-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όλοι λένε και γράφουν ότι τα 350Ζ και RX8 είναι ανώτερα. Η δικιά σου άποψη από πού προκύπτει;. Όσο για τα test drives που λες, μακάρι να ζούσαμε σε άλλη χώρα. Θα τα είχα ξεσκίσει. Όσο για τις πίστες, τα Μέγαρα είναι μια χαρά πίστα και μάλιστα καλύτερη από τις Σέρρες αν έχεις καλό πισωκίνητο . Τώρα αυτό ότι Honda και Miata είναι καλύτερα της Elise στο δρόμο, μπορούσες να το αποφύγεις. Γιατί θα συνεχιστούν τα off topic για μερικές σελίδες ακόμα...Ολοι, ποιοι ολοι; Τα εχω οδηγησει και τα 3 και το Χοντα ειναι ενα ανωτερο αυτοκινητο και σε αυτο συμφωνουν και τα περισσοτερα περιοδικα τουλαχιστον τα Αμερικανικα. Εκτος απο τα τεστ ντραιβς διαβαζω και τα αμερικανικα φορουμ που γραφουν αυτοι που ειχαν αυτα τα αυτοκινητα και τα συγκρινουν. Και ξερω αρκετο κοσμο που ειχε 350Ζ και το πουλησε για Χοντα.
Το ειπες και μονος σου, δεν τα εχεις οδηγησει οποτε δυσκολα θα καταλαβεις γιατι ειναι ποιο ενδιαφερον αυτοκινητο το Χοντα.
Επισης δεν ειπα οτι ειναι καλυτερα οδηγικα στον δρομο, αλλα ειναι ποιο ευκολο να ζησεις με αυτα λογω χωρων, πορτ μπαγκαζ, προφυλακτηρων και μεγεθους.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
......
Η Ελιζ 120 φανταζομαι οτι ειναι ενα καλυτερο αυτοκινητο για πιστα αλλα για δρομο/πιστα (αλλωστε η ελλαδα δεν εχει πιστες ουσιαστικα εκτος απο τις Σερρες) ενα Μιατα 2.0 ή καλυτερα το Χοντα ειναι πολυ ανωτερα.
Μεγάλη φαντασία έχεις
Δηλ. δεν ισχυει αυτο που γραφω;
Επισης να διευκρινησω οταν λεω δρομο εννοω ενα αυτοκινητο το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει σαν πρωτο αυτοκινητο και οχι σαν αυτοκινητo για πιστα μονο (track car).
-
Ναι, εξαρτάται πώς ορίζει κανείς το 'καλύτερο αυτοκίνητο'. Ας μην αναλωνόμαστε σε ανούσιες συγκρίσεις πάντως. Η Elise είναι αυτό που ξέρουμε όλοι ότι είναι, το S2000 είναι κάτι άλλο, το 350Ζ κάτι άλλο. Καθένας μπορεί να θεωρήσει καλύτερο κάποιο από αυτά βάσει προσωπικών κριτηρίων. Απλώς έτσι όπως το έθεσες ότι το ΜΧ-5 και το S2000 είναι πολύ ανώτερα στο δρόμο, φάνηκε κάπως ανορθόδοξο
-
Σωστη η παρατηρηση, απλα γραφω λιγα γιατι βαριεμαι την πληκτρολογηση και μερικες φορες δεν εξηγω σωστα.
Δρομο εννοω να κανει τις δουλειες που κανει ενα αυτοκινητο (να σε μεταφερει απο Α σε Β, να πηγαινεις στο σουπερ μαρκετ, να παρκαρεις σε θεσεις σταυθμεσης με παρκομετρο κλπ that is the difference between a street car and a track car, δρομο μεταφρασα το street). Αυτη την δουλεια την κανει καλυτερα πχ ενα Ζ4 και που και που θα πας και στην πιστα με αυτο και θα κανεις την πλακα σου. Τωρα μπορεις να εχεις μια μεταχειρισμενη Ελιζ 120 για τα Μεγαρα/Σερρες και ενα Γκολφ για καθημερινα, και αυτο ειναι καλο πακετο αν εχεις χωρο παρκινγκ για 2 αυτοκινητα και μπορεις να τα συντηρησεις. Αρκει να την βρεις πρωτα και σε μια λογικη τιμη.
Οσο για το 350Ζ και ΡοΧι8 τα αυτοκινητα αυτα βρισκονται σε αφθονια στην Αμερικη (ειδικα το Ζ υπαρχει πολυ σαν φθηνο μεταχειρισμενο καθως οι ιδιοκτητες εχουν αντιμετωπησει πολλα προβληματα με αυτο) και οι συγκρισεις ειναι ευκολες. Παντως ολα αυτα τα αυτοκινητα που αναφερουμε ειναι αξιολογα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Έχει ροπή το RX-8??? Δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα με το πλάι το S2000?
Από όσο μπορώ να γνωρίζω δε νομιζω να είναι σωστά αυτά που λες.
Για τη διαφορά στην τιμή ok είναι γύρω στα 15Κ αλλά παρόλα αυτά μη ξεχνάς ότι το S2000 είναι cabrio και δίλιτρο. Θα το προτιμούσα από το RX-8 για το οποίο εγώ τουλάχιστον, έχω τις ακριβώς αντίθετες σκέψεις από σένα.Αν μπορούσε να κινηθεί εύκολα με το πλάι το S2000, μάλλον δε θα γέμιζε τα φαναρτζίδικα.Η διαφορά στην τιμή είναι 20Κ. Και γω θα το προτιμούσα από το RX γιατί γουστάρω διθέσια roadster, αλλά δε θεωρώ ότι είναι καλύτερο αυτοκίνητο .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, και γω για S2000 ψηνόμουν για επόμενο βήμα, αλλά φαίνεται ότι τελικά κατάφεραν να μου αλλάξουν γνώμη. Το κακό είναι ότι δεν το έχω οδηγήσει ακόμα ώστε να έχω και δικιά μου άποψη. Καμιά προσφορά βρε παιδιά; Πάντως, όσα λέω τα πιστεύω, δεν τα κάνω κρεμαστάρια
Μαλλον κ εγω προς s2000 κλεινω
Παλιοπροδότη. Σε προσκαλώ σε μονομαχία στα Μέγαρα
Διπλή προσωπικότητα...;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ολοι, ποιοι ολοι; Τα εχω οδηγησει και τα 3 και το Χοντα ειναι ενα ανωτερο αυτοκινητο και σε αυτο συμφωνουν και τα περισσοτερα περιοδικα τουλαχιστον τα Αμερικανικα. Εκτος απο τα τεστ ντραιβς διαβαζω και τα αμερικανικα φορουμ που γραφουν αυτοι που ειχαν αυτα τα αυτοκινητα και τα συγκρινουν. Και ξερω αρκετο κοσμο που ειχε 350Ζ και το πουλησε για Χοντα.
Το ειπες και μονος σου, δεν τα εχεις οδηγησει οποτε δυσκολα θα καταλαβεις γιατι ειναι ποιο ενδιαφερον αυτοκινητο το Χοντα.
Επισης δεν ειπα οτι ειναι καλυτερα οδηγικα στον δρομο, αλλα ειναι ποιο ευκολο να ζησεις με αυτα λογω χωρων, πορτ μπαγκαζ, προφυλακτηρων και μεγεθους.Όταν λέω όλοι, εννοώ την πλειοψηφία των περιοδικών αυτοκινήτου. Διαβάζω τα βρετανικά, όχι τα αμερικάνικα. Δε γνωρίζω αν υπάρχει διάσταση απόψεων. Δεν έχω οδηγήσει το Honda, ούτε και το 350, αν και με έχουν πάει βόλτα με τέτοιο, αλλά έχω ακούσει πάρα πολλές γνώμες. Εσύ βασίζεσαι κυρίως στη δική σου γνώμη, εγώ σε πάρα πολλές. Παρ' όλα αυτά, η προσωπική εμπειρία αποτελεί βασικό κριτήριο για το αν τελικά σου ταιριάζει εσένα. Αν δεν είπες ότι είναι καλύτερα οδηγικά, τότε ζητώ συγγνώμη, παρανόησα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, και γω για S2000 ψηνόμουν για επόμενο βήμα, αλλά φαίνεται ότι τελικά κατάφεραν να μου αλλάξουν γνώμη. Το κακό είναι ότι δεν το έχω οδηγήσει ακόμα ώστε να έχω και δικιά μου άποψη. Καμιά προσφορά βρε παιδιά; Πάντως, όσα λέω τα πιστεύω, δεν τα κάνω κρεμαστάρια
Μαλλον κ εγω προς s2000 κλεινω
Παλιοπροδότη. Σε προσκαλώ σε μονομαχία στα Μέγαρα
Διπλή προσωπικότητα...;
(Σε πειράζω έτσι...; )
μπήκες στην σκέψη άρα νομίζω ότι δεν σε κάνει αυτό λιγότερο προδότη...
-
Δε μιλάμε απλώς για σκέψεις αγαπητέ, αλλά για συσκέψεις
Nέο MX-5 2.0 VS μεταχειρισμένο S2000