-
Γιατί αν είναι σαν τα γυναικεία, δείχνεις μεγάλη φλωράντζα...
-
Σκηνικό που παρακολούθησα στην Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια:
Κατεβαίνει ένας χοντρούλης με ποδήλατο την κατηφόρα και προσπαθεί να φρενάρει στο κόκκινο φανάρι. Χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο λαγοκοιμάται ο οδηγός του, ο οποίος ξυπνάει από την σύγκρουση, πετάγεται, αρπάζει το τιμόνι και αρχίζει να το κουνάει πανικόβλητος αριστερά δεξιά, νομίζοντας ότι τον πήρε ο ύπνος οδηγώντας!!!
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Από ιατρικής πλευράς αν χτυπήσεις τα εξωτερικά γενετικά όργανα της γυναίκας δεν γίνεται τίποτα ενώ αν χτυπήσεις τα αντρικά υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά (εκτός του πόνου που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αισθήσεων κλπ). Οπότε τα γυναικεία έχουν θέμα φούστας, τα αντρικά όμως γιατί να είναι διαφορετικά, γιατί να μην είναι σαν τα γυναικεία;;
Είναι θέμα μάρκετινγκ, διαφοροποίησης;
Είναι θέμα ακαμψίας του σκελετού, οι άντρες είναι πιο βαριοί και απαιτητικοί/σπορτίφ;;
Κάτι άλλο που δεν μου πάει το μυαλό με τίποτα;;Επειδη ειχα παρει μια φορα το ποδηλατο της μητερας μου, πραγματικα δε μπορουσα να το οδηγησω. και τα 2 mountain ειναι αλλα το με γυναικειο ενω ενιωθα πως ημουν 'απο πανω' ηθελα να ψηλωσω κι αλλο τη σελα μπας κ βελτιωθει η αισθηση
κοινως, ειχα χασει τα αυγα κ τα καλαθια δεν ξερω αν θα το συνηθιζα μετα απο λιγο καιρο, παντως ενιωθα μεγαλη ανασφαλεια (και δεν ημουν σε μερος με κοσμο ωστε να ντρεπομουν, εστω κ υποσεινηδητα γτ ετσι κι αλλιως δε νομιζω να ασχολιοταν κανεις με τις μοιρες κλισης της μπαρας...)
ΥΓ μπορουν οι γυναικες να κανουν ποδηλατο με φουστα??? μονο σε μηχανακια εχω δει που καθονται πισω με τα ποδια στη μια πλευρα..
-
Μπορούν. Και το κάνουν και πάρα πολλές στην Γαλλία..Ανάλογα με την ηλικία αυξάνεται και το μήκος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορούν. Και το κάνουν και πάρα πολλές στην Γαλλία..Ανάλογα με την ηλικία αυξάνεται και το μήκοςεχουμε ελπίδες δηλαδή?
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Από ιατρικής πλευράς αν χτυπήσεις τα εξωτερικά γενετικά όργανα της γυναίκας δεν γίνεται τίποτα ενώ αν χτυπήσεις τα αντρικά υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά (εκτός του πόνου που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αισθήσεων κλπ). Οπότε τα γυναικεία έχουν θέμα φούστας, τα αντρικά όμως γιατί να είναι διαφορετικά, γιατί να μην είναι σαν τα γυναικεία;;
Είναι θέμα μάρκετινγκ, διαφοροποίησης;
Είναι θέμα ακαμψίας του σκελετού, οι άντρες είναι πιο βαριοί και απαιτητικοί/σπορτίφ;;
Κάτι άλλο που δεν μου πάει το μυαλό με τίποτα;;Επειδη ειχα παρει μια φορα το ποδηλατο της μητερας μου, πραγματικα δε μπορουσα να το οδηγησω. και τα 2 mountain ειναι αλλα το με γυναικειο ενω ενιωθα πως ημουν 'απο πανω' ηθελα να ψηλωσω κι αλλο τη σελα μπας κ βελτιωθει η αισθηση
κοινως, ειχα χασει τα αυγα κ τα καλαθια δεν ξερω αν θα το συνηθιζα μετα απο λιγο καιρο, παντως ενιωθα μεγαλη ανασφαλεια (και δεν ημουν σε μερος με κοσμο ωστε να ντρεπομουν, εστω κ υποσεινηδητα γτ ετσι κι αλλιως δε νομιζω να ασχολιοταν κανεις με τις μοιρες κλισης της μπαρας...)
ΥΓ μπορουν οι γυναικες να κανουν ποδηλατο με φουστα??? μονο σε μηχανακια εχω δει που καθονται πισω με τα ποδια στη μια πλευρα..
τα γυναικεία ποδήλατα έχουν κοντύτερο οριζόντιο σωλήνα (πραγματικό ή ιδεατό). γιαυτό ήθελες να ψηλώσεις τη σέλα, γιατί ήσουν πολύ κοντά στο τιμόνι. καμία σχέση δεν έχει η διαφορετικότητα του οριζόντιου σωλήνα στα γυναικεία με την ασφάλεια. και φυσικά! περισσότερο κίνδυνο έχει ένα αρσενικό δείγμα άμα του καρφωθεί ο οριζόντιος ανάμεσα στα πόδια παρά ένα γυναικείο.
γενικότερα έχεις κάποιες προκαταλήψεις με τη γυναικεία ανατομία. μάλλον υπερευαίσθητες μπορώ να πω. είναι σαν να λες οτι οι τσολιάδες δεν κατουράνε όρθιοι γιατί φοράνε φούστα. τσου τσου τσου. ο εξοπλισμός είναι εκεί. εάν θες τον χρησιμοποιείς.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μπορούν. Και το κάνουν και πάρα πολλές στην Γαλλία..Ανάλογα με την ηλικία αυξάνεται και το μήκος
εχουμε ελπίδες δηλαδή?
Ισως αλλα απο μια ηλικια και μετα μαραζωνει και αρχιζει να μικραίνει
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εχουμε ελπίδες δηλαδή?
ε τωρα αυτό γιατί μου το είπες....
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γενικότερα έχεις κάποιες προκαταλήψεις με τη γυναικεία ανατομία. μάλλον υπερευαίσθητες μπορώ να πω. είναι σαν να λες οτι οι τσολιάδες δεν κατουράνε όρθιοι γιατί φοράνε φούστα. τσου τσου τσου. ο εξοπλισμός είναι εκεί. εάν θες τον χρησιμοποιείς.Η ευαισθησια ειναι μαλλον εκδηλη λογω της λαχταρας που επαθα προχθες. Τωρα για τη φουστα, πραγματικα προσπαθησα να το φανταστω αλλα μου φανηκε καπως 'κουλο'. Τεσπα ισως κ λογω ελλειψης αναλογης εμπειριας. Παντως εμενα καμια φορα 'χτυπαει' το πατζακι στην αλυσιδα κι ενοχλει, κ σκεφτηκα ποσο ενοχλητικο μπορει να ειναι να εχεις ενα τοσο μεγαλο κομματι υφασμα γυρω σου κ μαλιστα οχι σταθερο.
-
Γι αυτό προτιμάνε τις μίνι φουστες
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σκηνικό που παρακολούθησα στην Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια:Κατεβαίνει ένας χοντρούλης με ποδήλατο την κατηφόρα και προσπαθεί να φρενάρει στο κόκκινο φανάρι. Χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο λαγοκοιμάται ο οδηγός του, ο οποίος ξυπνάει από την σύγκρουση, πετάγεται, αρπάζει το τιμόνι και αρχίζει να το κουνάει πανικόβλητος αριστερά δεξιά, νομίζοντας ότι τον πήρε ο ύπνος οδηγώντας!!!
Θα έδεινα όλα μου τα λεφτά για το δω αυτό!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
εχουμε ελπίδες δηλαδή?
Κάτι θα ξέρεις για να το λες...
-
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ιδού τα αποκτήματά μου (ξεκίνησα από το trekking αλλά τελικά χτύπησα κι ένα dirt , και καλά για τη γυναίκα):το ασπρο εχει μονο ενα δισκο μπροστα η δε βλεπω καλα?
-
Και πίσω έχει.
Εγώ δεν βλεπω την μάρκα του... σαν να ειναι καλλημένη απο αυτοκόλλητο.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και πίσω έχει.Εγώ δεν βλεπω την μάρκα του... σαν να ειναι καλλημένη απο αυτοκόλλητο.
Κοίταξε και στο ψαλίδι ...
-
Μου θυμίζει τις φωτογραφίες με τις διαφορές
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σε μαουντεν που φορά 26άρες με 1.95 πλάτος τι δρομίσιο ελαστικό μπορώ να του βάλω; διάσταση εννοώ...
Πρέπει να αλλάξω κ σαμπρέλες;Προφανώς και θα έχεις λύσει την απορία σου, αλλά το γράφω ένιγουει:
μπορείς να πέσεις μέχρι και σε λάστιχα 1' κανονικότατα.
Αλλάζεις και μία σαμπρέλα ( προφανώς), και έχεις ένα μεταμορφωμένο mtb που κινείται πλέον ταχύτατα!
Άντε και καλούς κραδασμούς σε αγκώνες και μέση! ( τα λαστιχάκια της 1' αντέχουν 125psi, μετατρέποντας το ποδήλατο σε ..powerplate )Εγώ έπεσα από τα σωσίβια 1,95' σε 1' εμπρός ( του κώλου, 9€ το πλήρωσα) και 1,2' πίσω ( hutchinson των 50€) εδώ και ένα χρόνο, ως υποκατάστατο των ( πανάκριβων) κουρσών. Μέχρις στιγμής, δουλεύει!
-
Σούπερ μοτάρτ το έκανες
Η ζωή...ποδήλατο!