Jun 13, 2010, 9:58 PM

Ο χρήστης kantoniou έγραψε:

(Ξανα)διαβαστε τι επαθα περσι:

Καποιος παλιο μου εκλεψε τη σελα...
Το αφησα για κανενα 10λεπτο στην πιλοτη του πατρικου, κρεμασμενο στη σχαρα του αυτοκινητου στην 5η πορτα. Το αμαξι ηταν γυρισμενο ετσι ωστε το ποδηλατο να μη φαινεται απ' εξω.
Κατεβαινω απο το σπιτι, φευγω. Στον περιφερειακο μου φανηκε οτι η σελα ειναι στραμμενη πλαγια. Ξανακοιταω σε λιγο, τη βλεπω ΟΚ. Λεω, μου φανηκε (ηταν βραδυ και το αυτοκινητο εχει φιμε πισω τζαμι).
Φτανω σπιτι, το κατεβαζω, η σελα 'παιζει' τρελλά γυρω-γυρω. Την κοιταω, ειναι αλλη.
Καποιος εβγαλε τη δικια μου και αφησε τη δικια του στη θεση της.
'Νταξ', κλεφτης μεν, τιμιος δε.

Τα αστεια της υποθεσης ειναι:

1. Η σελα ειχε σπασει προ λιγων ημερων. Ειχα προγραμματισει να παω να την αλλαξω, αλλα (ευτυχως) δεν προλαβα. Ο λεβεντης πηρε λοιπον σπασμενη σελα.
  2. Το παλουκοσελο μου εχει μεγαλυτερη διαμετρο απο το δικο του (γι'αυτο και η δικια του σελα 'επαιζε'στο δρομο και μια στραβωνε, μια ισιωνε). Αρα ετσι κι αλλιως δεν του 'κανε.
  3. Αυτη που μου αφησε ειναι οτι πρεπει για ενα παλιο mountain που εχω, που ειχε μια αθλια πανσκληρη.
    Αρα συνολικα εβγαλα και κερδος...

ΥΓ: Για το δικο μου δεν βιαζομαι να αγορασω καινουρια. Εχω βολευτει και ετσι, αφου το ποδηλατο ειναι ν πολυ πιο ανατομικο...

Αυτη ειναι η πιο αστεια κλοπη που εχω ακουσει