-
το ακουνε αυτα μερικοι μερικοι
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Μίλησα τηλεφωνικώς με ΤΗΝ προσωπικότητα του φόρουμ, τον Μαντάκο.
ΟΚ, δεν σας ενδιαφέρει ίσως, αλλά το παιδί ακούγεται πολύ αξιόλογο.
Πηγαίνει β? γυμνασίου και είναι ταλαντούχος στο ποδόσφαιρο, που είναι και το χόμπι του.
Είναι πολύ ευγενικό παιδάκι, έχει πλάκα και φαίνεται να παίρνει στροφές.Τον προέτρεψα να ξαναρχίσει να γράφει στο φόρουμ. Η παιδική αγνότητα εξέκλιψε αμά τη απουσία του Μαντ.
Εσύ βλέπω ότι έχεις κάνει κονέ με όλες τις 'προσωπικότητες' του φόρουμ!!! Λέγε, που κρύβεις τον Χρονομέτρη?
-
Ο Madakos είναι γαμώ τα παιδιά, το είχα ξαναγράψει άλλωστε εδώ, καμια φορά το παρακάνει λίγο αλλα μικρός είναι ακόμα και μαθαίνει γρήγορα.
-
ας μην τον παρω πανω μου
-
Μη το πάρεις πάνω σου γιατι θα πέσουν σφαλιαρίδια, εγω έχω ξεκινήσει και το τόπικ με τίτλο trolling άλλωστε
-
γιαυτο δεν το παιρνω πανω μου αλλα μην νομιζεις πως δεν μπορω να αντιμετοπισω τον αρχηγο που ειναι κατα τρολινκ μποαχαχχαχαχαχαχαχαχα
-
thanks που γιναται μελη δηλαδη οσοι γιναται
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
thanks που γιναται μελη δηλαδη οσοι γιναταιΓίναμε, αλλά ήρθε η ώρα να πας κι εσύ να διαβάσεις λιγάκι γιατί από το πολύ internet σε λίγο θα γραφεις τα ελληνικά σαν τον gavriil
-
Να το κανουμε τελικα τοπικ για το μπιλιαρδο?
-
ρε παιδια...snooker ονειρέυομαι να παίξω απο τότε που έφυγα απο αγγλία..το κακό είναι ότι βόλο δεν υπάρχει τραπέζι.
θέλω να μου πείτε αθήνα που κατεβαίνω συχνά ΠΟΥ υπάρχουν τραπέζια..???
-
Εκτος απο το master's στο Καλαμακι που δεν μου αρεσει πολυ, εχει ανοιξει το different στην Αμφιθέας (Π. Φαληρο) που εχει καινουριο τραπεζι snooker και ωραιο χωρο.
Θα ανοιξουμε θεμα οι μπιλιαρδοροι του forum για να οργανωσουμε κανα εσωτερικο πρωταθλημα?
to site mou kai to forum mou