-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οι 106 συμμετοχές του πρώτου αγώνα: http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-race-part&race_id=421Αναγέννηση ή παροδικό φαινόμενο ?
Πολυ ωραια φαινονται τα πραγματα!
Επισης το ΜΕVA Power Cup απ'οτι φαινεται μαζεψε αρκετες συμμετοχες οποτε αναμενεται να εχει καποιο ενδιαφερον οχι τιποτα αλλο αλλα να το ευχαριστηθουμε και σαν θεατες...Ενω η ΟΡΕΝ με BTCC φετος ανεμενεται ακομα καλυτερη απο περσυ!Πολυ ωραια και τα παιδια της Α0 που μαζευετηκαν αρκετοι και παντα προσπαθουν οσο περισσοτερο μπορουν...Σαν θεατης λοιπον το Σ/Κ αν και πιο πολυ θα ηθελα σαν...αγωνιζομενος!
Ατιμοι...κανονισμοι! (Ουτε σε μια ΟΡΕΝ δεν ταιριαζουμε...) -
...ξαναγεννιούνται οι αγώνες ταχύτητας? 105 συμμετοχές λέει, για 4 κατηγορίες!!! Το ερώτημα τώρα είναι το εξής: από συναγωνισμό τι θα λέει? Γιατί κακά τα ψέμματα (που λέει και ο ομιλών), το 205 με το BTCC δεν κολλάνε, αλλά ελπίζω ότι στις επιμέρους κλάσεις θα γίνει σφαγή... Για να δούμε...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=9738
-
Μου φαινεται οτι και 300 συμμετοχες να ειχε ,την κριτικη μας πρεπει να την κανουμε σε 1-2-3 χρονια που θα μπει παραβολο 150-200-300 ευρω.
Τωρα που ειναι τσαμπα-σχεδον-τρακντει,οι 105 συμμετοχες μοιαζουν με τις ανακοινωσεις της εφημεριδας CITY-PRESS, οτι την διαβαζουν 240000 αναγνωστες,(οσα και τα τσαμπα φυλλα που εκδιδονται....) -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Μου φαινεται οτι και 300 συμμετοχες να ειχε ,την κριτικη μας πρεπει να την κανουμε σε 1-2-3 χρονια που θα μπει παραβολο 150-200-300 ευρω.
Τωρα που ειναι τσαμπα-σχεδον-τρακντει,οι 105 συμμετοχες μοιαζουν με τις ανακοινωσεις της εφημεριδας CITY-PRESS, οτι την διαβαζουν 240000 αναγνωστες,(οσα και τα τσαμπα φυλλα που εκδιδονται....)ΟΚ, δεν αντιλέγω, αλλά και πέρσι τζάμπα ήταν... Πού ήταν όμως οι συμμετοχές, ΟΕΟ?
-
Με την προβολη που εχουμε, το νεο(τσαμπα συμμετοχες) μαθαινοταν στομα με στομα(η και με σηματα καπνου),για αυτο προς το τελος του 2005 ειχαμε πολλες συμμετοχες, και φετος,οπως ολα δειχνουν θα εχουμε επισης πολλες.
-
Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα Πρωτάθλημα ταχύτητας 2006
-
Μ'αρέσει η αφίσα με το Leon του WTCC
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα Πρωτάθλημα ταχύτητας 2006Sorry, δεν το είχα προσέξει... κλειδώστε το αν είναι...
-
Tα 2 θέματα συγχωνεύτηκαν [moderator]
-
Μου φαινεται οτι και 300 συμμετοχες να ειχε ,την κριτικη μας πρεπει να την κανουμε σε 1-2-3 χρονια που θα μπει παραβολο 150-200-300 ευρω.Οπως κρίνεις ΤΩΡΑ τα αυξημένα παράβολα στις αναβάσεις, δεν είναι δίκαιο να κρίνεις ΤΩΡΑ τα μηδενικά παράβολα στις πίστες ?
Διαφορετικά το λέω 'δύο μέτρα και δύο σταθμά'Και τέλος πάντων, αν, όπως λες, η πολιτική της ΕΘΕΑ για μηδενικά παράβολα είναι η αιτία που έφερε τις 100 συμμετοχές (δεν το πιστεύω), θα σου πέσει βαρύ να πεις ένα καλό λόγο ? Ετσι για αλλαγή βρε αδερφέ.
Τωρα που ειναι τσαμπα-σχεδον-τρακντει,οι 105 συμμετοχες μοιαζουν με τις ανακοινωσεις της εφημεριδας CITY-PRESS, οτι την διαβαζουν 240000 αναγνωστες,(οσα και τα τσαμπα φυλλα που εκδιδονται....)
(1) Δηλαδή το κόστος των 300 (ας πούμε) ευρώ ήταν το πρόβλημα και δεν πήγαινε ο κόσμος στις πίστες Και τώρα λύθηκε αυτό το πρόβλημα και θα έχουμε 100 συμμετοχές σε κάθε αγώνα ?
(2) Το μοντέλο της City Press είναι ένα βάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο θα ήθελες (αν έχω καταλάβει καλά) να εφαρμοστεί και στους αγώνες: οι αγοραστές/συμμετέχοντες δεν πληρώνουν τίποτα και τα έξοδα καλύπτονται από χορηγούς-διαφημίσεις. Ή μήπως όχι ? Αρα γιατί δεν το συγκρίνεις ?
Οσο για το άλλο περί προβολής (παρότι ως 'προβολή' καταλαβαίνω κυρίως την προώθηση προς το ευρύ κοινό, όχι σε αγωνιζόμενους και μηχανικούς): δηλαδή οι αγωνιζόμενοι δεν ήξεραν πέρισι πως οι αγώνες ταχύτητας έχουν μηδενικό παράβολο και γιαυτό δεν συμμετείχαν, ενώ το έμαθαν τελικά στόμα-στόμα και φέτος συμμετέχουν ? Δεν το πιστεύω αυτό.
Το ερώτημα παραμένει, αν αυτό που θα δούμε το Σάββατοκύριακο θα είναι η εικόνα όλης της χρονιάς ή αν είναι μια έκλαμψη. Τι πιστεύετε ?
-
Εγώ νομίζω πως υπάρχει κόσμος που θέλει να τρέξει σιρκουί αλλά όχι μόνος του ! Ακολούθως λοιπόν στον επόμενο αγώνα καλά θα είναι η διοργανώτρια λέσχη να μην προκυρίξει face to face και τα τοιάυτα γιατί οι συμμετοχές θα ξεπερνούν τις 110!
Nass μήπως έχουμε έγκυρη απάντηση για το θέμα που καίει εμένα και τους υπόλοιπους Α0ήτες....;
Μην προετοιμαζόμαστε άδικα... -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Nass μήπως έχουμε έγκυρη απάντηση για το θέμα που καίει εμένα και τους υπόλοιπους Α0ήτες....;
Μην προετοιμαζόμαστε άδικα... -
Δεν καταλαβες καλα ,Νασο.
Οπως το τσαμπα φορουμ εχει χιλιαδες μελη,η τσαμπα εφημεριδα εχει χιλιαδες αναγνωστες(για ξεσκονοπανα πανε οι περισσοτερες),ετσι και η τσαμπα πιστα εχει αρκετες συμμετοχες ωστε να χαρακτηρισω την κριτικη του αριθμου των συμμετοχων(οσον αφορα αν βελτιωθηκε ο θεσμος της ταχυτητας) πλασματικη,χωρις νοημα και σχεδον αβασιμη,αν μπορουν να συμμετεχουν ολοι τσαμπα.Για το αλλο που λες, περι 'προβολης'(εννοειται πως ουσιαστικα η προβολη ειναι για τους θεατες,οπως σωστα λες) ,η πραξη, αυτο που εγραψα δειχνει μεχρι στιγμης, στο περιπου(σκεψη να τρεξουν πιστα,ετοιμασια αγωνιστικου,κλπ).Αλλα και μην ειναι ετσι, λιγη σημασια εχει.
Για το πως κρινω την αυξηση του παραβολου στις αναβασεις και την μειωση/μηδενισμο στις πιστες,εχω να πω το εξης.
Ναι μεν σαν νουμερο το 0 παραβολο ειναι υπερ του αγωνιζομενου,ΟΜΩΣ η σκεψη/λογικη του μηδενισμου του παραβολου,δεν εγινε με βαση τις αναγκες οικονομιας του αγωνιζομενου*,αλλα με βαση οτι ΠΕΘΑΙΝΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.Δηλαδη με βαση το οτι δεν θα μπορουσαν να κανουν αγωνες.
Οπως ολοι ειχαμε καταλαβει οι αγωνιζομενοι δεν καιγοντουσαν για πιστα,ο οργανωτης/αρχη του Σπορ ομως καιγοταν να κανει αγωνες.
Ετσι και παρθηκε η αποφαση να μηδενιστει το παραβολο.Το οτι αυτο εκανε καλο στους αγωνιζομενους ηταν για τους οργανωτες/αρχη του σπορ 'παρενεργεια'.*αυτο που υποστηριζει ανοιχτα ο Προεδρος της ΕΘΕΑ.
-
Οπως το τσαμπα φορουμ εχει χιλιαδες μελη,η τσαμπα εφημεριδα εχει χιλιαδες αναγνωστες(για ξεσκονοπανα πανε οι περισσοτερες),ετσι και η τσαμπα πιστα εχει αρκετες συμμετοχες ωστε να χαρακτηρισω την κριτικη του αριθμου των συμμετοχων(οσον αφορα αν βελτιωθηκε ο θεσμος της ταχυτητας) πλασματικη,χωρις νοημα και σχεδον αβασιμη,αν μπορουν να συμμετεχουν ολοι τσαμπα.Γιατί εγώ έχω την εντύπωση πως το παράβολο είναι ένα μικρό μόνο μέρος από τα έξοδα για έναν αγώνα πίστας ?
Λάστιχα-βενζίνες-τακάκια και διάφορα άλλα αναλώσιμα είναι πολύ μεγαλύτερο κόστος. Χώρια τα απρόβλεπτα (φανοποιός...) που, λόγω του χαρακτήρα του αγώνα ('σπρωξίματα' και 'αγκωνιές' ) είναι περισσότερα απ΄ ό,τι σε μία πχ. ανάβαση. Μόνο αν σκεφτείς πως σε μία ανάβαση τρέχεις φουλ γκάζι 15 λεπτά και σε ένα αγώνα πίστας (μαζί με δοκιμαστικά) τουλάχιστον 45...ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ λοιπόν πως, επειδή πρόπερσι κάθε αγωνιζόμενος ήθελε 1000+ ευρώ ανά αγώνα (παράβολο + έξοδα) ενώ φέτος 'μόνο' 700+, φέτος τρέχει ενώ πρόπερσι δεν έτρεχε. Το οποίο το θεωρώ υπεραπλουστευτικό και λάθος ως συλλογισμό.
Αλλά, δεν στέκει να κριτικάρεις και από τις δύο πλευρές:
Στις αναβάσεις μειώνονται οι συμμετοχές, 'λόγω των ακριβών παράβολων' λες, αρνητική κριτική.
Στις ταχύτητες αυξάνονται οι συμμετοχές, 'λόγω των μηδενικών παράβολων' λες (δε συμφωνώ, όπως είδες), αλλά 'δεν μπορούμε να κρίνουμε διότι όλη η ιστορία είναι πλασματική'.Σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής, αν πιστεύεις πως ό,τι γίνεται στην πίστα είναι λόγω των παράβολων, είσαι υποχρεωμένος να το κρίνεις θετικά.
Για το αλλο που λες, περι 'προβολης'(εννοειται πως ουσιαστικα η προβολη ειναι για τους θεατες,οπως σωστα λες) ,η πραξη, αυτο που εγραψα δειχνει μεχρι στιγμης, στο περιπου(σκεψη να τρεξουν πιστα,ετοιμασια αγωνιστικου,κλπ).Αλλα και μην ειναι ετσι, λιγη σημασια εχει.
Για το πως κρινω την αυξηση του παραβολου στις αναβασεις και την μειωση/μηδενισμο στις πιστες,εχω να πω το εξης.
Ναι μεν σαν νουμερο το 0 παραβολο ειναι υπερ του αγωνιζομενου,ΟΜΩΣ η σκεψη/λογικη του μηδενισμου του παραβολου,δεν εγινε με βαση τις αναγκες οικονομιας του αγωνιζομενου*,αλλα με βαση οτι ΠΕΘΑΙΝΕ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.Δηλαδη με βαση το οτι δεν θα μπορουσαν να κανουν αγωνες.
Οπως ολοι ειχαμε καταλαβει οι αγωνιζομενοι δεν καιγοντουσαν για πιστα,ο οργανωτης/αρχη του Σπορ ομως καιγοταν να κανει αγωνες.
Ετσι και παρθηκε η αποφαση να μηδενιστει το παραβολο.Το οτι αυτο εκανε καλο στους αγωνιζομενους ηταν για τους οργανωτες/αρχη του σπορ 'παρενεργεια'.*αυτο που υποστηριζει ανοιχτα ο Προεδρος της ΕΘΕΑ.
Αν η 'παρενέργεια' έκανε καλό στους αγώνες, γιατί αρνείσαι να την επικροτήσεις ? Αν, δεχόμενος ο ίδιος πως ό,τι συνέβη δεν ήταν τυχαίο αλλά αποτέλεσμα κάποιας ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, γιατί αρνείσαι να κρίνεις θετικά την πολιτική αυτή ?
Αυτό που λέω εν τέλει είναι πως δεν μπορείς να τα κρίνεις όλα αρνητικά...
-
Λοιπον,παμε:
Για το πρωτο που λες,οτι το παραβολο στην πιστα ειναι απο τα μικροτερα εξοδα του αγωνιζομενου,ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
αλλα οταν εχεις μηδενικο παραβολο,μπορω να συμμετεχω εγω ο 'σχεδον βολτακιας' και τα υπολοιπα εξοδα τα καταναλωνω εγω κατα βουληση.(με τσαμπα παραβολο,μπορω να επιλεξω να παω αργα,να αποφυγω τον αλλον κλπ,ωστε να περιορισω και αλλο τα εξοδα μου)
Αν ομως πας πιστα συνειδητα(οσοι δηλαδη πηγαιναν οταν υπηρχε παραβολο)εξασφαλιζεις τουλαχιστον την σοβαρη προσπαθεια.
Τωρα και για βολτα να ερχονται οι πενηντα,δεν το ξερεις.Αυτος ειναι ο συλλογισμος μου.(κανονικα αναλυεται ακομα περισσοτερο,αλλα θα αναλωθουμε σε ερωταπαντησεις,θελω να πιστευω οτι μεσες-ακρες καταλαβαινομαστε)
Δευτερον.Σιγουρα δεν πιστευω πως ο,τι γινεται στις πιστες ειναι εξαιτιας των παραβολων.Υπαρχουν απειροι παραγοντες για να κρινεις κατι.
Ενα βασικο μειον που δεν φταιει και κανενας και δεν αλλαζει ευκολα ειναι η χαραξη αυτης καθαυτης της πιστας στην Αθηνα(Μεγαρα δηλαδη) που δεν βοηθαει την κατασταση οσο θα θελαμε.Τριτον.Εκει που εβαλες το εννοω ,το πως και αργησαν απο περσι να μπουν στο παιχνιδι πολλοι αγωνιζομενοι.
Και λεω οτι επρεπε να μπουν σε ενα κλιμα ωστε να συμμετεχουν στην πιστα,να προετοιμασουν το αυτοκινητο και αλλες λεπτομερειες,οποτε και για αυτους τους λογους δεν ειχαμε απο τον πρωτο αγωνα του 2005(που ηταν τσαμπα) πολλες συμμετοχες.Λογικα δεν πρεπει να διαφωνουμε εντονα σε αυτο...Και για το τελευταιο,περι κριτικης,δεν ανεφερα πουθενα οτι κακως εγινε!
Πραγματι η 'παρενεργεια' ΚΑΛΟ μας εκανε(οσον αφορα τις πιστες),αλλα το οτι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ αυξησε τα παραβολα των αλλων θεσμων,αυτο απο μονο του εδειξε οτι ηθελε να ισοσταθμισει τα εσοδα-εξοδα....
Οποτε 'εμενα' σαν αγωνιζομενο που θελω να τρεξω αναβαση-ραλλυ με 'εκβιασε' με ομορφο τροπο να ριξω μια ματια και στην πιστα.
Δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος.Δεν θελω να τα κρινω ολα αρνητικα,θελω να τα βελτιωσουμε!Οπως και εσυ!(φανταζομαι για αυτο συζηταμε )
-
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΑ ΦΙΛΕ ΑΜΜΑΞΟ.
Ο ΝΑΣΣΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ , ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ , ΠΟΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ . ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ , ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΟ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΣΤΕΝΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝΜ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ , ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΤΕ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ .
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ , ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ , ΑΝ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΛΑ .
ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΝΑΣΣΟ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΤΗΝΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΥ , ΟΠΩΣ π.χ. ΑΓΟΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΦΤΗΝΟΥ , ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ (π.χ. BTCC) ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΗΓΩΡΙΩΝ , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ . -
Κυριε Χριστο,ασχετως με ποια πραγματα διαφωνω,με ποια συμφνωνω
(σιγουρα το παραβολο,δεν εχει καμια σχεση με το αν η προκυρηξη ειναι ετσι η αλλιως,καλη η κακη,τις προκυρηξησεις τις κρινουν τελικα αυτοι που τρεχουν,αν ειναι σωστες*),η γνωμη μου για το θεμα ταχυτητα,δεν εχει σχεση με τις προτιμησεις μου.
Και εγω θα ηθελα να ετρεχα και πιστα,αλλα με τους δικους μου ορους,οι οποιοι τελικα μου βγαινουν πολυ ακριβοι(λαστιχα,χρονος,φανοποιια,οπως λεει ο Νασος, και αλλα)οποτε τρεχω μονο εκει που μπορω να φερνω (η να προσπαθω να φερνω) ενα αποτελεσμα που να με ικανοποιει ,εμενα και τους θεατες.*δεν εχω λογο να πιστευω οτι ο Νασος(και οποιος αλλος συνεργαζεται σε αυτην την προσπαθεια) δεν προσπαθει να κανει το καλυτερο και πιο ελκυστικο πακετο κανονισμων!!!!!Για την ακριβεια το αντιθετο.
Οπου διαφωνουμε παιζει ρολο και ο γραπτος λογος,που δεν διευκολυνει παντα. -
[quote='nassΤο ερώτημα παραμένει, αν αυτό που θα δούμε το Σάββατοκύριακο θα είναι η εικόνα όλης της χρονιάς ή αν είναι μια έκλαμψη. Τι πιστεύετε ?[/quote]
Για να επαναληφθουν οι πολλες συμμετοχες και στους επομενους αγωνες χρειαζεται (και απευθυνομαι κυριως στην startline και στην εθεα) :
Συνεχιση του μηδενικου παραβολου και ανακοινωση απο τωρα οτι και το 2007 θα παραμεινει μηδενικο(πιο ευκολα φτιαχνω-αγοραζω-μεταποιω το αμαξι μου για πιστα με σταθερες προκηρυξεις τουλαχιστον για 2 χρονια παρα αγωνιωντας οτι το 2007 το παραβολο συμμετοχης θα ειναι 500 Ε (καθολου απιθανο....)).
Παροχες για τις πιστες εκτος Αθηνων σε μεταφορα-τροφη -στεγη(φιλοι Σεραιοι για να γεμισει η πολυ ομορφη πιστα σας συμμετοχες πρεπει να ενδιαφερθειτε λιγακι)
ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ αυστηρη και ισονομη εφαρμογη των κανονισμων (τεχνικων και αγωνιστικων) αλλα και ενημερωση των νεων (στην πιστα) οδηγων... για να μην μετατραπουν σε κινουμενους καταστροφεις..
αλλα και ΑΛΥΤΑΡΧΗ με μεγαλα α@%$#@ια που να παιρνει σωστες αποφασεις αμεσα εκτελεστεες (χωρις να περιμενει κανενα αγωνοδικη να παρει αποφαση αφου εχει τελειωσει ο αγωνας!!!!)Κανονισμοι υπαρχουν (χρειαζονται πολλες βελτιωσεις....αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα) εφαρμοστε τους αυστηρα και ισονομα και οι οδηγοι θα ξαναδειξουν εμπιστοσυνη στην πιστα
Τελος ΠΟΛΥ σημαντικο ρολο παιζουν οι κριτες.Πρεπει να καταλαβουν οτι η δουλεια τους ειναι να ΚΡΙΝΟΥΝ και να πραττουν και οχι να αποφευγουν να εκφρασουν αποψη ,..... ευθυνοβοβουμενοι.
Καλη διασκεδαση σε ολους
dimos
-
Καλη τοποθετηση.
Αυτο ειναι και ενα δυσκολο μερος οταν προσπαθεις να 'συμμαζεψεις' κατι.
Αντε και το βελτιωνεις,πως το σταθεροποιεις.
Κανονισμοι,παραβολα,και οτι εππηρεαζει τις αποφασεις των αγωνιζομενων ,καλο ειναι να γνωστοποιηθουν αν προκειται να αλλαξουν η οχι(για το 2007 τουλαχιστον) -
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SPORT ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α6 , ΟΤΙ ΕΞΑΤΡΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ Α6
ΠΠ Ταχύτητας 2006