-
Η ερωτηση ειναι απλη...ποιο θεωρητε το καλυτερο GTi που βγηκε ποτε στην παραγωγη. Η VW ξεκινησε μια κατηγορια την οποια εχασε με το περασμα του χρονου απ'τους γαλλους! Πλεον επανερχεται με ενα ολοκληρωμενο GTi και ζηταει πισω τα σκηπτρα...Τελος, μηπως το 'Bye bye GTi' ειναι γεγονος!?
Φυσικα θα ηθελα να αναφερετε και τους λογους της επιλογης σας...ευχαριστω!
Βλεπω φωτιες στο βαθος για ακομα μια φορα, σχολες της αυτοκινησης may the fight begins once again...
-
Η ερωτηση ειναι απλη...ποιο θεωρητε το καλυτερο GTi που βγηκε ποτε στην παραγωγη. Η VW ξεκινησε μια κατηγορια την οποια εχασε με το περασμα του χρονου απ'τους γαλλους! Πλεον επανερχεται με ενα ολοκληρωμενο GTi και ζηταει πισω τα σκηπτρα...Τελος, μηπως το 'Bye bye GTi' ειναι γεγονος!?
Βλεπω φωτιες στο βαθος για ακομα μια φορα, σχολες της αυτοκινησης may the fight begins once again...
-
-
Υπάρχουν και τα Swift, Punto.
-
Δεν έχω μπει ποτέ σε 205 το οποίο υποθέτω είναι από τα καλύτερα ever. Έχω μπει σε Clio Williams και έχω πάθει πλάκα.
Δεν έχω μπει στα περισσότερα από τα αυτοκίνητα της ψηφοφορίας και γι' αυτό δε θα ψηφίσω, αλλά πιο καθαρόαιμα GTi για μένα ήταν τα δυο γαλλάκια που ανέφερα (και το πρώτο Golf φυσικά).
-
Εγώ δυσκολευόμουν να διαλέξω μεταξύ Clio 182 Cup (Τ-Ρ-Ο-Μ-Ε-Ρ-Ο), 306 Race και Clio Williams. Τελικά πήγε η ψήφος μου στο Williams λόγω μικρότερων διαστάσεων, άρα και καλύτερης συμμόρφωσης στο πνεύμα της κατηγορίας.
-
Μην ξεχνάτε τα Golf III GTI 8v και Golf IV GTI.
-
Clio Williams και για μενα.
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Μην ξεχνάτε τα Golf III GTI 8v και Golf IV GTI.ΤΑ χρέπια!!!
-
Προσθέτω το 309 GTi. Ποιοτική μετριότης, αλλά οδηγική απόλαυση μεγίστη(όπως τότε λεγόταν...)!
-
Πότε θα κλειδωθεί;
Type R
-
Άνετα και χαλαρά Clio Williams. Με το 205 1.9 να ακολουθεί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχουν και τα Swift, Punto.Το swift GTi σκεφτηκα να το βαλω, ομως δεν νομιζω σε καμια περιπτωση να μπορει να συγκριθει με τα υπολοιπα αυτοκινητα διοτι απλα το τιμονι και το πλαισιο θα μπορουσα να τα χαρακτηρισω χαλια! Το punto ποτε δεν διακριθηκε εκει που ενα GTi θα επρεπε...αισθηση,αμεσοτητα και ορεινη διαδρομη...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Type R
Μπα???
Eξαιρετικά πρέπει να ήταν τα peugeot 306gti, 205gti, 309gti, clio williams και Golf GTi I και ΙΙ. Δεν τα έχω οδηγήσει όμως. To ΤypeR χάνει στο τιμόνι οπότε (θεωρω σημαντικότερη την αίσθηση από τις επιδόσεις) θα ψηφίσω 106GTi, γιατί όποτε οδηγάω ένα παθαίνω συγκλονισμό από το τιμόνι, τα κρατήματα και την αίσθηση ότι μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις. Επίσης είναι ήταν/ε'ι ελαφρύ
Για ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, σύμφωνοι, δεν κάνει αλλά εδώ μιλάμε για GTi... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Type R
Μπα???
Eξαιρετικά πρέπει να ήταν τα peugeot 306gti, 205gti, 309gti, clio williams και Golf GTi I και ΙΙ. Δεν τα έχω οδηγήσει όμως. To ΤypeR χάνει στο τιμόνι οπότε (θεωρω σηαμντικότερη την αίσθηση από τις επιδόσεις) θα ψηφίσω 106GTi, γιατί όποτε οδηγάω ένα παθαίνω συγκλονισμό από το τιμόνι, τα κρατήματα και την αίσθηση ότι μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις.
Για ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, σύμφωνοι, δεν κάνει αλλά εδώ μιλάμε για GTi...Για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα το TypeR να φλερταρει με την κορυφη...ισως επειδη για εμενα το GTi πρεσβευει το χαμηλο βαρος, την αισθηση και τις επιδοσεις...οτι δηλαδη προσεφερε το mk1, που ειμαι απ'τους τυχερους να το εχω οδηγησει! Επισης το mk2 μπορω να καταλαβω γιατι ειναι πραγματικο GTi...διοτι απλα αισθανεσαι οτι οδηγεις ενα ροπατο 106, τηρουμενων των αναλογιων...
Εγω παντως αν και κατοχος 106 ψηφισα το Williams, αφου αυτος ηταν παντα ο ποθος μου. Οταν ομως εκεινο μεσουρανουσε εγω ημουν δημοτικο...
-
Ολα τους (πρέπει να) είναι υπέροχα.
Δέν έχω οδηγήσει κανένα από αυτά,οπότε δέν ψηφίζω κανένα. -
Peugeot 205 GTi 1.9lt
Είχα ένα για μερικά φεγγάρια (Ας είναι καλά οι αγγλικές ασφάλειες όταν είσαι κάτω των 25 και πας να πάρεις ένα αμάξι που τα μισά έχουν κλαπεί και τα αλλα μισά έχουν τρακάρει, σε πηδάνε).
Ωραίο τιμόνι χωρίς υποβοήθηση, Ωραίος κινητήρας σε ελαφρύ σωστά στημένο αμάξωμα.Θα ήθελα να οδηγήσω ένα Clio 182 trophy γιατί λένε ότι είναι ακόμα καλύτερο.
Από τα αλλα δεν έχω οδηγήσει Golf Mk1 και 306 race(Τα οποια λένε είναι πολύ καλά).
Το 5 GT πάντως στα χερια χαλκιδικιώτη φίλου έκανε θαύματα. -
Clio Williams . -
-
Renault Clio Williams...αχ τι σου κάνει ένας Ragnotti...
-
306 Race... Λογω πλαισιου και μεγαλυτερου μεταξονιου (πιο ασφαλες στα πολλα)
Best GTi ever build is...