-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο Tiger με βρίσκει απολύτως σύμφωνο στα λεγόμενά του. Αυτό το 'είμαι νομοταγής, δεν έχω τίποτα να κρύψω, άρα ελάτε ασφαλίτες, μπάτσοι, κυπατζήδες και ψάξτε στο βρακί μου κι ακόμη πιο μέσα' είναι ΜΑΛΑΚΙΑ. Και σε ό,τι αφορά τη δημοκρατία στην καποτία... Να σας υπενθυμίσω τη συμμετοχή της στο Echelon; Σιγά τη δημοκρατική χώρα!Ομολογώ ότι το σχόλιο μου για την Μεγάλη Βρετανία ήταν - εν μέρη - για να αποσπάσω ακραία σχόλια . Ωστόσο, δεν απέχει απο την αλήθεια...
edit>>
Η απλοϊκή λογική: 'αφού δεν κάνω τίποτε μπορείτε να με παρακολουθείτε όσο θέλετε και όπου θέλετε' είναι καταστροφική blah, blah, blah...
Ποιός εξέφρασε αυτή την 'απλοϊκή λογική'?
-
Το να φοβάσαι την σκιά σου είναι απόλυτα θεμιτό. Το να προσπαθείς να πείσεις όλους τους υπόλοιπους ότι αν δεν την φοβούνται και αυτοί είναι ή ηλίθιοι, ή φασίστες είναι Ελληνική πατέντα...
-
Πότε έγινε θεμιτό το να φοβάσαι τη σκιά σου?
Γενικοτερα και αοριστότερα(8) ) όσοι δεν φοβούνται τη σκιά είναι επειδή έχουν άγνοια του κινδύνου.. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το να φοβάσαι την σκιά σου είναι απόλυτα θεμιτό. Το να προσπαθείς να πείσεις όλους τους υπόλοιπους ότι αν δεν την φοβούνται και αυτοί είναι ή ηλίθιοι, ή φασίστες είναι Ελληνική πατέντα...Πότε έγινε θεμιτό το να φοβάσαι τη σκιά σου?
Είναι δικαίωμα σου να νιώθεις ότι απειλείσαι από πραγματικούς, ή ανύπαρκτους κινδύνους.
Γενικοτερα και αοριστότερα(8) ) όσοι δεν φοβούνται τη σκιά είναι επειδή έχουν άγνοια του κινδύνου..
Αυτό πραγματικά το πιστεύεις, ή το έγραψες απλά για να κάνουμε κουβέντα;
-
Το πιστεύω μόνο όπως το έγραψα
Ισχύει πάντως και αν αντικαταστήσεις τον άγνωστο 'σκιά' με τη μαυρίλα μιας ελεγχόμενης κοινωνίας. Επειδή φαντάζομαι ότι ξέρω πως περίπου θα απαντήσεις (και μάλλον θα βλέπω Champions League και δεν θα απαντήσω:oops:) ρισκάρω να πω πως αν νομίζεις ότι δεν έχει σχέση με το θέμα η ελεγχόμενη κοινωνία, έχω ήδη πει κάτι για άγνοια κινδύνου
-
Είναι καθαρά θέμα αντίληψης του τι συνιστά κίνδυνο και τι όχι.
Ρίξε και μια ματιά στην υπογραφή μου. Πιστεύω ότι έχει σχέση με το θέμα μας.
-
μια ερωτηση γαι τα αξια αυτα παιδια...........
τους φταινε οι αστυνομικοι η η εξουσια γενικα????
γιατι οταν ειχαν στα χερια τους δυο εκφραστες τις εξουσιας δεν τους αγγιξαν τριχα........(πρωην υπουργους,βουλευτες και δειλους αφου αμεσως 'ΕΔΩΣΑΝ' αυτους που οι φορολογουμενοι διεθεταν για την ασφαλεια τους)
και ξεσπασαν παλι στους αστυνομικους....
-
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
-
Δεν άγγιξαν τους πολιτικούς, για να αποφύγουν τα χειρότερα από πλευράς δημοσιότητας ('δείτε πώς συμπεριφέρονται οι αλήτες οι φοιτητές στους αγγελικούς μας εθνοσωτήρες' ή κάτι τέτοιο θα ήταν ο τίτλος στα κανάλια την άλλη μέρα).
-
Προτίμησαν την εύκολη λύση.
-
-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
μια ερωτηση γαι τα αξια αυτα παιδια...........τους φταινε οι αστυνομικοι η η εξουσια γενικα????
γιατι οταν ειχαν στα χερια τους δυο εκφραστες τις εξουσιας δεν τους αγγιξαν τριχα........(πρωην υπουργους,βουλευτες και δειλους αφου αμεσως 'ΕΔΩΣΑΝ' αυτους που οι φορολογουμενοι διεθεταν για την ασφαλεια τους)
και ξεσπασαν παλι στους αστυνομικους....
Τα 'άξια αυτά παιδία' είναι δειλά παιδάκια της μαμάς με ανύπαρκτη ιδεολογία και απλώς είναι θύματα εκμετάλευσης των εκάστοτε πολιτικών και κυβερνήσεων.
Οι αναρχικοι λειτουργούν ως μαζα και δεν έχουν τα κάκαλα να αντιμετωπίσουν κάποιον face to face.Αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση ήθελε να τους εξαφανίσει από το πρόσωπο της γης θα τους είχε τελειώσει σε μια βδομάδα.
Οι λόγοι που δεν το κάνουν είναι προφανείς. Γενικά αυτές οι οργανωμένες ομάδες κάφρων (αναρχικοί, οπαδοί , κλπ) πουλάνε, γεμίζουν δελτία και γενικά βοηθούν τον κόσμο να εκτονώνεται. -
Τουλάχιστον όμως δεν είναι σκατόψυχοι ούτε έχουν δολοφονικές επιθυμίες όπως οι νεοναζί...
-
Για εμένα, στην ίδια σακούλα μπαίνουν και οι δύο κατηγορίες...
-
Δείτε αυτή την είδηση:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=661813&lngDtrID=244 -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τουλάχιστον όμως δεν είναι σκατόψυχοι ούτε έχουν δολοφονικές επιθυμίες όπως οι νεοναζί...Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου σε αυτόν τον όρο στο συγκεκριμένο τόπικ.
Με τιμή...
Maxmara -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Τα 'άξια αυτά παιδία' είναι δειλά παιδάκια της μαμάς με ανύπαρκτη ιδεολογία και απλώς είναι θύματα εκμετάλευσης των εκάστοτε πολιτικών και κυβερνήσεων.
Οι αναρχικοι λειτουργούν ως μαζα και δεν έχουν τα κάκαλα να αντιμετωπίσουν κάποιον face to face.Ναι ναι ναι άσε που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!
Μη γενικεύεις.
Όσο για τη μάζα, αν αυτοί είναι μάζα, το σύνολο του ελληνικού λαού τι είναι; μάζα^2; -
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Δείτε αυτή την είδηση:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=661813&lngDtrID=244Ο περιορισμός της ισχύος του ασύλου ώστε να καλύπτει μόνον τους φοιτητές έχει ένα θετικό στοιχείο: θα αφαιρέσει από κάποιον τη δυνατότητα να βιαιοπραγήσει ή άλλως πώς θέσει τη ζωή και τη δραστηριότητα των φοιτητών σε κίνδυνο. Στη δική μας περίπτωση, ο Κονταξάκης δεν θα είχε τη δυνατότητα να βαράει φοιτητές και καθηγητές στο χώρο του Πολυτεχνείου και να αποφεύγει τη σύλληψη ερχόμενος εδώ. Θα αφαιρεθεί έτσι και η δυνατότητα της αστυνομίας να κάνει τα στραβά μάτια κρυβόμενη πίσω από το άσυλο.
Από την άλλη, υπάρχει πάντα η - μάλλον μικρή προς το παρόν εδώ - πιθανότητα στους πονηρούς καιρούς που ζούμε να χρησιμοποιηθεί αυτός ο περιορισμός για να πληγούν ευαίσθητες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίζονται ευνοϊκά από την ακαδημαϊκή/φοιτητική κοινότητα (άτομα διωκώμενα για πολιτικούς λόγους από 'δημοκρατικά' καθεστώτα όπως η Τουρκία, το Ιράν και το Ισραήλ, για παράδειγμα). Θα πρέπει να υπάρξει μια ασφαλιστική δικλείδα.
Επίσης, δεν θα πρέπει το ακαδημαϊκό άσυλο να χρησιμοποιείται σε καμία περίπτωση από διεφθαρμένους καθηγητές και υπαλλήλους για να προβαίνουν σε οικονομικής και διοικητικής φύσεως παρανομίες.
Προφανώς δεν είμαι υπέρ της 'αυτορρύθμισης', γιατί μου φέρνει λίγο σε... 'αυτοκάθαρση'.
-
Και ο Κονταξακης φοιτητης ηταν, κανονικα και με τον νομο. Εχει χαρτια κλπ κλπ οπως και εγω, αρα αυτο που λες δεν θα επαιζε. Αυτο που δεν ηξερα εγω (και ΕΙΔΙΚΑ αυτο δεν μπορω να το καταλαβω/δεχτω με τιποτα, οχι οτι το ασυλο γενικα το δεχομαι αλλα τεσπα) ειναι οτι το ασυλο επεκτεινεται και στις εστιες. explain?
-
Αργότερα απέκτησε τα χαρτιά kacey. Και θυμόμαστε ακόμα τις δηλώσεις του Σκιαδά ότι έβαλε στα ΠΣΕ ΟΛΟΥΣ τους μπράβους που - παρανόμως - προσέλαβε για να φτιάξει ανάμεσά σας μια δύναμη κρούσης. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Η δε δράση του άρχισε πριν απ'τη δεύτερη φουρνιά. Αλήθεια, για τις καταγγελίες 'συναδέλφων' σου στα ΠΣΕ ότι χρειάστηκε να λαδώσουν για να μπουν, έχεις να μας πεις τίποτα;
-
Ρε συ, δεν ειναι τα ΠΣΕ το θεμα μας. Ξεκολλα πια. Και εγω απλα δηλωσα αυτο που γνωριζα.
ΥΓ για να σου απαντησω την ερωτηση, οχι δεν εχω ακουσει κατι περι λαδωματος απο κανεναν.
-
Εγώ έχω ακούσει από ΠΟΛΥ έγκυρες πηγές... Αλλά είχε δώσει εντολή τότε ο 'αντιστασιακός' να μην διωχθούν ποινικά οι 'κύριοι' Σωτηρόπουλος, Σκιαδάς και Χριστοδούλου, αλλά όλα να καθυστερήσουν με στόχο την παραγραφή.
-
Πραγματικά με λυπεί το γεγονός οτι με την αιτιολογία της 'ασφάλειας' πολλοί φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν συνταγματικά τους δικαιώματα...
Οσον αφορά την ύπαρξη του ασύλου μόνο σε φοιτητές αναρωτηθείτε πώς μπορεί κάποιος να αποδυκνύει οτι είναι φοιτητής? Υποθέτω μέσω πιστοποιητικών...Αν κάποιος τα έχει μέσα από ποιές διαδικασίες μπορούν να του αφαιρεθούν και ξαφνικά μια ωραία μέρα να μην είναι πλέον φοιτητής...? Προτού κάποιος μου απαντήσει λεγοντας μου οτι αυτό είναι παράλογο ας ξεκαθαρίσει τι εννοεί παράλογο το 2005.
Τα λεφτά που θα πληρώσουμε για το σπασμένο αυτοκίνητο δεν τα κλαίω γιατί δεν είναι ούτε το 1/10 από αυτά που ημερησίως 'τρώνε' όλοι οι υπόλοιποι προκειμένου να φτιάξουν εξοχικά. Αυτά τουλάχιστον τα λεφτά δεν πήγαν για πισίνα αλλά ήταν οι συνέπειες της καταπατήσης συνταγματικού δικαιώματος των φοιτητών, γιατί λοιπόν εμείς οι υπόλοιποι να μη ζητήσουμε αυτά τα χρήματα να πληρωθούν από τους υπευθύνους αυτού του λάθους και όχι από τον λαό. Η λογική της ευγένειας, να ζητήσουν οι φοιτητές την αποχώρηση του ασφαλίτικου με βρίσκει....στο τρελοκομείο...
Πρός corsair: Έυχομαι ολόψυχα να σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις σε μία κοινωνία όπως την περιγράφεις (δεν την χαρακτηρίζω χουντική μόνο για να μην θιχτείς, εγώ πιστεύω οτι είναι), απλά όχι στην Ελλάδα.
Ασφαλιτικο μεσα στο ΕΜΠ!