-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οχι ρε ΛΩΡΗ. Παλι δεν καταλαβες. Υποκρισια θεωρω να επιτρεπεται να επισκεπτομαστε με αγωνιστικο την Παρνηθα (που δεν γινεται αγωνας) και να μην μπορουμε να γυρισουμε απο Φυλη.
Με λιγα λογια παλι θα το γραψω. Δεν επιτιμω τον οποιονδηποτε αγωνιζομενο που κλεβει εκκλησιες. ΠΟΤΕ. Επιτιμω αποκλειστικα την ικανοτητα του να παει γρηγορα και υποστηριζω το δικαιωμα του να το κανει οπου και οποτε αυτος το κρινει προσφοροτερο. Στεκομαι απλα σ ενα επικαιρο θεμα και προσπαθω να επιβεβαιωσω την αποψη μου, οτι οι αναγνωρισεις διαμορφωνουν επιδοση κι αποτελεσμα (φυσικα οχι απο μονες τους).
Ο.Κ. Διαφωνουμε. Μου φαινεται ομως οτι δεν διαβασες με καλο ματι την αναδρομη μου στις δοκιμες του παρελθοντος
Ξεκαθαριζω για να κλεισω. Εγραψα ακριβως για ποιο λογο εδωσα συγχαρητηρια στον καθενα ξεχωριστα.Ξεχασα μονο να δωσω στον εαυτο μου, που εχω την υπομονη να υπακουω σε νομους που δεν συμπαθω καθολου.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ.
Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΤΟΝ 'ΚΛΕΦΤΗ' ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΓΚΙΚΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ Ε.Δ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΟΣΤΙΣΕ Π Α Ρ Α ΠΟΛΥ.
ΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ακριβως αυτο εγραψα Δημητρη. Η αδικια ειναι σε βαρος του νεου φιλου σου (και καθε νεου), αφου εμεις οι γεροντηδες ειχαμε την ευκαιρια να κανουμε απειρα αγωνιστικα χιλιομετρα ,εντος η εκτος αγωνων.
Συμφωνουμε και στο αλλο. Η 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ( ΑΝΕΦΙΚΤΟ), η ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ρωταω τους υποστηρικτες του 4. Οι κατοικοι του Μερκουρη θα ενοχλουντο πιο πολυ με καποια τυχαια περασματα μεσα σ ολο το χρονο, η με το μπαχαλο που εγινε τις 2 τελευταιες εβδομαδες?
Μιλησα μαζι τους, και δεν θαθελα να μεταφερω τις εκφρασεις τους. -
Α και κατι ακομα χαρακτηριστικο του παραλογισμου. Αναγνωρισεις ειχα κανει την περασμενη βδομαδα, και μου ειχε απομεινει 1 περασμα την Παρασκευη, παραμονη του αγωνα.
Στον Ευσταθιου, η οργανωση εφερε το flying 210 μετρα πριν, αντιστοιχα μ ενα στενακι που ειχε την πινακιδα ΟΔΟΣ ΑΓΑΠΗΣ. Κανοντας λοιπον για τελευταια φορα τη διαδρομη, δεν βρηκαμε την πινακιδα (που ηταν αναποδα απο την φορα του αγωνα) και-φευ- φτασαμε στο ΣΕΧ.
-ΟΥΠΣ! Τωρα τι κανουμε? Ο κανονισμος απαγορευει να παμε να ψαξουμε την 'ΑΓΑΠΗ'. Και πως θα ξερουμε πως τελειωνει η ειδικη?
Για να λυθει το προβλημα, και να ενημερωσουμε κι αλλους που ειχαν τελειωσει και δεν την ειχαν βρει, επιστρατευσαμε το 'συνηθως θυμα' την γυναικα μου, η οποια με χαρτι, μολυβι και σχεδιαγραμμα μπηκε με το δικο της αυτοκινητο στην ειδικη και μας εφερε τοπογραφικο!
Ειμαστε η δεν ειμαστε για κλαματα? -
Γιατι,εγω που ενιωθα πληρως ανετοιμος για τη μαυροσουβαλα με τα 4 περασματα και λεμε,αντε και να δουμε.......(ετοιμος ημουν να παω να κανω μερικα ακομα,αλλα κρατηθηκα )Λες και πηγαινα στον πολεμα ενιωθα,περιμενα να περνανε ξυστα οι σφαιρες...,τα γκρεμια εννοουσα.....
Ειχε ενδιαφερον παντως και ετσι. Εμπειριες....Μηπως να το οργανωσουμε να τρεξουμε σε αυτα τα πριμα βιστα ραλλυ στην Αγγλια?!? η σε κανα αλλο, νορμαλ, στην Ιταλια τουλαχιστον? -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πολύ σωστό αν δεχτούμε πως ΟΛΟΙ κάνουν 44 περάσματα και κανείς 4.
Ελευθέρωσέ τα και θα δεις πως αυτοί που σήμερα επιζητούν να αποκτήσουν άδικο πλεονέκτημα κάνοντας (= ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα και ρισκάροντας ζωές και περιουσίες δικές τους και άλλων) 44 αντί 4 περάσματα, αύριο που εσύ θα κάνεις 44 εκείνοι θα κάνουν 144. Γιατι ? Διότι το να αποκτήσουν με τον τρόπο αυτό πλεονέκτημα έναντι των άλλων είναι μέρος της στρατηγικής τους.
Το αποτέλεσμα (αν όλα τα άλλα είναι ίδια, εκείνος θα σε κερδίζει) θα είναι το ίδιο, μόνο που το κόστος θα έχει πολλαπλασιαστεί για όλους. Μόνο κέρδος, το ό,τι δεν θα υπάρχει κρυφτούλι αλλά όλοι θα παραδέχονται πως κερδίζει όποιος έχει χρήμα / χρόνο.
Ας κάνουν και 300!!
Από τη στιγμή που θα κάνω όσα νιώθω πως έχω ανάγκη και θέλω, και ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ που θέλω (και όχι την παραμονή του αγώνα) δε με απασχολεί!Δεν σε απασχολεί η πρώτη παράγραφος (και δικαίως) αλλά η δεύτερη (και ιδιαίτερα το bold) θα έπρεπε (ΙΜΗΟ) να σε απασχολεί.
-
Μπα ,το κοστος μερικων περασματων ειναι μικροτερο απο το κοστος ενος αυτοκινητου σε εναν γκρεμο.......
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Μπα ,το κοστος μερικων περασματων ειναι μικροτερο απο το κοστος ενος αυτοκινητου σε εναν γκρεμο.......Υπεραπλουστεύεις.
-
Βρε παιδιά, φτάνει!
Ελεος, εμεις τα λέμε εμεις τα ακούμε!
Απο καταβολής forum αυτή τη κουβεντα με τις δοκιμες έχουμε!
Άλλαξε κάτι; Τις καρδιές μας χαλάμε. Δυστυχώς αυτο είναι το καθεστως. Αν δεν μας αρέσει-βολεύει ας κάνουμε κάτι ουσιαστικό (όπως προσπάθησε να κανει ο Πλατης) και ας αφήσουμε την ανακύκλωση των ίδιων διαπιστώσεων!Ασχολείστε με τον Γκίκα και πόσα περασματα έκανε και με τι τα έκανε λες και έκανε κάτι εξωπραγματικό και εκτός των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου του! Δειτε λίγο χρόνους Lourba, Ζαχου, Μανιαδάκη στον πρωτο Μερκουρη πέρσι και συγκρίνετε με τον πρώτο Μερκούρη φέτος! Ο άνθρωπος οδήγησε! Αυτό έκανε τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο!
Γιατι λοιπόν δεν ασχολείστε με το σημαντικότερο συμπέρασμα αυτού του αγώνα;
Πόσοι απο αυτούς που έτρεξαν, έτρεξαν πραγματικά και δεν έκαναν βόλτα;
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πόσοι απο αυτούς που έτρεξαν, έτρεξαν πραγματικά και δεν έκαναν βόλτα;Άστο αυτό Παύλο... πονάει.
Και πονάει ακόμα περισσότερο όταν αναλογιστείς τι συμβαίνει σε ΕΛΠΑ και Ακρόπολις... -
Αγαπητέ ΕΛ ΕΜ
Δεν είδες, δεν ξέρεις αν έκανε ο Γκίκας 4 ή 44 περάσματα αλλά ξέρεις ότι ο Πολυδωρόπουλος δεν κρατούσε σημειώσεις....
Λες ότι δεν ξέρεις αν έκανε πάνω από 4 περάσματα αλλά λίγα πόστ πιο πάνω λές ότι '....ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 70! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ...'
Από το ΚΑΙ που χρησιμοποιείς καταλαβαίνω ότι έκανε εφέτος το έκανε και τις προηγούμενες χρονιές.
Τι ακριβώς πιστεύεις τελικά;
Επανέρχεσαι μάλιστα και σε ένα θέμα λέγοντας '...ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΟΣΤΙΣΕ Π Α Ρ Α ΠΟΛΥ...'.
Να μη ρωτήσω τι ακριβώς εννοείς γιατί και πέρισυ τέτοια εποχή περίπου που το ξαναέφερες αυτό το θέμα, λίγο αόριστα και λίγο αφηρημένα, ρωτήσαμε κι εγώ κι άλλοι για περισσότερες λεπτομέριες αλλά απάντηση δεν πήραμε..
Φιλικά,
STEF -
Δηλαδη,Νασο ,τι να κανω για να μην το απλουστευω,να σου περιγραψω το αυτοκινητο σε τι κατασταση θα ειναι στο γκρεμο στη Μαυροσουβαλα που παραλιγο να πεσω, σε μια στροφη που ειχα γραψει 4η ,περασα με τριτη μετρια προς γρηγορη,ντριφταρα σε ολη τη διαρκεια και ΑΚΟΥΜΠΑΓΑ(με κραταγανε πρακτικα) στο εξωτερικο του δρομου μεσα σε τεραστιους θαμνους που ειχε εκει????!????
Αν κυνηγουσα κατι εξαιρετικο,αν,αν,αν θα ειχα στην εισοδο της στροφης 4η.......... -
Καλα,stef και Παυλε,μην μπαινουμε σε λεπτομερειες και μην προκαλουμε,οτι γραφτηκε μεχρι μερικα ποστ πριν ειχαν νοημα,απο εδω και περα θα παμε σε αντιπαραθεση,καλο ειναι να μην γινει.......
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Καλα,stef και Παυλε,μην μπαινουμε σε λεπτομερειες και μην προκαλουμε,οτι γραφτηκε μεχρι μερικα ποστ πριν ειχαν νοημα,απο εδω και περα θα παμε σε αντιπαραθεση,καλο ειναι να μην γινει.......Δεν κατάλαβα που μπαίνουμε σε αντιπαράθεση και που προκάλεσα με αυτα που γράφτηκαν
-
Ούτε κι έγώ.....
-
Για σενα Παυλε πηγαινε το, μην μπαινουμε σε λεπτομερειες!(θα αρχισουμε αναλυση χρονων,συγκρισεις 4 -1024 περσματα κλπ.,δεν θα βγει νοημα)
και οχι το, μην προκαλουμε...,οκ? -
Ενώ για μένα τον 'απ έξω' πήγαινε γάντι!!!!
Αυτή η απαξίωσή σας ρε παιδιά (μικρά και μεγάλα) για μας τους θεατές δεν έχει όριο...
Να σας πω μια αλήθεια και όποιος από εσάς την καταλάβει την κατάλαβε..
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!
-
Ο χρήστης STEF έγραψε:
Αγαπητέ ΕΛ ΕΜΔεν είδες, δεν ξέρεις αν έκανε ο Γκίκας 4 ή 44 περάσματα αλλά ξέρεις ότι ο Πολυδωρόπουλος δεν κρατούσε σημειώσεις....
Λες ότι δεν ξέρεις αν έκανε πάνω από 4 περάσματα αλλά λίγα πόστ πιο πάνω λές ότι '....ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 70! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ...'
Από το ΚΑΙ που χρησιμοποιείς καταλαβαίνω ότι έκανε εφέτος το έκανε και τις προηγούμενες χρονιές.
Τι ακριβώς πιστεύεις τελικά;
Επανέρχεσαι μάλιστα και σε ένα θέμα λέγοντας '...ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΟΣΤΙΣΕ Π Α Ρ Α ΠΟΛΥ...'.
Να μη ρωτήσω τι ακριβώς εννοείς γιατί και πέρισυ τέτοια εποχή περίπου που το ξαναέφερες αυτό το θέμα, λίγο αόριστα και λίγο αφηρημένα, ρωτήσαμε κι εγώ κι άλλοι για περισσότερες λεπτομέριες αλλά απάντηση δεν πήραμε..
Φιλικά,
STEFΑΓΑΠΗΤΕ STEF,
ΑΣΤ'ΤΟ ΑΥΤΟ. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Stef,εσυ προκαλεις,σε νοιαζει τι πιστευει ο ΕΛ-ΕΜ η αν υπαρχουν καμια 50-60-70 παρανομοι στο Αττικο και ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?????και βεβαια κανενας ολη την χρονια....
Το οτι δεν αποδεικνυουμε κατι δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει....(κοντευουμε να πειστουμε οτι κρυβομαστε πισω απο την καρφιτσα και ΟΝΤΩΣ δεν μας βλεπουν...)
Προσπαθω να προλαβω 1-2 σελιδες ασκοπης αντιπαραθεσης σου με τον ΕΛ-ΕΜ,μια που απο το κειμενο σου φαινεται πως αυτος ειναι το προβλημα σου και οχι το θεμα μας(εστω και ξεχειλωμενο απο παντου)
Ποια απαξιωση,βρε ΣΤΕΦ,διαβασε τι λεμε τοσες σελιδες και διαβασε τι γραφεις εσυ.......Ισως να μην επρεπε να απαντησω εγω(μαλλον επρεπε να αφησω τον ΕΛ-ΕΜ),αλλα και εσυ δειχνεις τουλαχιστον υπερβολικος.
Δεν γραφεις τιποτα στους αγωνες και πεταγεσαι οταν θιγεται ο Γκικας τωρα και τοτε απο οτι διαβαζω απο τις δημοσιευσεις σου τις προηγουμενες...
Αν νομιζεις οτι σε αδικω,τοτε πασο,απλα πεταχτηκες αποτομα! -
Ο χρήστης STEF έγραψε:
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μιλώντας υποθετικά μιας και δεν είμαι ακόμα αγωνιζόμενος και βλέποντας τα πράγματα από έξω, νομίζω ότι δεν υπάρχει τόσο πρόβλημα όσο αφορά τον αριθμό τον αναγνωρίσεων αλλά το πως γίνονται οι αναγνωρίσεις.
Άλλο να πάρω το επιβατικό της οικογένειας και να γράψω, να κάνω επαλήθευση, να κάνω αλλαγές και άλλο να πάρω το 'μαμά' αγωνιστικό (εμφανιασιακά απλό, αλλά κατά τα άλλα αγωνιστικό) και να κάνω 500 φορές τις ειδικές σε ρυθμό αγώνα ώστε τελικά να τον μάθω απ' έξω και να μην χρειάζομαι καν συνοδηγό. Νομίζω ότι για να γράψεις να επαληθεύσεις κτλ 4 περάσματα είναι αρκετά ΑΝ έχεις προπονηθεί μαζί με τον συνοδηγό σου πάρα πολύ. Νομίζω ότι εκεί βρίσκεται και όλη η μαγεία αυτού που ονομάζουμε ράλλυ.
Όσο αφορά το θέμα της προπόνησης δυστυχώς η μόνη λύση που έχω βρει είναι μερικές άσχετες διαδρομές, πολλές φορές αρκετά μακρυά για να μην υπάρχει μεγάλη διεύλευση και αν είναι δυνατόν με φίλους και ασύρματους. Σίγουρα δαπανηρό και με αρκετή ταλαιπωρία αλλά σίγουρα ποιό ασφαλές από το να κάνεις τον Μερκούρη σε ρυθμούς αγώνα με κίνδυνο να σκοτώσεις πρώτα, και ύστερα να σκοτωθείς και εσύ.
Για μένα το ράλλυ είναι ΚΑΙ οι σημειώσεις ΚΑΙ η σχέση με τον συνοδηγό ΚΑΙ το απρόοπτο ΚΑΙ η αντίληψη ΚΑΙ η φυσική κατάσταση και άλλα τόσα. Αν όλα αυτά μου είναι δύσκολα και μου μένει να μάθω τις ειδικές απ' έξω για να πω ότι κάτι κάνω τότε είμαι για να κάτσω σπίτι μου όπως συνηθίζεται να ακούγεται.
Τέλος για να πω και τι προτείνω εγώ σε σχέση με αυτούς που με τον Α ή Β τρόπο παρανομούν είναι να μπουν αυστηροί θεσμοί. Να ξέρει ο οποιοσδήποτε ότι αν παρανομήσει και πιαστεί τότε θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Νομίζω ότι είναι πολύ απλό, εκτός αν κάτι μου ξεφεύγει.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!