-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
όχι δεν πιστεύω οτι μπορείς να βρεις με 400 κάτι αξιόλογο. ούτε σε μτχ, εκτός αν πετύχεις κάτι καλό απο ebay.
σκληροτράχηλο τι ακριβώς εννοείς? επίσης τι μέγεθος σκελετού σου ταιριάζει ξέρεις?σκληροτράχηλο δεν ειναι αυτό που δεν εχει πισω ανάρτηση?
-
Επειδή στην τελευταία εξόρμηση το παρακάναμε λίγο με τα μονοπάτια που επιλέξαμε και τα χρειάστηκα λίγο, συνειδητοποίησα πόσο απαραιτητο είναι το κράνος. Σκεφτομαι μην πάω σε φουλ φέις μόνο και μόνο μπάς και το φοραω σε και σε πιο βατες βόλτες. Βλακεία θα κάνω; Βγαίνω να δοκιμάσω στην κεφαλα μου τί χωράει και σας λέω.
Μάλλον θα κάνω αγορά από chainreaction να χρησιμοποιήσω και ένα 10£ discount coupon που λήγει.1.93 είμαι.
Σκληροτραχηλο στο μυαλό μου, είναι κάτι με deore τουλάχιστον ( σκεπτόμενος τα περιφερειακά/ γεωμετρία και μόνο το είπα, μιας και από αναρτήσεις δεν έχω ιδέα ). Να αντέξει κάποια καταπόνηση, οπότε κατι με
alivio τα ξεχνάμε. Όχι, δεν αναφερόμουνα στα hardtail, αν και πρακτικά μόνο αυτά με ενδιαφέρουν.
Δεν πιεζομαι χρονικά να κάνω αγορά, αλλά και να περιμένω, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι στην αγορά, απλά ψάχνω κάτι από μεταχειρισμένα που καλύπτει πιο πολύ τις ανάγκες μου.
Από eBay/amazon , ε; :hmm:
Για used μιλάς;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι φθορές (π.χ. σκουριά) μπορει να πάθει ένα (όχι και τόσο ακριβό) ποδήλατο (σαν το δικό μου), αν το αφήνω στο μπαλκόνι εκτεθειμένο?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τι φθορές (π.χ. σκουριά) μπορει να πάθει ένα (όχι και τόσο ακριβό) ποδήλατο (σαν το δικό μου), αν το αφήνω στο μπαλκόνι εκτεθειμένο?Σκεπασε το με κατι και θα ειναι μια χαρα εφοσον δε βρεχεται το μονο προβλημα ειναι η καθαριοτητα, αν το κουκουλωσεις δε θα'χεις ουτε αυτο!!
-
@Άρης
θέλεις και να ανεβαίνεις με αυτό το ποδήλατο ή μόνο καταβάσεις?
όταν λες σκληροτράχηλο εννοείς ανθεκτικό ή με μεγάλες διαδρομμές?
πόσα κιλά είσαι περίπου?(φαντάζομαι στο 1,93 δεν θα είσαι 75κ που θεωρούν οι ποδηλατικές εταιρίες το μέσο βάρος) -
Θέλω και να ανεβαίνω ! Το βρίσκω εξαιρετική άσκηση.
Σωστά σκέφτεσαι, είμαι 93kg. ( good point, ειχα ξεχάσει να λάβω υπόψη το βάρος που επηρρεάζει άμεσα τις αντιδράσεις των αναρτήσεων και συνεπώς τη συμπεριφορά του συνόλου).
Ανθεκτικό, όχι τόσο με μεγάλες διαδρομές.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τι φθορές (π.χ. σκουριά) μπορει να πάθει ένα (όχι και τόσο ακριβό) ποδήλατο (σαν το δικό μου), αν το αφήνω στο μπαλκόνι εκτεθειμένο?
Σκεπασε το με κατι και θα ειναι μια χαρα εφοσον δε βρεχεται το μονο προβλημα ειναι η καθαριοτητα, αν το κουκουλωσεις δε θα'χεις ουτε αυτο!!
Χμ... που θα βρω κανένα μεγάλο σελοφάν/μουσαμά για να το σκεπάσω όμως...?
-
lidl στα είδη κήπου που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα στο τοπικό κατάστημα, είχε απόθεμα. Με 7-8€. Έχει και κορδόνι από κάτω.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Θέλω και να ανεβαίνω ! Το βρίσκω εξαιρετική άσκηση.
Σωστά σκέφτεσαι, είμαι 93kg. ( good point, ειχα ξεχάσει να λάβω υπόψη το βάρος που επηρρεάζει άμεσα τις αντιδράσεις των αναρτήσεων και συνεπώς τη συμπεριφορά του συνόλου).
Ανθεκτικό, όχι τόσο με μεγάλες διαδρομές.Sent from my iPhone using Tapatalk
οπότε κοιτάς κάτι με 120-160mm διαδρομμή μπρος πίσω, αν μιλάμε για fs και 26' τροχούς.
πραγματικά όμως με 400-500 δεν νομίζω να βρεις κάτι. sorry man σου λέω την προσωπική μου άποψη χωρίς να θέλω να σε αποτρέψω αλλά ούτε και να σε παραμυθιάσω.
νομίζω οτι για κάτι αξιόλογο πρέπει να διπλασιάσεις το budget ή να αρχίσεις να σκανάρεις το νετ (ebay κ ελληνικά φορουμ ) για μτχ σε XL.
εναλλακτικά, αν έχεις ήδη κάτι και μπορείς να μεταφέρεις ανταλλακτικά ακόμα και αν δεν είναι καλά, μπορείς να πάρεις κάποιο σκελετό και να συνεχίσεις απο εκεί και πέρα σιγά σιγά να βελτιώνεις.το χόμπυ, αν κολήσεις, γίνεται ακριβό. το έχω διαπιστώσει απο πρώτο χέρι.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
lidl στα είδη κήπου που είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα στο τοπικό κατάστημα, είχε απόθεμα. Με 7-8€. Έχει και κορδόνι από κάτω.Ή εκεί είτε σε κατάστημα με είδη περιτιλύγματος, δεν ξέρω αν έχει πάρει κανένα το μάτι σου.
Αν και την τελευταία φορά που χρειάστηκα κάτι σχετικό ( bubble wrap για την ακρίβεια) τέτοιο μαγαζάκι με είχε γδάρει άσχημα , οπότε αν σου τύχει σχετικός εξυπνάκιας go for lidl.@wannabe: Για το budget, δε μου λες κάτι που δεν ξέρω. Είμαι γνώστης της κατάστασης και του κόστους. Για αυτό το είχα γυρίσει σε road setup. Είδα και την αγάπη μου ( εδώ φωτογραφίες) και είπα, εδώ είμαι! Απλά θα περιμένω να το βρώ σε XL ( πραγματικά όμως.. πιθανότητα->0 ). Και ξάφνου , πραγματικά από το πουθενά, προκύπτει παρέα βουνίσια και ακολούθησα με το χρεπάκι μου πρώτη φορά τόσο έντονα και ξαναπορώθηκα!
Γιατί σε fs ρε; Δεν ασπάζεσαι τον αυθαίρετο κανόνα ότι για αξιόμαχο fs πρέπει να δώσεις >1000€; Εύκολα πάω και σε ht, αν και δεν έχω καβαλήσει κανένα σόι fs.
Προς το παρόν δεν τα έχω, οπότε ακολουθώ το σκανάρισμα στο νετ, και αν βρεθεί βρέθηκε! Έχε το νου σου και σύ όμως! ( ε, εντάξει, αν βρεις κανένα απαξιωμένο **δυνατό **ακόμα και στα 5-6 κατοστάρικα πες μου , ε.. αν αξίζει.. . Αυστηρά μεταχειρισμένο , τα ραντάρ μας είναι προγραμματισμένα για ανίσχνευση bargain και μόνο.) -
το 'σαπάκι' σου τι είναι? μπορείς να μεταφέρεις κάτι απο αυτό σε νέο σκελετό?
-
Μπααα..
δες για pm
-
Κάτι περί τα 20-30€ από chainreactionbikes έχετε να προτείνετε; Για να συμπληρώσουμε 50ε και να κάνω χρήση και της έκπτωσης, ενώ και τα μεταφορικά θα είναι μειωμένα γιατί θα τα μοιραστώ με φιλο.
Να πάρω λαβες με σφικτηρες; Χμ
Μου λείπουν και φτερά γενικά. Χμ..Αλλιώς θα τα πάρω σε σαμπρελες που μου ζητάνε εδώ 3.5ε για τη φθηνότερη kenda ..
Κάτι άλλο σαν ιδέα;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
-
Εντάξει κάτι τέτοια τα κάνω και εγώ με το Berlingo, στην κατηφόρα της Κατεχάκη...
-
Πρέπει να το πήδηξε ελαφρώς το αριστερό του πόδι.
-
wow
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σκεπασε το με κατι και θα ειναι μια χαρα εφοσον δε βρεχεται το μονο προβλημα ειναι η καθαριοτητα, αν το κουκουλωσεις δε θα'χεις ουτε αυτο!!
Βάλε την μαμά, γιαγιά, πεθερά... να σου πλέξει κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Βάλε την μαμά, γιαγιά, πεθερά... να σου πλέξει κάτι τέτοιο
Η ζωή...ποδήλατο!