-
Αυθεντικό κινεζικο στην Ελλάδα δεν υπαρχει ακομα.
Απο εκει και περα,διαλεγεις αυτα που σου αρεσουν/ταιριαζουν.
Το Far East πιστευω ειναι καλη επιλογή. -
Προς αποφυγην
Kitchen Bar
Marina Zeasκαλαμαρακια με πεστο (πολυ βαρια και πολυ λαδερα)
ψητα λαχανικα (πολυ βαρια και πολυ φετα)
burger (αψητες αλμυρες πατατεσ, αλμυρο (μεγαλο) μπιφτεκι
κοτοπουλο με παρμεζανα (τοσο πολυ παρμεζανα που δεν καταλαβαινες τιποτα αλλο)χοντροκομενα φαγητα γενικα, καλο σερβις , θεα και μουσικη (80's) αλλα δεν φτανει αμα δεν λεει το φαγητο
απο την αλλη μερια φαγαμε καταπληκτικα στη 'γιορτη' του μπαξεβανη στο δαφνι, τι να πρωτοπω,
καταπληκτικο μερος, μες την πρασιναδα, ανετα μεταξυ τους τα τραπεζια, διακοσμηση πολυ καλη ουτε δηθεν ουτε τιποτα,
σερβις καλο/ευγενεστατο,
μουσικη ελληνικα(αρβανιτακη, πρωτοψαλτη, αρλετα κτλπ) ξενα σε ιδιο σοφτ στυλ,
φαγητο ονειρικο, υπαρχουν και κλασσικα φαγητα και αρκετα με κατι εξτρα στο φτιαξιμο ωστε να ξεφευγουμε απο τα συνηθισμενα
τιμες 5-6 Ε τα πρωτα 10-12 κυρια, εκτος απο το t-bone ,
κρασια σε τιμες λιγο πανω απο την καβα!!, οχι 3 φορες πανω...,
γλυκα τα φαγαμε ολαξαναπαω και το συστηνω ανεπιφυλακτα
και εχει και καφετερια
στο τελος της Ιερας οδου
να και κατι απο καθημερινη
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_12_21/07/2006_159647αλλα για τα καλα που γραφουμε ρε παιδια?
το ξαναλεω μην το χασετε, τωρα που δεν ειναι ακομα οι 'δηθεν' θαμωνες και ειναι και φτηνο.
-
Στο Kitchen Bar είναι όμορφα για ποτό. Όμως σε τέτοια μέρη δεν θα πάω για φαγητό, δεν προσφέρονται κατά τη γνώμη μου γιατί δίνεται βάση στον περίγυρο και όχι στη γεύση - θυμάμαι που πριν χρόοονια (80s ) πήγαινε κόσμος κι έτρωγε στη Sail In στη στροφή του τρόλεϋ > μάπα υπόθεση, δίπλα να χορεύουν καρεκλάδες κι εσύ να προσπαθείς να συγκεντρωθείς στη μακαρονάδα.
Όσον αφορά τον Μπαξεβάνη..... ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η περίπτωσή του.
Θα σας πω τη γνώμη μου το βράδυ. -
τη Θεσσαλονίκη αποφεύγω συστηματικά τα kafe παραλίας.Με ενοχλούν ιδιαίτερα οι κράχτες των καταστημάτων επί της αριστοτέλους(όταν είναι χειμώνασ και έχει κόσμο πρέπει να σε ξέρουν για να κάτσεις ενώ τώρα το καλοκαίρι που είναι ψιλοάδεια η πόλη σε γλείφουν γιοα να κάτσεις)
Φραπές 4 Ευρώ αλλά η εξυπηρέτηση πολύ καλή τις περισσότερες φορες που έτυχε να κάτσω -
να αναφερω ενα περιστατικο και εγω για το da capo.οταν κατεβαινω αθηνα για δουλειες και θελω να πιω ενα καφε στα γρηγορα,συνηθως οταν βρισκομαι στο κολωνακι πηγαινω στο μεγαλο απεναντι απο το da capo.ομως επειδη ειχα ραντεβου με δυο φιλες μου,επεμεναν να συναντηθουμε στο da capo.φτανω λοιπον εκει περνω ενα espresso και καθομαι σε ενα τραπεζι.δεν περνανε 3 λεπτα και ερχεται ο υπαλληλος και με ενα στυλακι πολυ δηθεν και μου λεει¨δεν επιτρεπεται ενα ατομο να πιασει ολοκληρο τραπεζι.του απαντω περιμενω παρεα (που οντως περιμενα)και φευγει.ε ρε παιδια δεν περνανε αλλα 3 λεπτα και ξαναρχεται ζητωντας μου να σηκωθω απο το τραπεζι.Γενικα ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος και δινω παντα τοπο στην οργη αλλα τα πηρα τοσο χοντρα με αυτο το σκηνικο.του απαντω¨΄ σου ειπα πως περιμενω παρεα αλλα και αν δεν περιμενα δεν γουσταρω τον τροπο που με αντιμετωπιζεις,τι σημαινει δεν μπορω να κατσω μονος σε ενα τραπεζι? νομος του καταστηματος σας?σε παρακαλω πολυ μην με ξαναενοχλησεις.φευγει λοιπον και παει και λεει κατι σε εναν υπευθυνο μαλλον του καταστηματος ο οποιος ερχεται με τη σειρα του με ενα υφος τσαμπουκα και μου ζηταει με τη σειρα του να σηκωθω.
ε ρε γλεντια λεω απο μεσα μου.του απαντω λοιπον ευγενικα πως δεν εχω σκοπο να σηκωθω αν δεν πιω τον καφε μου και τελος.τιποτα αλλο θελετε του λεω?εκει λοιοπν τελειωσε η ολη ιστορια και δεν με ξαναενοχλησανε.θελω να πω με την ιστορια αυτη οτι δεν μπορει ενα μαγαζι επειδη εχει πχ λιγες καρεκλες με το ετσι θελω να εφαρμοζει τακτικες του στυλ ενα ατομο μονο στο μπαρ πανω απο δυο στο τραπεζι. κατι ηξερα που δεν ειχα πατησει ποτε στο εν λογω μαγαζι.
Υ.Γ αν θελεις κυριε μαγαζατορα να εφαρμοσεις αυτο το στυλ τοτε να χρεωνεις τον espresso,για οσους τον πινουν στο μπαρ,μισο ευρω φτηνοτερα οπως ακριβως γινεται στην ιταλια.Δηλαδη αλλη τιμη καθημενος και αλλη στο ορθιο.
-
Να το πω;
ΘΑ ΤΟ ΠΩ.Πειτε μου 1, ΕΝΑ ΜΟΝΟ λογο, γιατι να παει καποιος για καφε στο kolonaki
(εκτος των παρακατω- κοροϊδευω τους περαστικους
- ειχα δουλεια εκει και σταματησα να παρω καφε)
ευχαριστω
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Να το πω;
ΘΑ ΤΟ ΠΩ.Πειτε μου 1, ΕΝΑ ΜΟΝΟ λογο, γιατι να παει καποιος για καφε στο kolonaki
ευχαριστω
συμφωνω μαζι σου αλλα ιδιαιτερα το εν λογω μαγαζι ειναι απαραδεκτο.καποτε ομως οι καιροι θα αλλαξουν και τοτε οταν παρει την κατω βολτα,και θα την παρει πιστεψτε με,θα ειναι πλεον αργα...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Να το πω;
ευχαριστω
συμφωνω μαζι σου αλλα ιδιαιτερα το εν λογω μαγαζι ειναι απαραδεκτο.καποτε ομως οι καιροι θα αλλαξουν και τοτε οταν παρει την κατω βολτα,και θα την παρει πιστεψτε με,θα ειναι πλεον αργα...
Δουλευα εκει διπλα και ο καφες - κοπάνα απο το γραφείο γινόταν εκεί λογω ταχυτητας. Δυστυχως το κολωνακι εχει ξεφυγει πολλα χρονια τωρα. Βλεπεις οτι καρυδιας καρυδι εκει, αντρες γυναικες αδερφες μετροσεξουαλ, τρανσεξουαλ και ολα τα άλλα υποείδη των ανθρώπων.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Να το πω;
ευχαριστω
Να βλέπεις τον Κούγια να πλακώνει στις σφαλιάρες τον Βαλιανάτο
-
Πολύ ωραία η 'Γιορτή' τελικά. Καλό περιβάλλον, όχι δήθεν, εξαιρετικό φαγητό και λογικές τιμές (40 ευρώ 2 άτομα με σαλάτα, 2 ορεκτικά και 2 κύρια πιάτα - εμφ. νερό αντί κρασιού, δεν θέλαμε να πιούμε με τέτοια ζέστη).
Μπράβο στον στον φίλτατο vrax που το πρότεινε.
-
Το κλαμπ Cosi στην Καρδίτσα. ΟΚ, η διακόσμηση δεν είναι πολύ κακή. Ας πούμε ότι μιμείται τη minimal αισθητική μεγάλων μαγαζιών της Αθήνας. Αλλά ο DJ είναι ΑΣΧΕΤΟΣ, δεν ξέρει να διαλέξει τραγούδια που να ξεσηκώσουν τον κόσμο (χθες μάλιστα επανέλαβε σε ΔΥΟ περιπτώσεις μέσα σε μια ώρα τα ίδια τραγούδια ), η ηχητική εγκατάσταση άθλια και το go-go girl με τον άλλον τον φουσκωτό τον go-go boy ήταν τόσο απαράδεκτοι από πλευράς χορού (φανταστείτε ότι η κοπέλα περισσότερο τακτοποιούσε την εφαρμογή των - μικρών - ρούχων της παρά χόρευε ), που μετά από λίγο κανείς δεν τους κοίταζε. Α, να μην ξεχάσω τα ανορθόγραφα διαφημιστικά που προβάλλονταν σε έναν τοίχο!
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Εξίσου απαίσιο φαγητό με τα Applebee's (μόνο τα ποτά αξίζουν) έχει το Hard Rock Cafe. Το χειρότερο burger ever............
Kαι τα 2 μαυρα χαλια και ακριβα!
Τα FRIDAYS και Rubys μακραν καλυτερα!Αν και αν θελει καποιος ωραιο burger Eπικουρος ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! (Αν και ακριβοτερος- το αξιζει!)
Για Hard Rock Cafe δεν ξέρω, αλλά από τα λίγα φαγητά που αξίζουν στο Applebees (Κηφισιάς, που γνωρίζω) είναι τα Pork Medalions.
Για burger, πολύ σωστά προτάθηκε ο Επίκουρος (Κάτω Κηφισιά, Βούλα... αν έχετε τη φαεινή ιδέα να πάρετε το Jumbo burger, φροντίστε να μην παραγγείλετε τίποτε άλλο ) όπως και το Fridays.
ΥΓ. Θανάσης και Τέλης που προτάθηκαν (Μοναστηράκι κι Ευρπίδου, αντίστοιχα) είναι για τα μπάζα... και βρωμιάρηδες επίσης.
-
applebees = το καλυτερο μερος στην ελλαδα για να βρεις ενα πουτανακι..
μαλλον, το μονο μερος στην ελλαδα που μπορεις να δεις 100 γκομενες ολοιδιες.. πιο ιδιες και απο φωτοτυπια. ιδιο μαλλι, ιδια ρουχα, ιδιο στυλ, ιδιες φρασεις..yo.. το ζουμε στο δρομο
fuck applebees
fuck pao -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μαλλον, το μονο μερος στην ελλαδα που μπορεις να δεις 100 γκομενες ολοιδιες.. πιο ιδιες και απο φωτοτυπια. ιδιο μαλλι, ιδια ρουχα, ιδιο στυλ, ιδιες φρασεις..yo.. το ζουμε στο δρομο
fk applebees
fk paoΑδερφέ δεν μας τα λες καλα... δεν σου αρέσει το Κολωνάκι, σου την σπαέι το Ντα Κάπο, πουτανάκια το Applebees και γαμ***ται ο ΠΑΟ.
Σε λίγο θα μας πεις πως είσαι και γάβρος
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
fk applebees
fk paoΑδερφέ δεν μας τα λες καλα... δεν σου αρέσει το Κολωνάκι, σου την σπαέι το Ντα Κάπο, πουτανάκια το Applebees και γαμ***ται ο ΠΑΟ.
(μεταξυ σοβαρου και αστειου τα ειπα)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
fk applebees
(μεταξυ σοβαρου και αστειου τα ειπα)
Ναι ρε συ, κι εγώ χιουμοαριστικά τα έγραψα
ΥΓ. για να μείνουμε on topic, ο Αχινός καλό περιβάλλον, αλλά υπερτιμημένο, μη ποιοτικό το φαγητό... πάντα IMHO.
-
ΟΛΑ τα μαγαζια εδω στην Αθηνα το εχουνε ξεφτιλησει το θεμα με τις τιμες!!
Παραδειγμα: 7,50ευρω για εναν fredoccino στην Οστρια δεν ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ???? -
7.5 ευρώ = 2555 δραχμές χωρίς το πουρμπουάρ.
Όποιος είναι ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ ας τα δώσει. Με τέτοια λεφτά εγώ έτρωγα πριν μερικά χρόνια την καλύτερη μπριζόλα σε ωραίο μαγαζί.
Αφού είναι ΚΟΠΑΝΟΙ οι καταναλωτές μωρέ. Ανοίγεις ρε το πορτοφόλι και σκας διόμισυ χιλιάρικα για 1 ποτήρι καφέ ρε λιμάρη; Μετά σου φταίει η φέτα και το μπρόκολο.
-
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
ΟΛΑ τα μαγαζια εδω στην Αθηνα το εχουνε ξεφτιλησει το θεμα με τις τιμες!!
Παραδειγμα: 7,50ευρω για εναν fredoccino στην Οστρια δεν ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ????Υπάρχει κόσμος ου πηγαίνει και 2η φορά εκεί;
-
Το αστειο με τον fredoccino εχει παραγινει...
Παντου, τον βαρανε σε απιστευτες τιμες
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν