-
ειπωθηκε πουθενα για φαγητο?
σορρυ αλλα δεν βλέπω κατι? -
Τα παντα κινουνται γυρω απο το φαγητο σε αυτο το φορουμ
-
αν φυσήξει ποτέ εδώ που έχω φτάσει (15 ν.μίλια από Αφρική αυτή τη στιγμή, ώρα ειναι να μας την πέσει κι ο... Καντάφι ), ίσως τερματίσω κάποτε και ΙΣΩΣ έρθω απευθείας από το αεροδρόμιο... αλλιώς:
γ@μω$#κ%#ερ%^α$%το#μου$%γαμ&ω&#^$&#!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
... αν φυσήξει ποτέ εδώ που έχω φτάσει...Φύσ' αεράκι φύσα μεεεε, μη χαμηλώνεις φύσα μεεε...
-
Τρεις κι ο...kouk θα είμαστε απ' ό,τι βλέπω
Υ.Γ.1
Νίκο, 4Τ = μάσεςΥ.Γ.2
Σπύρο, θυσιάστε και καμιά Ιφιγένεια ρε συ -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
σορρυ αλλα δεν βλέπω κατι?Αυτό εξυπακούεται!
Μόλις τελειώσετε....θα πάμε στον Χρύσανθο στα Βριλήσια για μπριζόλες!
-
Μήπως να πάμε πρώτα για φαί για να βαρύνουμε και να κρατάνε καλύτερα τα καρτ;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μήπως να πάμε πρώτα για φαί για να βαρύνουμε και να κρατάνε καλύτερα τα καρτ;OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII γιατί έτσι δεν πρόκειται να κάνουμε καρτ, θα τρώνε μέχρι πρωίας.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
σορρυ αλλα δεν βλέπω κατι?Αυτό εξυπακούεται!
Μόλις τελειώσετε....θα πάμε στον Χρύσανθο στα Βριλήσια για μπριζόλες!
αν και τρώω μια φορά την εβδομάδα σχεδον στον Χρυσανθο, και αυτη την εβδομάδα την έκανα την 'φορά μου' , ο Χρυσανθος ειναι παντα Χρυσανθος
Και ειχα κανονισει για μετά τα kart. Μαλλον θα ακυρώσω οτι ειχα κανονισει
Επισης.. ο τελευταίος ή ο πρώτος πληρώνει?? -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Μήπως να πάμε πρώτα για φαί για να βαρύνουμε και να κρατάνε καλύτερα τα καρτ;
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII γιατί έτσι δεν πρόκειται να κάνουμε καρτ, θα τρώνε μέχρι πρωίας.....
Μας ξέρεις καλά εσυ....
-
Mάλλον και εγώ εκεί αν ξεμπλέξω νωρίς από το συνεργείο....
-
αντε να περάσω και εγώ αν θελετε και άλλον στην παρέα
-
Ωραία. Να ρίξω τηλέφωνα στο Νίκο (στην πίστα) να το κλείσει το μαγαζί. Προφανώς θα κάνουμε κατάληψη...
-
Ρε σεις, πραγματικά ζηλεύωωωωω
ΥΓ1. Αν θέλετε να βαρύνετε τα καρτ, να σας στείλω 2 κιλά... κοιλιακής μου χώρας;
ΥΓ2. λΟχι Χρύσανθο ρε σεις... δυο στενά παραπάνω είναι ο Παππουτσής, με τις σταβλίσιες... ειδοποιήστε με που θα φάτε... αυτό μάλλον θα το προλάβω
-
Το έριξα το τηλέφωνο...(στην πίστα, όχι κάτω)
Το Nissan Club έχει κανονίσει για αύριο κατά τις 7:30 - 8 kart meeting καμιά 10αριά - 15αριά άτομα. Δεν είναι τίποτα τραγικό, απλά δε θα είμαστε μόνοι μας, θα είναι σαν Σάββατο απόγευμα ας πούμε...
Μέχρι να μαζευτούμε και όλοι, να γνωριστούμε, να πιούμε κι ένα φραπεδάκι, υπολογίζω να μπαίνουμε κατά τις 9 με 9:30 στη χειρότερη. Απλώς σας ενημερώνω μήπως κάποιος έχει σχέδια και θέλει να ακυρώσει ή αν θέλει να καθυστερήσει λίγο, γιατί μάλλον αποκλείεται να μπούμε στις 8.
Πάντως, μην επαναπαυθείτε στο 9-9:30 που είπα, γιατί μπορεί να μπούμε και νωρίτερα. Νομίζω καλό θα ήταν κατά τις 8:30 να έχετε έρθει.
Εγώ θα είμαι στην πίστα από τις 8, θα φοράω Nurburgring μπλουζάκι για εύκολη αναγνώριση
-
Που θα φάτε πείτε μου !!!!!!!!!!!! Όταν σχολάω πεινάω σαν λύκος (τις υπόλοιπες ώρες σαν αρκούδα)
-
Αυτά τα κανονίζει ο kouk. Εγώ απλώς τρώω
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ρε σεις, πραγματικά ζηλεύωωωωωΥΓ1. Αν θέλετε να βαρύνετε τα καρτ, να σας στείλω 2 κιλά... κοιλιακής μου χώρας;
ΥΓ2. λΟχι Χρύσανθο ρε σεις... δυο στενά παραπάνω είναι ο Παππουτσής, με τις σταβλίσιες... ειδοποιήστε με που θα φάτε... αυτό μάλλον θα το προλάβω
Επ!
Ο Χρύσανθος είναι ο πρώην ψήστης του Παπουτσή.
Σε διαβεβαιώ ότι η μαστοριά του ψήστη κάνει την διαφορά! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε διαβεβαιώ ότι η μαστοριά του ψήστη κάνει την διαφορά!Ωπ, αυτό δεν το ΄ξερα
Πέρυσι πάντως στον Χρύσανθο δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα (για αυτό και δεν ξαναπήγα).Τελικά που θα πάτε για φαί, θα μου πείτε;;;;;;;;;;; (τα καρτ δεν τα προλάβαίνω με τίποτα, μπορείτε όμως να πείτε του Θέμη να σας δείξει μια ωραιότατη επαφή που είχα με τις... σαμπρέλες πέρυσι. Το τράβηξαν quick-shots και με έκαναν ρόμπα σε όλη την ΕΛΟΦΕ
)
ΥΓ. Δίπλα στον Ιορδάνη, στο Χαλάνδρι είναι η ταβέρνα του Καλοζύμη. Ορεκτικά μάπα αλλά ρε μάγκες, τα κοψίδια του ΔΕΝ παίζονται !!!!!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε διαβεβαιώ ότι η μαστοριά του ψήστη κάνει την διαφορά!Ωπ, αυτό δεν το ΄ξερα
Δεν το 'ξερεςμ δεν ρώταγες τον συγγραφέα του περιοδικού 'Κουκόραμα'
Καρτοσυνάντηση την Πέμπτη 27/10