-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Fridays στο Παγκράτι ειχα φάει μια μπριζόλα μοσχάρι το βράδυ και το πρωί ξυπνησα γεμάτος φουσκάλες στην πλάτη και στα χέρια! Και η πλάκα είναι εκεί που την μασούλαγα ήταν σαν πλαστικό, καμία σχέση με την ζουμερή ψημένη μπριζόλα που έχει στο μενού.Σφαίρα στο νοσοκομείο, ενέσεις κορτιζόνης, αλλεργικό σόκ απο τροφική δηλητηρίαση μου είπαν... πήγα την επόμενη να παραπονεθώ αλλα δεν είχα κρατήσει την απόδειξη και δεν μπορούσα να κάνω κάτι (που να το φανταστώ)
Μόνο για γλυκά ειναι καλά εκεί και κανα ποτό/κοκτέηλ.
Αμαν !!!!!!!
-
JAM στην παραλία του Βόλου.
Είχαμε πάει μια παρέα 5 άτομα. Μετά απο κανα 20λεπτο έρχεται το γκαρσόνι και λέει ξέρετε συγνώμη ,δεν έχουμε ποτήρια ούτε νερό και αν θέλετε να περιμένετε .Πήγα ξανά πριν 2 εβδομάδες και κανείς δεν μας έδινε σημασία περνούσε η γκαρσόνα από δίπλα μας αλλά ούτε μας έβλεπε.
-
ρε παιδιά όπως βλέπω ήδη απ'τις δημοσιεύσεις σας οι γνώμες σας διαφέρουν κι αυτό είναι λογικό, γιατί το φαΐ είναι κάτι υποκειμενικό για τον οργανισμό του καθενός. Δεν αντέχουν όλοι τα μπουρίτος, τάκος πάτος κάτος and our balls are moving.
Και καμιά φορά πέφτουμε στην κακιά στιγμή και τα βγάζουμε ή μπορεί να φταίει κάποιος ανεπίτρεπτος συνδυασμός για τον οργανισμό μας. Π.χ. είχαμε ένα σουβλατζίδικο στη γειτονιά στο οποίο έτρωγα συνέχεια, ωραία σουβλάκια, ένα βράδυ όμως που πέταγα γι'Αγγλία είπα ν'αποχαιρετήσω την Ελλάδα με καναδυο σουβλάκια, με πήγε όμως ναααα. `Ομως συνέχισα να τρώω απ'αυτόν όταν γύρισα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Απ'την άλλη όμως, πριν 2-3 χρόνια ήμουν ένα βράδυ κάπου γύρω στο Βραχάτι με μια παρέα και πεινάγαμε, και λέει μία πάμε στο τάδε έχει πολύ καλά κρέατα, ε πήγαμε φάγαμε και μας πήγε ναααααααα πρρρρ. Από κει αν ξαναβρεθώ σίγουρα δεν ξανατρώω, ίσως επειδή μου έτυχε στην πρώτη φορά
`Ετσι διαμορφώνονται οι απόψεις λοιπόν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
`Ετσι διαμορφώνονται οι απόψεις λοιπόνΕισαι ταλαιπωπημενος ανθρωπος!! Αστα τα ρημαδια, δεν σε πανε!! Γινε χορτοφαγος!
(δεν μπορω να συνελθω απο τα γελια με το ποστ σου)
-
BEΡΟΙΑ στο αναψυκτήριο στην ΕΛΙΑ ,ΦΟΒΕΡΟ ραβανί με παγωτό ,
ΑΠΑΙΣΙΑ εξυπηρετηση
πήγαμε μία φορά και τη δεύτερη σηκωθήκαμε και πήγαμε παραπάνω στου
Κριαρά (ο γνωστός αγωνιζόμενος), καλή εξυπηρέτηση αλλά το ραβανί μπαγιάτικο
Στην ΕΛΙΑ μάλλον φταίει το ότι είναι δημοτική επιχείρηση και οι υπάλληλοι δεν ενδιαφέρονται -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα applebees είναι άθλια, κακομαγειρεμένο μπαγιάτικο φαγητό (που σερβίρεται κρύο!), άθλιο σέρβις, αργοπορία παντου και ενοχλητική μουσική (μου έχει τύχει να παίζει 'trance' πριόνια! και δεν είμαι εγω ο πε΄ριεργος, έβλεπα όλα τα τραπέζια να έχουνε στραβώσει) και το κερασάκι στη τούρτα, πανάκριβες τιμές.Εν ολίγοις ενα κακέκτυπο fridays με ίδιες τιμές, 1/5ο της ποικιλίας και άθλια ποιότητα σε όλους τους τομείς.
Πράγματι τα applebees είναι για γκρέμισμα!!!
Το χειρότερο Value for money εστιατόριο EVER!!ΥΓ
- Ένα τσουρέκι απο τον Τερκενλή ποιός θα φέρει??
- Επίσης Don Rosario έξω από τα Χανιά. Ίσως το καλύτερο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας που έχω πάει ποτέ. Σε νομίζω να υπάρχει τέτοιο πράγμα, στην Αθήνα τουλάχιστον. Όσοι είναι από τα Χανιά φαντάζομαι ξέρουν...
-
Εξίσου απαίσιο φαγητό με τα Applebee's (μόνο τα ποτά αξίζουν) έχει το Hard Rock Cafe. Το χειρότερο burger ever............
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
(μόνο τα ποτά αξίζουν) .....Γενικά τα ποτά αξίζουν έως εκεί που θυμάται κανείς...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ρε παιδιά όπως βλέπω ήδη απ'τις δημοσιεύσεις σας οι γνώμες σας διαφέρουν κι αυτό είναι λογικό, γιατί το φαΐ είναι κάτι υποκειμενικό για τον οργανισμό του καθενός. Δεν αντέχουν όλοι τα μπουρίτος, τάκος πάτος κάτος and our balls are moving.Και καμιά φορά πέφτουμε στην κακιά στιγμή και τα βγάζουμε ή μπορεί να φταίει κάποιος ανεπίτρεπτος συνδυασμός για τον οργανισμό μας. Π.χ. είχαμε ένα σουβλατζίδικο στη γειτονιά στο οποίο έτρωγα συνέχεια, ωραία σουβλάκια, ένα βράδυ όμως που πέταγα γι'Αγγλία είπα ν'αποχαιρετήσω την Ελλάδα με καναδυο σουβλάκια, με πήγε όμως ναααα. `Ομως συνέχισα να τρώω απ'αυτόν όταν γύρισα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Απ'την άλλη όμως, πριν 2-3 χρόνια ήμουν ένα βράδυ κάπου γύρω στο Βραχάτι με μια παρέα και πεινάγαμε, και λέει μία πάμε στο τάδε έχει πολύ καλά κρέατα, ε πήγαμε φάγαμε και μας πήγε ναααααααα πρρρρ. Από κει αν ξαναβρεθώ σίγουρα δεν ξανατρώω, ίσως επειδή μου έτυχε στην πρώτη φορά
`Ετσι διαμορφώνονται οι απόψεις λοιπόν
Κορυφή
Ελπίζω να μην κούναγε στο αεροπλάνο
-
Λοιπόν..
Πώς διάαολα γίνεται και σε πολλές καφετέριες έχουν το νες κρύο..
Συγκεκριμένα, χάλια ο νες στη Ν.Σμύρνη στα Sugar, Play, Anno.
Καλά, μ@λακες είναι; Πας να πιεις τον καφέ σου, τον πληρώνεις 3.50 ευρά και είναι και σκ@τα;
Έχω ξενερώσει τόσο πολύ, που είχα πάααααρα πολύ καιρο να πάω για καφέ (υπάρχουν κι άλλα πράγματα σ'αυτή τη ζωή)
Δεν ξέρω πώς χθες, παραμονή της γιορτής μου, έκατσε και πήγαμε στο anno. Μέχρι χθες, ο καφές ήταν απλά κρύος κ χωρίς γεύση ή λάθος φτιαγμένος, και τα αφεντικά και μερικοί σερβιτόροι απλά σε κοιτάνε σα να τους έχεις μαμήσει τη μανα, έτσι, χωρίς λόγο... πράγματα που το παραβλέπεις αν η παρέα είναι καλή.. Χθες όμως πονούσε το στομάχι μου όλη νύχτα μετά το θανατηφόρο καφέ.. (να σημειώσω εδώ πώς πίνω σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 2 καφέδες για να επιβιώσω!;, όχι σε καφετέριες όμως) μου πέρασε τα ξημερώματα.
επίσης, στο play στη Ν.Σμύρνη πήγα το κακόμοιρο το ξαδερφάκι μου, πριν αρκετό καιρό, να το βγάλω έξω να δει τον 'πολιτισμό' της Αθήνας, μιας και είναι από το χωριό μου στην Κρήτη.. το τι ρακές σηκώνει δε λέγεται. Τώρα, πώς ήπιε ΕΝΑ ποτό και έγινε χάλια; (ζαλάδες, εμμετους κτλ) Να μην αναφέρω το υπερ-ψωνισμένο υφάκι των σερβιτόρων που σε κοιτάνε λες και δουλευουν στο studio 54 και χάρη σου κάνουν κιόλας που σου σερβίρουν..
Τα applebees, τουλάχιστον της Γλυφάδας που έχω πάει, μία και μοναδική φορά, τα θεωρώ τόσο αίσχος απ'όλες τις απόψεις, που το μόνο που θέλουν οι τυπάδες που 'τρέχουν' το μαγαζί είναι δημόσιο λιθοβολισμό και τρίψιμο τη μούρη τους σε καυτή ασφαλτο. Φαγητό πλαστικό κ ακριβό (γι'αυτό που είναι, έστω. Δεν τρως και τίποτα ψάρια ξέρω'γω που μόλις βγήκανε από τη θάλασσα στην ψαροταβερνα). Κόσμος γ@μησέ τα, όλα τα ΚΚ από 15 ετών κ βγάλε.. κτλ κτλ
Επίσης, τι θα γίνει, θα βάλουν κανένα εξαερισμό της προκοπής τα κλαμπς που το παίζουν της προκοπής; (όχι ότι πάω, αλλά αυτή τη μία φορά το χρόνο που πάω). Είχα πάει Τσαλίκη αρχές Σεπτέμβρη για κάτι γεννέθλια, και αν και καπνιστής, έπαθα πλάκα. Α, τώρα που το θυμήθηκα. όπως έχω πει, γουστάρω τα κλαμπάκια της γειτονιάς.. όπως γούσταρα κ το επιτόκιο στη Ν.Σμύρνη, 2 στενά απ'το σπίτι μου. Μέχρι που πριν λίγο καιρό, ανακαλύψαμε κάτι κατσαρίδες να περπατάνε δίπλα μας, στο μέγεθος του Γκοτζίλα..
αυτά προς το παρόν -
Τώρα που το θυμήθηκα, πόσο συχνά σας φέρνουν απόδειξη; Κι όταν σας φέρνουν πόσο συχνά είναι της δικής σας παραγγελίας κ όχι μερικών ωρών πρίν; (αλλά εσείς πληρώνετε κανονικά το ΦΠΑ)
-
Αιγλη Κεφαλαρι: Αθλιος καφες, πολυ καλο σερβις (το εχω χτισει το μαγαζι και πλεον παραγγελνω μονο αλκοολ)...
Κινεζικο στη Ν. Ερυθραια (δεν θυμαμαι ονομα δυστυχως αλλα εκανε Delivery μονο): Ολο το βραδυ το περασα στην τουαλετα...
Σουβλακια 'Μητσος' στη Δροσια. Πολυ γνωστο σουβλατζιδικο (μονο καλαμακια) το οποιο ομως εχει ριξει πολυ την ποιοτητα-γευση στο βωμο της κονομας...
Ψησταρια 'Τελης' στην Πεντελη. Πολυ καλο φαγητο αλλα πανακριβο...Ταβερνα εισαι ρε μαστορα, οχι η Μ. Βρετανια.
Πιττα του Παππου Ν. Ερυθραιας: Εφαγα χτες και η ποιοτητα ηταν κατω του μετριου.
Beer Academy (στα σιδερα Χαλανδριου): Μετρια ποιοτητα & 'φτωχες' ποικιλιες. Οι δε τιμες, στον Θεο.
Ρεμπεταδικο 'Ναργιλες' στο Περιστερι : Το κοκκινο κρασι του συγκρινεται μονο με 100αρα Ultimate... Μιλαμε για αθλιο κρασι...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εμένα πάντως τόσο τα μεν όσο και τα δε με εκνευρίζουν αρκετά, τα θεωρώ αρκετά 'Αμερικανιές'.Αυτο πρωτη φορα το 'ακουω'. Για φωτισε με, με το ορισμο ακριβως please
-
Ωραιο θεμα.
Πριν 10 χρονια περιπου εφαγα στον...Λυκο στην Θεσ/νικη, γυρο, δηθεν το καλυτερο γυραδικο στην περιοχη και επαθα σαλμονελα. Τοτε ως φητοιτης, με βρηκανε να κυμαμαι μετα απο 2.5 μερες συνεχομενου υπνου λογο πυρετου και ποιος ξερει τι αλλο... Σοβαρα την γλυτωσα φτηνα. Καλα που του εκοψε του συγκατοικου οτι κατι ισως να μην πηγενει καλα και τηλεφωνησε συγγενεις.
Στην Ελλαδα σημερα μπορει καποιος να κανει μυνηση ενα μαγαζι και ο Judge να του δωσει λεφτα για αυτα που 'τραβηξε'? Στις ΗΠΑ θα το εκλεινα το μαγαζι ανετα εαν γινοταν το ιδιο με αυτο που εγινε με τον Λυκο. Ενα εκκατομυριο ηταν ευκολο, απο πλευρας πληρωμης (compensatory damages).
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Εμένα πάντως τόσο τα μεν όσο και τα δε με εκνευρίζουν αρκετά, τα θεωρώ αρκετά 'Αμερικανιές'.
Αυτο πρωτη φορα το 'ακουω'. Για φωτισε με, με το ορισμο ακριβως please
oχι κι εδω pls... Να χαρεις!!
-
Στα θέματα προστασίας καταναλωτή οι ΗΠΑ είναι πολύ μπροστά από τις περισσότερες χώρες.
Βέβαια η γενικότερη ποιότητα των φαγώσιμων που κυκλοφορούν εκεί είναι γενικά χαμηλή, ειδικά στις αλυσίδες fast-food. Χώρια τα λαχανικά που λόγω της μεγάλης απόστασης μεταξύ των πολιτειών που καλλιεργούνται και των μεγάλων αστικών κέντρων κυκλοφορούν σε ψυγεία και είναι άνοστα (όπως λένε όσοι δικοί μας τα έχουν δοκιμάσει). Τα μεταλλαγμένα προσθέτουν στο γενικότερο χάλι.
'Αμερικανιά' είναι ένα στυλ και διάκοσμος που συνηθίζεται στις ΗΠΑ, όχι όμως στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.Πανάθλια από πλευράς καθαριότητας ήταν (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) η ψησταριά στη γωνία Ιπποκράτους και Ακαδημίας.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Εμένα πάντως τόσο τα μεν όσο και τα δε με εκνευρίζουν αρκετά, τα θεωρώ αρκετά 'Αμερικανιές'.
Αυτο πρωτη φορα το 'ακουω'. Για φωτισε με, με το ορισμο ακριβως please
Μετα τις μάχες στην 'Ριτα' και την 'Δίκη' ο Γαβριήλ αντιμετωπιζει ξανα τους εχθρούς του στις κακοτοπιες του 'Μπαράκια-Σουβλατζιδικα-Ταβερνεία'.
Join us today, at 17.00 CET, here on 4TF, for our new episode
Ηellenic tifosi μην απαντήσεις ακόμα, κάτσε να φτιάξω ένα σαντουιτσακι κι ενα χυμό να το απολαύσω με την ησυχία μου(ευχαριστώ τον Γαβριήλ για το copyright )
-
Είναι εντελώς διαφορετικές οι διατροφικές συνήθειες στις ΗΠΑ. Μην τις συγκρίνουμε.
Π.χ., τα ψάρια σερβίρονται σε πολλές Πολιτείες χωρίς κεφάλι!
Πάντως τα Fast Food μπορεί να είναι παντού αλλά δεν θεωρούνται και καλά από τους Αμερικανούς. Οι περισσότεροι έχουν την ίδια άποψη για αυτά με εμάς. Junk food!Η δίαιτά τους ακολουθεί τους Βορειοευρωπαϊκούς κανόνες όχι τους Μεσογειακούς.
Κακές εντυπώσεις μου άφησε η ταβέρνα Το Στέκι στην Κύμης.
Βέβαια μετά από τόσα χρόνια δύσκολα πάω σε ταβέρνα που δεν ξέρω...(ε, ξέρω αρκετές! ) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(ε, ξέρω αρκετές! )Kαι αυτές σε ξέρουν!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στα θέματα προστασίας καταναλωτή οι ΗΠΑ είναι πολύ μπροστά από τις περισσότερες χώρες.
Βέβαια η γενικότερη ποιότητα των φαγώσιμων που κυκλοφορούν εκεί είναι γενικά χαμηλή, ειδικά στις αλυσίδες fast-food. Χώρια τα λαχανικά που λόγω της μεγάλης απόστασης μεταξύ των πολιτειών που καλλιεργούνται και των μεγάλων αστικών κέντρων κυκλοφορούν σε ψυγεία και είναι άνοστα (όπως λένε όσοι δικοί μας τα έχουν δοκιμάσει). Τα μεταλλαγμένα προσθέτουν στο γενικότερο χάλι.
'Αμερικανιά' είναι ένα στυλ και διάκοσμος που συνηθίζεται στις ΗΠΑ, όχι όμως στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.Πολύ προσεκτικά διατυπωμένη απάντηση!
Γιατί άραγε;
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν