-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Από τα μεξικάνικα, στο Viva zapata είχα φάει καλά (και πολύ!)...
Στην Κηφισιά λές?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην Κηφισιά λές?
Στην Καστέλλα!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Στην Κηφισιά λές?
Στην Καστέλλα!
Δεν έχω πάει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην Κηφισιά λές?
Στον Πειραιά ξέρω, μπαίνοντας στην 34ου Συντάγματος δεξιά
kyrie koyk τι είναι καλύτερο, να δοκιμάζεις τζάμπα φαγητό και ταβέρνες ή αυτοκίνητα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στην Κηφισιά λές?
kyrie koyk τι είναι καλύτερο, να δοκιμάζεις τζάμπα φαγητό και ταβέρνες ή αυτοκίνητα;
Να δοκιμάζεις αυτοκίνητα πηγαίνοντας σε ταβέρνες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην Κηφισιά λές?
Να δοκιμάζεις αυτοκίνητα πηγαίνοντας σε ταβέρνες!
ναι, μετά θα παίρνεις ταξί
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Στην Κηφισιά λές?
Στην Καστέλλα!
Στο χαλάνδρι πολύ καλό μεξικάνικο και μεγαλες μερίδες (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ) το El taco Bueno...
Σερβις ανω του μετρίου, φαγητά καλομαγειρεμένα...
Για κινέζικο, το CookArt στο εμπορικό κέντρο Ερυθραίας δίπλα από τα οπτικά μεταξάς...
Φαίνεται μικρό και ταπεινό από εξω, αλλά η ποιότητα τόσο του σέρβις όσο και του φαγητού είναι αρκετά καλή...
Για αιγυπτιακό εγώ πηγαίνω στον Κήπο της Εδέμ.. Η ποιότητα έχει πέσει τον τελευταίο χρόνο αλλά εξακολουθεί να εί΄ναι καλή...
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Για ανατολίτικο:
3 αστέρια στη Ν. Σμύρνη.Για πες λεπτομέρειες
Είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές, όμως το φαγητό είναι προσεγμένο και νόστιμο. Καλή και η εξυπηρέτηση. Βρίσκεται Μέλητος 7 & Πλαστήρα 77, Ν. Σμύρνη σύμφωνα με το Αθηνόραμα.
-
Για το φαγητο ειναι δυσκολο να πουμε οτι καπου ειναι καλο ή κακο. Οπως εχει ηδη ειπωθει ειναι πολυ υποκειμενικο. Για την εξυπηρετηση ομως ειναι καπως πιο ευκολο.
Θυμαμαι πριν το ευρω ειμουν πελατης σε ενα καφε στη οδο Κοραη (εγω τη λεω οδο πασαρέλας ) με το ονομα Rebels.
Παω μια μερα με ενα φιλο μου, παιρνει αυτος μια σοκολατα κι εγω ενα Ελληνικο. Χωρις να εχει και παρα πολυ κοσμο το μαγαζι η σερβιτορα αργησε να μας φερει τα ποτα μας. Η σοκολατα ηταν αθλιας ποιοτητας και ποσοτητας, ο καφες μου νεροζούμι. Καλα καλα δεν ηπιαμε 3-4 γουλιες και τα αφησαμε. Το λογικο θα ηταν να το πουμε στη σερβιτορα αλλα ειπαμε να το περασουμε στο 'ντούκου'
Ερχεται η ωρα να πληρωσουμε. Τα ποτα εκαναν πχ 800δρχ κι εγω δινω στη σερβιτορα 1000. Παιρνει το χιλιαρικο στα χερια της και για 2-3 δευτερολεπτα σάστησε σαν να περιμενε να της πουμε κατι
Εγω τη κοιταζω στα ματια και περιμενω. Καποια στιγμη ψαχνει μεσα στο τσαντακι που ειχε στη μέση της αλλα μη βρισκοντας ρεστα μας γυριζει τη πλατη και παει στο μπαρ. Ολη την ωρα την παρακολουθω. Ριχνει κλεφτές ματιες να δει αν ειμαστε ακομα στο τραπεζι μας και κανει οτι ψαχνει για ρεστα. Μετα απο 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτα μας φερνει τις 200 δραχμες, τις αφηνει πανω στα τραπεζι με καπως αγαρμπο τροπο και φευγει με πολυ γρηγορα βηματισμο.Δυο πραγματα με εκνευριζουν στις γυναικες σερβιτορους. Το πρωτο να ειναι απιστευτα ομορφες και απο το τροπο που σε κοιτανε νομιζεις οτι σε περνανε για σεξουαλικα πεινασμενο αντρα που μολις την ειδε του τρεχουν τα σάλια. Το δευτερο ειναι να εχουν τη σιγουρια οτι απλα επειδη ειναι ομορφες ή στην καλυτερη περιπτωση με ενα ψευτικο χαμογελο, μπορουν να της αφησω tips.
-
Περιμένουμε λοιπόν από την Έλσα μια λίστα της επιλογής της με εστιατόρια που πραγματικά αξίζουν!!
-
Ναι βρε Ελσακι πες μας τιποτα
-
Επίσης προς αποφυγήν 'Κουκούτσης' στο Ρίο Πατρών για φαγητό και μετά για καφέ στο γωνιακό 'Eυοί Ευάν' λίγο πιο κάτω, γιατί είναι πολύ εθιστικός συνδυασμός. Είναι και θέμα ατμόσφαιρας, θετικής ενέργειας των συγκεκριμένων μαγαζιών εκτός ποιότητας φαγητού/ποτού.
Jacob - Learning to fly
-
Εγώ δεν έχω πάει, αλλά ανθρωποι που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους, μου έχουν πει τα καλύτερα για το 'Αλάτσι' με κρητική κουζίνα πίσω από το Χίλτον.....
-
Για κρητική κουζίνα στην Αθήνα (εκτός από το σπίτι μου ), για πρότεινα την 'Κρήσσα Γη' στο Μαρούσι και το 'Καπνισμένο Τσικάλι' στο ρέμα του Χαλανδρίου.
-
Η 'Κρήσσα Γη' είναι πολύ καλή!
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Επίσης προς αποφυγήν 'Κουκούτσης' στο Ρίο ΠατρώνΣαν φοιτητής όμως, με €10 τρώς τη μερίδα σου, την σαλάτα σου, πίνεις την μπύρα σου και μοιράζεσαι και άλλη μια μερίδα στη μέση.
Οπότε για το χαμηλό κόστος και μόνο, η ποιότητα πάει περίπατο (και δεν σε νοιάζει κιόλας...)
-
Kaλές εντυπώσεις από :
-Pasteria (Τσακάλωφ-Κασσαβέτη-Ν.Σμύρνη-Γλυφάδα-Πάτρα). Ευγενικοί, εξυπηρετικοί, άψογοι στο σερβις, ελαφρώς φαρμακείο.
-Ιl Fungo. Ποσειδώνος, Φλοίσβος. Τρως τον άμπακο, πληρώνεις λογικά χρήματα. Μου τη σπάνε οι πολλές τεμενάδες τους. Μέχρι να κάτσεις και όταν φεύγεις περνάς από 2-3 'μπλόκα'
-**Dos Ermanos **.Λεβίδου, Κηφισιά. Ωραίο, καυτερές καταστάξεις (μεξικάνικο) και στον ουρανίσκο και στην τσέπη.
-'Ελλήνων γεύσεις', στην αρχή της Αμφιθέας από Ποσειδώνος, πίσω από τη Shell. Μικρό,όμορφο, τρως το σκασμό με λογικές τιμές, ευγενικοί .
-Αlpen Stube. Πίσω από το δημαρχείο της Γλυφάδας. Κότσι χοιρινό, από άλλο πλανήτη και καμια 200αριά είδη μπύρας. Πολύ καλό αλλά ακριβό.
-2-3 ψαροταβέρνες στην Αγία Μαρίνα αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομά τους.
-Πολύ καλά ήταν κάποτε και το 'Σεβίλλη' (παέγια και σαγκρία) πίσω από τον Αγ. Σώστη και η 'Πινακωτή' στην Ηλιούπολη. Δε γνωρίζω αν υπάρχουν πλέον.
Δε μου έχει τύχει κάποιο περίεργο σκηνικό που να μου χτύπησε άσχημα.
-
Λοιπόν:
-- Για καφέ αλλά και ποτό θεωρώ πολύ καλό το de ja vu στο κεφαλάρι.Επίσης όλα τα καφέ στο μικρολίμανο..ε σχεδόν όλα.Τέλος τα καφέ στην Αγίου Νικολάου και το Θεατράκι στην Πάτρα.
--Για ποτό:Αξέχαστο θα μου μείνει το μπαράκι στο τολό του Ναυπλίου με το όνομα...Red Rock!! Μιλάμε,ήταν πάνω στα βράχια και με καταπληκτική θέα..Επίσης το Αγνάντι πάλι στο Ναύπλιο δίπλα από τον φάρο..Τέλος,ίσως και το La Roca στο μικρολίμανο..
--Για φαί..τί να λέμε;ε κούκε;;;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ταβέρνα 'Τα βλάχικα' στην άνοιξη(ή μήπως εκεί θεωρείται καπανδρίτι;;!!)(Αυτός ο τσολιάς..) Και βέβαι α μην ξεχάσω να τιμήσω και το σπίτι μου:Καντίνα 'Ο Γιάννης' στη Μεταμόρφωση..Αυτά τα ολίγα για το φαί.-Μέχρι νεοτέρας γευσιγνωστικής εμπειρίας...
-
Ωχ τώρα είδα τον τίτλο προσεκτικά.. Σορρυ.Θα μιλήσω γαι τα 'προς αποφυγήν' μετά από την έξοδό μου που προηγείται... (Για να αποκτήσω και νέες εμπειρίες..)
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Επίσης προς αποφυγήν 'Κουκούτσης' στο Ρίο Πατρών για φαγητό και μετά για καφέ στο γωνιακό 'Eυοί Ευάν' λίγο πιο κάτω, γιατί είναι πολύ εθιστικός συνδυασμός. Είναι και θέμα ατμόσφαιρας, θετικής ενέργειας των συγκεκριμένων μαγαζιών εκτός ποιότητας φαγητού/ποτού.Jacob - Learning to fly
Πες το πάλι για τον Κουκούτση. Έχω δεί μοιράζει και μπλουζάκια.
Το φαγητό ΔΕ Τρώγεται!!!!
Πάντως γενικότερα στην Αχαϊα δεν εχει καλό φαγητό. Πολύ προχειράντζα και πολύ κακή ποιότητα. Λές και όλοι είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν αυτό το ρητό με τα πολλά 'Π'...
Τώρα έαν είσαι φοιτητής, το συζητάς...
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν