-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Βίκυ Φλέσσα...
είναι όμορφη η άτιμη όμως
-
Respect όμως παιδιά στον Παπαδόπουλο για όσα έχει προσφέρει. Ένας άνθρωπος που έζησε, δημιούργησε και γενικά ενεπλάκη στο απίστευτο πολιτιστικό κλίμα του '60 - '70 είναι λογικό καμμιά φορά να φαίνεται υπερβολικός.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμενα παλι αυτη η ταση ερωτοτροπιας ειναι που με φτιάχνει
Εμενα ο Παπαδοπουλος μου θυμίζει τα εκνευριστικά αρθρα του στα 'Νεα' που διαβαζα παιδακι... Μπορει να εκνευρισει ΚΑΙ ανηλικο
Παντως ο Παπαδημητριου, φοβερος! Μακαρι να 'χαμε κι αλλους τετοιους (και σαν τον Μιχαλακόπουλο ή τον Λευτέρη τον Βογιατζή βέβαια)
Ποιά είναι η εν λόγω παρουσιάστρια;Ερωτοτροπία με την κάμερα...Βίκυ Φλέσσα μου θυμίζει...
Ο Παπαδόπουλος μου φαίνεται ένας παππούς που λέει ιστορίες στο στυλ 'δεν είναι πια όπως παλιά' και επίσης μου κάθεται στο λαιμό...
Το Βικακι ειναι παγακι. Η Μαριον 'καιει'
Κι επειδή είναι και κοντούλα, της πάει το ψηλό τακούνι... Ααααααααχχχχχχχ... Ξυπνάει μέσα μου το ζώο αυτή η γυναίκα...
-
Ειχαμε, δεν ειχαμε παλι στις γκομενες το πηγαμε
Ωπ, αρχισε η μπαλα...
(αντρες, Ελσα μου) -
Τουλάχιστον δεν έχουμε την απαίτηση από τις γυναίκες του φόρουμ να γίνουν αδερφομάνες και να ανέχονται από μας πρήξιμο με διαρκείς κλήσεις στο κινητό όπου θα τις ζαλίζουμε με ερωτήσεις 'τι θα κάνω μωρή με δαύτον;'
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Respect όμως παιδιά στον Παπαδόπουλο για όσα έχει προσφέρειΠαλια... στη Γερμανία . Τωρα προσκυνησε κι αυτος (οπως οι περισσοτεροι της γενιας του). Κι εχει να προσφερει κατι στην τεχνη πολλα χρονια...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βίκυ Φλέσσα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Βίκυ Φλέσσα...
κάτσε ρε! Αυτή που κράζει συνεχώς ο Θέμος δεν είναι?
-
Όχι. Αυτός κράζει την 'Έχει Γούστο', την Μπήλιω Τσουκαλά που κάνει πιο πολλά σαρδάμ κι απ'τον Τάπερμαν.
-
εντάξει, κολοκυθόπιτα, αλλά εγω την βλέπω σαν μια μετριότατη (γενικώς) γυναίκα που νομίζει οτι είναι τουλάχιστον η μέριλυν, η Σαπφώ και η Αρβελέρ ταυτόχρονα... τελικά τον ερωτισμο της Αρβελέρ τον πιάνει...
-
Είδαμε και τις υπερμοντέλες που βάζει η ιδιωτική... Ή τις 'μορφωμένες' που βάζει η ιδιωτική... Καλύτερα η μέτρια που τουλάχιστον δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη μας (και ΕΥΤΥΧΩ δεν είναι Παναγιωταρέα).
Α, μπερδεγουέι όμως... Ο Καββαθάς πού στα κομμάτια τον βρήκε αυτόν τον άχρηστο τον Αναστασιάδη και τον έβαλε στον 'Αντίλογο';
-
εαν δεν κανω λαθος ο Κ. Καββαθάς δεν βγαζει και μια εφημεριδα?(μου διαφευγει ο τιτλος) μηπως ειναι η ιδια εφημεριδα με αυτη που βγαζει ο Μακης με τον Θεμο? εαν ναι αυτο τοτε δικαιολογει την παρουσια του στην εκπομπη και η αναφορα του στην εφημεριδα. παλι βεβαια μπορει επειδη φιλοξενει τον θεμο στις σελίδες του Αντιλογου, να του ζητησε ο θεμος να παει στην εκπομπη να τους υποστηριξει. παλι βεβαια μπορει επειδη η εφημεριδα του θεμου και του Μακη δεν ειναι μια εδρεωμενη εφημεριδα και ο ιδιος εκδιδει μια εφημεριδα με μικρη κυκλοφορια να ειπε να υποστηριξει-συνεργαστουνε ο ενας τον αλλον ωστε να καταφερουν να σταθουνε απεναντι στις εφημεριδες που εχουν υψηλες πωλησεις και ειναι χρονια στην αγορα.
-
Περι ελεους με τις ειδησεις...
Τα καναλια εχουν καταντησει οπως ολες οι εφημεριδες.
Λενε μονο οτι θελουν να ξερουμε και οτι εχουν συμφερον να πουν και σιγουρα οχι ολη την αληθεια.
Η ενημερωση εχει καταντησει ακρως επιλεγμενη πληροφορηση αναλογα με το τι πουλαει και τι συμφερει τον ιδιοκτητη του καναλιου να μαθευτει.
Και αυτο ισχυει και για τη δημοσια τηλεοραση η οποια παρουσιαζει την κατασταση στην ελληνικη κοινωνια ως παραδεισενια,γιατι αυτο ακριβως θελει η κυβερνηση.
Ποια δημοσιογραφια και π@π@ρια...
Δημοσιογραφια ειναι να λες και να καταγραφεις τα γεγονοτα οπως εχουν.Στην Ελλαδα κ οχι μονο η λογοκρισια και η παραπληροφορηση ειναι ο κανονας και οσοι λιγοι ακομα αντιστεκονται χαρακτηριζονται γραφικοι και αργα η γρηγορα υποκυπτουν στο €...**Οπου φυσαει ο αν€μο$ πανε ολα τα λαμογια **και οτι βγαζουν στη φορα καποιοι Μακηδες ειναι για ξεκαρφωμα και **για τα νουμερα της (μεγιστης απατεωνιας) ΑGB.**Και βεβαια οσο πιο μ@λ@κας και ασχετος ειναι ο τηλεθεατης τοσο το καλυτερο γι αυτους που εξουσιαζουν...Καλυτερα να ξερει η κυρα-Μαρια τι εφαγε χθες ο Ρουβας παρα τι τρωνε τα λαμογια απο την κρατικη πιτα και πως κατακλεβουν τον κοσμακι...
ΔΩΣΤΕ ΒΙG MOTHER ΣΤΟ ΛΑΟ... -
Χτές έβλεπα σέ ένα κανάλι,τήν είδηση πού έλεγε ότι: 'στήν λαϊκή βρίσκουν φτηνότερες τιμές οι πελάτες από ότι στά μανάβικα'
Ρε παιδιά,ειλικρινά σας μιλάω,τήν ώρα πού έδειχνε τούς πάγκους στήν λαϊκή,είδα τιμές πού ξεπερνούσαν τό διπλάσιο από αυτές πού έχω στό μανάβικο.
Τή μεγαλύτερη διαφορά τήν είδα σέ μήλα 'γκόλντεν',πού στόν πάγκο είχαν 2,00 ευρώ,καί εγώ πουλάω 0,84. -
Και στη λαϊκή της γειτονιάς μου πάντως (Αργυρούπολη) σε συγκριση με το μαναβικο είναι πολύ πιο ακριβά. Νταβατζήδες...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χτές έβλεπα σέ ένα κανάλι,τήν είδηση πού έλεγε ότι: 'στήν λαϊκή βρίσκουν φτηνότερες τιμές οι πελάτες από ότι στά μανάβικα'
Ρε παιδιά,ειλικρινά σας μιλάω,τήν ώρα πού έδειχνε τούς πάγκους στήν λαϊκή,είδα τιμές πού ξεπερνούσαν τό διπλάσιο από αυτές πού έχω στό μανάβικο.
Τή μεγαλύτερη διαφορά τήν είδα σέ μήλα 'γκόλντεν',πού στόν πάγκο είχαν 2,00 ευρώ,καί εγώ πουλάω 0,84.Οι τιμές είναι 'ψηλές ' ή 'χαμηλές' . Τώρα όσο για τα 'golden' οι παραγωγοί τα πούλησαν 35 λεπτά .
-
Υπαρχουν κατι λαϊκες στην Γλυφάδα όπου οι τιμες σου προκαλουν υστερικο γελιο.Ξερω ατομο που ερχεται απο την Πελοπόννησο ειδικα για να πουλησει σε μια συγκεκριμενη...
-
Απίστευτη γκάφα του Mega!
Βγήκαν και είπαν στις ειδήσεις ότι ο ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης πέθανε, του έκαναν και αφιέρωμα κλπ κλπ... πριν λίγο ζήτησαν συγνώμη, καθότι ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει πεθάνει! Βρίσκεται βεβαίως σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι... τι να πεις.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απίστευτη γκάφα του Mega!Βγήκαν και είπαν στις ειδήσεις ότι ο ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης πέθανε, του έκαναν και αφιέρωμα κλπ κλπ... πριν λίγο ζήτησαν συγνώμη, καθότι ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει πεθάνει! Βρίσκεται βεβαίως σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι... τι να πεις.
Ουγκ:o
-
Το μετέδωσαν πρώτοι πάντως .Κι αυτός ο ευλογημένος τι μένει ζωντανός; Για να εκθέτει ένα έγκυρο κανάλι με άριστη ομάδα δημοσιογράφων;
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών