-
na to site mou
http://clubs.pathfinder.gr/bar_meso_internet/na to forum mou http://s2.phpbbforfree.com/forums/?mfor ... lubspathfi
gine melos
-
na to site mou
http://clubs.pathfinder.gr/bar_meso_internet/na to forum mou http://s2.phpbbforfree.com/forums/?mfor ... lubspathfi
gine melos
-
na to site mou
gine melos
-
ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ...!!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ....))))
ΦΤΙΑΧΝΑ Κ ΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ
Η
μπραβο μαντακο...περιμενω τηλεφωνο σου να παμε για κοφι
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ...!!!!!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ....))))
ΦΤΙΑΧΝΑ Κ ΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ
Η
μπραβο μαντακο...περιμενω τηλεφωνο σου να παμε για κοφι
δεν ειναι κακο good idea ευχαριστο που εγινες μελος στο φορουμ μου
-
Είναι δύσκολο να φτιάξει κανείς ένα forum;
Πόσες ώρες δουλείες χρειάζεται και τι γνώσεις;
Πάντα ήθελα να φτιάξω ένα σχετικά με ένα παιχνίδι που λατρεύω αλλά οι γνώσεις μου δε βοηθούν! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Είναι δύσκολο να φτιάξει κανείς ένα forum;
Πόσες ώρες δουλείες χρειάζεται και τι γνώσεις;
Πάντα ήθελα να φτιάξω ένα σχετικά με ένα παιχνίδι που λατρεύω αλλά οι γνώσεις μου δε βοηθούν!πιο παιχνιδι λατρευεις ;
-
To Snooker,είδος μπιλιάρδου το οποίοι λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα.
Ο μόνος που ξέρω να ασχολείται είναι ο Sado.
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
To Snooker,είδος μπιλιάρδου το οποίοι λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα.Ο μόνος που ξέρω να ασχολείται είναι ο Sado.
καλο το snooker αλλα πολυ μεγαλα τα τραπεζια ρε φιλε
εγω παιζω γαλλικο απο μικρος -
Έχεις δίκιο...Και είναι πολυ λίγοι αυτοι που μπορούν να παίξουν snooker ικανοποιητικά.Εγώ είμαι ακόμα αρκετά αδέξιος αλλά που θα πάει...
Νομίζω όμως οτι ξεφύγαμε απο το θέμα
-
εγώ φίλος του αμερικάνικου είμαι, το έμαθα κι έκανα practice στην Αγγλία (α ρε κλασσικό φοιτητόπαιδο μπύρες και μπιλιάρδο αυτές ήταν εποχές ) κι έβλεπα τους άλλους πιο πέρα που παίζαν σνούκερ και συνέχεια ξάπλα στο τραπέζι ήταν και με τις προεκτάσεις παραμάσχαλα. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να ναι δύσκολο όμως, δεν έχω παίξει ποτέ
edit: για να ξανάρθουμε στο θέμα, δεν είναι δύσκολο να στήσεις forum, αρκεί να έχεις κάποιο χώρο. Το phBB διανέμεται ελεύθερα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ φίλος του αμερικάνικου είμαι, το έμαθα κι έκανα practice στην Αγγλία (α ρε κλασσικό φοιτητόπαιδο μπύρες και μπιλιάρδο αυτές ήταν εποχές ) κι έβλεπα τους άλλους πιο πέρα που παίζαν σνούκερ και συνέχεια ξάπλα στο τραπέζι ήταν και με τις προεκτάσεις παραμάσχαλα. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να ναι δύσκολο όμως, δεν έχω παίξει ποτέπαιξε στον υπολογιστη..λιγο το χερι σου πρεπει να τεντωσεις για να πιασεις το ποντικι
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εγω παιζω γαλλικο απο μικροςΜια από τα ίδια. Γαλλικό ruleeez
-
όποιος ενδιαφέρεται για σνούκερ αλλά δεν ξέρει που να παίξει, υπάρχει στην Αθήνα στο Καλαμάκι. (να γράψω πού; δεν κάνω διαφήμιση)
Αλλά θέλει προσοχή γιατί τρως εύκολα μπινελίκια άμα κάνεις βλακείες -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
theofaman παιζουν και οι φιλοι σου ή μονος σου εξασκεις την τεχνη?
εγω ειχα την τυχη/ατυχια να εχω κανονικο μπιλιαρδο στο υπογειο του σπιτιου μου απο 2α δημοτικου και να παιζω απο τοτε. και λεω ατυχια επειδη δεν ενδιαφερθηκα ποτε για το αμερικανικο, οπως επισης και παιζε-παιζε τοσα χρονια στο ιδιο μπιλιαρδο (που δεν ηταν απο τα καλυτερα) δεν μπορω να προσαρμοστω με τπτ σε αλλα γαλλικα λογω διαστασεων (στο μπιλιαρδο αλλαζουν οι διαστασεις αρκει η αναλογια πλευρων να παραμενει ιδια) και λογω οτι οι σποντες στα αλλα ειναι πολυ καλυτερες και εγω κανω υπολογισμους με βαση τις δικες μου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
όποιος ενδιαφέρεται για σνούκερ αλλά δεν ξέρει που να παίξει, υπάρχει στην Αθήνα στο Καλαμάκι. (να γράψω πού; δεν κάνω διαφήμιση)
Αλλά θέλει προσοχή γιατί τρως εύκολα μπινελίκια άμα κάνεις βλακείεςτο Master's λες;
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
theofaman παιζουν και οι φιλοι σου ή μονος σου εξασκεις την τεχνη?
εγω ειχα την τυχη/ατυχια να εχω κανονικο μπιλιαρδο στο υπογειο του σπιτιου μου απο 2α δημοτικου και να παιζω απο τοτε. και λεω ατυχια επειδη δεν ενδιαφερθηκα ποτε για το αμερικανικο, οπως επισης και παιζε-παιζε τοσα χρονια στο ιδιο μπιλιαρδο (που δεν ηταν απο τα καλυτερα) δεν μπορω να προσαρμοστω με τπτ σε αλλα γαλλικα λογω διαστασεων (στο μπιλιαρδο αλλαζουν οι διαστασεις αρκει η αναλογια πλευρων να παραμενει ιδια) και λογω οτι οι σποντες στα αλλα ειναι πολυ καλυτερες και εγω κανω υπολογισμους με βαση τις δικες μου
Στην αρχή ξεκίνησα με αμερικάνικο αλλά 2 φίλοι με είχαν ζαλίσει με το γαλλικό. Οπότε μια μέρα τους κάνω την χάρη και ακολουθώ. Τί το ήθελα! Κόλλησα Μ'αρέσει που τους έλεγα 'έλα μωρέ τώρα παιχνίδι είναι αυτό, μα να προσπαθείς να κάνεις σπόντα...σιγά!'
Δεν είμαι ιδιαίτερα καλός αλλά αυτό δεν με πτοεί από το να παίζω. In fact, όποτε πηγαίνω μόνο κάτι ηλικιωμένοι και εγώ με τους φίλους μου παίζουμε γαλλικό, όλοι οι άλλοι αμερικάνικο.
Πάντως είσαι πολύ τυχερός. Δικό σου τραπέζι από το δημοτικό ρε θηρίο! -
Θα πρότεινα να ανοίξουμε ένα topic για μπιλιάρδο γιατί εδώ το μ@μησαμε!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αλλά θέλει προσοχή γιατί τρως εύκολα μπινελίκια άμα κάνεις βλακείεςτο Master's λες;
ακριβώς
-
Μίλησα τηλεφωνικώς με ΤΗΝ προσωπικότητα του φόρουμ, τον Μαντάκο.
ΟΚ, δεν σας ενδιαφέρει ίσως, αλλά το παιδί ακούγεται πολύ αξιόλογο.
Πηγαίνει β΄ γυμνασίου και είναι ταλαντούχος στο ποδόσφαιρο, που είναι και το χόμπι του.
Είναι πολύ ευγενικό παιδάκι, έχει πλάκα και φαίνεται να παίρνει στροφές.Τον προέτρεψα να ξαναρχίσει να γράφει στο φόρουμ. Η παιδική αγνότητα εξέκλιψε αμά τη απουσία του Μαντ.
to site mou kai to forum mou