-
κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Δαγκωτό δισκόφρενα όπως και να είναι.
Ιδανικά τα υδραυλικά, πιο απλά τα μηχανικά αλλά εξίσου αποτελεσματικά, συν το πλεονέκτημα ό,τι δεν υπάρχουν σωληνάκια, πράγμα που σημαίνει φούσκωμα και χάσιμο στην μανέτα σε δυνατά φρεναρίσματα συν το πλεονέκτημα ό,τι δεν υπάρχουν υγρά που μπορεί να ζεσταθούν με κάποια χασούρα πάλι στην μανέτα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα των δισκοφφρένων όπως και στις μοτοσυκλέτες και στα αυτοκίνητα είναι η προοδευτικότητα στην λειτουργία και η αναλογικότητα στην αποτελεσματικότητα. Όσο πατάς τόσο παίρνεις σε φρενάρισμα, δεν μπορεί να γίνει με
v brakes όπου έχεις την αίσθηση on-off. -
Μολις γυρισα απο χαιδελβεργη...μια ποδηλατουπολη αλλο πραγμα...
Βοηθαει βεβαια το οτι ειναι φλατ πολη χωρις ανηφορες κατηφορες
Βλεπεις καθε ηλικιας ανθρωπους απο 8 χρονων παιδακια να πηγαινουν σχολειο το πρωι εως 80 ετων....παιδακια....να πηγαινουν για ψωνια με το ποδηλατο.
Ολη η πολη φτιαγμενη με ποδηλατοδρομους,φαναρια ειδικα για ποδηλατα κλπ
Ειχα νοικιασει αυτοκινητο και οφειλω να ομολογησω πως στην αρχη δυσκολευτηκα πολυ να προσαρμοστω...πρεπει να προσεχεις παρα πολυ διοτι ειναι παααααρα πολλα τα ποδηλατα λεμε..... -
€590 το Trek μου στην Ελλάδα
$630 το Trek μου στην Αμερική (= €440)η κρίση μας φταίει μετά......
-
-
από elteo » 29/05/11 8:56
Βασικά και κατά κύριο λόγο ο ανύπαρκτος στις ΗΠΑ Φ.Π.Α. μας φταίει. 440 + 23% = 542 ευρώ
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
από elteo » 29/05/11 8:56
Βασικά και κατά κύριο λόγο ο ανύπαρκτος στις ΗΠΑ Φ.Π.Α. μας φταίει. 440 + 23% = 542 ευρώ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πριν λίγο καιρό σας είχα γράψει για το 'Φεγγάρι στη Ρόδα'.Εδώ είναι ένα βιντεάκι (όχι το επίσημο που θα βγει σε 2-3 μήνες) για να πάρετε μία γεύση από το παιχνίδι που έγινε που την προηγούμενη βδομάδα.
Μπράβο ρε παιδιά! Ζηλεύω!
-
Ψάχνω για να αγοράσω σχάρα για το αμάξι, από το site της Thule είδα ότι για μένα κάνουν δύο και επέλεξα την ClipOn 9103.
Τιμή στην Ελλάδα από €165 έως και €200 (φπα 23%)
Τιμή από Αγγλία από €90 έως €100. (φπα 20%)
Χαλαρά από Αγγλία και με φτηνά μεταφορικά €10.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ψάχνω για να αγοράσω σχάρα για το αμάξι, από το site της Thule είδα ότι για μένα κάνουν δύο και επέλεξα την ClipOn 9103.Τιμή στην Ελλάδα από €165 έως και €200 (φπα 23%)
Αυτός γράφει οτι την έχει € 145, πάρε κανένα τηλέφωνο...
http://www.autokinisis.gr/index.php?target=products&product_id=29951 -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ετοιμάζεται από παλιοσίδερα σιγά σιγά, το χειροποίητο single speed
update, μετά το σατινέ βερνίκωμα
Καθάρισμα ζάντες από σκουριές κλπ και τοποθέτηση ελαστικά με μπεζ ρίγα 28άρι πλάτος
Γρανάζι 20άρι με δίσκο 52άρη
Σέλα - grips καφέ δερμάτινα σε ίσιο τιμόνι που βάφτηκε ασημί για τις ανάγκες μας -
Πολύ όμορφο rocsta!
Θανάση ευχαριστώ!
--
Sent from my Tab using Apple ideas -
Red hot
rocsta!Kάτι παρόμοιο ετοιμάζω για το καλοκαίρι, ελπίζω να το κάνω.
-
-
Δεν είναι συμπεθέρικη η σέλα, ούτε και βέλος φυσικά, εδώ φαίνεται καλύτερα.
Όσο για το μικρό δίσκο, είναι προσωρινά εκεί επειδή θέλει εργαλείο για να βγει ο crank άξονας. Αν προσέξεις έχω βγάλει τις βίδες που τον ενώνουν με τον μεγάλο και συγκρατείται με κολλητική ταινία :Ρ. Όταν το πάω για να περαστούν ντίζες θα πάρει δρόμο εννοείται και θα σας δείξω τελική μορφή. -
η ντίζα της σέλας είναι ανάποδα.
σου είναι μεγάλο νούμερο ο σκελετός?
επίσης θα έβαζα άλλο τιμόνι -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
σου είναι μεγάλο νούμερο ο σκελετός?
Ελαφρώς ναι. Δεν έχω μοντάρει ακόμα τη σέλα, απλά την έβαλα πάνω να δω πως ειναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ψάχνω για να αγοράσω σχάρα για το αμάξι, από το site της Thule είδα ότι για μένα κάνουν δύο και επέλεξα την ClipOn 9103.Τιμή στην Ελλάδα από €165 έως και €200 (φπα 23%)
Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά και εγώ (3 ποδηλάτες στη παρέα, οι 2 έχουμε Leon), pls ενημερωσέ με περί τι και πως όταν παραγγείλεις/λάβεις την βάση.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν είναι συμπεθέρικη η σέλα, ούτε και βέλος φυσικά, εδώ φαίνεται καλύτερα.
Όσο για το μικρό δίσκο, είναι προσωρινά εκεί επειδή θέλει εργαλείο για να βγει ο crank άξονας. Αν προσέξεις έχω βγάλει τις βίδες που τον ενώνουν με τον μεγάλο και συγκρατείται με κολλητική ταινία :Ρ. Όταν το πάω για να περαστούν ντίζες θα πάρει δρόμο εννοείται και θα σας δείξω τελική μορφή.Καλά μην τσιμπάς με την εγκαθετίλα μου φυσικά εάν σε βολεύει να τη αφήσεις ώς έχει. Βέβαια μία τέτοια http://www.bike-components.de/products/ ... dell-.html θα ήταν πολύ πιο ωραία στα μάτια μου, αν και τις φοβάμαι τις σαν μάρκο στην άνεση. 52Χ20 δεν είναι και εύκολη σχέση, οπότε αν δεις ότι ζορίζεσαι, χαμήλωσε το τιμόνι για να γίνει πιο 'ζμπορ' η γεωμετρία του...
Και πάλι φίλε ρόξτα όμως αυτές οι μπεζ μούφες και το καφέπορτοκαλί στα γκρίπ και στη σέλα είναι όλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
επίσης θα έβαζα άλλο τιμόνι+1
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Και πάλι φίλε ρόξτα όμως αυτές οι μπεζ μούφες και το καφέπορτοκαλί στα γκρίπ και στη σέλα είναι όλα τα λεφτά
Όσο για το τιμόνι, ίσως να αλλάξω λαιμό με κάποιον που κάνει ' Γ ' και φέρνει το τιμόνι πιο μακριά από τη σέλα, αλλά θα τα δω όταν κάνω βόλτες αυτά. Το ίσιο τιμόνι δεν το αλλάζω πάντως.
Η ζωή...ποδήλατο!