-
Συνήθως αν είσαι στο ενδιάμεσο, πάς σε πιο μικρό και παίζεις με λαιμο και σέλα. Τα μεγέθη μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την εταιρεία. Δες γεωμετρία σε κάθε ιστοσελίδα να έχεις μια αποψη.
Για τρεκινγκ; Σε τι χρήματα;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Συνήθως αν είσαι στο ενδιάμεσο, πάς σε πιο μικρό και παίζεις με λαιμο και σέλα. Τα μεγέθη μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την εταιρεία. Δες γεωμετρία σε κάθε ιστοσελίδα να έχεις μια αποψη.Για τρεκινγκ; Σε τι χρήματα;
Στο site της ideal για trekking (και trekking of road) με βγάζει στο 53.
Φαντάζομαι πως σε καινούριο θα δινα 3-4 κατοστάρικα. Κάπου εκεί που έχουν τα κατηγορίας entry ideal δλδ Το να κοιτάω για κάτι ανάλογο με τα μισά λεφτά σε μτχ είναι παράλογο;
Δεν έχω αποφασίσει 100%, αλλά το σκέφτομαι αρκετά το πράμα.
-
200 δύσκολο=πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις σοβαρούς συμβιβασμούς σε αυτό που θες.
κοίτα και 'απλά' μτβ, 20-18 ίντσες μέγεθος σκελετού. -
ψάχνε για μεταχείρο μεγκίστο. Θα έχω το νού μου και εγώ. Αλλά από την αλλη δεν είσαι Αθήνα, σωστά;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ψάχνε για μεταχείρο μεγκίστο. Θα έχω το νού μου και εγώ. Αλλά από την αλλη δεν είσαι Αθήνα, σωστά;Όχι. Πρέπει να διορθώσω και το προφίλ μου, τον τόπο κατοικίας.
-
σε φιντουσα σε τρεκιν εχει καπου 550 που ειδα με καλα περιφερειακα
μια τιμια επιλογη στα 400-500 Ε ποια λες οτι ειναι?
τα cross κατασκευαζονται βουλγαρια απο οτι ξερω,εχουν καλο ονομα?
επισης univega μου προτειναν για καλα -
Στα χρήματα ~600 ευρώ η Ιντεάλ παίζει χωρίς αντίπαλο και αυτό γιατί εχει ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε περιφερειακά. Εξ'αλλου, αυτό που θα χρησιμοποιείς και θα βλέπεις διαφορά είναι τα περιφερειακά. Μια καλύτερη μεσαία τριβή, καλύτεροι τροχοί και αλλα θα κάνουν τις βόλτες σου πιο ευχάριστες με αποτέλεσμα να ασχοληθείς και περισσότερο με το ποδήλατο. Γνώμη μου ότι δεν εξίζει να επενδύσεις σε καλό σκελετό στα λεφτά αυτά.
-
κανα συγκεκριμενο μοντελο εχεις να προτεινεις?
και τα ideal ελληνικα δεν ειναι? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
κανα συγκεκριμενο μοντελο εχεις να προτεινεις?
και τα ideal ελληνικα δεν ειναι?Τα ideal δεν είναι ελληνικά. Ουσιαστικά οι σκελετοι κατασκευάζονται στην ... Απω Ανατολή,από τον υπερκατασκευαστη ΚΙΝΕΣΙΣ, στον οποιο παρα πολλές μάρκες δινουν κάθε χρόνο σχέδια.
Συναρμολογούνται όμως στην Ελλάδα, με τα περιφερειακά του κάθε μοντέλου να κατασκευάζονται Ιαπωνία (Σιμάνο).Σε τρεκιν, θα κοίταγα μεγκίστο. Ειδικά τώρα που έρχονται τα 09 μοντέλα δες μηπως χτυπήσεις καμια καλύτερη τιμή (και προσοχή εννοείται στα μεγέθη, μη σου φορτώσει κανάς ποδηλατάς τη στοκαδούρα του).
-
καλησπερα, μολις γραφτηκα μελος στο forum και μολις αγορασα ενα gt outpost. τα πρωτα χιλιομετρα ζωγραφισαν ενα χαμογελο στο προσωπο μου.... θα επανελθω με περισσοτερα για το συγκεκριμενο... αυτο που εχω να πω ειναι οτι επειδη εκανα ερευνα αγορας προσφατη ειχα καταληξει στο scott aspect 55 (379 euros προσφορα, κριμα που δεν ειχε large) και στο gt outpost disc (350) νομιζω οτι κατα καιρους βγαινουν εξαιρετικες προσφορες, αρκει να ψαχνεις....
-
εξαιρετικές προσφορές παίρνεις κυρίως απο εξω και ειδικά αυτήν την περίοδο λίγο πριν μπουν τα 09 μοντέλα.
-
Το άλλο σκ έχει ποδηλατική και τρεξιματική (!) έκθεση στο Αθήνα! Πάω να χαζέψω το καινούργιο μου ποδήλατο!
-
Υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες, που, πόσο, κάποιο website ίσως;
-
Αντιγράφω από άλλο φόρουμ
*Παίδες και πάλι,γειά σας..Απο τις 28μέχρι τις 30/11 πραγματοποιείται στο ΕΚΕΠ στην Μεταμόρφωση η 1η Διεθνής Έκθεση:ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΤΡΕΞΙΜΟ,OUTDOOR.Θα έχει ποδήλατα,αξεσουάρ,εξοπλισμό,προπονητική,σωματεία,τεχνικές οδήγησης,παράλληλες εκδηλώσεις και πολλά ακόμη...Εννοείται οιτ όλοι όσοι αγαπούν το ποδήλατο θα πάνε,απλά έκανα αυτό το πόστ για να πάμε όλοι ΄μαζί,όσοι θέλουμε να πάμε με τα ποδήλατα μας...Πιστεύω οτι 29 θα βολεύει τους πιο πολλούς....Λοιπόν βλέπω συμμετοχές....
Υ.Γ.Το ΜBike που κυκλοφορεί έχει 5 Ευρώ και έχει πρόσκληση για ένα άτομο δωρεάν.Νομίζω οτι συμφέρει..*
-
Ευχαριστώ
-
Λοιπόν, λέω να πάρω ένα ποδηλατάκι για να κινουμαι Αργοστόλι.
Δεν έχω και πολλές απαιτήσεις (μάλλον καμία θα έλεγα ) πέρα από το να μη μου μείνει στα χέρια.
Αναρτησεις, δισκόφρενα δε με ενδιαφέρουν.
Μου δίνει ένας έμπορος εδώ το IDEAL BERETTA TRX-100 26'' με 172 Ε.
Σασμάν εννοείται SHIMANO.
Ψάχνω να βρω και specs, αλλά δε βρίσκω τπτ. Ξέρει κανείς πόσα κιλά είναι?
Για πείτε γνώμες... -
Κύριε Ταύρε,
τα Beretta ουδεμία σχέση έχουν ποιοτικά με την Ideal. Ναι τα φέρνει ο Μανιατόπουλος και για αυτό και συνήθως τα βλέπεις σε εκθέσεις που έχουν και Ideal.
Ακου και σκέψου. Αν θες να ξεκινήσεις ποδήλατο, θέλεις και να είναι σχετικά ποιοτικό στους τροχούς και σε γεωμετρία ώστε να μη σε 'πονάει' να το καβαλήσεις.
Έτσι κάνε μια υπέρβαση, δώσε λίγα παραπάνω, πάρε ένα Ιντεάλ αν θες το οποιο να έχει πιο ποιοτικά περιφερειακά. Το σιμάνο σαζμάν δε λέει κάτι από μόνο του. Υπάρχουν πολλά σιμάνο. Το μπερέττα έχει το πιο φτηνό.
Δες τα υβριδικά της Ιντεάλ, με 28άρι τροχο, πιο ορθια θέση οδηγησης και περισσότερες ταχύτητες. Θα εκπλαγείς από το πόσο διαφορετική κύλιση έχουν. -
Για να καταλάβω... από ποια κατηγορία τιμής και πάνω θεωρείς αξιοπρεπες ένα IDEAL για καθημερινή χρήση, χωρίς απαιτήσεις?
Μην παρεξηγείς την ερώτηση, πραγματικά δεν ξέρω... -
Αγορασα ενα ΜΤΒ 26 τυπου mountain με αναρτηση , 21 ταχ .Shimano , Μανετες -Δαγκανες φρενου promax ,λεβιεδες ταχυτητων revo-Shimano .Τιμη 115 ευρω.
Μου χρεωσε +
Μεταλλικο καλαθι 10 ευρω
κλειδαρια ασφαλειας 8 ευρω
Τρομπα -μεγαλη 17 ευρω
Μου εκανε δωρο
Κουδουνι μεταλλικο
Λασπωτηρες απαραιτητεςΗ πρωτη γνωριμια μου αφησε αριστες εντυπωσεις ,αν κ αγυμναστος τα 6 χιλιομετρα τα καταφερα .
-
δεν είναι δύσκολο να κάνεις χλμ με το ποδήλατο...
στην 4 απόπειρα έφτασα τα 30χλμ!Κάιγεσαι στην αρχή και μετά τα 6-7 απλά δ καταλαβαίνεις τίποτα.
Η ζωή...ποδήλατο!