-
Ρε φουστη μου ενταξει λεω και γω πολλα με τα πιπινια κλπ αλλα ενταξει ο σκοπος ειναι να περναμε ωραια και να γελαμε που και που..ασε που και πολλα δεν ειναι αληθεια αλλα ιστοριουλες..Τι να πω..
Μαλλον θα τους αγνοησω και τελειως γιατι εχουν μπει μαλλον με αλλα ονοματα γιατι δε τους βλεπω να πολυγραφουν με αυτα τα ψευδωνυμα..
Αρα αμα κυβεσαι και δεν εισαι αντρας τοτε αντε γεια... -
Μη μασάς ρε με τους e-thugs και τους e-δείρτες
e-φόνος.. 'θα σου σκοτώσω την ip' και τέτοια
Αυτά είναι βλακείες να πούμε..
απειλές μέσω νετ.. έλεος
φαντάσου πόσο προσάναμα είναι ο τυπάς να πούμε που δεν έχει με τι να ασχοληθεί..
αν μάθω ποιος είναι, για τιμωρία θα τον κλειδώσω σ'ενα δωμάτιο με όλους τους εγκάθετους του forumεπίσης ήθελα να ευχαριστήσω τον Οράτιο και κάτι άλλους άλλα με αυτά που έμαθα εδώ τα πήρα και δε μπορώ να γράψω κάτι αστείο
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ρε φουστη μου ενταξει λεω και γω πολλα με τα πιπινια κλπ αλλα ενταξει ο σκοπος ειναι να περναμε ωραια και να γελαμε που και που..ασε που και πολλα δεν ειναι αληθεια αλλα ιστοριουλες..Τι να πω..Μαλλον θα τους αγνοησω και τελειως γιατι εχουν μπει μαλλον με αλλα ονοματα γιατι δε τους βλεπω να πολυγραφουν με αυτα τα ψευδωνυμα..
Αρα αμα κυβεσαι και δεν εισαι αντρας τοτε αντε γεια...μην μασάς
είμαστε όλοι μαζί σου!!!!
επίτηδες το κάνουν για να μην πάρεις βραβείο στην κοπή της πίτας ο MADAKOS και οι εγκάθετοί του!!!! -
Αν το λες σοβαρα Ραντομ κ δεν κανεις πλακα,το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι ντροπη
Στειλε τα ονοματα στους mod και θα επιμεληθουν του θεματος...
-
Ράντομ αγνόησε τα όλα τα 'απειλητικά' και συνέχισε.
Αλλά μη ξαναρχίζεις ρε συ να ανοίγεις συνεχώς θέματα, δε προλαβαίνω να τα διαβάσω (πριν τα κλειδώσουν . ) και συγχίζομαι.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κρίμα δεν είμαστε κι εμείς να μάθουμε για ποιόν μιλάς βρε Ράντομ........; Να ξέρουμε να φυλαγώμεθα δλδΈτσι.Καλό θα ήταν να τους ξεσκέπαζες να ξέρουμε κι εμείς με ποιους έχουμε να κάνουμε.Διαφορετικά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Ράντομ.
Τέτοιες σκατοσυμπεριφορές εναντιον χρηστών πρέπει να βγαίνουν ''αέρα''. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Κρίμα δεν είμαστε κι εμείς να μάθουμε για ποιόν μιλάς βρε Ράντομ........; Να ξέρουμε να φυλαγώμεθα δλδ
Έτσι.Καλό θα ήταν να τους ξεσκέπαζες να ξέρουμε κι εμείς με ποιους έχουμε να κάνουμε.Διαφορετικά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Ράντομ.
Τέτοιες σκατοσυμπεριφορές εναντιον χρηστών πρέπει να βγαίνουν ''αέρα''.+1
-
που είναι ο RANDOM ρε παιδια?
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
που είναι ο RANDOM ρε παιδια?Ειναι πολυ busy !!!!!!!!!!! αυτες τις μερες
-
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ... ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΡΕ ΓΜΤ..ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΘΗΜ. ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1500-1700..ΘΑ ΜΑΙ ΕΚΕΙ..
-
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΘΗΜ. ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1500-1700..ΘΑ ΜΑΙ ΕΚΕΙ..Tι έγινε; Έπιασες και δεύτερη δουλειά;
-
OXI ALLA DOULEVEI EKEI MIA FILH MOU K TI BOITHAO PINONTAS FRAPUCCINO..
-
my choice exactly!
-
ωραιος Ραντομ.
-
ΕΙ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΡΕ ΓΜΤ ΑΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
-
ΕΙ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΡΕ ΓΜΤ ΑΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΕμ, κι εσυ φραπουτσινο χειμωνιάτικα...
Γλυφάδα εχει φοβερο φρεντοτσινο στο BARMACY
Και μια μαυρη γαζελα στην πόρτα, για τους γνωρίζοντες (τουλαχιστον μεχρι περσι), αν και προτιμώ την Αναμπέλα στο μπαρ του 'Εν πλω' στη Βουλιαγμένη:lol: -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμ, κι εσυ φραπουτσινο χειμωνιάτικα...
Και μια μαυρη γαζελα στην πόρτα, για τους γνωρίζοντες (τουλαχιστον μεχρι περσι), αν και προτιμώ την Αναμπέλα στο μπαρ του 'Εν πλω' στη Βουλιαγμένη:lol:ΩΠΑΩΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΓΟΥΑΟΥ...
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΡΑΝΤΟΜ...ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΑΖΕΛΑ ΤΟΥ BARMACY ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ..ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΑΚΟΥΛΕΣ 45ΑΡΗΔΕΣ..ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ..ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΠΙΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ..ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ..
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΕΝ ΠΛΩ ΔΕΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΟΜΩΣ.. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και μια μαυρη γαζελα στην πόρταNAI NAI NAI!!!
Την είχα δει το Σεπτέμβρη που είχα πάει...
-
Εμ, κι εσυ φραπουτσινο χειμωνιάτικα...
Και μια μαυρη γαζελα στην πόρτα, για τους γνωρίζοντες (τουλαχιστον μεχρι περσι), αν και προτιμώ την Αναμπέλα στο μπαρ του 'Εν πλω' στη Βουλιαγμένη:lol:ΩΠΑΩΠΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΓΟΥΑΟΥ...
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΡΑΝΤΟΜ...ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΑΖΕΛΑ ΤΟΥ BARMACY ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣ ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ..ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΑΚΟΥΛΕΣ 45ΑΡΗΔΕΣ..ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ..ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΠΙΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ..ΕΚΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ..
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΕΝ ΠΛΩ ΔΕΝ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΟΜΩΣ..Ελαααα Δεν το ήξερα. Μαγκιά της
Μην τον βλέπεις τον Asimov χαμηλών τόνων, παλιότερα ήμουνα μες τα κόλπα σαν και του λόγου σου. Τελευταία είπα να νοικοκυρευτώ...Η Αναμπέλα δουλεύει βράδυ στο μπαρ. Παρασκευή και Σάββατο θα την πετυχεις σχεδόν σίγουρα. Θα την καταλάβεις, λόγω... σολάριουμ
Η κοπελιά ειναι 22-23 και δουλευει νυχτα από τα 15-16 Τη γνωρισα στο μικρό Μερσέντες στη Γλυφάδα το '98, μολις ειχα τελειώσει το πανεπιστημιο κι ετοιμαζόμουνα να παω φανταρος. Μετα δούλευε στο Κορτε και 2-3 χρονια τωρα στο Εν Πλω. Βιος και Πολιτεια όπως καταλαβαίνεις... Εχει καψει καρδιες κι εχει κλεισει σπιτια...
Σαν τωρα θυμαμαι τον Λυμπε (ναι αυτόν της ΑΕΚ!) να τα πινει για πάρτη της στο Κορτε (κι ενω αυτή ηταν ακόμα ανήλικη!)
Καποτε μου 'λεγε οτι δεν τη νοιαζει τί διαθετει ο αντρας κλπ. Βλακείες. Αμα δε διαθετεις Πορσικο δεν εχεις τύχη (θεμα για τον 'Αντιλογο') Τωρα τραβιεται με τον γιο του αφεντικού, ετών 19 (με Πορσικό βεβαια )
Θα σας γραψω μια ιστορια γι' αυτες τις γυναικες στο θεμα του Pai Mei οταν εχω χρόνο -
Ρε την Αναμπελα...θα ρωτησω τη φιλη μου τη Μαρια..δουλευει και αυτη στο εν πλω να μου πει πληροφοριες...εκλεισε και σπιτια???Την ατιμη...
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........