-
Χριστο ειναι απλο. Στην επαγγελματικη μου ζωη (φανταζομαι το ιδιο ισχυει για παρα πολλους αλλους) οταν με ενδιαφερει να λυσω ενα προβλημα δεν στεκομαι στο που τυπικα φτανει ο δικος μου ρολος. Ειμαι διατεθιμενος να κανω το κατι παραπανω προκειμενου να γινει, ακομη και αν ειναι αμφιβολο για το αν θα γινει.
Το ξερω οτι δε σου λεω κατι καινουργιο, αλλωστε ακριβως αυτο εκανες και εσυ με τους υπολοιπους που ασχοληθηκαν πριν τρια χρονια με τις προτασεις για τη ταχυτητα. Λες και δεν ξερατε οτι πιθανοτατα στο τελος θα πειτε αι σιχτιρ; Το ξερατε αλλα δουλεψατε και ειμαι σιγουρος οτι αν καποιος σας καλουσε παλι, το ιδιο θα κανατε και τωρα σπαταλωντας προσωπικο χρονο παρα το οτι κατα πασα πιθανοτητα θα πηγαινε στραφι. Γιατι; Γιατι απλα το αγαπατε.
Ετσι λοιπον απο εσενα, τον Δημο και καποιους αλλους που εχουν αποδειξει με εργα οτι θελουν να εργαστουν, να συνθεσουν και εν τελει να δημιουργησουν δεχομαι τα φασκελα στην αλλη πλευρα. Δεν τα δεχομαι απο αυτους (εκατεροθεν) που το μονο που κανουν ειναι να βγαζουν ΔΤ. Αυτους καλω - επιτελους - να δειξουν οτι θελουν να βρεθει λυση. Οχι για να γινει καποιος αγωνας Nik bugs, αλλωστε και τι εγινε αν δε γινει; Αλλα για να αρχισει μια διαδικασια που καταρχην θα αφησει στην ησυχια της και εν τελει - ολοι ευχομαστε - θα απογειωσει την πιστα.
Τελος σας ξενιζει αυτο που εγραψα για τα 50 ευρω; Δε θα επρεπε, αν το θεμα απο την πλευρα των οδηγων εμπαινε μα αυτο τον τροπο καμια, μα καμια ΕΘΕΑ δε θα μπορουσε να πει οχι. Αδιαφορω για τα θεσμικα, θεωρω οτι ειναι πολυ πιο αποτελεσματικος τροπος για να πετυχεις κατι απο το να γραψεις ενα ακομη ΔΤ εντυπωσεων. Θα παω και λιγο πιο περα, ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα σας ξενισει περισσοτερο. Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποιος ειναι αυτος απο την πλευρα του ΣΟΑΑ που θα κανει κριτικη ουσιας για τους αγωνες ταχυτητας; Ποιος ειναι αυτος που εχει παει σε 5 - 10 μεγαλους αγωνες τα τελευταια χρονια, εχει παρατηρησει την οργανωση τους και εχει αποψη. Αν υπαρχει τετοιος ανθρωπος - ο ελεγκτης που λες Χριστο - και πχ επιμενει για την παρουσια πυροσβεστικου τοτε βοηθεια μας. Το τραγικο ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι οδηγοι που τρεχουν εξω και ξερουν το πως και το γιατι αλλα η εμπειρια τους δεν εχει αξιοποιηθει. Περιτευει μαλλον και αυτο ισχυει και για τις δυο πλευρες.
-
Να θυμισω εδω οτι το χομπι μας ,ειναι να τρεχουμε σε αγωνες.
ΟΧΙ ολα τα αλλα.
Αν δεν υπαρχουν αγωνες,ισως και να τους καναμε μονοι μας,οπως ετσι ξεκινησαν αλλωστε.
Τα υπολοιπα.....Παρααναμιχτηκαμε μου φαινεται.
Δεν υπαρχει εμεις και οι 'αντιπαλοι' .
Εμεις θελουμε να τρεχουμε.
Καποιοι αλλοι πρεπει να εχουν τους αγωνες σωστους και με τα ολα τους.
Καπου παρεξηγιεται αυτο.Ας κανουν σωστους αγωνες και εμεις θα τους δουμε....
Προτασεις -αντιπροτασεις κλπ.....
Και εχουν γινει και δεν εισακουσθηκαν.
Προφανως ειχαν καλυτερες η πιο πραγματοποιησιμες.
Μεχρι στιγμης δεν φαινεται κατι τετοιο...
Αναμενουμε,απεξω ομως με τις μηχανες σβηστες.Αληθεια πως δικαιολογειται ,με 5000000 κατοικους με μια πιστα μεσα στα ποδια μας ,αυτη να μην γεμιζει? (οχι τωρα,απο γεννησιμιου της)
Δεν μπορει οι ιδιοκτητες των αγωνιστικων εν μεσω τοσων κατοικων να εχουν το λαθος....Μαλλον οι εκαστοτε διαχειριστες πρεπει να μην χειριζονται τοσο καλα τα πραγματα..... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δεν μπορει οι ιδιοκτητες των αγωνιστικων εν μεσω τοσων κατοικων να εχουν το λαθος....Μαλλον οι εκαστοτε διαχειριστες πρεπει να μην χειριζονται τοσο καλα τα πραγματα.....
E, αυτό το συζητάμε αν θες Αμαξό, έχουν και οι οδηγοί το φταίξιμό τους. Γιατί υπήρξε εποχή που το Μεγαρο γέμισε, σε σημείο που τα αυτοκίνητα των θεατών έφταναν μέχρι την Εθνική και ακόμα παραπέρα. Και τι έβλεπαν τελικά? 3-4 BTCC και μετά το χάος, αγώνα στον οποίο εκκινούσαν 6-7 F3 και τερμάτιζαν 3, με 3ο τον Ευαγγελάτο (!!!) και διαφορές που ήθελαν ημερολόγιο για να μετρηθούν, βρώμικα παιχνίδια στο ενιαίο με πολύ 'ξύλο' εντός πίστας και ακόμα περισσότερο ξύλο εκτός και άλλα τέτοια χαρωπά, όλα για το τσιγκάκι και τις εφήμερες τιμές, καθώς να σου πω δε θυμάμαι καθόλου ποιος κέρδισε τον τάδε αγώνα του 2000, για παράδειγμα, απλά ότι ήταν φοβερός ή ότι ήταν μάπα και έκλαιγα το δεκάευρώ μου... Διαφωνείς?
-
Παντως στη ροδο αρκετες συμμετοχες..δεν το περιμενα..εκτος αν εξαφανιστουν ολες την ημερα του αγωνα..η γινει πρωτα ο αγωνας των ροδιων και χαλασουν τα εργαλεια και δεν τρεξουν στις αλλες κατηγοριες
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν μπορει οι ιδιοκτητες των αγωνιστικων εν μεσω τοσων κατοικων να εχουν το λαθος....Μαλλον οι εκαστοτε διαχειριστες πρεπει να μην χειριζονται τοσο καλα τα πραγματα.....
E, αυτό το συζητάμε αν θες Αμαξό, έχουν και οι οδηγοί το φταίξιμό τους. Γιατί υπήρξε εποχή που το Μεγαρο γέμισε, σε σημείο που τα αυτοκίνητα των θεατών έφταναν μέχρι την Εθνική και ακόμα παραπέρα. Και τι έβλεπαν τελικά? 3-4 BTCC και μετά το χάος, αγώνα στον οποίο εκκινούσαν 6-7 F3 και τερμάτιζαν 3, με 3ο τον Ευαγγελάτο (!!!) και διαφορές που ήθελαν ημερολόγιο για να μετρηθούν, βρώμικα παιχνίδια στο ενιαίο με πολύ 'ξύλο' εντός πίστας και ακόμα περισσότερο ξύλο εκτός και άλλα τέτοια χαρωπά, όλα για το τσιγκάκι και τις εφήμερες τιμές, καθώς να σου πω δε θυμάμαι καθόλου ποιος κέρδισε τον τάδε αγώνα του 2000, για παράδειγμα, απλά ότι ήταν φοβερός ή ότι ήταν μάπα και έκλαιγα το δεκάευρώ μου... Διαφωνείς?
για σκέψου το όμως.. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί να πει κανεις ότι το φταίξιμο είναι των οδηγών.
Φταίνε οι οδηγοί που.. τι? Δεν είχαν καλύτερα αυτοκίνητα να παρουσιάσουν στους θεατές, παρά μόνο τα BTCC? Φταίνε οι οδηγοί που ενώ κατέβαιναν με σε έναπρωτάθλημα F3 αυτό δεν είχε την ανάλογη απήχηση και προβολή, όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες? Ακόμα και στην περίπτωση που είχαν σκληρό και κακό ανταγωνισμό, ίσως να είχαν οδηγηθεί εκεί. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ευθύνονται οι ίδιοι για το ήθος τους και για το fair play, αλλά αυτό είναι άλλος τομέας (σημαντικός και υπολογίσιμος βέβαια). Στα παραπάνω όμως, δεν έχουν ουσιαστική ευθύνη οι οδηγοί, τέτοια που να μην στάθηκαν στο ύψος τους απέναντι στον κοσμο. Δυστυχώς η κατασταση είναι τέτοια που ο καθένας ό,τι μπορεί κάνει!
Προβολές, σωστή επιτήρηση και εφαρμογή κανονισμών, κλπ κλπ είναι κυρίως δουλειά των διοργανωτών.Οι οδηγοί ευθύνονται (σαφώς) για άλλα προβλήματα, πιο γενικά, αλλά δυστυχώς, όπως είπα και πιο πάνω, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει μπροστά του, άντιμετωπίζει ο καθένας την κατάσταση.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
...Θα παω και λιγο πιο περα, ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα σας ξενισει περισσοτερο. Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ποιος ειναι αυτος απο την πλευρα του ΣΟΑΑ που θα κανει κριτικη ουσιας για τους αγωνες ταχυτητας; Ποιος ειναι αυτος που εχει παει σε 5 - 10 μεγαλους αγωνες τα τελευταια χρονια, εχει παρατηρησει την οργανωση τους και εχει αποψη....τώρα το πρόσεξα..
Για ξανασκέψου το αυτό.. -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Φταίνε οι οδηγοί που ενώ κατέβαιναν με σε έναπρωτάθλημα F3 αυτό δεν είχε την ανάλογη απήχηση και προβολή, όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες?Εγώ γιατί θυμάμαι ολόκληρο πρωτάθλημα της F3 να μεταδίδεται απευθείας από το Supersport ?
Αν αυτό δεν είναι αρκετά καλή προβολή, δεν ξέρω τι είναι.Παρεπιμπτόντως, εκείνο το πρωτάθλημα ήταν που έτρεχαν 6-7 και έβγαινε τρίτος ο Ευαγγελάτος. Αποτέλεσμα: 'κάηκε' το χαρτί... Ναι, είχε 'εκτοξευτεί' το κόστος. Αλλά τους τεχνικούς κανονισμούς, που σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν το κόστος, τους έβγαζαν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι (είχαν φτιάξει μια κοινοπραξία ή κάτι τέτοιο)... Ασε, μη βγούμε εκτός θέματος για το τι απέγινε η F3 στην Ελλάδα...
Επίσης, αν δεν ξέρεις κάτι σχετικό, να σε πληροφορήσω πως για αρκετά χρόνια η ΕΘΕΑ κάθε Κυριακή ετοίμαζε βιντεοκασέτα με στιγμιότυπα όλων των αγώνων του ΣΚ και τα έστελνε στα κανάλια. Οσο τα είδες εσύ να παίζονται τόσο τα είδα και εγώ.
Δε λέω πως είναι καλή η προβολή. Δεν είναι. Αλλά δε φταίει για όλα αυτή η καραμέλα. Επίσης, δε συμφωνώ με τη λογική 'οι οδηγοί δε φταίνει σε τίποτα, δώστε τους το κατάλληλο περιβάλλον και θα τρέξουν' διότι ιδιαίτερα οι αγώνες πίστας έχουν σνομπαριστεί απίστευτα από τους Ελληνες οδηγούς για 1002 λόγους
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
......
Παρεπιμπτόντως, εκείνο το πρωτάθλημα ήταν που έτρεχαν 6-7 και έβγαινε τρίτος ο Ευαγγελάτος. Αποτέλεσμα: 'κάηκε' το χαρτί... Ναι, είχε 'εκτοξευτεί' το κόστος. Αλλά τους τεχνικούς κανονισμούς, που σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν το κόστος, τους έβγαζαν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι (είχαν φτιάξει μια κοινοπραξία ή κάτι τέτοιο)... Ασε, μη βγούμε εκτός θέματος για το τι απέγινε η F3 στην Ελλάδα...Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά και η ΕΘΕΑ το άφησε να πεθάνει στο τέλος. Η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της και να 8έσει τους όρους από την αρχή... παρακάμπτοντας τους διάφορους 'φωστήρες' ή καλύτερα καταργώντας τους.
... Επίσης, δε συμφωνώ με τη λογική 'οι οδηγοί δε φταίνε σε τίποτα, δώστε τους το κατάλληλο περιβάλλον και θα τρέξουν' διότι ιδιαίτερα οι αγώνες πίστας έχουν σνομπαριστεί απίστευτα από τους Ελληνες οδηγούς για 1002 λόγους
Αυτό και άν είναι πραγματικότητα!!!
Αλλά ας μη το αναλύσουμε γιατί 8α στεναχωρηθεί πολύς κόσμος και δεν είναι καιρός και για άλλες διχόνοιες.Πάντως φίλοι μου διαβάζοντας αυτό το topic μοιάζει να έχετε όλοι δίκιο, ο καθένας από την οπτική γωνία που το βλέπει φυσικά.
Δυστυχώς όμως το κύτταρο μας δείχνει για άλλη μια φορά την δύναμη του. Όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα αλλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τίποτα μεταξύ μας για το πώς κλπ.
Αν ήμουνα από το αντίθετο στρατόπεδο, αν υπάρχει κάτι τέτοιο, θα έτριβα τα χέρια μου πάντως...Φιλικά
Speedy
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να πάρει (η ΕΘΕΑ) το παιχνίδι στα χέρια της και να 8έσει τους όρους από την αρχή... παρακάμπτοντας τους διάφορους 'φωστήρες' ή καλύτερα καταργώντας τους.Κατι που εκαναν οι Ισπανοι στο δικο τους πρωταθλημα το οποιο πλεον ειναι το δευτερο καλυτερο εθνικο στον κοσμο. Πριν πειτε οτι φταιει το φαινομενο Αλονσο κοιταξτε πριν ο μικρος αρχισει να παιρνει τα πρωταθληματα, θα δειτε ακριβως την ιδια πορεια. Πριν πειτε οτι αυτοι εχουν τη Σεατ, κοιταξτε λιγο καλυτερα και δε θα δειτε ουτε δεκαρα τσακιστη απο να πεφτει στο πρωταθλημα απο εκει. Οτι εχει γινει, εχει γινει με γνωση, πολυ κοπο, υπομονη και προσηλωση στο κοινο καλο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
... Επίσης, δε συμφωνώ με τη λογική 'οι οδηγοί δε φταίνει σε τίποτα, δώστε τους το κατάλληλο περιβάλλον και θα τρέξουν' διότι ιδιαίτερα οι αγώνες πίστας έχουν σνομπαριστεί απίστευτα από τους Ελληνες οδηγούς για 1002 λόγουςΔεν εγραψα πουθενά ότι δεν φταίνε οι οδηγοί σε τίποτα.
Ισα-ίσα εσπευσα να διευκρινήσω το αντίθετο, ότι έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης αλλά όχι στα ζητήματα που τους φορτώνονται.
Εχουν μερίδιο ευθύνης σε άλλα -μερικα εκ των οποίων πολύ σημαντικότερα ζητήματα.Οσο για τη F3, ίσως να έχεις δίκιο, και απο την μεριά μου να μην είμαι αρκετά ενημερωμένος για τις συνθήκες του συγκεκριμένου πρωταθληματος.
Σε όλα τα υπόλοιπα όμως, δεν μπορεί να 'παραπονιόμαστε' που οι θεατές βλέπουν μονο 3 BTCC και τίποτε άλλο.
Εεε όχι κι έτσι. -
Η γνώμη μου είναι ότι έπρεπε να πάρει (η ΕΘΕΑ) το παιχνίδι στα χέρια της και να 8έσει τους όρους από την αρχή... παρακάμπτοντας τους διάφορους 'φωστήρες' ή καλύτερα καταργώντας τους.
Κατι που εκαναν οι Ισπανοι στο δικο τους πρωταθλημα το οποιο πλεον ειναι το δευτερο καλυτερο εθνικο στον κοσμο. Πριν πειτε οτι φταιει το φαινομενο Αλονσο κοιταξτε πριν ο μικρος αρχισει να παιρνει τα πρωταθληματα, θα δειτε ακριβως την ιδια πορεια. Πριν πειτε οτι αυτοι εχουν τη Σεατ, κοιταξτε λιγο καλυτερα και δε θα δειτε ουτε δεκαρα τσακιστη απο να πεφτει στο πρωταθλημα απο εκει. Οτι εχει γινει, εχει γινει με γνωση, πολυ κοπο, υπομονη και προσηλωση στο κοινο καλο.
Πριν το συνεχίσεις, και επειδή όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα.
Μπορείς να μας πεις ποιοί βγάζουν κέρδη και πως?
Γιατι δεν νομίζω οτι όλη αυτή η προσπάθεια των Ισπανών, που περιγράφεις, εγινε για την 'ψυχή της μάνας τους'!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Σε όλα τα υπόλοιπα όμως, δεν μπορεί να 'παραπονιόμαστε' που οι θεατές βλέπουν μονο 3 BTCC και τίποτε άλλο.
Εεε όχι κι έτσι.To πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός για το Χ, Ψ, Ω αυτοκίνητο. Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, στον βωμό της βαθμοθηρίας και του τσίγκου κάποιοι προτιμούν να κλέβουν εκκλησίες από το να τρέχουν στη πίστα για αυτό που ακριβώς αντιπροσωπεύει η πίστα, την άμεση αντιπαράθεση επί ίσοις όροις. Και αυτό δυστυχώς φαίνεται στον θεατή. Έλπίζω τώρα να έγινα κατανοητός σε σχέση με αυτά που έγραψα πιο πάνω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εεε όχι κι έτσι.To πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός για το Χ, Ψ, Ω αυτοκίνητο. Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, στον βωμό της βαθμοθηρίας και του τσίγκου κάποιοι προτιμούν να κλέβουν εκκλησίες από το να τρέχουν στη πίστα για αυτό που ακριβώς αντιπροσωπεύει η πίστα, την άμεση αντιπαράθεση επί ίσοις όροις. Και αυτό δυστυχώς φαίνεται στον θεατή. Έλπίζω τώρα να έγινα κατανοητός σε σχέση με αυτά που έγραψα πιο πάνω.
ok. Αυτή η εξήγηση, ναι, έχει βάση, αν και πάλι δεν θα έλεγα ότι κάποιος που έχει την οικονομική δυνατότητα θα πρέπει οπωσδήποτε να τρέχει με ένα κατώτερο αυτοκίνητο σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει βεβαια κατα την αποψή μου, είναι να τρέχει στο ενιαίο (ή και στο ενιαίο). Οπως είπες κι εσύ όμως, υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν τον εύκολο δρόμο για να φτάσουν στο κύπελο, κι ας μην έχει την ίδια 'αξία'.
Βεβαια για τα BTCC να σημειώσουμε ότι το κόστος τους δεν ήταν τελικώς τόσο μεγάλο -αναλογικά ειδικά με το είδος του αυτοκινήτου και την ποιότητα της κατασκευής. (τουλάχιστον αυτό ακούγεται, μιας και δεν έτυχε να έχω προσωπική εμπειρία στην απόκτηση και συντήρηση ενός τέτοιου)
-
To κόστος ΑΓΟΡΑΣ ήταν μικρό (γύρω στα 10-15 εκατομμύρια δρχ. back then), ιδίως σε σχέση με το τι τέρας αγόραζες...
Το κόστος ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ όμως... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
To κόστος ΑΓΟΡΑΣ ήταν μικρό (γύρω στα 10-15 εκατομμύρια δρχ. back then), ιδίως σε σχέση με το τι τέρας αγόραζες...
Το κόστος ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ όμως...λίγο πάνω απο τα 10εκ αγόραζες το αυτοκίνητο, και επίσης έπαιρνες κάποια 'προίκα'.
Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους, αλλά κάποιος-κάποιοι αγόρασαν άλλο ένα λιγότερο μάχιμο και το έφερναν για ανταλλακτικά (τραβηγμενο ακούγεται μεν, αλλά ίσως το επιβεβαιώνεις κι εσύ Νάσο).anyway.. Μην ξεφεύγουμε πολύ από το αρχικό θέμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το κόστος ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ όμως...Έχω την εντύπωση ότι 10 εκατομύρια είναι πολύ λίγα για αυτά τα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον ο Βαρούχας μου είχε πει πιο μεγάλη τιμή για το mazda 323 που έχει φέρει από Αγγλία (είχε τρέξει και ο Πατσουρέας με αυτό) το οποίο είναι κατώτερο από τα αντίστοιχα honda αλλά πολύ προσεγμένο αμάξι. Ίσως παίζει ρόλο το ότι υπάρχουν ελάχιστα τέτοια mazda ενώ accord αρκετά...
-
Προσεγμενο το Mazda?! Απο τα πιο αποτυχημενα αυτοκινητο του BTCC, εκανε ελαχιστους αγωνες χωρις αποτελεσματα...
Το κοστος κτησης ενος BTCC ηταν και ειναι αστειο γιατι ολοι ηθελαν να τα ξεφορτωθουν. Πουθενα στον κοσμο δεν υπαρχει πλεον πρωταθλημα αποκλειστικα για αυτα, τρεχουν οπου να ειναι. Και ναι, το κοστος συντηρησης ειναι τραγικο.
Οσο για την Ισπανικη F3, ολοι κερδιζουν. Ομαδες, promoter και λοιποι περιφεριακοι (και ειναι αρκετοι). Βεβαια θα μου πεις εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε (εκτος των αλλων) promoter αλλα παλι θυμαμαι μελος του ΔΣ του ΣΟΑΑ που ειχε αποκυρηξει αυτη την αναγκη σε αυτο το φορουμ. Φυσικα εννοειται οτι αναλογη αποψη δειχνει με τις πραξεις τις να εχει και η ΕΘΕΑ οποτε...
-
Επειδή κάποιο αυτοκίνητο δεν κερδίζει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι και 'προσεγμένο'. Λέγοντας 'προσεγμένο' δεν εννοούσα ότι είναι πολύ γρήγορο (εξάλλου υστερεί τουλάχιστον 20 άλογα σε σχέση με τα honda) αλλά ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν και είμαστε offtopic η τιμή που μου είχε πει ήταν λίγο πάνω από 50Κ ευρώ.
Ενδεικτικά μερικές αγγελίες.
http://www.racecarsdirect.com/viewlisting.php?view=2534 (accord)
http://www.racecarsdirect.com/viewlisting.php?view=2061 (accord)
http://www.racecarsdirect.com/viewlisting.php?view=1251 (modeo)
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... s&id=14793 (Volvo S40) -
Exw thn entypwsh oti aytes einai lires agglias....
-
...Οσο για την Ισπανικη F3, ολοι κερδιζουν. Ομαδες, promoter και λοιποι περιφεριακοι (και ειναι αρκετοι). Βεβαια θα μου πεις εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε (εκτος των αλλων) promoter αλλα παλι θυμαμαι μελος του ΔΣ του ΣΟΑΑ που ειχε αποκυρηξει αυτη την αναγκη σε αυτο το φορουμ. Φυσικα εννοειται οτι αναλογη αποψη δειχνει με τις πραξεις τις να εχει και η ΕΘΕΑ οποτε......οπότε και πέθανε η F3
αλλά βλέπεις στον ΣΟΑΑ η πλειοψηφία ενδιαφέρεται για τα Ράλλη και η ΕΘΕΑ για το Ακρόπολις οπότε...Άστα το κύτταρο φταίει για όλα
Φιλικά
Speedy
ΠΠ Ταχύτητας 2006