-
Ραντομ εισαι πολυ πιπινακιας βλεπω...
Σε 2 βδομαδες σε περιμενω να παμε για νυχτερινη εξορμηση σε υποψηφια διμετρα θηραματα ,αν θες βεβαια .
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Ραντομ εισαι πολυ πιπινακιας βλεπω...Σε 2 βδομαδες σε περιμενω να παμε για νυχτερινη εξορμηση σε υποψηφια διμετρα θηραματα ,αν θες βεβαια .
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........................
-
sas aresi h marietta xrousala?
emena trela -
θεα η ταναπου..
χ*ζουμε όλοι μαζί
με παρέα το σκυλί
μέσα έξω στην αυλή.. -
Καυλοραπανάκι
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
pedia den ginete oti kai na kano na mou leei kapoios panta kati
xerei autos poios einai o kapoiosνα καταγγείλει αμέσως ο MADAKOS τον παιδόφιλο ομοφυλόφυλο που του βάζει χέρι !
Ρε Κώστα!!??Μήπως είναι βαρύ ακόμα και για αστείο??!![kouk]
ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αλλιώς έχει χαθεί τελείως η αίσθηση του χιούμορ που διέπει ιδίως αυτό το τόπικ
Ημαρτον Νίκο ήμαρτον όπως θα έλεγες και συ
(στον λόγο μου ούτε μια στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι εσύ κλειδώνεις όλα τα τόπικ του Μαντάκου, ρε γμτ μπαίνω εδώ για να ξεδώσω από όλα τα άλλα που βλέπω, μην με κάνετε να σκέφτομαι τι, πως και τι αν πω κάτι και σε αυτό το τόπικ θα σαλτάρω)
Madako αν σε έθιξα κερνάω βόλτα με Μ6 -
Εεπ ολοι τα χερια εξω απο το παντελονι .. να τα βλεπω ...
-
η φωτο: πρόκειται για την eva longoria..
είναι ή δεν είναι ναραμου? -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Madako αν σε έθιξα κερνάω βόλτα με Μ6
Μπορείς να θίξεις κι εμένα??
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
η φωτο: πρόκειται για την eva longoria..
είναι ή δεν είναι ναραμου?Ιδέα σου.
Τί ηθελα ο μαμακας κι ετρεχα στα πανεπιστημια. Καλα το ειχα ξεκινησει. Μπασκετμπολίστας επρεπε να γίνω. Τωρα μπορει και να την χαιρομουνα εγω αντι για τον αχωνευτο τον Παρκερ -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
pedia den ginete oti kai na kano na mou leei kapoios panta kati
xerei autos poios einai o kapoiosνα καταγγείλει αμέσως ο MADAKOS τον παιδόφιλο ομοφυλόφυλο που του βάζει χέρι !
Ρε Κώστα!!??Μήπως είναι βαρύ ακόμα και για αστείο??!![kouk]
ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί αλλιώς έχει χαθεί τελείως η αίσθηση του χιούμορ που διέπει ιδίως αυτό το τόπικ
Ημαρτον Νίκο ήμαρτον όπως θα έλεγες και συ
(στον λόγο μου ούτε μια στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι εσύ κλειδώνεις όλα τα τόπικ του Μαντάκου, ρε γμτ μπαίνω εδώ για να ξεδώσω από όλα τα άλλα που βλέπω, μην με κάνετε να σκέφτομαι τι, πως και τι αν πω κάτι και σε αυτό το τόπικ θα σαλτάρω)
Madako αν σε έθιξα κερνάω βόλτα με Μ6Βασικά... εγώ τα κλείδωσα, και ΝΑΙ με έθιξες!
Απο ότι κατάλαβες, θέλω βόλτα με Μ6
-
Αχ αυτή η Ευα....!!
Asimov να σε ξενερώσω τώρα;;;;
-
-
Αυτη δεν την εχω γνωρισει ακομα
Θα την παω σε ταβερνειο να την κερασω τζατζικι και σουβλακι και μετα θα την σουβλισω.... -
Καλή, αλλά ρέπλικα.
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασικά... εγώ τα κλείδωσα, και ΝΑΙ με έθιξες!
Απο ότι κατάλαβες, θέλω βόλτα με Μ6Αν περνάς από τα μέρη μας ευχαρίστως αρκεί να αφήσεις ήσυχο τον Madako κι ας είναι προδότης.....
-
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Καλή, αλλά ρέπλικα.
Οταν λες ρεπλικα έχεις στο μυαλό σου κάτι τέτοιο
ή κατι τέτοιοΜε ρωτάς τώρα ή μου λες τι να έχω στο μυαλό μου ?
Μπερδεύτηκα!
Βασικά, τη ματμαζέλ δεν την ήξερα και όταν την είδα μου φάνηκε υβρίδιο από Sandra Bullock, Jennifer Lopez και Ελίνα Καντζα οπότε όταν μίλησες για ρέπλικα υπέθεσα οτι εννοούσες κάτι παρόμοιο
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........