-
Ήθελα να ήξερα ποιος @@ρας κατήργησε τον Καιάδα…
-
οι ρωμαιοι
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι ρωμαιοιΕίναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι…τοκ τοκ τοκ…
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΠΙΚΙΝΙ....
αυτές είναι μαθητικές παρελάσεις...... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος οι παρελάσεις καθιερώθηκαν από το 1937Παρόλα αυτά αν θεωρείς ότι όλα τα χουντικά κατάλοιπα πρέπει να καταργηθούν τότε να καταργήσουμε και το οκτάωρο, τις συλλογικές συμβάσεις, την 15ήμερη άδεια, το δώρο, την Κυριακάτικη αργία, τις εργατικές εστίες, κτλ Αν δεν κάνω λάθος και αυτά ο χουντικός Μεταξάς τα καθιέρωσε...
Αν δεν κάνω λάθος για την Ελλάδα η πρώτη στρατιωτική παρέλαση ήταν του Ιερού Λόχου επί Αλεξάνδρου Υψηλάντη (Ο Ιερός Λόχος ήταν στρατιωτική μονάδα Ελλήνων εθελοντών, την οποίο συγκρότησε το 1821 ο Αλέξανδρος Υψηλάντης στις παραδουνάβιες ηγεμονίες και πολέμησε στο Δραγατσάνι. Ήταν η πρώτη οργανωμένη στρατιωτική μονάδα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με ομοιόμορφο εξοπλισμό και σχετική πειθαρχία. Οι εθελοντές ήταν κυρίως φοιτητές από τις ελληνικές παροικίες της Μαύρης Θάλασσας. Διοικητής του Ιερού Λόχου ήταν ο Γ. Καντακουζηνός και υπασπιστής του ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, συνιδρυτής της Φιλικής Εταιρείας. Ο πρώτος πυρήνας απαρτιζόταν από 500 άτομα, έφτασε όμως σε συνολική δύναμη περίπου 2.000 ανδρών).
-
Οι παρελάσεις δεν βλάπτουν κανέναν, κακό δεν κάνουν, μόνο καλό, σε πολλά επίπεδα, ηθικό, κοινωνικό, πολιτιστικό κλπ.
Και οι αρλουμπολογίες του τύπου…τσάμπα λεφτά…παραμένουν αρλουμπολογίες γιατί με το σκεπτικό αυτό θα πρέπει να καταργήσουμε τα ΠΑΝΤΑ που κοστίζουν.
Αγώνες
Γιορτές
Φεστιβάλ
Διαγωνισμούς
Εκδηλώσεις
…και ότι άλλο πληρώνει ο ελληνικός λαός, που ΑΜΑ το χαζοφιλοσοφίσουμε όπως χαζοφιλοσοσφούνε κάποιο χαζοκλουλτουριάρηδες ΑΤΙΑ τις παρελάσεις…θα τα βγάλουμε όλα άχρηστα με αποδείξεις και τεκμηριώσεις.
Αυτοί δεν είναι άγνωστοι…είναι αυτοί που θέλουν να ονομαστούνε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, να δώσουμε την Ήπειρο στους Αλβανούς, Θράκη στους και τα νησιά στους Τούρκους.
Απορώ πάντως, πως μερικοί άνθρωποι κάνουν τόσες μεγάλες προσπάθειες για να βγάλουν τα μάτια τους.Άρε ρε…ήθελα να ήξερα ποιος @@ρας κατήργησε τον θεσμό του ΚΑΙΑΔΑ, να πάω να κατουρήσω στον τάφο του.
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Οι παρελάσεις δεν βλάπτουν κανέναν, κακό δεν κάνουν, μόνο καλό, σε πολλά επίπεδα, ηθικό, κοινωνικό, πολιτιστικό κλπ.
Και οι αρλουμπολογίες του τύπου…τσάμπα λεφτά…παραμένουν αρλουμπολογίες γιατί με το σκεπτικό αυτό θα πρέπει να καταργήσουμε τα ΠΑΝΤΑ που κοστίζουν.
Αγώνες
Γιορτές
Φεστιβάλ
Διαγωνισμούς
Εκδηλώσεις
…και ότι άλλο πληρώνει ο ελληνικός λαός, που ΑΜΑ το χαζοφιλοσοφίσουμε όπως χαζοφιλοσοσφούνε κάποιο χαζοκλουλτουριάρηδες ΑΤΙΑ τις παρελάσεις…θα τα βγάλουμε όλα άχρηστα με αποδείξεις και τεκμηριώσεις.
Αυτοί δεν είναι άγνωστοι…είναι αυτοί που θέλουν να ονομαστούνε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, να δώσουμε την Ήπειρο στους Αλβανούς, Θράκη στους και τα νησιά στους Τούρκους.
Απορώ πάντως, πως μερικοί άνθρωποι κάνουν τόσες μεγάλες προσπάθειες για να βγάλουν τα μάτια τους...Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε (με αποδείξεις και τεκμηριώσεις) σε τι είναι χρήσιμες
οι παρελάσεις; Και κυρίως ποιο είναι το καλό που κάνουν στο ηθικό και το πολιτιστικό
επίπεδο. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Οι παρελάσεις δεν βλάπτουν κανέναν, κακό δεν κάνουν, μόνο καλό, σε πολλά επίπεδα, ηθικό, κοινωνικό, πολιτιστικό κλπ......
Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε (με αποδείξεις και τεκμηριώσεις) σε τι είναι χρήσιμες
οι παρελάσεις; Και κυρίως ποιο είναι το καλό που κάνουν στο ηθικό και το πολιτιστικό
επίπεδο.Άκου να δεις τι γίνεται. Βλέπεις εσύ το 17χρονο με την μπουτάρα απ' όξω και σου σηκώνεται (το ηθικό).
Πας μετά στο σπίτι στην γυναίκα σου και αναπαράγεσαι, οπότε βοηθάς την λύση του δημογραφικού (κοινωνικό επίπεδο).
Κάποιο από τα πολλά κουτσούβελα που θα κάνεις θα γίνει, τραγουδιστής, ηθοποιός, γλύπτης, γλύφτης, καλλιτέχνης τέλος πάντων (πολιτιστικό επίπεδο).Και να μην ξεχνάμε πως με σηκωμένο το ηθικό σου δουλεύεις χαρούμενος, άρα αποδοτικότερα, παράγεις για την κοινωνία και μάλιστα μέρος του φόρου που σου αναλογεί πάει στο Υπουργείο Πολιτισμού για να εξυψώνεται και το ηθικό του Γ. Γραμματέα!
-
RESPECT!!!
-
...και είχα ξεχάσει γιατί δε συμμετέχω σε συζητήσεις του φόρουμ. Ευχαριστώ που μου το
θυμίσατε. Αν πάντως με ρωτούσαν οι μαθητές μου, που συμμετέχουν πρόθυμα στις παρελάσεις αφού τους τάξουν εκδρομή, θα τους έλεγα την άποψή μου πως οι παρελάσεις είναι περιττές. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Αν πάντως με ρωτούσαν οι μαθητές μου, που συμμετέχουν πρόθυμα στις παρελάσεις αφού τους τάξουν εκδρομή, θα τους έλεγα την άποψή μου πως οι παρελάσεις είναι περιττές.Ω, ναι.
Και στις πρόβες τρέχουν γιατί χάνουν μάθημα και μόνο. -
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Αγώνες
Γιορτές
Φεστιβάλ
Διαγωνισμούς
Εκδηλώσεις
Απορώ πάντως, πως μερικοί άνθρωποι κάνουν τόσες μεγάλες προσπάθειες για να βγάλουν τα μάτια τους.Άρε ρε…ήθελα να ήξερα ποιος @@ρας κατήργησε τον θεσμό του ΚΑΙΑΔΑ, να πάω να κατουρήσω στον τάφο του.
Δηλαδή αυτοί που πιστεύουν ότι οι παρελάσεις δεν ωφελούν σε τίποτα, είναι αυτοί που θέλουν να ονομαστούνε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία, να δώσουμε την Ήπειρο στους Αλβανούς, Θράκη στους και τα νησιά στους Τούρκους; Τι σοι συλλογισμός είναι αυτός; (Η δεν κατάλαβα;)
-
Σ ε όποιον δεν αρέσουν οι παρελάσεις να μην πηγαίνει!
Και μένα δεν μου αρέσουν οι απόκριες αλλά δεν ζητώ να καταργηθούν!
Επίσης δεν μου αρέσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου , η πρωταπριλιά η παγγκόσμια ημέρα αποταμίευσης, η γοιρτή της μαμάς κ.λ.π. αλλά επίσης δεν ζητώ να καταργηθούν! -
Καλά, μην το ψάχνεις κι εσύ. Το να κυκλοφορούν οι Ριζοσπάστες και τα διάφορα ιδεολογικά φερέφωνα (από Τσίπρες ως Καρατζαφέρηδες) στα σχολεία είναι θεμιτό πράγμα που προάγει την ελευθερία του σκέπτεσθαι (ναι, καλά). Η μαθητική παρέλαση είναι η βλαπτική για την αθώα παιδική ψυχή, όπως και η μαθητική αμφίεση παλιότερα. Whatever.ζιφ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, μην το ψάχνεις κι εσύ. Το να κυκλοφορούν οι Ριζοσπάστες και τα διάφορα ιδεολογικά φερέφωνα (από Τσίπρες ως Καρατζαφέρηδες) στα σχολεία είναι θεμιτό πράγμα που προάγει την ελευθερία του σκέπτεσθαι (ναι, καλά). Η μαθητική παρέλαση είναι η βλαπτική για την αθώα παιδική ψυχή, όπως και η μαθητική αμφίεση παλιότερα. Whatever.ζιφΕχεις μιλήσει με παιδάκια και το έχεις διαπιστώσει;;; ή το έχεις καλλιεργήσει στο μυαλό σου από μόνος σου;;;;
-
Καλα και το να συμμετεχουν τα παιδακια σε εκπομπες του τυπου babydance,babyvision etc ειναι τρισχειροτερο αλλα δεν ανοιχτηκε κανενα thread γιαυτο....μαλλον μερικοι τα βλεπουν ολα στη ζωη αριστερο-κεντρωα-δεξια και το δειχνουν.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Επίσης δεν μου αρέσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου , η πρωταπριλιά η παγγκόσμια ημέρα αποταμίευσης, η γοιρτή της μαμάς κ.λ.π. αλλά επίσης δεν ζητώ να καταργηθούν!Κακώς!!! Θα έπρεπε....Δε κατάλαβες οτι ζούμε στα χρόνια της 'Kατάργησης' ;;;;
Κατάργηση παρέλασης...
Κατάργηση Θρησκευτικών στα σχολεία και Θρησκειών γενικότερα...
Κατάργηση Οικογένειας....
Κατάργηση Συνόρων...
Κατάργηση Εθνικής συνείδησης....
Κατάργηση Στρατιωτικής θητείας...
Κατάργηση Ιστορίας...
Κατάργηση Εθνικών Συμβόλων...
Κατάργηση φιλίας και κοινωνικών σχέσεων γενικότερα...
Κατάργηση διασκέδασης και ψυχαγωγίας...
Κατάργηση Παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς...
Κατάργηση αγνών συναισθημάτων...;;;;;;;
-
Eμένα μου την δίνουν αυτοί που ενώ προσπαθούν να επιβάλλουν τις καταργήσεις, το παίζουν προοδευτικοί ενώ είναι ..... ακρο ... αριστεροί ....... φασίστες
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Αγώνες
Γιορτές
Φεστιβάλ
Διαγωνισμούς
Εκδηλώσεις
Ωραίος ο φίλος. Συμφωνώ. Η γιουροβίζιον πόσο κοστίζει και τι προσφέρει; Η παρέλαση είναι το πρόβλημα;
Αν πάντως με ρωτούσαν οι μαθητές μου, που συμμετέχουν πρόθυμα στις παρελάσεις αφού τους τάξουν εκδρομή, θα τους έλεγα την άποψή μου πως οι παρελάσεις είναι περιττές.
Ω, ναι.
Και στις πρόβες τρέχουν γιατί χάνουν μάθημα και μόνο.Να προσθέσω: αν είναι να πηγαίνουν στις παρελάσεις τέντυ μπόϋδες (με ζελέ και μαλλί καρφάκια) και πουτανάκια (με μίνι φούστα και τα βυζιά έξω) τότε καλύτερα να καταργηθούν.
Αν είναι να τα ρωτάνε τι εορτάζουμε στις 25/3 και να λένε ότι οι έλληνες νικησαν τους πέρσες τότε να καταργηθούν. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Επίσης δεν μου αρέσει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου , η πρωταπριλιά η παγγκόσμια ημέρα αποταμίευσης, η γοιρτή της μαμάς κ.λ.π. αλλά επίσης δεν ζητώ να καταργηθούν!Κακώς!!! Θα έπρεπε....Δε κατάλαβες οτι ζούμε στα χρόνια της 'Kατάργησης' ;;;;
Κατάργηση παρέλασης...
Κατάργηση Θρησκευτικών στα σχολεία και Θρησκειών γενικότερα...
Κατάργηση Οικογένειας....
Κατάργηση Συνόρων...
Κατάργηση Εθνικής συνείδησης....
Κατάργηση Στρατιωτικής θητείας...
Κατάργηση Ιστορίας...
Κατάργηση Εθνικών Συμβόλων...
Κατάργηση φιλίας και κοινωνικών σχέσεων γενικότερα...
Κατάργηση διασκέδασης και ψυχαγωγίας...
Κατάργηση Παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς...
Κατάργηση αγνών συναισθημάτων...;;;;;;;
Ονειρεμένο ακούγεται, αλλα είμαστε ακόμα πολύ μακρια
Να καταργηθουν οι παρελασεις;