-
και τα δυο ειναι δυο πολυ καλα ανοιχτα διθεσια με καποια διαφορετικα χαρακτηριστικα! ποιο προτιματε εσεις και γιατι??
-
και τα δυο ειναι δυο πολυ καλα ανοιχτα διθεσια με καποια διαφορετικα χαρακτηριστικα! ποιο προτιματε εσεις και γιατι??
-
-
MX-5, μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένο. Το MR2 ίσως ειναι πιο απόλυτο αλλα και πιο άσχημο ειναι και χειρότερο ποιοτικά.
-
Ενω ειμαι τρελλος φαν των ΜΧ5 8α επαιρνα MR2 γιατι εφοσον δε 8α 3αναβγει, 8α γινει συλλεκτικο..
Εχει υπαρ3ει αναλογο τοπικ μαζι κ με το MGTF νομιζω..
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ενω ειμαι τρελλος φαν των ΜΧ5 8α επαιρνα MR2 γιατι εφοσον δε 8α 3αναβγει, 8α γινει συλλεκτικο..Εχει υπαρ3ει αναλογο τοπικ μαζι κ με το MGTF νομιζω..
Sylektika gynonte amaxia pou kykloforisan se liga kommatia.
To MR2 sylektiko, me ekatontades xiliades kommatia? -
Με την έννοια πχ του 106 Rallye το λέει νομίζω.
-
Ναι, αν κ νομιζω πως επειδη δε 8α βγει αντικαταστατης του ΜR2, δεν πιστευω οτι δε 8α βγαλουν κατι αντιστοιχο στο μελλον.
Συλλεκτικο δεν ηταν ακριβης λε3η. Σαν κλασσικο ομως 8α εχει καποια α3ια. Οση κ τα MGB τωρα πχ. Προσωπικες υπο8εσεις ειναι αυτα, κανεις δεν 3ερει τι 8α γινει..
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Sylektika gynonte amaxia pou kykloforisan se liga kommatia.
To MR2 sylektiko, me ekatontades xiliades kommatia?Όλα τα καλά αυτοκίνητα γίνονται μετά από 25-30 χρόνια συλλεκτικά...
Υπάρχει κανείς που να μην πιστεύει οτι ένας παλιός σκαραβαίος ή ένα μινάκι εποχής δεν είναι συλλεκτικά πλέον?
Το πρώτης γενιάς είναι ήδη, με την έννοια οτι από κάποιο σημείο και μετά η τιμή του άρχισε να αναβαίνει και πάλι, σε αντίθεση με άλλα που τελικά τα πετούν και υπάρχει, γενικά, αγοραστικό ενδιαφέρον. Και εγώ μάλλον το MR-2 θα έπαιρνα, αν και το ΜΧ είναι καλύτερο αυτοκίνητο πιστεύω, πιο πολύ για να ακούω τη μηχανή από το σωστό μέρος (αν και δεν ακούγεται και πολύ ωραία, τελοσπάντων...). -
Ρε παιδιά, ήμαρτον. Υπάρχει ακριβώς το ίδιο θέμα και μάλιστα 4 φορές .
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... ht=mr2+mx5
Κλειδώστε το. Την επόμενη φορά που θα θέλουμε να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα, ας κάνουμε μια αναζήτηση να δούμε αν έχει ξαναγραφτεί. -
Πάντως, στις μισές προηγείται το ΜΧ-5 και στις άλλες μισές το MR-2
-
Τι γινεται με αυτο το Miata;Τα μισα θεματα αυτο αφορουν.Το βλεπω σε συγκρισεις απο rallye μεχρι Boxster.
Ενα συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι ολοι οι οδηγοι του θελουν να παρουν S2000! -
όχι όλοι ... ουτε οι μισοί θα έλεγα.
Απο προσωπική πείρα ενας φιλος εδωσε το Μιατα, πήρε το S2k και τώρα του λείπει η οδηγική ευχαρίστηση του ΜΧ5.. παράξενα πράματαΟσο γιατι είναι στις συζητήσεις δίολου παράξενο..
Ελαφρύ, ωραίο, πισωκίνητο, ισως απο τις καλύτερες οδηγικές απολαύσεις που μπορείς να έχεις χωρίς να χρειαστείς να πουλήσεις ενα νεφρό σου (εκτός αν έχεις γκόμενα την Πάρις Χίλτον) -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Τι γινεται με αυτο το Miata;Τα μισα θεματα αυτο αφορουν.Το βλεπω σε συγκρισεις απο rallye μεχρι Boxster.
Ενα συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι ολοι οι οδηγοι του θελουν να παρουν S2000!Έχεις βγάλει λάθος συμπέρασμα
-
Κι όμως, υπάρχει κάποια αλήθεια. Το ΜΧ5 και η Lotus Elise έχουν μια μαγική ικανότητα να διεισδύουν σε πολλά από τα θέματα αυτού του forum. Καθόλου παράδοξο κατ' εμέ, τόσο αξιόλογα που είναι. Το ίδιο συμβαίνει και με το Golf GTi και πολλά ακόμα μοντέλα.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Ενα συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι ολοι οι οδηγοι του θελουν να παρουν S2000!Λάθος συμπέρασμα, me thinks...
-
Έλα ντε. Σιγά μη θέλουν S2000. Elise θέλουν
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έλα ντε. Σιγά μη θέλουν S2000. Elise θέλουνΑυτό ναι.. θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα όχι
-
Το θέμα είναι ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος να το κλειδώσει. 4 ίδια θέματα έχουμε, νυσάφι...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το θέμα είναι ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος να το κλειδώσει. 4 ίδια θέματα έχουμε, νυσάφι...To θεμα εχει παιξει οντως πολυ σε παραλλαγες.....
Εκτος και αν θελαμε να απαντησουμε για το νεο ΜΧ5 με το MR2.....
....Aλλα το συγκεκριμενο μονο ικασια θα ειναι γιατι κανεις δεν εχει οδηγησει ή εστω γνωρισει το νεο ΜΧ5 απο κοντα...........Οσο για το ερωτημα, νομιζω οτι η διαφορα ειναι σημαντικη......
....Ειδικα οταν θες να δωσεις 30,000 και εισαι μεταξυ ΜΧ5 ή MR2....
Στα 1.8 το ''μικρο'' της ΤΟΥΟΤΑ ειναι μονοδρομος!
ΜΧ-5 η ΜR-2?