανάκι αλλά με πολλά -συνήθως ανόητα προβλήματα. Το πιο σοβαρό βέβαια ήταν όταν μου έφαγε το γρανάζι της μανιβέλας κι εκεί άρχισαν τα δύσκολα. Ο Αρβανιτάκης μου ζητούσε ένα σωρό λεφτά για να μου το φέρει απο την ισπανία, ώσπου τελικά κατέληξα σε ένα μηχανουργείο της Σπύρου Πάτση και μου το γέμισαν....με λιγα λόγια τραβήχτηκα πάρα πολύ, γι αυτό τώρα σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο καινούργιο μοντέλο και υπάρχουν πολλα και καλά......και η ερώτηση της ημέρας....πως βάζουμε μπρος ένα trial χωρίς μανιβελα?????
Που πήγαν οι μοτοσυκλέτες trial?