-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
και σύνδεσμος του εργοστασίου!!Μου αρέσουν κι εμένα. Θα πάρω ένα του γιου μου. Το http://www.kross.pl/eng/rower/46-Hexagon_V2__.html
υπαρχει σε small.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.podilata.net/eshop.html?page=shop.product_details&flypage=products.tal.tpl&product_id=142&category_id=56Πιστευετε ή ξερετε για ζημιά στο αμάξι κατά τη χρήση της 968?
Την έχει κάποιος?τα αγκιστρα αν και μεταλλικα οταν τα πιασεις θα καταλαβεις οτι δεν προκειται να σου κανουν καμια γρατζουνια λογω μια επιστρωσης που εχουν. για τα πλαινα αγκιστρα μην φοβασαι. για τα πανω αγκιστρα αν εχεις αεροτομη κατα μεγαλο ποσοστο θα ψαχνεις για αλλη σχαρα. για τα κατω αγκιστρα τωρα και παλι δεν νομιζω να εχεις προβλημα παρολο την επαφη του ιμαντα με τον προφυλακτηρα.
μπαινει σε 2 λεπτα ακριβως.
-
Μετά από μερικές γερές τούμπες και αρκετούς άσχημους μώλωπες (πλησιάζουν και τα καλλιστεία γμτ ), λόγω μπλεξίματος των παπουτσιών μου στα πεντάλ, πήρα την μεγάλη απόφαση και άλλαξα αυτά:
με αυτά:
Τα καινούργια είναι ακριβώς όπως του mountain μου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συμβατά με τα παπούτσια μου. Ήταν τα ελαφρύτερα που βρήκα στο κατάστημα της γειτονιάς.
-
Μία ερώτηση: πήγα το ποδήλατο και μου το ακτινολόγησαν. Ολα καλά.
Αλλά μου έχουν φουσκώσει πολύ τα λάστιχα και είναι πολύ σκληρό για τα γούστα μου. Αν τα ξεφουσκώσω λίγο θα έχω πρόβλημα με σκασίματα ή κάτι άλλο ;
κ ένα έργο τέχνης
-
http://www.e-go.gr/wmotors/article.asp? ... id=2253002
-
Δεν μου λέει κάτι.
Αντίθετα αυτό πραγματικά μου αρέσει:
Edit: Τώρα συνειδητοποίησα ότι αυτά είναι για τρίαθλο.
Νταξ, τόχω χαλαρά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αλλά μου έχουν φουσκώσει πολύ τα λάστιχα και είναι πολύ σκληρό για τα γούστα μου. Αν τα ξεφουσκώσω λίγο θα έχω πρόβλημα με σκασίματα ή κάτι άλλο ;
Εμενα μου ειχαν ξε-φουσκωσει τα λαστιχα λιγο και πραγματικα υπεφερα. Επιταχυνση με ημερολογιο κι απο ανεση μηδεν. Ασε που αν επεφτα σε λακουβα 'διπλωνε' τοσο το λαστιχο και χτυπουσε η ζαντα. Παλι καλα που δε στραβωσε. Το περιεργο ειναι οτι πριν ανεβω μια χαρα φουσκωμενα μου φαινονταν και αναρωτιομουν για καμια βδομαδα τι εφταιγε μεχρι που ειδα το ταλαιπωρο το πισω λαστιχο σε μια βιτρινα- καθρεφτη τι τραβαγε μ'εμενα πανω...
Οποτε, ασ'τα φουσκωμενα, μονο καλο κανει!!!
-
Προτείνετε μου ένα ποδήλατο να το χρησιμοποιώ στις μεγάλες ανηφόρες της Κεφαλονιάς και σε πολύ μεγάλες αποστάσεις.
Ευχαριστώ! -
Θα το απολάυσεις τα μάλα! -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Προτείνετε μου ένα ποδήλατο να το χρησιμοποιώ στις μεγάλες ανηφόρες της Κεφαλονιάς και σε πολύ μεγάλες αποστάσεις.
Ευχαριστώ!Λογικά οποιαδήποτε κούρσα (δρόμου) κάνει για αυτό που θέλεις. Προσφέρουν την μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη κούραση για μεγάλες αποστάσεις. Μειονέκτημα; Πεζοδρόμια/χωματόδρομοι δεν παίζουν ούτε για αστείο και μια μεγάλη λακκούβα μπορεί να το βγάλει off (και εσένα μαζί). Επίσης είναι ακριβούτσικα τα περισσότερα.
Μια ενδιάμεση κατάσταση είναι η κατηγορία fitness που πήρα εγώ. Δεν έχει την εκπληκτική απόδοση του road bike, αλλά είναι good enough και δεν πρόκειται να διαλυθεί στην πρώτη τρύπα που θα πέσεις. Αν πάντως σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά ποδήλατο για μεγάλες αποστάσεις, ίσως ένα νησί με τεράστιες υψομετρικές όπως η Κεφαλλονιά να μην είναι το καλύτερο μέρος για να 'μπεις στο κλίμα'.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μία ερώτηση: πήγα το ποδήλατο και μου το ακτινολόγησαν. Ολα καλά.Αλλά μου έχουν φουσκώσει πολύ τα λάστιχα και είναι πολύ σκληρό για τα γούστα μου. Αν τα ξεφουσκώσω λίγο θα έχω πρόβλημα με σκασίματα ή κάτι άλλο ;
κ ένα έργο τέχνης
Εγω δεν θα αγοραζα κατι που θα λεει MWB επανω κ εχει δισκοφρενα της ///Motorsport....
-
Ευχαριστώ!Δεν ξέρω ποιά είναι η φυσική σου κατάσταση καθώς και πόσο μεγάλες είναι οι ανηφόρες που θες να πας,αλλά αν είναι πράγματι μεγάλες και δεν βρίσκεσαι στην καλύτερη φόρμα μήπως πρέπει να χώσεις κανένα χιλιάρικο και να πας σε ηλεκτρικό?
Αλλιώς ένα ελαφρύ κουρσάκι (10 κιλά) με ταχύτητες, ίσιο τιμόνι και ελαφρώς φαρδύτερα λάστιχα, ή ένα δρόμου με 28'' τροχούς, αμφότερα στα 500-800 ευρώ, είναι επαρκείς λύσεις. -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εμενα μου ειχαν ξε-φουσκωσει τα λαστιχα λιγο και πραγματικα υπεφερα. Επιταχυνση με ημερολογιο κι απο ανεση μηδεν. Ασε που αν επεφτα σε λακουβα 'διπλωνε' τοσο το λαστιχο και χτυπουσε η ζαντα. Παλι καλα που δε στραβωσε. Το περιεργο ειναι οτι πριν ανεβω μια χαρα φουσκωμενα μου φαινονταν και αναρωτιομουν για καμια βδομαδα τι εφταιγε μεχρι που ειδα το ταλαιπωρο το πισω λαστιχο σε μια βιτρινα- καθρεφτη τι τραβαγε μ'εμενα πανω...
Οποτε, ασ'τα φουσκωμενα, μονο καλο κανει!!!
Καλο ειναι οποτε αλλαζεις τις πιεσεις στα λαστιχα πριν ξεκινησεις να δοκιμαζεις να κατσεις και να βλεπεις αμα καθεται καθολου το λαστιχο...
Και εγω χθες που αλλαξα λαστιχο μου το φουσκωσαν πολυ αλλα μολις ηρθα σπιτι το ξεφουσκωσα λιγο και το εφερα ακριβως στα μετρα μου...
-
-
μην τα ποσταρεις ετσι αποτομα πηγα να παθω εμφραγμα με την τιμη
-
Εγώ αγόρασα ήδη,και άλλο
-
Ο χρήστης Passatakias2010 έγραψε:
Εγώ αγόρασα ήδη,και άλλοΠοσα ποδηλατα εχεις??
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ αγόρασα ήδη,και άλλο
Ποσα ποδηλατα εχεις??
Εχω ένα mtb κυρίως για το βουνο αλλά και για εδώ μέσα
Εχω για εδώ μέσα που ουσιαστικά το δίνω στην μάνα μου
Ενα σπαστό το οποίω δεν το χρησιμοποιώ αλλά μάλλον θα αρχισω
Και ένα αγωνιστικό κούρσα για μεγάλες διαδρομές,αυτό που αγόρασα (έφτιαξα,custom) τώρα.
Ειναι αυτό εδω
-
Που βρισκουμε φωτακι λεντ πορειας? Εψαξα σε κανα δυο ποδηλαταδικα αλλα δεν ειχαν...... Και απο το απογευμα και μετα αρχιζουν οι τρελες βολτες
-
Προσωπική έχω αυτό:
http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=TRK08402899
Αν και συνήθως στης βραδυνές μου εξορμήσεις (υμηττός) φοράω και αντανακλαστικό γιλέκο.
Η ζωή...ποδήλατο!