-
μεσα στο στενο που αναφερεσαι ειναι το Lierman πολυ ωραιο μπαρακι.
τωρα για το fantaseeeeeeeeeed..μονο καλη μουσικη παιζει. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε έντυ το σοουλ στην Ευριπίδου δε το χαν σπάσει κανά 2-3 χρόνια πριν, τέτοιες μέρες ; Πότε ξανάνοιξε ;Θα σε γελάσω. Έχω πολύ καιρό να πατήσω. Γενικά πάντως με τους brothers and sisters έχει αγριέψει η κατάσταση...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν λέω λεσβίες δεν λέω σαν τις γκομενάρες στις τσόντες που τζιβιτζιλικώνονται μεταξύ τους αλλά γκουρού-βαρβατίλα-Σωτηρία Μπέλου φάση -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στον Τάσο δεν απαντάω γιατί θα μείνει κάπως έτσι μέχρι τα Φώτα.
Απάντα του του πστη, του χρειάζεται, μ έχει στο τρολάρισμα σερί τελευταία
-
-
Καλησπερα συμφορουμητες, ειμαστε μια παρεα περιπου 10 ατομων που θελουμε να παμε για φαγητο την Δευτερα (καλαμαρακια, γαριδες και τα σχετικα). Ειχαμε 1-2 μαγαζια που πηγαινουμε τοσα χρονια αλλα δυστυχως φετος αργησαμε να κανουμε κρατηση και δεν υπαρχει τιποτα. Εχετε τιποτα υπ'οψιν σας ;
Δεν ψαχνω τιποτα σπουδαιο, χαρτινα τραπεζομαντηλα, φθηνα σερβιτσια, νορμαλ τιμες αλλα προσεγμενο καλαμαρακι-γαριδα-χταποδι-αθερινα κτλ. Μην μου πειτε δηλαδη τιποτα Βαρουλκα - 7 Θαλασσες - Ιθακη - Βασιλαινα - Κολλιας κτλ.
Συνηθως πηγαιναμε σε ενα μαγαζι στις Τζιτζιφιες και η εδρα της παρεας ειναι κοντα στο κεντρο (Κουκακι-Καλλιθεα κτλ) οποτε ψαχνουμε κατι που να μην ειναι απιστευτα μακρυα μιας και ο καιρος προβλεπεται να ειναι αρκετα κακος και η κινηση στους δρομους θα ειναι αρκετη, οποτε δεν θελω να ταλαιπωρηθουμε.
Καταλαβαινω οτι τα πραγματκα καλα τετοια μαγαζακια θα ειναι ηδη κλεισμενα, οποτε ζητω την 2η επιλογη που θα κανατε εσεις αν δεν βρησκατε εκει που εχετε ηδη κλεισει μπας και βρουμε κανενα τραπεζι.
Ευχαριστω πολυ και καλες μασες !
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Καλησπερα συμφορουμητες, ειμαστε μια παρεα περιπου 10 ατομων που θελουμε να παμε για φαγητο την Δευτερα (καλαμαρακια, γαριδες και τα σχετικα). Ειχαμε 1-2 μαγαζια που πηγαινουμε τοσα χρονια αλλα δυστυχως φετος αργησαμε να κανουμε κρατηση και δεν υπαρχει τιποτα. Εχετε τιποτα υπ'οψιν σας ;Δεν ψαχνω τιποτα σπουδαιο, χαρτινα τραπεζομαντηλα, φθηνα σερβιτσια, νορμαλ τιμες αλλα προσεγμενο καλαμαρακι-γαριδα-χταποδι-αθερινα κτλ. Μην μου πειτε δηλαδη τιποτα Βαρουλκα - 7 Θαλασσες - Ιθακη - Βασιλαινα - Κολλιας κτλ.
Συνηθως πηγαιναμε σε ενα μαγαζι στις Τζιτζιφιες και η εδρα της παρεας ειναι κοντα στο κεντρο (Κουκακι-Καλλιθεα κτλ) οποτε ψαχνουμε κατι που να μην ειναι απιστευτα μακρυα μιας και ο καιρος προβλεπεται να ειναι αρκετα κακος και η κινηση στους δρομους θα ειναι αρκετη, οποτε δεν θελω να ταλαιπωρηθουμε.
Καταλαβαινω οτι τα πραγματκα καλα τετοια μαγαζακια θα ειναι ηδη κλεισμενα, **οποτε ζητω την 2η επιλογη που θα κανατε εσεις αν δεν βρησκατε εκει που εχετε ηδη κλεισει μπας και βρουμε κανενα τραπεζι.**Ευχαριστω πολυ και καλες μασες !
Στον Κουρσαρο ρωτησες
Θα παω στην Χαλκιδα κ θα φαω φρεσκοτατα οστρακα κ σε καλυτερες τιμες .Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στα ποδια μας
-
γιατί γράφεις στο προς αποφυγήν ;
-
viewtopic.php?f=13&t=9917
-
Δικιο εχετε, απλα εψαχνα να βρω αντιστοιχο τοπικ στον αντιλογο, εφτασα στην 3 σελιδα και βαρεθηκα, οποτε ειπα να το γραψω εδω ! Και ελεγα οτι κανεις δεν το παρατηρησε ...
Τελικα κλεισαμε σε ενα στην Θεμιστοκλεους (οχι στο Αθηναικο δυστυχως γιατι ειναι κλειστο), ελπιζω να φαμε καλα και να μην μας πιασουν πολυ τον κωλο.
-
Κάποιος κάπου άκουσε ότι το παρακάτω ρεμπετάδικο είναι καλό και φθηνό και μπλα μπλα. τέλος πάντων κλείνουν τραπέζι, φτάνουν εκεί οι πρώτοι (εγώ εν τω μεταξύ είχα ρίξει καλές και δοκιμασμένες προτάσεις αλλά δεν πέρασαν) και αντικρύζουν στον κατάλογο το φθηνότερο κρασί 35€ και τα ξηροκάρπια 20€ και το νερό 5€
πάω κ γω το ακούω και ξενερώνω. τέλος πάντων πήραμε 3 μπουκάλια 8 άτομα το οποίο πινόταν με το ζόρι και ήτανε και μπόμπα. Η ορχήστρα έπαιζε τα παλιά άγνωστα ρεμπέτικα, το μαγαζί είχε 4-5 τραπέζια και ο λογαριασμός... μας χρεώσανε 45€ το μπουκάλιο λόγος περί του ΑΘΗΝΑΙΪΣΑ
Πολύ απλά, δεν ξαναπατάω και δεν ΤΗΝ ξαναπατάω και θα προστάζω ανεπιφύλακτα δοκιμασμένα μέρη, όπως το Μεταξύ μας που και καλό χύμα κρασί έχει και άφθονο και με 20€ περίπου το κεφάλι τρως και πίνεις ΚΑΙ διασκεδάζεις
-
-1 λοιπόν.
Στο παραδίπλα (Απτάλικο νομίζω, στον ίδιο πεζόδρομο) έχει πάει κανείς; -
Μια που ειδα εδω το θεμα , θυμηθηκα τι παθαμε την τσικνοπεμπτη ...Μια απλη τετραδα ειμασταν 2 ζευγαρια , ΔΥΣΤΥΧΩΣ διαλεξαμε αυτο το μαγαζι : http://www.ontastiskonstantinas.com/ , το οποιο ουσιαστικα ειναι απεναντι απο το καραισκακη .. Το φαγητο ηταν απλα ok γευστικα , ΑΛΛΑ υπερβολικα μικρες μεριδες κ παρολαυτα πανακριβες ...Οι μεζεδες , π.χ κατι κολοκυθοφτεδες ηταν ξαναζεσταμενοι οπως κ τα περρισοτερα ορεκτικα... Το σερβις ναι μεν ηταν προθυμο αλλα μας ξεχασαν 2-3 φορες που απλα ζητησαμε νερο... Δεν θα μιλησω για το επιδορπιο ... Κερασακι στην τουρτα η ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΑΙΣΙΑ φωνη της Κωσταντινας ( η ιδιοκτητρια του ρεμπεταδικου ) που πιο πολυ εμοιαζε με τριψιμο γκαζοντενεκεδων ... παρα με ρεμπετικη φωνη.
-
άμα ήταν αυτή το καταλαβαίνω
-
oh yes , αυτη ηταν..δυστυχως για εμας ..
-
Δεν την προλάβατε στα καλά της. Ήταν αστέρι, τώρα μάλλον έπεσε η φωνή της λόγω γήρατος. Δηλαδή είχε όντως ρεμπέτικη φωνή, ενώ έβγαζε πολύ κέφι
-
Sorry αν είμαι , για το Εφήμερο στα Εξάρχεια έχει κάποιος άποψη;
-
manosk , ξερω που ηταν το παλιο της μαγαζι κ οτι οντως εχει καλο ονομα για ρεμπετισσα κλπ..Αλλα αυτη την στιγμη και χαλια τραγουδαει κ υπερβολικα χρεωνει κ εχει κ ενα στυλακι στα @@ μου ..Αν δεν σ αρεσει φυγε η μην ερχεσαι καθολου, Ε συγνωμη αλλα πρεπει να βελτιωσει τις τιμες κ το σερβις κ την ποιοητητα του φαγητου αν δεν θελει να μεινει μονη της να ''τραγουδαει'' .
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
manosk , ξερω που ηταν το παλιο της μαγαζι κ οτι οντως εχει καλο ονομα για ρεμπετισσα κλπ..Αλλα αυτη την στιγμη και χαλια τραγουδαει κ υπερβολικα χρεωνει κ εχει κ ενα στυλακι στα @@ μου ..Αν δεν σ αρεσει φυγε η μην ερχεσαι καθολου, Ε συγνωμη αλλα πρεπει να βελτιωσει τις τιμες κ το σερβις κ την ποιοητητα του φαγητου αν δεν θελει να μεινει μονη της να ''τραγουδαει'' .Δεν διαφωνώ καθόλου, και άλλος μου είπε ότι πρόσφατα δεν πέρασε καλά εκεί, γι' αυτό δεν το αποτόλμησα ξανά. Απλώς λέω ότι παλιότερα που είχα πάει δυο φορές ήταν σωστό ρεμπέτικο στέκι (αν και τη δεύτερη φορά όντως ήταν μπαγιάτικα τα μεζεδάκια).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
-1 λοιπόν.
Στο παραδίπλα (Απτάλικο νομίζω, στον ίδιο πεζόδρομο) έχει πάει κανείς;Το ίδιο μαγαζί είναι, απτάλικο λεγόταν παλαιότερα
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν