-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εγώ πάντως βλέπω πλέον μόνο κρατική. Δεν αντέχω άλλα σκουπίδια (αν εξαιρέσουμε το 'Καφέ της Χαράς', που όμως δεν το προλαβαίνω λόγω δουλειάς).
Αυτό γιατί εξαιρείται;
Ελα ντε! Αλλη μια σειρά με τον Ρώμα (μπλιάχ!!) να παίζει τον ίδιο ακριβώς ρόλο, και τους υπόλοιπους να σέρνονται σε ένα τραγελαφικό γαϊτανάκι ηλιθιότητας
-
Γιατί πολύ απλά δεν καταφεύγει στη χυδαιότητα και τη χοντροκοπιά των άλλων 'χιουμοριστικών' σειρών της ιδιωτικής τηλεόρασης (λέγε με Σεφερλή...).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί πολύ απλά δεν καταφεύγει στη χυδαιότητα και τη χοντροκοπιά των άλλων 'χιουμοριστικών' σειρών της ιδιωτικής τηλεόρασης (λέγε με Σεφερλή...).σορυ δηλαδη, απο ΤΟΣΕΣ χιουμοριστικες σειρες που κυκλοφορουν, με πολυ χιουμορ κλπ κλπ, εσυ θεωρεις οτι ο Ρωμας μονο δεν ειναι σκουπιδι (ειδικα το καφε της χαρας-μπλιαχ) ενω τα αλλα ειναι??
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πόσοι συζητάνε για το τι έγινε το βράδυ στο Big Mother?
Τον λές σοβαρά αυτόν τον τίτλο, ή κοροϊδεύοντας το μπιγκ μπράδερ;
Δηλαδή τι, έβαλαν κατίνες μέσα αντί τα καλόπαιδά τους;Πάλι καλά που λείπω!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πριν ένα χρόνο ρωτούσα 'Ποια είναι ρε παιδιά αυτή η Καλομοίρα;' και έλαβα την απάντηση από την παρέα 'Καλά, που ζεις;;;'Έλα ντε...
Εγώ νόμιζα πως ήταν καμιά ΤΟΣΟ κακόμοιρη που της το κόλλησαν κοροϊδευτικά!!!
Τελικά βέβαια μόνο στο κοροϊδευτικά είχα άδικο!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατί πολύ απλά δεν καταφεύγει στη χυδαιότητα και τη χοντροκοπιά των άλλων 'χιουμοριστικών' σειρών της ιδιωτικής τηλεόρασης (λέγε με Σεφερλή...).
σορυ δηλαδη, απο ΤΟΣΕΣ χιουμοριστικες σειρες που κυκλοφορουν, με πολυ χιουμορ κλπ κλπ, εσυ θεωρεις οτι ο Ρωμας μονο δεν ειναι σκουπιδι (ειδικα το καφε της χαρας-μπλιαχ) ενω τα αλλα ειναι??
Για πες μου μια... Εγώ τουλάχιστον αυτήν ξέρω, γιατί τις άλλες ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνω να τις δω και δεν ξέρω και το πρόγραμμα της τηλεόρασης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πόσοι συζητάνε για το τι έγινε το βράδυ στο Big Mother?Στο ποιο;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ακριβώς!!
Εβαλαν Κατίνες με τους γυιούς τους και τις κόρες τους!!!!
-
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακριβώς!!
Εβαλαν Κατίνες με τους γυιούς τους και τις κόρες τους!!!!
ΤΡΕΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
Τώρα αν είναι των 'πρωταγωνιστών' που στο φινάλε ελπίζουν στον παρά και μπορεί να μην έχουν στον ήλιο μοίρα, ή των άλλων που τους χαζεύουν δεν μπορώ να καταλάβω...
Μάλλον το δεύτερο... -
Η αποψη μου ειναι οτι και η κρατικη τηλεοραση ειναι χαλια και παρωχημενη.
Η ιδιωτικη τηλεοραση αντικατοπτριζει την συγχρονη Ελλαδα (τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος που ειναι πελατες των 090 και προφανως σε αυτους απευθυνεται αφου αυτοι την ταιζουν).
Σχετικα με το αλαλουμ με την γαλοπουλα μαλλον οι κρατικες υπηρεσιες φταινε και οχι η τηλεοραση. Αφου και το BBC μεταδωσε οτι υπαρχει η Η5 στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η αποψη μου ειναι οτι και η κρατικη τηλεοραση ειναι χαλια και παρωχημενη.Η ιδιωτικη τηλεοραση αντικατοπτριζει την συγχρονη Ελλαδα (τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος που ειναι πελατες των 090 και προφανως σε αυτους απευθυνεται αφου αυτοι την ταιζουν).
Σχετικα με το αλαλουμ με την γαλοπουλα μαλλον οι κρατικες υπηρεσιες φταινε και οχι η τηλεοραση. Αφου και το BBC μεταδωσε οτι υπαρχει η Η5 στην Ελλαδα.
Αν το σκεφτείς καλά...σιγά τα αυγά (!). Το ΒΒC - yποθέτω, το γνωρίζω σχετικά καλά το κανάλι - θα έλεγε το θέμα στην σωστή του διάσταση (**μία **γαλοπούλα **ίσως να αρρώστησε σε μικροσκοπικό νησί, κτλ.). Οχι με αναλύσεις απο 25 ειδικούς και υπότιτλους π.χ. η 'γρίπη-φονιάς στο σπίτι μας' (νομίζω, Mega ).
-
Σήμερα άκουγα τον Κρεμαστινό στον Αντ1 (ραδιόφωνο) να καταφέρεται κατά της τηλεοπτικής τρομολαγνείας με τις γαλοπούλες και ανέφερε και ένα παλιότερο γεγονός: την υπό των εν Ελλάδι ΜΜΕ επινόηση επιδημίας μυοκαρδίτιδας , καίτοι η εν λόγω νόσος ΔΕΝ είναι μεταδοτική!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί πολύ απλά δεν καταφεύγει στη χυδαιότητα και τη χοντροκοπιά των άλλων 'χιουμοριστικών' σειρών της ιδιωτικής τηλεόρασης (λέγε με Σεφερλή...).Κατα τα άλλα δλδ είναι αστεία και απολαυστική σαν κωμωδία;
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ρώμας θα έχει επιβάλλει ένα νευρωτικό περιβάλλον όπου οι καταστάσεις (αλλά και οι διάλογοι) δεν ισορροπούν, όπου το άγχος κυριαρχεί, και σίγουρα γίνεται προσπάθεια εκβιασμού του γέλιου από την ασυνεννοησία των χαρακτήρων (και αυτών που λένε).
.
-
Μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό:
Απαράδεκτοι
Οι τρεις χάριτες
Κωνσταντίνου και ΕλένηςΌσο περνάνε όμως τα χρόνια, τόσο πέφτει η ποιότητα των κωμικών σειρών.
Οι δε κοινωνικές είναι Παναγία μου βόηθα. Ερωτικά οκτάγωνα, οικογένειες μάλε-βράσε, της ανωμαλίας το κάγκελο. Σενάρια-ξεπατικωσούρα εκπομπών του Μικρούτσικου. -
Αν θες να δεις τι πάει να πει 'εκβιαστική προσπάθεια εκμαίευση γέλιου', δεν έχεις παρά να δεις τις 'επιθεωρήσεις' που προβάλλει ο Αντ1 ή τον Σεφερλή (πώς αυτός ο άνθρωπος υπάρχει ακόμα στο χώρο αυτό... Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω. )
-
Τους Απαράδεκτους τους θυμάμαι. Ωραίοι ήταν. Τις τρεις χάριτες (ειδικά με τις δεκάδες επαναλήψεις τους) δεν τις άντεχα ποτέ. Γενικά τους διαλόγους του Ρέππα και του Παπαθανασίου δεν τους αντέχω με τίποτα. Και το μόνο πράγμα που έσωζε τους 'Δύο Ξένους' ήταν οι ατάκες της Ντίνας Κώνστα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η αποψη μου ειναι οτι και η κρατικη τηλεοραση ειναι χαλια και παρωχημενη.Aν θες γράψε και 2-3 γραμμές να καταλάβω το 'γιατί'.
-
Πλεον εχω σταματησει να βλεπω ειδησεις στα ιδιωτικα. Ειναι τοσο μα τοσο τυποποιημενα τα δελτια τους που δε θελω ουτε για 1 λεπτο να παρακολουθησω. Σε νορμαλ καταστάσεις εχουμε το εξης: 'Παραθυρα' με ενα εκπροσωπο του ΠΑΣΟΚ και ενα της ΝΔ, υποτιθεται να συζητησουν για εν φλεγον θεμα. Ποτε δεν εχω βγαλει χρησιμο συμπερασμα απο τετοια συζητηση.
ΠΑΣΟΚ στην εξουσια: 'ολα καλα παραγουμε εργο, η αντιπολιτευση ειναι ανικανη'
ΝΔ στην εξουσια: 'ολα καλα παραγουμε εργο, η αντιπολιτευση ειναι ανικανη.
ΚΚΕ: ειστε ανικανοι και οι δυο, να φυγουμε απο την Ε.Ε.Λοιπα κομματα: λιγο πολυ στο κοσμο τους.
Τα χειροτερο απο ολα βεβαια ειναι αυτη η απιστευτη μουσικη που ακουμε κατα τη διαρκεια προβολης των ντοκυμαντερ. Μια μουσικη που οχι μονο σε αγχωνει και σε πανικοβαλει αλλα που σε κανει να εχεις τασεις αυτοκτονιας.Μακραν τα πιο ενημερωτικα δελτια ειναι στα κρατικα καναλια. Εκτος του οτι δεν αναλωνονται σε κοκορομαχιες ΠΑΣΟΚ- ΝΔ εχουν ενδιαφεροντες ειδησεις στο τομεα της επιστημης, των γραμματων κλπ.
-
Εκνευρίζομαι με την σκέψη οτι πολλοί 'χάφτουν' την και-καλά αντιπαράθεση των μόνιμων 'δημοσιογράφων' στα παράθυρα των ειδήσεων.
Επίσης, συγχίζομαι με με 'στημένους', ψευδο-λαικούς 'αγωνιστές' 'δημοσιογράφους'...όπως ο 'τύπος' με το μούσι και τα κρεμασμένα γυαλιά.
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών