-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Γιατι γαμωτο ειναι τοσο ακριβες οι Abus ; κοιταω για τυπου folding κατω απο 60-70 δεν...Επειδή είναι δύσκολα (σε σχέση με τις άλλες) παραβιάσιμες.
Όντως, μην πάρεις folding, πάρε κανονικό πέταλο Abus.
Πρόσφατα μου κλέψανε το ποδήλατο, οπότε ξέρω τι λέω . -
Το ειχες κλειδωμενο; ποση ωρα;
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Μην πάρεις φολντινγκ άμπους, έχει πολλά κινούμενα μέρη και είναι αρκετά ακριβές. Πάρε καλύτερα ένα καλό πέταλο 30-40 ευρώ και ένα συρματόσκοινο για την σέλα. Abus και kryptonite οι καλύτερες όπου κι αν έχω ρωτήσει (και οι πιο ακριβές)Μου αρεσαν λογω ογκου..Το ποδηλατο το θελω λιγο σπαρτιατικο χωρις πολλα μπλιμπλικια πανω γι αυτο σκεφτηκα αυτες. Θα κοιταξω κ για πεταλο.
-
Ωραίο το νέο κουρσάκι σου dpolal.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
.....τα ζυγισα, τα παιδικα ειναι γυρω στα 11, το δικο μου γυρω στα 13-14, αρα παμε σε ενα συνολο Θα το δοκιμασω και ο Θεος βοηθος
Πηρα και εναν εξτρα ιμαντα (προσφορα εβδομαδας Lidl)να δουμε απο καταναλωση τι θα γινει
μετα μικρα εχω τσεκαρει +10% αυξηση σιγουρα , τωρα που θα βαλω και το μεγαλο και θα εχω 3 παιζει να παμε και λιγο παραπανω , ειναι και 900χλμ πηγαινελα...Τελικα δεν ειχα κανενα προβλημα, τα φορτωσα και τα 3 και δεν κανανε κιχ
καπαληκτικος ο ιμαντας με το μηχανισμο σφηξιματος (κατι σαν καστανια εχει , τον ειχα δει παλιοτερα σε φορτηγα) , τα εδεσε τα ποδηλατα στη σχαρα σα μπετο λεμε, πετρα... προσφορα απο το lidl 2,99
αλλα η καταναλωση ηταν σιγουρα +15% (και παραπάνω)
εβλεπα σε ισιωμα με 130 πχ κατι 9.5αρια και ποναγε η καρδια μου.... -
εβλεπα σε ισιωμα με 130 πχ κατι 9.5αρια και ποναγε η καρδια μου....λες αν τα έδενες στην οροφή χωρίς μπροστινή ρόδα να είχες χαμηλότερη κατανάλωση;
Σίγουρα το καλύτερο είναι να τα έχεις μέσα αλλά μετά δεν θα πρέπει να έχεις άλλες αποσκευές, ούτε άλλους επιβάτες ίσως ούτε και συνοδηγό -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίο το νέο κουρσάκι σου dpolal.Ευχαριστώ !!!
-
Τελικα δεν ειχα κανενα προβλημα, τα φορτωσα και τα 3 και δεν κανανε κιχ
καπαληκτικος ο ιμαντας με το μηχανισμο σφηξιματος (κατι σαν καστανια εχει , τον ειχα δει παλιοτερα σε φορτηγα) , τα εδεσε τα ποδηλατα στη σχαρα σα μπετο λεμε, πετρα... προσφορα απο το lidl 2,99
εβλεπα σε ισιωμα με 130 πχ κατι 9.5αρια και ποναγε η καρδια μου....Eγώ δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερη επιβάρυνση με την πίσω σχάρα πάντως. Που να δεις τι γίνεται αν τα βάλεις στην οροφή! Η αντίσταση στον άνεμο είναι φοβερή!
-
Ισως παιζει ρολο το αυτοκινητο και το σχημα του
φανταζομαι αν ειχα κανα πολυμορφικο ή SUVοειδες που ειναι καπως πιο τετραγωνα , μπορει να μην επαιζε τοσο ρολο
στο C5 που ειναι sedan προφανως πισω παιζει μεγαλο ρολο να εχεις τετοια αντισταση -
Θα κατεβει κανεις παραλιακη σημερα;
-
-
Σκεφτομαι για γυαλι νυχτας (οι ωρες συνηθως που κανω πεταλι ειναι μετα τις 19:00 ). Ιδιως τωρα που καλοκαιριαζει.
Εχει κανεις καποιο συγκεκριμενο υπ οψιν;
Στο ebay με ενα ποσο γυρω στο 10ρικο εχει μεγαλη ποικιλια. -
Πάρε κάποια από αυτά. Μια χαρά είναι. Αρκεί να αλλάζουν οι φακοί. Θες να έχει και διάφανο φακό για το βράδυ.
-
πρωτη τσαρκα για φετο
-
Ωραίος! Στην Λαγκαδά βγαίνεις στο δρόμο κανονικά?
Η δικιά μου (επιτέλους) καλή βόλτα λόγω καιρού και ελεύθερου προσωπικού χρόνου. Bonus, δεύτερη μέρα Μαΐου με tan lines στα χέρια
Ανω πόλη-τέρμα Κρήνης απο Νέα Παραλία + γυρισμός και μετά λίγη παραπάνω ανηφόρα να γουστάρουμε
Το κινητό ήταν με χαμηλ μπατάρ και δεν ειχα ανοιχτό tracking
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάρε κάποια από αυτά. Μια χαρά είναι. Αρκεί να αλλάζουν οι φακοί. Θες να έχει και διάφανο φακό για το βράδυ.Μου τη σπανε τα κωλομυγακια κ τα κουνουπια που τωρα το καλοκαιρι κανουν παρτυ κ ερχονται σαν στουκας πανω σου. Δεν εχω ξαναφορεσει νυχτερινης , εχει κανεις εμπειρια;
Το να αλλαζουν φακο εγκειται στο αν σπασουν π.χ να τον αντικαταστησω; -
Σημερα το απογευμα θα παιξει η κλασσικη βολτα απο Αλιμο εως Πειραικη , μεσω Μικρολιμανο..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πάρε κάποια από αυτά. Μια χαρά είναι. Αρκεί να αλλάζουν οι φακοί. Θες να έχει και διάφανο φακό για το βράδυ.
Μου τη σπανε τα κωλομυγακια κ τα κουνουπια που τωρα το καλοκαιρι κανουν παρτυ κ ερχονται σαν στουκας πανω σου. Δεν εχω ξαναφορεσει νυχτερινης , εχει κανεις εμπειρια;
Το να αλλαζουν φακο εγκειται στο αν σπασουν π.χ να τον αντικαταστησω;Eγώ πήρα ένα πλήρες σετ με 15 ευρώ από ebay. Tότε τόσο τα είχε. Τώρα βλέπω τα ακρίβυνε λίγο.
http://www.ebay.co.uk/itm/370915673355? ... 1439.l2649 -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στην Λαγκαδά βγαίνεις στο δρόμο κανονικά?μεχρι (τουλαχιστον) την νικοπολη εχει παραδρομους δεξα κι αριστερα (για τον γυρισμο εκτος απο ενα σημειο πανω απ' την ομονοια).
αν εννοεις μεχρι το ζειτενλικ, τοτε ναι -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Στην Λαγκαδά βγαίνεις στο δρόμο κανονικά?
μεχρι (τουλαχιστον) την νικοπολη εχει παραδρομους δεξα κι αριστερα (για τον γυρισμο εκτος απο ενα σημειο πανω απ' την ομονοια).
αν εννοεις μεχρι το ζειτενλικ, τοτε ναιΑυτό.
Έτυχε μια φορά να ανέβω μέχρι εκεί λόγω ελτα και ήταν ζόρι ο δρόμος.
Η ζωή...ποδήλατο!