-
Μακάρι να μαζεύονται στην ερημιά και να δοκιμάζουν τα ηχεία μέχρι να κουφαθούν χωρίς να ενοχλούν κανέναν. Τι καλύτερο;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Οφ τοπικ , ομως περνωντας σημερα με το ποδηλατο πισω απ το ΣΕΦ , καμμια 10ρια καγκουρες , με 2-3 οχηματα με 583 ηχεια το καθενα , καθοντουσαν κ ταχα μου εκαναν δοκιμες..απο κοντα τους κ κατι κοριτσοπουλα σαν τα κρυα τα νερα, κοιτουσαν κ αυτες....
Ρε πουστη μου , νομιζα με την κριση ειχαν εξαλειφθει κατι τετοιοι...RX-8 ήταν;
-
driftάρανε κιόλας;
-
Καγκουραμαξα αξιας max 2.000€, με ηχοσυστηματα 2πλασιας προφανως αξιας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φαίνεται δύσκολο να δουλέψει, αλλά άμα μπορεί να το κάνει στα 23άρια κούρσας μάλλον θα είναι μάλλον ευκολότερο στα υπόλοιπα πιο φαρδιά λάστιχα. Δείτε το!
-
-
Πηρα το cycleops fluid2.
Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες, αν και η αντισταση μου φανηκε καπως αδυναμη.
Χρειαζεται τελειως λειο λαστιχο πισω, αλλιως με αυτο που εχω τωρα που ειναι λιγο τρακτερωτο κανει θορυβο και λιγους κραδασμους που μεταφερονται στα πεταλια.
Κατα ταλλα σαν αισθηση ειναι σαν να εισαι στο δρομο, καμια σχεση με κλασικο στατικο ποδηλατο.
-
Καλοριζικο, αλλα σαν να εισαι στο δρομο ξεχνα το....
-
Για indoor προτιμώ το στατικό.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου
-
Με τέτοιο καιρό στην Ελλάδα, πόσες μέρες θα χρειαστείτε το στατικό; Νομίζω ότι είναι υπερβολή, εκτός αν είσαι ο υπερτούμπανος που δε θέλει να χάσει ούτε μισή προπόνηση το μήνα.
Από την άλλη, το λέω εγώ που μένω στην εξοχή, στα 500 μέτρα ξεκινά το βουνό και τα μονοπάτια, στα 600 μέτρα η παραλιακή για βόλτες μέχρι το Σούνιο. Αν κάποιος μένει π.χ. στην Κυψέλη, μάλλον θα έχει πολύ περισσότερο νόημα. -
Μετά από 4 χρόνια ήρθε ο καιρός για αλλαγή κράνους. Εφυγα από το κλασσικό στυλ και αγόρασα το Giro Reverb από τσιρικο στα 56€ προσφορά από 77. Πανάλαφρο, ωραίο το γείσο για τον ήλιο και πανέμορφο imo.
-
Elteo αποσπώμενο είναι το εσωτερικό γείσο;
-
Nαι. Εχει και ανταλλακτικό μαξιλαράκι που μπαίνει στην θέση του.
-
Ψαγμένα αυτά τα ούρμπαν τα κράνη, αλλά θέλουμε το ρεβιού ...από Αύγουστο και μετά. Με το 20τρύπο ζεσταίνομαι τη μισή σεζόν...
Ακόμα και έτσι όμως το καλοκαίρι είναι καλύτερα καθώς χωρίς κράνος (ή καπέλο) παθαίνω ηλίαση για πλάκα...
-
Ρε σεις αυτο δεν ειναι πιο ζεστο;
-
Έχει αρκετές τρύπες. Το δοκίμασα σήμερα με 26 βαθμούς. Μια χαρά. Πολύ με άρεσε.
-
Θα ταιριαζε πολυ στο ποδηλατο μου το συγκεκριμενο κρανακι κ μου αρεσε ομως το φοβηθηκα λογω ζεστης ..
-
Αν προσέξεις να μην κατεβαίνει ως τα αυτιά όπως τα κράνη για downhill αλλά είναι σαν και αυτό του ελτεο με τρύπες δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την ούρμπαν ζέστη
-
Όχι απλώς ζέστη. Βραστήρας θα γίνει το κεφάλι σου. Μακάρι να βγω ψεύτης για το πανέμορφο κράνος του Elteo, αλλά δε νομίζω.
-
ποιο βραστήρα ρε παιδιά...μια χαρά είναι.
γιατί με τα άλλου τύπου δεν ίδρωνα νομίζετε;
δείτε το βίντεο της παρουσίασης
Είναι πολύ κόμπακτ και πανάλαφρο.
Η ζωή...ποδήλατο!