-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Διαπίστωσα σήμερα πως σε κεντρική καφετέρια της Αλέξ/πολης (μετά από ανακαίνιση) έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμαστε από 'μετρ' (ή επί των δημοσίων σχέσεων ή δεν ξέρω πως διάλο τον λένε) ,ο οποίος θα κανονίσει που θα κάτσεις,θα σου ανοίξει την πόρτα για να φύγεις και άλλες τέτοιες αηδίες.
Μάλιστα...
Θα με κάνουν να κόψω μέχρι και τον καφέ...
ραχατι ρε γιατρεεεεε!!!!
σε ποια το ειδες; το daily ?
Βαλκάν,στη Δημοκρατίας!
Κρίμα γιατί ήταν ωραία να κοιτάς από τα παράθυρα του 1ου ορόφου.Τώρα,απ' ότι κατάλαβα,θέλεις μέσον για να κάτσεις εκεί...Το ραχάτι είναι πολύ 'ελληνικό ροκ' για τα γούστα μου.Και όχι μόνο από πλευράς μουσικής...
μπα ρε μπουκαρε και μη μασας! το βαλκαν δεν με ενθουσιαζε τοσο..γενικα οι κεντρικες 'δεν'. πηγαινε centro. kai to alter ego kalo einai
Κι εγώ 'δεν',αλλά δεν πηγαίνω για καφέ μόνος μου!
εχεις και τις χαζο-γιατρεσσες ? ακομα να τις κρεμασετε απο το φαρο ?
-
Σιγά μη βγώ με γιατρέσες!
Για χαζό ή για τυφλό με πέρασες; (καλά υπάρχουν και εξαιρέσεις) -
Σιγά μη βγώ με γιατρέσες!
Για χαζό ή για τυφλό με πέρασες; (καλά υπάρχουν και εξαιρέσεις)λυκεια η παιδαγωγικα πουλακι μου ?
-
Ο χρήστης birdienumnum έγραψε:
ΥΓ
- Ένα τσουρέκι απο τον Τερκενλή ποιός θα φέρει??
Γιατί δεν πετάγεσαι μέχρι το Ελ. Βεν. , αν θυμάμαι καλά έχει μαγαζί στις αναμονές
Επειδη εχω δοκιμασει και απο Θεσσ/νικη και απο το Ελ. Βενιζελος σου λεω οτι δεν εχουν καμμια σχεση, αν και ειναι η ιδια εταιρεια... τώρα αν ετυχε δεν ξερω αλλα οτι εχω παρει απο Θεσ/νικη ειναι απλα Γ@Μ@Τ0, το καλυτερο που εχω φαει...
Μιας και ειναι το topic του 'αποφυγετε'
-
ΜΗΝ φατε απο το σουβλατζιδικο 'ΠΑΝΑΓΟΣ' στην Νικαια (Λαοδικειας), ο τυπος βαζει κιμα αντι για σαλτσα. Ο κιμας αυτος βρωμαει απαισια, ενω εχω ακουσει πως παλια τον ειχαν κλεισει για ...γατες!!!!
-
Οποιος δουλευει στο κεντρο να μην φαει απο το εστιατορειο 'ΕΛΕΝΗ' (κοντα στην Ερμου), ειναι ελλεινό και βρωμικο.
-
Διαπίστωσα σήμερα πως σε κεντρική καφετέρια της Αλέξ/πολης (μετά από ανακαίνιση) έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμαστε από 'μετρ' (ή επί των δημοσίων σχέσεων ή δεν ξέρω πως διάλο τον λένε) ,ο οποίος θα κανονίσει που θα κάτσεις,θα σου ανοίξει την πόρτα για να φύγεις και άλλες τέτοιες αηδίες.Μάλιστα...
πατριδα, ασε τις καφετεριες και κατεβα λιμανι για λαδοκολλες....
Μακαρι να κανανε delivery Αθηνα
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
ΥΓ
- Ένα τσουρέκι απο τον Τερκενλή ποιός θα φέρει??
Γιατί δεν πετάγεσαι μέχρι το Ελ. Βεν. , αν θυμάμαι καλά έχει μαγαζί στις αναμονές
Επειδη εχω δοκιμασει και απο Θεσσ/νικη και απο το Ελ. Βενιζελος σου λεω οτι δεν εχουν καμμια σχεση, αν και ειναι η ιδια εταιρεια... τώρα αν ετυχε δεν ξερω αλλα οτι εχω παρει απο Θεσ/νικη ειναι απλα Γ@Μ@Τ0, το καλυτερο που εχω φαει...
Όντως είναι καταπληκτικά τα τσουρέκια του Τερκενλή απλά συνήθως στο Ελ.Βενιζέλος που έτυχε και έχω φάει δυο - τρεις φορές ήταν μπαγιάτικα
-
που να τα μυρισετε στην αριστοτελους...
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Διαπίστωσα σήμερα πως σε κεντρική καφετέρια της Αλέξ/πολης (μετά από ανακαίνιση) έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμαστε από 'μετρ' (ή επί των δημοσίων σχέσεων ή δεν ξέρω πως διάλο τον λένε) ,ο οποίος θα κανονίσει που θα κάτσεις,θα σου ανοίξει την πόρτα για να φύγεις και άλλες τέτοιες αηδίες.
Μάλιστα...
Λες για λαδόκολλες τύπου Καναβίδη;
Το φαγητό είναι ψιλο-χοντρόάθλιο,αλλά εκεί δεν πας για να φας καλά,αλλά 'βρώμικα'... -
Μάλιστα...
Το φαγητό είναι ψιλο-χοντρόάθλιο,αλλά εκεί δεν πας για να φας καλά,αλλά 'βρώμικα'...φιλος μας του υγειωνομικου προσφατα εριξε προστημο στα αυτια του καναβιδη! δαβη και ξερο ψωμι! επεισης σε ειπα! ΓΙΑΣΕΜΙ!
εμενα μου αρεσει το Ταζ Μαχαλ (ακομα ανοιχτο ειναι?)
αυτο που ειναι πανω απο το Jimmy τι λεει;apopol αλεξ/πολιτης εισαι ?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Μάλιστα...
Το φαγητό είναι ψιλο-χοντρόάθλιο,αλλά εκεί δεν πας για να φας καλά,αλλά 'βρώμικα'...φιλος μας του υγειωνομικου προσφατα εριξε προστημο στα αυτια του καναβιδη! δαβη και ξερο ψωμι! επεισης σε ειπα! ΓΙΑΣΕΜΙ!
εμενα μου αρεσει το Ταζ Μαχαλ (ακομα ανοιχτο ειναι?)
αυτο που ειναι πανω απο το Jimmy τι λεει;apopol αλεξ/πολιτης εισαι ?
To Taz Mahal δεν ξέρω αν είναι ανοιχτό,αλλά ήταν πολύ αμανετζίδικο για τα γούστα μου...
Πάνω απ' το Jimmy,βρίσκεται το Shambala,πολύ καλύτερο απ' το Ταζ...
-
Shambala...πολύ ωραίο το άτιμο...
-
Mην διανοηθείτε να πάτε για φαγητο στα **ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Χαλάνδρι.**Κατάπτυστη εξυπηρέτηση (ξεχασιάρηδες σερβιτόροι με πολύ αργή απόκριση, φοβερή ηχορρύπανση εξαιτίας της πολύ δυνατής μουσικής συν την οχλοβοή, ζήτησα να χαμηλώσουν λίγο τη μουσική, την χαμήλωσαν όντως αλλά για 10 λεπτά μόνο!).
Απαίσιο κρέας. Αναλογία κρέατος/λίπους = 20/80.
Να βλέπεις το σιχαμερό γλοιώδες λίπος να τρέχει από το πιάτο σαν βιονική χλαπάτσα.
Υπερβολικές τιμές. Για μια σαλάτα με μαρούλι, και κανά δυο καρύδια, και ελιές, 6,20 ευρώ!!Αποφύγετέ το!
-
Σταμάτα Pai Mei θα ξεράσω
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Mην διανοηθείτε να πάτε για φαγητο στα ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Χαλάνδρι.Κοιτα ετσι που το θετεις, και να θελαμε μας εκοψες την ορεξη!!
Αλι σε αυτον που θα σε κανει εχθρο του Pai Mei!!
-
Mην διανοηθείτε να πάτε για φαγητο στα ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Χαλάνδρι.κοίτα, γενικά θα αποφύγω να πάω σε οποιαδήποτε αγγελάκια που έχουν boss τον Αγ. Πέτρο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Mην διανοηθείτε να πάτε για φαγητο στα ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο Χαλάνδρι.
κοίτα, γενικά θα αποφύγω να πάω σε οποιαδήποτε αγγελάκια που έχουν boss τον Αγ. Πέτρο
Τότε θα πρέπει πρώτα να αποφύγεις αυτά τα ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ, τα επί Γης!
-
σαν βιονική χλαπάτσα.Βιοχλαπάτσα λέγεται 'Pai Mei'
Πάντως μα ς έπεισες δε θα πάμε.
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
apopol αλεξ/πολιτης εισαι ?
Ναι, αλλα μενω Αθηνα απο το 1981...
Παντως το καλοκαιρι που ειχα ανεβει ειχα παθει μεγαλη πλακα με τις λαδοκολλες (Καναβιδης), καθε βραδυ τις τιμουσα δεοντως και δεν φαινοτανε βρωμικες, στο λεω επειδη εχω 'ευαισθητο' στομαχι
-
Παλιά Αγορά στην Φιλοθέη
-Τραγικά αργό το service.
-Πλήρης ασυνενοησία μεταξύ των σερβιτόρων, ζητάς απόδειξη από κάποιον και αν δεν είσαι στην δική του περιοχή, δεν ενημερώνει τον αντίστοιχο σερβιτόρο.
-Πανάκριβα, χωρίς η ποιότητα να το δικαιολογεί. Δεν νοείται να είναι πιο ακριβά από τις καφετέριες της Πολιτείας (οι οποίες είναι και αυτές πανάκριβες βέβαια αλλά τα προιόντα τους είναι σαφώς καλύτερα και το service γρήγορο).+Ωραίος κόσμος
+Είναι σε αρκετά καλό μέρος
+Πολύ ωραία ατμόσφαιραΑν πηγαίνεις συχνά, καταλήγεις μόνιμος θαμώνας ενώ το ξέρεις από πριν ότι θα σου σπάσουν τα νεύρα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παλιά Αγορά στην ΦιλοθέηΑν πηγαίνεις συχνά, καταλήγεις μόνιμος θαμώνας ενώ το ξέρεις από πριν ότι θα σου σπάσουν τα νεύρα..
Έτσι, μας τη σπάει αλλά ξαναπηγαίνουμε . Έχει 'καλό' κόσμο πάντως!
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν