-
Τουλάχιστον ξέρεις το μέγεθος στο μπροστά σύστημα.. (εντάξει, στο περίπου πάντα)
Δεν έχω τουτού ακόμα στα Γιάννενα εγκάθετε ρενουδάκια..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τουλάχιστον ξέρεις το μέγεθος στο μπροστά σύστημα.. (εντάξει, στο περίπου πάντα)Δεν έχω τουτού ακόμα στα Γιάννενα εγκάθετε ρενουδάκια..
πολλα ειναι οπτικη ψευδαισθηση... και αμα πεσουν μεχρι το πατωμα...???
να κλεψεις ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τουλάχιστον ξέρεις το μέγεθος στο μπροστά σύστημα.. (εντάξει, στο περίπου πάντα)
Δεν έχω τουτού ακόμα στα Γιάννενα εγκάθετε ρενουδάκια..
πολλα ειναι οπτικη ψευδαισθηση... και αμα πεσουν μεχρι το πατωμα...???
να κλεψεις ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Φεύγεις προσέχοντας μην τα πατήσεις..
Λες ε? Χμ... Μου βάζεις ιδέες..
18Κ το Fiesta S, που φτάσαμε!!!
-
ε μαλλον! ακου και τον 'παλιο' τον krus...!!!
το ζητημα ειναι η πισω ανεξαρτητη αναρτηση πλεον....
st να παρεις, τι s και πρασσειν αλογα...
-
'Είναι πολλά τα άλογα του ST'
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
'Είναι πολλά τα άλογα του ST'χοντρο!!!! φωνη θεου? με st κατι θα γινεται και στο γκομενικο τομεα μια που ειμαστε σε random θεμα...
unofficially δε πιστευω να τη κανεις τη π@παρια και να παρεις s.....
-
'Είναι πολλά τα άλογα του ST'
χοντρο!!!! φωνη θεου?
Χειρότερα, φωνή σπόνσορα..
με st κατι θα γινεται και στο γκομενικο τομεα μια που ειμαστε σε random θεμα...
Στο γκομενικό και χωρίς st καλά τα πάμε, λες το st να δώσει extra boost?
unofficially δε πιστευω να τη κανεις τη π@παρια και να παρεις s.....
Και τι να πάρω?
-
αυτοι οι σπονσορες...
ε δε ξερω, εξυπνο παιδι εισαι!!!
-
αυτοι οι σπονσορες...ε δε ξερω, εξυπνο παιδι εισαι!!!
Πιο renault ρε συ? Το sport έχει 182, οπότε αν το προτείνω στον σπόνσορα με βλέπω με πατίνι..
-
ΚΙΟΜΩΣ ΕΙΜΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.......ΚΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
-
αρχισε το καλοκαιρι?
-
αρχισε το καλοκαιρι?ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΚΑΛΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΡΙΝΓΚΑΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ..ΟΧΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΥΣΩΝΑΣ....................
-
ειχε ζεστη στο βορρα σημερα αλλα οχι και για στρινγκ...
ευτυχως που εισαι ανταποκριτης απο κατω και μας ενημερωνεις!
-
ειχε ζεστη στο βορρα σημερα αλλα οχι και για στρινγκ...ευτυχως που εισαι ανταποκριτης απο κατω και μας ενημερωνεις!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗ...ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ... ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΙ Κ#%τ#τΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ......ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ???????? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ...ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ????????
-
ζήτω!!!
φύγανε και οι φοιτήτριες τώρα, άστα να πάνε...
-
mages na po kati
to forum exei gemisi troll apo tote pou den grafo ego kai o random fanatika opos palia
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
mages na po katito forum exei gemisi troll apo tote pou den grafo ego kai o random fanatika opos palia
MADAKO πρεπει να ξαναδωσουμε ΖΩΗστο φορουμ γιατι εκτος της βαρεμαρας πανε καποια τρολακια να το παιξουν MADAKOS και RANDOM...Ομως MADAKOS κ RANDOM ειναι μοναδικοι.........
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
mages na po kati
to forum exei gemisi troll apo tote pou den grafo ego kai o random fanatika opos palia
MADAKO πρεπει να ξαναδωσουμε ΖΩΗστο φορουμ γιατι εκτος της βαρεμαρας πανε καποια τρολακια να το παιξουν MADAKOS και RANDOM...Ομως MADAKOS κ RANDOM ειναι μοναδικοι.........
sinfono omorfe prepi na gini polemos
-
Η καβατζωμένη...
Με τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΤΟΝ έχω χάσει. Είναι ένα πρόσωπο-μύθος απ' τα φοιτητικά χρόνια ο πασίγνωστος «καβάτζας». Για παρατσούκλι επρόκειτο, δεν ήτο το πραγματικό του επίθετο, το οποίο ωστόσο αποτύπωνε σαφέστατα την καβατζωτή του προσωπικότητα.
ΕΜΟΙΑΖΕ ένας τυπάκος που δεν είχε στον ήλιο μοίρα, ψιλοφρικιό κι έτσι, κι όμως ήταν απίστευτος! Είχε σ' όλα καβάτζες. Στα πιο απίθανα πράγματα, στις πιο περίεργες καταστάσεις, έβρισκε πάντα λύσεις. Απ' την καβάτζα!
ΦΡΟΝΤΙΖΕ σε όλα «πριν πεινάσει, να μαγειρέψει». Ηταν το «πρώτων βοηθειών του κινήματος». Απ' τα πολιτικά και τα οικονομικά, μέχρι τα συναισθηματικά. Πραγματοποιούσε ακόμη κι αυτά που επί ματαίω υπόσχονταν οι πολιτικάντηδες των 60'ς: «Εβρισκε γαμπρό μέχρι και στην γκαβή γεροντοκόρη». Φοβερή ασφάλεια να 'χεις, μιλάμε, την εύνοια του «καβάτζα».
ΔΕΝ ξέρω τι απέγινε εκείνο το παιδί - να 'ναι καλά όπου βρίσκεται! Δεν τον έχω έγνοια - θα τα 'χει καταφέρει στη ζωή. Αλλά και να μην τα πήγε καλά, αυτός τουλάχιστον «στη δύσκολη» θα 'χει πάντα καβάτζα.
«ΧΩΡΙΣ καβάτζα καμιά», έχει τίτλο το βιογραφικό βιβλίο-φωτοάλμπουμ του συναδέλφου και φίλου μου, Γιώργου Αλλαμανή για την πολυτάραχη ζωή του Νικόλα Ασιμου.
Ο Νικόλας ήταν ο μόνος ίσως που πραγματικά δεν είχε καβάτζα καμιά. Ολοι οι άλλοι, όσο χύμα και να 'μασταν, όλο και κάπου, κάτι είχαμε στην καβάτζα: τους γέρους μας, μια θεία κάπου στην Αμερική, κάτι φίλους πιο μυαλωμένους, κάποιον κουμπαρά, οτιδήποτε στην άκρη του μυαλού μας.
ΟΣΟΙ δεν είχανε καβάτζα κάπου για να πιάσουν αμπάριζα, μια δεύτερη σκέψη έστω, μια εναλλακτική, κι είχαν σ' αυτό το φευγάτο τριπάκι της μεταπολίτευσης ολοκληρωτικά δοθεί, δεν αντέξανε την απότομη προσγείωση. Οι πιο ευαίσθητοι γίνανε αυτόχειρες, πέσανε στα ντραγκς, δυο-τρεις είναι στο Ορος καλόγηροι κι ο Σπύρος κάπου στη ζούγκλα της Αυστραλίας. Χαμένος, έμαθα, 20 χρόνια τώρα.
ΔΕΝ είναι ακριβώς το ίδιο, το «Εχεις πλάτες» με το να «έχεις καβάτζα» που λέγαμε. Η «καβάτζα» που εννοούμε στη λαϊκή αργκό και κουλτούρα, δεν έχει σχέση με τον «μπάρμπα στην Κορώνη» που 'χουν οι φλώροι και τα βουτυρόπαιδα και μας κουνιούνται. Δεν έχει πρόθεση να προβληθεί ή να επιβληθεί, δεν το παίζει τζάμπα μάγκας ο καβατζωμένος - να επιβιώσει στη δύσκολη προσπαθεί.
ΔΙΑΤΙ, αστέρια μου, τα θυμήθηκα όλα αυτά; Ημασταν σ' ένα χάι μπαράκι στον πεζόδρομο, Σάββατο μεσημέρι, κιαλάραμε κάτι αμάσητες γκόμενες που ψιλοφλέρταραν, και κάποιος της ερωτικής κοινωνιολογίας -γατόνι- απ' την παρέα παρατήρησε ότι: «Αυτές έχουν αέρα και σιγουριά γιατί είναι χοντροκαβατζωμένες». Κι έκανε τα μυαλό μου τους περίεργους συνειρμούς που κάνει πάντα.
ΤΙ εννοούσε ο... ποιητής με το χοντροκαβατζωμένες; Πρώτον, ότι έχουν κάποιον που τους τα χώνει. Καβαλιέρο-σπόνσορα! Πέραν τούτου, ότι υπάρχει πάντα ο Σάκης ο παιδαράς, πάντα πρόθυμος να τους πάρει την κάψα. Κι από κει και πέρα, παίζουνε τρεις-τέσσερις με SMS στα κινητά για πλάκα. Οπότε η πιτσιρίκα φλερτάρει εκ του ασφαλούς. Αλλος την έφερε, άλλος θα την πάρει και μ' άλλον έχει κανονίσει το βράδυ να πάει «Μέγαρο».
ΚΑΤΙ κουκλάρες απίστευτες που -δεν τις έχει μαντρώσει κάποιος- κυκλοφορούν στα κλασάτα στέκια, «Μην αυταπατάσαι, είναι πάντα καβατζωμένες- και λαμαρίνα να 'χει δαγκώσει με την πάρτη σου, όταν τζαρτζάρουν τόσοι παιχταράδες, πρέπει να 'σαι πολύ μόρτης και άνετος, να 'σαι πολύ σιγουράτζα με την πάρτη σου για να μη μασήσει με τους καρχαρίες που τη στριφογυρίζουνε», λέει ο φίλος μου ο... ποιητής, και ξέρει πάντα ότι στην καβάτζα τις περιμένει πάντα, χρόνια τώρα, ο Σάκης υπομονετικά... (ο φίλος μου, δηλαδή).
-
mprabo re Xristara....tromero...........
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........