-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ξερεις τη γνωστη αλυσιδα kentuky fried chicken?Πάλι σε δόσεις θα μας τα πεις ρε συ?!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ξερεις τη γνωστη αλυσιδα kentuky fried chicken?Κοίτα δεν είμαι τόσο χαζός όσο υποννοείς, σε ρωτώ γιατί δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί την λέξη chicken, μία αλυσίδα που βασίζεται σε αυτά!
-
δεν υπονοησα τιποτα.
ομως ας τα πει καλυτερα ο gabys.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χμμ ποιοτητα αμερικανικου fast food:-
τα mcdonalds υποχρεουνται να γραφουνε : ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ
-
τα Κentuky Fried Chicken απαγορευτηκε να χρησιμοποιουν τη λεξη CHICKEN, και ετσι εγιναν KFC....
τι αλλα καλα εχουμε για εισαγωγη?
Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε.
για ξαναπροσπαθησε:
Τα Mc Donalds εβαλαν 'ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΡΕΑΣ' στα φαγητα που (σκεψου το αυτο ) δεν εχουν κρεας μια και τοπικα υπαρχουν πολλοι μα πολλοι που ειναι χορτοφαγοι και δεν ηταν σιγουροι.
Το KFC πρωην Kentuky Fried Chicken εγιναν KFC γιατι το 'Fried' δεν θεωρειται καλο στον τιτλο ενος μαγαζιου μια και τα τηγανητα εχουν περισσοτερα λιπη και ανεβαζουν τη χοληστερινη κτλ κτλ...
Απλο Marketing.
Νικος
-
-
χμμμ... εγω γιατι ξερω οτι τα mcdonalds εχουνε υποχρεωτικα warning signs οτι δεν περιεχουν κρεας επειδη αντι για κρεας χρησιμοποιουσανε ενα υποκαταστατο που βγαινει απο κορμο δεντρων?
επισης για τα kfc οτι απαγορευτηκε η χρηση του ορου 'chicken' γιατι αυτα τελικα δεν ειναι κοτοπουλα?
το 'fried' τους πειραξε? αχαχααχα -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χμμμ... εγω γιατι ξερω οτι τα mcdonalds εχουνε υποχρεωτικα warning signs επειδη αντι για κρεας χρησιμοποιουσανε ενα υποκαταστατο που βγαινει απο κορμο δεντρων?επισης για τα kfc οτι απαγορευτηκε η χρηση του ορου 'chicken' γιατι αυτα τελικα δεν ειναι κοτοπουλα?
το 'fried' τους πειραξε? αχαχααχακαι η σαλτσα απο αιμα gay vampires
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χμμμ... εγω γιατι ξερω οτι τα mcdonalds εχουνε υποχρεωτικα warning signs οτι δεν περιεχουν κρεας επειδη αντι για κρεας χρησιμοποιουσανε ενα υποκαταστατο που βγαινει απο κορμο δεντρων?επισης για τα kfc οτι απαγορευτηκε η χρηση του ορου 'chicken' γιατι αυτα τελικα δεν ειναι κοτοπουλα?
το 'fried' τους πειραξε? αχαχααχαΣτην πραγματικοτητα ειμαστε και οι δυο λαθος.
Το KFC εγινε παλι Kentucky Fried Chicken.
http://businessknowledgesource.com/busi ... 10546.html
http://www.businesspundit.com/archives/001955.html
http://www.boston.com/news/nation/artic ... re?mode=PF
-
εγω δεν ειμαι καθολου λαθος.
και fried chicken λεγεται ενα εστιατοριο που ανοιξε και οχι η αλυσιδα fast food.. -
urban legends...
-
Κι εγώ έχω ακούσει (αρκετές φορές) πως η KFC 'καλλιεργούσε' κάτι σαν κοτόπουλα (χωρίς ράμφος, μάτια, πόδια, κλπ), στο βωμό της γρήγορης... παρασκευής τους σε φαγώσιμο. Με αποτέλεσμα να της απαγορεύσει η αμερικάνικη κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τη λέξη 'chicken' στην επωνυμία της.
Δεν γνωρίζω φυσικά αν όντως ισχύει, αλλά με τόσα που ακούμε και βλέπουμε πια δεν θα μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση αν όντως ισχύει.
Η τοπική... αντιπροσωπεία KFC πάντως, άρχισε να διαφημίζει από τότε που ακούστηκαν αυτές οι φήμες (?) πως στην Ελλάδα τα KFC χρησιμοποιούν αποκλειστικά κοτόπουλα Αγγελάκη.
-
εσυ αγορι μου (lkar) να τρως kfc και bigmac καθε μερα..
ετσι ητανε. οπως το εγραψα.
τωρα απο τοτε ποσα πληρωσανε και τι αλλαγες κανανε στην πορεια αυτο θελει καποια ερευνα.
εμενα μου αρκει το τοτε αποτελεσμα. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
εσυ αγορι μου να τρως kfc και bigmac καθε μερα..αν εννοείς εμένα, ούτε το ένα ούτε το άλλο (both suxxx), ξέρω και να μαγειρέυω επίσης
επειδή δεν τρώω τίποτα από τα δύο δεν σημαίνει ότι έχουν και προϊόντα από άλλο πλανήτη
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
επειδή δεν τρώω τίποτα από τα δύο δεν σημαίνει ότι έχουν και προϊόντα από άλλο πλανήτηΔυστυχώς όμως, δεν σημαίνει και πως ΔΕΝ έχουν
-
Λέμε για τα αμερικάνικα, τα ξενόφερτα γενικώς αλλά πόσες φορές έχουν πιαστεί κι εδώ στην Ελλάδα σουβλατζίδικα να σε 'ταϊζουν' με κάθε είδους δίποδα πλην των χοιρινών και βοδινών...; (βλέπε γάτες, σκύλους...κτλ)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λέμε για τα αμερικάνικα, τα ξενόφερτα γενικώς αλλά πόσες φορές έχουν πιαστεί κι εδώ στην Ελλάδα σουβλατζίδικα να σε 'ταϊζουν' με κάθε είδους δίποδα πλην των χοιρινών και βοδινών...; (βλέπε γάτες, σκύλους...κτλ)τετραποδα μωρε
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χμμμ... εγω γιατι ξερω οτι τα mcdonalds εχουνε υποχρεωτικα warning signs οτι δεν περιεχουν κρεας επειδη αντι για κρεας χρησιμοποιουσανε ενα υποκαταστατο που βγαινει απο κορμο δεντρων?Δηλαδη για να γνωριζουν τα **** οτι δεν τρωνε δεντρα??
επισης για τα kfc οτι απαγορευτηκε η χρηση του ορου 'chicken' γιατι αυτα τελικα δεν ειναι κοτοπουλα?
το 'fried' τους πειραξε? αχαχααχαKι εγω που νομιζα οτι τους εκανε μυνηση ο προεδρος Μπους επειδη χρησιμοποιουσαν το διακριτικο ζωο της νοημοσυνης του ειμαι λαθος??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λέμε για τα αμερικάνικα, τα ξενόφερτα γενικώς αλλά πόσες φορές έχουν πιαστεί κι εδώ στην Ελλάδα σουβλατζίδικα να σε 'ταϊζουν' με κάθε είδους δίποδα πλην των χοιρινών και βοδινών...; (βλέπε γάτες, σκύλους...κτλ)Αστα! Μεγαλη πικρα....Μπλιαχ
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Friday's, δε μου αρέσει το μενού- χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Οι αναμονές στο κατάστημα Αμπελοκήπων, τραγικές.
Στο ίδιο ύφος, μεγάλη απογοήτευση το Ruby Tuesday, ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Πραγματικά κρύο φαγητό.Και TGIF και Ruby Tuesday's?
Ρε σεις πλακα μου κανετε?
PESTETOU EXOUME KAI KOLOXARTO GIATI THIMAME ENAN KOLOBLAXO ELHNOAMERIKANO POU PIGENE ELLADA META APO 30 XRONIA GIA PROTH FORA KAI EPERNE MAZI TOU KOLOXARTO.NOMIZE DEN EIXAME
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λέμε για τα αμερικάνικα, τα ξενόφερτα γενικώς αλλά πόσες φορές έχουν πιαστεί κι εδώ στην Ελλάδα σουβλατζίδικα να σε 'ταϊζουν' με κάθε είδους δίποδα πλην των χοιρινών και βοδινών...; (βλέπε γάτες, σκύλους...κτλ)Έχει άλλη βαρύτητα το μαζικά οργανωμένο από το διάσπαρτα ανοργάνωτο. Κι άλλη απήχηση. Και τα δυο κατακριτέα φυσικά!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έχει άλλη βαρύτητα το μαζικά οργανωμένο από το διάσπαρτα ανοργάνωτο. Κι άλλη απήχηση. Και τα δυο κατακριτέα φυσικά!Δυστυχως δεν μπορεις να το αποφυγεις, θα φας και γατα, και μεταλλαγμενο κοτοπουλο και απο ολα...
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν