-
ειδες τις φωτο?
εγω γιατι δεν μπορω να τις δω??edit: τελικα καποιες δεν φαινονται, μαλλον ειναι λαθος τα λινκ??
οι αλλες φαινονται κανονικα! -
Σε μερικά έχει αντιγράψει το λάθος λινκ από το dropbox Σε άλλες το σωστό.
Μαγεία η περιοχή.. Μπράβο ρε Γιόμπαρε!
-
γιατί ρε παίδες;;;;
ολες μέσω λινκ απο το δροπμποξ ειναι :tistondick:
δοκιμάστε πλιζ ξανά κι αν ειναι τις ανεβάζω αλλιώς...
τελικα τις ζήλειες της αΣημούλας να τις δώσω κι αυτές στο λαό;
-
Εγώ τις είδα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ τις είδα!μπραβο κερδισες....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γιατί ρε παίδες;;;;ολες μέσω λινκ απο το δροπμποξ ειναι :tistondick:
δοκιμάστε πλιζ ξανά κι αν ειναι τις ανεβάζω αλλιώς...
τελικα τις ζήλειες της αΣημούλας να τις δώσω κι αυτές στο λαό;
π.χ 'ταχύτητα' δίπλα στο στην αρχή.
Εγώ τις είδα!
-
όντως αυτη η φώτο δεν εμφανίζεται, ουσιαστικά ειναι σαν τη διπλανή του αλλά λίγο πιο κατω που δείχνει το αχανές του πράγματος
λοιπον... τελευταία ευκαιρία θα εχω να τα βολτάρω αυτά τα μερη, ελπίζω να καταφέρω στις επόμενες μερες να κάνω το άλλο κομμάτι, δεξιά απο εκεί που σταμάτησα δηλαδή.
για να δούμε για να δούμε...
-
jbt σε είχα για πιτσιρικά 20-25 ετών.
-
που τραβηχτηκαν αυτες οι φωτο?
-
Σημερα πηγα γαι μια βολτα με το bmx για να ξεσκασω σε μερικους χωματοδρομους και μετα απο μερικα χιλιομετρα ειχα κλαταρισμα απο ριζα πευκου!!!!!!!!!!!!!!!
Σε μια ανοιχτη δεξια στην μεσα πλευρα ειχε ενα πευκο του οποιου κομματια απο τις ριζες εξειχαν απο τον δρομο
Φανταστειτε αυτα τα κλωναρια να περισσευουν 3-4 απο το εδαφος.
Αφου περασα τα πρωτα με αλματακι στην προσγειωση χτυπησα μια δευτερη ριζα με το πισω και BOOOM.
Ετσι κατελειξα να κανω 4 χιλιομετρα κατηφορα με σκασμενο πισω, προς μεγαλη μου χαρα οταν εφτασα σπιτι καταλαβα οτι δεν ειχε στrαβωσει η ζαντα
photo upload
Αυτο ειναι το οδομετρο απο το ποδηλατο που χρησιμοποιειται μονο καθε σαββατο απο την πρωτοχρονια -
tm άνοιξαν τελικώς;
-
ναι, τις ειδα!
Καλημερααααααα -
Ενημερώνω ότι το συνολικό σκορ για το Ultrasound (απωθητικό σκύλων με υπέρηχο) έχει ανέλθει στο 5 στα 7. Δεν είναι άσχημα. Βέβαια, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε πραγματικά ζόρικο σκύλο, από αυτούς που είναι έτοιμοι να σε κατασπαράξουν.
-
Αλλαγή σαμπρέλλας σε ποδήλατο σε 45''
http://sportygossip.com/allazei-samprela-sto-podilato-mesa-se-ena-lepto
-
τα φρένα δε χρειάζονται λασκάρισμα για να βγει η ρόδα;
-
Στα δικά μου ποδήλατα όχι, με ξεφούσκωτο λάστιχο δεν φέρνουν σχεδόν καμμία αντίσταση.
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Σημερα πηγα γαι μια βολτα με το bmx για να ξεσκασω σε μερικους χωματοδρομους και μετα απο μερικα χιλιομετρα ειχα κλαταρισμα απο ριζα πευκου!!!!!!!!!!!!!!!
Σε μια ανοιχτη δεξια στην μεσα πλευρα ειχε ενα πευκο του οποιου κομματια απο τις ριζες εξειχαν απο τον δρομο
Φανταστειτε αυτα τα κλωναρια να περισσευουν 3-4 απο το εδαφος.
Αφου περασα τα πρωτα με αλματακι στην προσγειωση χτυπησα μια δευτερη ριζα με το πισω και BOOOM.
Ετσι κατελειξα να κανω 4 χιλιομετρα κατηφορα με σκασμενο πισω, προς μεγαλη μου χαρα οταν εφτασα σπιτι καταλαβα οτι δεν ειχε στrαβωσει η ζαντα
photo upload
Αυτο ειναι το οδομετρο απο το ποδηλατο που χρησιμοποιειται μονο καθε σαββατο απο την πρωτοχρονιαΚατ' αρχάς έχουμε το ίδιο οδόμετρο.
Κατα δεύτερον εσύ φταις. Έπρεπε να ακούσεις τις σημειώσεις που έλεγαν 'χάσιμο από αριστερά και πατημένη δεξιά όχι μπούκα'. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ενημερώνω ότι το συνολικό σκορ για το Ultrasound (απωθητικό σκύλων με υπέρηχο) έχει ανέλθει στο 5 στα 7. Δεν είναι άσχημα. Βέβαια, δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε πραγματικά ζόρικο σκύλο, από αυτούς που είναι έτοιμοι να σε κατασπαράξουν.ΠΟΥ κανεις ποδηλατο ρε συ???
-
Γιατι δεν εχετε σαμπρελες μαζι σας;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τα φρένα δε χρειάζονται λασκάρισμα για να βγει η ρόδα;Όχι, καθώς το λάστιχο είναι πιο στενό από το πλάτος της ζάντας
Η ζωή...ποδήλατο!