-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ντοζερ δες στο cyclist. Gr έχει προσφορές
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
'υχαριστώωωωω
-
Elteo, πάρα πολύ όμορφο το ποδήλατο. Και πρέπει να είναι και καλό. Καλά χιλιόμετρα εύχομαι, αξιόπιστα και ασφαλή.
Μη βιαστείς να το κρίνεις. Μου πήρε μια εβδομάδα για να το συνηθίσω πλήρως και να το ερωτευτώ... πλήρως. Μήπως η σέλα δεν είναι στο μέγεθός σου; Μόνο και μόνο από αυτό, μπορείς να πονάς αρκετά. Επίσης, πειραματίσου λίγο με την κλίση που θες να της δώσεις. Αν είναι πολύ όρθια, *σημαδεύει *την οικογένεια.
Μια χαρά είναι τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Όπως τα κανονικά ποδήλατα έχουν τη χρήση τους, έτσι είναι και τα ηλεκτρικά. Απλώς ζηλεύουμε που βλέπουμε κάμποσα από δαύτα να χτυπάνε 30+ σε ανηφορικές ευθείες, τη στιγμή που ο αναβάτης δεν κάνει καθόλου πετάλι (μου έχει τύχει στην παραλιακή). Αυτό είναι όλο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
απλα ο λογος που λέει ο κορσαιρ δεν με πειθει.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
αφου δεν μπορω να σε πείσω, θα ερχεσαι κάθε μέρα λοιπον και θα με πηγαινοφέρνεις στο γραφειο κανοντας πεταλι εσυ... Δεν μπορω να πως οτι με χαλάει, αρκει να μην λαχανιαζεις ευκολα, να μην γκρινιαζεις, να μην κανουμε διαλειματα κλπ κλπ... Μου αρκει να ειμαι ψιλοατσαλακωτος
Τι να κάνουμε... αυτα εχει η ζωη Ας ησουν ποιο ευπιστος
Οι απαιτήσεις σου ειναι ελάχιστες:shifty:.
Αν ήμουν πιο κοντά χαλαρά θα ερχομουν να σε τρολλαρω:lol:Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ισως χρησιμοποιησα λαθος λεξη. Επειδή κανω καθημερινά ποδηλατο σε ιδιαίτερα δυσκολη περιοχή λογω αναγλυφου και δεν αισθάνομαι κουραση ή τρελο ιδρώτα μου κανει περίεργη η ολη κινηση.
Πιστευω μια αλλαγη με εναμιση πλατους ασφαλτινα ελαστιχα ειναι σαφεστατα πιο οικονομικό και αρκετα αποδοτικο για το κόστος τους.
Πάντως αν μιλάμε για κανενα full suspension super market ποδηλατο λογικο να κουράζεται περισσότερο και να σκεφτεται για ηλεκτρικό.
+1 για την ενίσχυση αναλογως το ειδος του ποδηλατου.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Εσυ εισαι 17 χρονων και ο Κορσερ με το ενα ποδι στο αποτεφρωτηριο . Τι συγκρινεις;!
Πο ρε γμτ αλήθεια λες... Σορρυ κορσαιρ. Τα παιρνω πισω ολα.
Ελα αμα θες για καμια μπαταρια να σε βολέψω
Sent from my MT27i using Tapatalk 2 -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Elteo, πάρα πολύ όμορφο το ποδήλατο. Και πρέπει να είναι και καλό. Καλά χιλιόμετρα εύχομαι, αξιόπιστα και ασφαλή.Μη βιαστείς να το κρίνεις. Μου πήρε μια εβδομάδα για να το συνηθίσω πλήρως και να το ερωτευτώ... πλήρως. Μήπως η σέλα δεν είναι στο μέγεθός σου; Μόνο και μόνο από αυτό, μπορείς να πονάς αρκετά. Επίσης, πειραματίσου λίγο με την κλίση που θες να της δώσεις. Αν είναι πολύ όρθια, *σημαδεύει *την οικογένεια.
Μια χαρά είναι τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Όπως τα κανονικά ποδήλατα έχουν τη χρήση τους, έτσι είναι και τα ηλεκτρικά. Απλώς ζηλεύουμε που βλέπουμε κάμποσα από δαύτα να χτυπάνε 30+ σε ανηφορικές ευθείες, τη στιγμή που ο αναβάτης δεν κάνει καθόλου πετάλι (μου έχει τύχει στην παραλιακή). Αυτό είναι όλο...
Να σαι καλά!
-
http://www.hurriyetdailynews.com/islami ... sCatID=393
-
-
Συννεφιά, ζέστη, προηγήθηκε ψιλόβροχο (=λασπούλα). Άρα; Φύγαμε για βουνό...
-
Αν δείτε καμιά καλή προσφορά σε 26 άρες ζάντες ( από crc ή από αλλού) ρίξτε μία ειδοποίηση. Πολύ φθηνές
-
Bike festival, κανεις?
-
Μπα, καλύτερα περνάμε στο βουνό.
-
-
Θέλω να πάω απο τις στήλες Ολ. Διός στο Μαρούσι αλλά θέλω να αποφύγω την Κηφισίας. Υπάρχει κάποια εναλλακτική διαδρομή?
-
Η καλύτερη διαδρομή είναι ...Σταθμός μετρό Ακρόπολη ---> Σταθμός ΗΣΑΠ Μαρούσι! Αλλιώς εάν θες να την αποφύγεις με κάθε μέσο δεν υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις πέρα από να την πιάσεις από δεξιά (από αριστερά θα πέσεις σε Λυκαβηττό-Τουρκοβούνια και στη μη-μου-φέρνετε-κίνηση-από-αλλού ρυμοτομία της Φιλοθέης-Π. Ψυχικού. Αλλά θα έχεις άπειρα σταμάτα ξεκίνα και αρκετές παρακάμψεις. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια άλλη χαρακτηριστική καβάντζα.
-
Επιτρέπονται ποδήλατα στον ηλεκτρικό-μετρό? Και αν ναί, μιλάμε για full size ποδήλατο, μή πτυσόμενο. Θα χωρέσει πρωί ώρα αιχμής?
-
Σε ωρες αιχμης νομιζω το απαγορευουν, αλλιως στο τελευταιο βαγονι, τελευταια πορτα.
-
Σε όλες τις ώρες και μέρες επιτρέπεται το ποδήλατο σε ΗΣΑΠ, Μετρό, Προαστιακό και Τράμ. Τυπικά επιτρέπονται δύο ποδήλατα στο τελευταίο βαγόνι, αλλά στην πράξη στην πίσω πόρτα συχνά πετυχαίνω διψήφιους αριθμούς ποδηλατών+ποδηλάτων, οπότε στην χειρότερη περίπτωση να περίμενεις ένα βαγόνι ακόμα.
Πάντως εάν μπείς από Ακρόπολη και αλλάξεις στην Ομόνοια 99% δεν θα έχεις πρόβλημα.
-
Χτες παραλήφθηκε τούτο εδώ και παρ'ότι δεν είναι φθηνό (31 ευρώ βγαίνει τελικώς), αξίζει τα χρήματά του στο πολλαπλάσιο. Κάνει τη νύχτα μέρα, φωτίζει ασύλληπτα δυνατά και μπορώ πλέον να κινηθώ σε τελείως σκοτεινό δρόμο ή μονοπάτι χωρίς τον παραμικρό φόβο ότι κάποια λακκουβίτσα ή κάποιο πετραδάκι θα με στείλει αδιάβαστο. Ή κάποιο ελάφι, σύμφωνα με το πρόσφατο περιστατικό. Καμία σχέση με κάθε άλλο ποδηλατικό φωτάκι. Έχω αγοράσει μπόλικα από δαύτα, είτε από ποδηλατά, είτε από τις προσφορές του Lidl, είτε από το Ebay. Καμία σχέση! Είναι καλά για να αναβοσβήνουν και να σε βλέπουν οι άλλοι, αν όμως θες πραγματικά να βλέπεις τι γίνεται μπροστά σου το βράδυ, τούτο δω είναι τεφαρίκι.
Μειονεκτήματα:- Ακόμα κι αν το έχεις αρκετά κατεβασμένο (π.χ. να φωτίζει στα 10 μέτρα μπροστά σου) και ενεργοποιήσεις τη λειτουργία που αναβοσβήνει, όλα τα αμάξια θα σου κάνουν σινιάλο με τους προβολείς. Είπαμε, είναι πολύ δυνατό.
- Ζυγίζει 320 γραμμάρια. Ως εκ τούτου, σε μια καλή κούρσα, όπου τα 320 γραμμάρια είναι κοντά το 1/25 του συνολικού βάρους, δεν το αφήνεις πάνω μόνιμα.
Φορτίζει στην πρίζα, οπότε ξενοιάζεις από μπαταρίες. Επίσης, η συσκευή των υπέρηχων για τα σκυλιά (φαίνεται να) αποδίδει σωστά. Το συνολικό ρεκόρ είναι 7 στα 10. Αναφέρομαι σε επιτυχημένες απομακρύνσεις.
-
φαινεται πραγματικα πολυ καλο!
δεν μου εχει χρειαστει κατι τοσο δυνατο (η αληθεια ειναι), αλλα δεν μου αρεσει το βαρος των μπαταριων ..
το δικο μου θεμα με τις μπαταριες (μπρος πισω) το εχω λυσει με επαναφορτιζομενες!
Παραγγελθηκε ... αεροκορνα!
τα υπολοιπα, οταν ερθει! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Χτες παραλήφθηκε τούτο εδώ και παρ'ότι δεν είναι φθηνό (31 ευρώ βγαίνει τελικώς), αξίζει τα χρήματά του στο πολλαπλάσιο. Κάνει τη νύχτα μέρα, φωτίζει ασύλληπτα δυνατά και μπορώ πλέον να κινηθώ σε τελείως σκοτεινό δρόμο ή μονοπάτι χωρίς τον παραμικρό φόβο ότι κάποια λακκουβίτσα ή κάποιο πετραδάκι θα με στείλει αδιάβαστο. Ή κάποιο ελάφι, σύμφωνα με το πρόσφατο περιστατικό. Καμία σχέση με κάθε άλλο ποδηλατικό φωτάκι. Έχω αγοράσει μπόλικα από δαύτα, είτε από ποδηλατά, είτε από τις προσφορές του Lidl, είτε από το Ebay. Καμία σχέση! Είναι καλά για να αναβοσβήνουν και να σε βλέπουν οι άλλοι, αν όμως θες πραγματικά να βλέπεις τι γίνεται μπροστά σου το βράδυ, τούτο δω είναι τεφαρίκι.
Μειονεκτήματα:- Ακόμα κι αν το έχεις αρκετά κατεβασμένο (π.χ. να φωτίζει στα 10 μέτρα μπροστά σου) και ενεργοποιήσεις τη λειτουργία που αναβοσβήνει, όλα τα αμάξια θα σου κάνουν σινιάλο με τους προβολείς. Είπαμε, είναι πολύ δυνατό.
- Ζυγίζει 320 γραμμάρια. Ως εκ τούτου, σε μια καλή κούρσα, όπου τα 320 γραμμάρια είναι κοντά το 1/25 του συνολικού βάρους, δεν το αφήνεις πάνω μόνιμα.
Φορτίζει στην πρίζα, οπότε ξενοιάζεις από μπαταρίες. Επίσης, η συσκευή των υπέρηχων για τα σκυλιά (φαίνεται να) αποδίδει σωστά. Το συνολικό ρεκόρ είναι 7 στα 10. Αναφέρομαι σε επιτυχημένες απομακρύνσεις.
ωραιος!
Εχει ανοιχτη δεσμη ή κλειστη? Δηλαδη στα 10μετρα, φωτιζει 'σημειο' ή ολοκληρη την περιοχη?
Ποσες σκαλες φωτεινοτητας εχει?μετα απο λιγες μερες πες μας και την διαρκεια των μπαταριων.
Η ζωή...ποδήλατο!