-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
update στο θεμα του κολαν,εκοψα το μακρυ που ειχα και το εκανα σορτσακι που φτανει λιγο πανω απο το γονατο,σκετη απολαυση η βολτα.19-20 χιλιομετρακια και το μονο που δε με απασχολησε ηταν η σελα.Το προτινω ανεπιφυλακτα σ οσους εχουν ευαίσθητο ποπό
fixed
Πήρα κι εγώ ποδηλατικό κολάν (BBB) και είδα σαφής βελτίωση στην άνεση. 20 χλμ χθες, μια χαρά
-
Ετσι ήμουν στην αρχή Σταύρο.
Και μάλιστα είχα ρωτήσει εδώ μέσα για αυτά τα κολάν με τα μαξιλάρια και με είχαν κράξει.
Mου είπαν τότε να κάνω για 1 εβδομάδα υπομονή και θα στρώσει ο απαυτός μου. Και όντως έτσι έγινε.
Ποδηλατώ σχεδόν καθημερινά 25 χλμ και δεν με ενοχλεί καθόλου η σέλα. Τα 10 μάλιστα σε καρόδρομο.
Κάντε λίγο υπομονή και θα στρώσει ο κ@λος σας. Απλά θέλει μεγάλη προσοχή η ρύθμιση της σέλας για να μην κάνεις ζημιά στον προστάτη σου και τα @@ σου. -
Δε στρωνει elteo,κανω χρονια ολοκληρα τις ιδιες διαδρομες,δεν εχει τον ιδιο πονο απο ενα σημειο και μετα αλλα γενικα ειναι αβολα-μουδιαζουν τα καμπανελια
-
Στο μήνα επάνω, κι ενώ είδα ότι δεν έστρωνε το πήρα βρε Σάββα
Θα δω και για άλλη σέλα βασικά. -
Σωκράτη μάλλον δεν έχεις σωστά ρυθμισμένη την σέλα ή έχεις μεγάλα @@...
Σταύρο, πήγαινε να μετρήσουν το αποτύπωμα του κwloυ σου και να σου δώσουν την σέλα που σου ταιριάζει ΑΚΡΙΒΩΣ!
-
Μετά από 2 βδομάδες, μου έκλεψαν το κοντέρ... Και η πλάκα είναι ότι δεν πήραν τον αισθητήρα το μαγνητάκι και την βάση... Φαίνεται επειδή ήταν στην αναμονή και έδειχνε την ώρα το πέρασαν για ρολόι... Έφαγα και το πίσω λάστιχο...
-
Δεν το έβγαζες εφόσον δεν το είχες ασφαλισμένο το ποδήλατο ;;
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν το έβγαζες εφόσον δεν το είχες ασφαλισμένο το ποδήλατο ;;Υποτίθεται ότι θα ανέβαινα για λίγο στο σπίτι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο Amsterdam ΟΛΑ τα ποδήλατα είχαν τέτοιες κλειδαριές:Αυτά που νοικιάσαμε είχαν την αλυσίδα που βλέπετε στη φωτογραφία την οποία την περνούσες μέσα από την μπροστινή ρόδα, το σασί και ένα σταθερό σημείο και μια σταθερή που κλείδωνε το πίσω λάστιχο.
Εμείς είχαμε νοικιάσει αυτά
Mac bike λεγόταν η εταιρεία ενοικίασης.Απίστευτα αναπαυτικά ποδήλατα και σίγουρα ο καλύτερος τρόπος να βολτάρεις στην πόλη!!!!
-
teox έφαγες τίποτα χαλασμένο;
Sent from my phone using Οpera Mobile
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
teox έφαγες τίποτα χαλασμένο;Sent from my phone using Οpera Mobile
-
Από τον ίδιο τα νοικιάσαμε και εμείς. Μια χαρά ήταν.
Η φωτογραφία που έβαλα παραπάνω δεν ήταν από το δικό μου, απλά δεν μου έκοψε να τραβήξω την δικιά μου κλειδαριά!
-
Συνήθως η κλειδαριά είναι ακριβότερη απ το ποδήλατο
-
Δεν ξέρω πόσο στοίχιζαν πραγματικά τα ποδήλατα, αλλά με προειδοποίησαν ότι η χρέωση σε περίπτωση κλοπής είναι €450. Υπήρχε δυνατότητα ασφάλειας με επιπλέον €3/μέρα, αλλά και ο ίδιος ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν χρειάζεται.
-
Μεγάλο πρόβλημα τα αδέσποτα σκυλιά και τα οικόσιτα σκυλιά που τα χουν χύμα οι ιδιοκτήτες τους. ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.
Σε 2 περιπτώσεις κόντεψα να χάσω πόδι ή μέρος αυτού.
Στην μία ειδικά πετάχτηκαν από μία μονοκατοικία κ@λόγερων 4 ή 5 ή 6 (μέσα στην τρομάρα μου σιγά μην μέτραγα κιόλας) (λυκόσκυλα, τσοπανόσκυλα και 1 ντόπερμαν) με άγριες διαθέσεις από το πουθενά γιατί είχαν αφήσει την πόρτα ανοικτή. Ενα μόνο θα πω, σταμάτησα, πέταξα το ποδήλατο πάνω τους και άρχισα τα αεροκλωτσίδια με κίνδυνο να δαγκωθώ. Βγήκε στο μπαλκόνι η τύπισα άνετη. Το τι άκουσε...όταν ξανανέβηκα στο ποδήλατο έτρεμαν τα πόδια μου από το σοκ. Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο σκυλιά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μεγάλο πρόβλημα τα αδέσποτα σκυλιά και τα οικόσιτα σκυλιά που τα χουν χύμα οι ιδιοκτήτες τους. ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.Σε 2 περιπτώσεις κόντεψα να χάσω πόδι ή μέρος αυτού.
Στην μία ειδικά πετάχτηκαν από μία μονοκατοικία κ@λόγερων 4 ή 5 ή 6 (μέσα στην τρομάρα μου σιγά μην μέτραγα κιόλας) (λυκόσκυλα, τσοπανόσκυλα και 1 ντόπερμαν) με άγριες διαθέσεις από το πουθενά γιατί είχαν αφήσει την πόρτα ανοικτή. Ενα μόνο θα πω, σταμάτησα, πέταξα το ποδήλατο πάνω τους και άρχισα τα αεροκλωτσίδια με κίνδυνο να δαγκωθώ. Βγήκε στο μπαλκόνι η τύπισα άνετη. Το τι άκουσε...όταν ξανανέβηκα στο ποδήλατο έτρεμαν τα πόδια μου από το σοκ. Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο σκυλιά...
Ένας από τους λόγους που πλέον το ποδήλατο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη κι όχι στο Νέο Βουτζά. Στην παραλιακή δεν υπάρχουν αδέσποτα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μεγάλο πρόβλημα τα αδέσποτα σκυλιά και τα οικόσιτα σκυλιά που τα χουν χύμα οι ιδιοκτήτες τους. ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.Σε 2 περιπτώσεις κόντεψα να χάσω πόδι ή μέρος αυτού.
ακου τι θα κανεις αν σου ξανατυχει τετοιο περιστατικο,διοτι με αυτο που εσυ εκανες πετυχες το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
Εαν ξαναγινει κατι τετοιο κατεβαινεις απο το ποδηλατο και μενεις ακινητος,σιγα σιγα αρχιζεις και προχωρας με το ποδηλατο(οχι πανω στο ποδηλατο) μεχρι να απομακρυνθεις λιγο.
Κανοντας επιθετικες κινησεις πανω στο ποδηλατο(πχ τιναζοντας τα ποδια σου σαν να θελεις να κλωτσησεις τα σκυλια,θα πετυχεις το αντιθετο αποτελεσμα) -
Το έφαγα λίγο... -
εμένα μου σπασαν κ πήραν το πίσω φαναρακι που ειχα παρει απο το ebay. Δε το ξεκουμπωσαν για να το παρουν, αλλά το σπασαν απο τη βαση του!!
αυτά εξω απο το ξενοδοχειο στο μαρμαρι ευβοιας, στο ένα απο τα δυο ποδηλατα που ειχαμε αφησει ακριβως εξω απο την γυαλινη εισοδο
ΤΙ ΓΥΦΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ κ πόσο κυκλοθυμικοι εχουμε γίνει όλοι μας απο την άλλη αν πετύχαινα το τύπο που τον έκανε, θα τον πλάκωνα
Η ζωή...ποδήλατο!