-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα κινητα αποκλειονται, ειχα το γαματο Nokia Sports Tracker αλλα παει το Nokia.
Ενα γκουμουτσο-android Moto δεν έχεις εσύ? Κατέβασε κανένα runkeeper.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εχουμε να προτεινουμε καποιο οργανακι να μετρα αποσταση και θερμιδες σαν ταχυμετρο στυλ σε σχετικα προσιτη τιμη;
το κοντεράκι του lidl αν το πετυχεις προσφορά ξανα.... απλά μετράει τα πάντα με κοντέρ. Αλλιως κινητό τηλέφωνο και δωρεάν εφαρμογές στο ιντερνετ
Το κινητό τηλέφωνο είναι ό,τι πρέπει να έχεις λάθος ενδείξεις. Και NOKIA έχω δοκιμάσει και iPhone, στο γάμο του καραγκιόζη.
Αν οι δορυφόροι χάσουν τον σήμα μέχρι να το ξαναβρούν μπορεί να έχεις κάνει και κανά χλμ.
Κοντεράκι και άγιος ο θεός. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
εχουμε να προτεινουμε καποιο οργανακι να μετρα αποσταση και θερμιδες σαν ταχυμετρο στυλ σε σχετικα προσιτη τιμη;
το κοντεράκι του lidl αν το πετυχεις προσφορά ξανα.... απλά μετράει τα πάντα με κοντέρ. Αλλιως κινητό τηλέφωνο και δωρεάν εφαρμογές στο ιντερνετ
Το κινητό τηλέφωνο είναι ό,τι πρέπει να έχεις λάθος ενδείξεις. Και NOKIA έχω δοκιμάσει και iPhone, στο γάμο του καραγκιόζη.
Αν οι δορυφόροι χάσουν τον σήμα μέχρι να το ξαναβρούν μπορεί να έχεις κάνει και κανά χλμ.
Κοντεράκι και άγιος ο θεός.Αμα χρησιμοποιείς aGPS μια χαρά σήμα και καταγραφή διαδρομής/ταχύτητας έχεις. Μόνο οι θερμίδες είναι λιγάκι κουτουρου...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Κοντεράκι και άγιος ο θεός.Αμα χρησιμοποιείς aGPS μια χαρά σήμα και καταγραφή διαδρομής/ταχύτητας έχεις. Μόνο οι θερμίδες είναι λιγάκι κουτουρου...
Οι θερμίδες δεν είναι απλά λίγο κουτουρού, είναι τελείως άκυρες στην ποδηλασία (αν μιλάμε για iPhone και τα ρέστα). Από πού κι ως πού ξέρει το εργαλείο τι σχέση έχω μέσα, πόσο πεταλάρω και τι κάνω στις κατηφόρες, για να μου μετρήσει τις θερμίδες;
-
iphone knows!
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
τα κινητα αποκλειονται, ειχα το γαματο Nokia Sports Tracker αλλα παει το Nokia.
Ενα γκουμουτσο-android Moto δεν έχεις εσύ? Κατέβασε κανένα runkeeper.
Είχα, εκλάπη πριν καιρό.
Παρήγγειλα ένα μικρό ταχύμετρο του 20ρικου ίσα να μετράω στο ποδήλατο και αγόρασα το ρολόι της Garmin πιο πάνω.
Το ρολόι τα σπάει, πιάνει με την μία δορυφόρους και τους κρατά ότι κ να γίνει. Μετρά παλμούς και θερμίδες εκτός των άλλων. -
Με γειες ο καρδιογράφος. Έχω ένα απλό που μετράει όλα τα άλλα εκτός από GPS (και προφανώς δεν συνδέεται με pc). Ο μόνος τρόπος για να κάνεις monitoring πραγματικά τις θερμίδες που καις.
-
Επιτέλους δέησα να πάω το fitness στο service για να μου φτιάξουν το στραβωμένο ντεραγιέ.
Την Τρίτη θα το πάρω πίσω. Το κακό μέχρι τότε δεν έχω ποδήλατο (το mountain δεν το αντέχω στον δρόμο) και σήμερα δεν πετάει.
-
Σκέφτομαι τώρα που πονά η μέση μου να αγοράσω στα ξένα εδάφη ένα ποδηλατάκι. Έχει κανείς κάποια άποψη για τα Cube? Βρήκα το παρακάτω http://www.cube.eu/hardtail/comp-series/analog-disc/ σε σχετικά ακριβούτσικη τιμή, αλλά φαίνεται καλό πακέτο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τέλος, το έκλεισα!...Κόκκινο MTB 26'', με σύστημα μετάδοσης shimano, μανέτες αλουμινίου, φρένα αλουμινίου, kenda ελαστικά, τροχοί αλουμινίου σε κόκκινο/λευκό χρώμα... Φυσικά είναι με σιδερένιο σκελετό αλλά είναι επώνυμο και μάλλον είναι Ελληνικής κατασκευής. Έχει και site η εταιρεία αλλά το μόνο που συγκράτησα από τη μάρκα είναι η λέξη GLEMORNT ή κάπως έτσι...
Τιμή... από 170e... 140e μαζί με κάποια δωράκια... Αύριο το απόγευμα θα το πάρω από το μαγαζί...
βρηκα κάτι ανάλογο αυτουνου που ειχε παρει περισυ ο στορμ (με google, παλι στο φορουμ εφτασα ).
http://www.gatsoulis.gr/index.php?controller=product&path=192_194&product_id=653
είμαι 1.78 κ η κοπελα μου 1.70. τί λετε, να παω να παρω 2?
προορίζονται για χρήση 'βόλτας' κ σκ χαλαρά στο Τατοϊ, ενώ το οικονομικό έχει μεγάλη σημασία
χωρίς μπροστά ανάρτηση κ δίπατες ζαντες θα έχω πρόβλημα?
απο διαστασεις οκ? -
οχι με την καμια μη τα παρεις
σιδερενιος σκελετος,αγνωστα περιφερειακανομιζω οτι οι φθηνες σειρες της ideal ειναι οικονομικες,ριξε μια ματια
-
2 ερωτησεις: 1. απο προστασια απο τα αδεσποτα σκυλια υπαρχει τιποτα (ειχα ακουσει για μια ειδικη σφυριχτρα..)
2. τα ποδηλατα giant πως ειναι γιατι ο ποδηλατας μου προτεινε κατι τετοιο.. -
Ο χρήστης whizzz έγραψε:
2 ερωτησεις: 1. απο προστασια απο τα αδεσποτα σκυλια υπαρχει τιποτα (ειχα ακουσει για μια ειδικη σφυριχτρα..)Χτες μας την έπεσε ένα γαυγίζοντας και ακολουθόντας μας. Σταματήσαμε, κατεβήκαμε και προχωρήσαμε μερικά μέτρα με το ποδήλατο στο χέρι. Μόλις κατεβήκαμε έχασε το ενδιαφέρον του και απομακρύνθηκε.
-
αυτό κάνω ΠΑΝΤΑ.
σταματάω άμεσα και κατεβαίνω.
Αν συνεχίσεις με πιο γρήγορο ρυθμό για να το αποφύγεις παίρνει θάρρος και σε κυνηγά με πιο πολύ μίσος.
-
το ξερω γιατι και εγω ειμαι παθων.. εκανα χαλαρα ποδηλατο και σε μια στιγμη πεταγονται δυο ντοπερμαν απο ενα σπιτι ( ο βλακας ο ιδιοκτητης ειχε ξεχασει την πορτα ανοιχτη!!! ) και με παιρνουν στο κυνήγι.. σταματησα αλλα και παλι αυτα αρχισαν να γαβγιζουν πιο αγρια.. τι να κανω τρεχω με χιλια και μολις απομακρυνθηκα απο το σπιτι σταματησαν...
-
μια αλλη φορα ειχα κολλησει σε ενα τοιχο με το ποδηλατο μπροστα να με προστατευει απο 4 σκυλια.. στο τελος επειδη δεν εφευγαν σκαρφαλωσα στον τοιχο και μπηκα στο σπιτι πισω του και τραβηξα και το ποδηλατο μαζι.. βγηκα απο την εισοδο χωρις να με καταλαβουν..
-
Χαλαρά θα έκανα μανούρα στον ιδιοκτήτη όπως κ έκανα σε έναν γέρο βγάζοντας το τηλ να καλέσω την αστυνομία και μόνο γλυκό του κουταλιού δεν με κέρασε.
-
χαχαχαχαχαχαχ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χαλαρά θα έκανα μανούρα στον ιδιοκτήτη όπως κ έκανα σε έναν γέρο βγάζοντας το τηλ να καλέσω την αστυνομία και μόνο γλυκό του κουταλιού δεν με κέρασε.βερίκοκο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Χαλαρά θα έκανα μανούρα στον ιδιοκτήτη όπως κ έκανα σε έναν γέρο βγάζοντας το τηλ να καλέσω την αστυνομία και μόνο γλυκό του κουταλιού δεν με κέρασε.
βερίκοκο?
προφιτερόλ
Η ζωή...ποδήλατο!